Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Ian van Dahl

Bibliográfia - Ian van Dahl

A Ian van Dahl hasonlóan az európai dance projectekhez, könnyen behatol a tudatalattiba és dallama, refrénjei még sokáig nem felejthetek.A legtöbben azt hiszik, hogy a Ian van Dahl név egy személyt takar, pedig ez egy project elnevezése.

A név tulajdonképpen producereket jelent, Eric Vanspanwen és Christophe Chantzis alkotják a zenekart, kiegészülve a szke Annemie-vel, a remek hangú énekesnvel és a két rendkívül csinos táncoslánnyal, Diana-nal és Jeanine-nel.

tovább »Els igazán kirobbanó sikerük a "Castles In The Sky", mely hónapokig ostromolta az európai chartokat, és amely rendkívüli világsikerén maguk a fiúk is meglepdtek. "Minden zenész álma, hogy világszerte sikert és elismerést szerezzen.

Mi úgy érezzük, hogy még nem értünk el mindent, amit lehet. Tovább fogjuk készíteni a jó nótákat. Ebben a szakmában nem is a csúcsra jutni a legnehezebb, hanem ott maradni az igazán nagy feladat." Legújabb "Will I" cím single-jük is egyre komolyabb sikereket könyvelhet el, majd minden rádióállomás játssza a dalt és a klubok közönsége is imádja. "Mindig is nagyon nehéz egy újabb bombaslágert készíteni egy nagy siker után.

Mi mégis úgy érezzük, hogy a "Will I" igazán jó második dal lett, anélkül, hogy az els sikerünket klónoztuk volna" A Ian van Dahl Ace cím nagylemeze június elején jelent meg a Record Express gondozásában.

« bezár