Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Gintonic

Bibliográfia - Gintonic

Új formáció „régi" profikkal a hazai zenei piacon. Üdítően kellemes és dallamos popzene!

Az albumon található dalokból egyértelműen kiderül, hogy a GINTONIC legénysége kitűnő érzékkel célozta meg a slágerkedvelő nagyközönséget, hiszen valamennyi szerzemény már az első hallgatásra is azt súgja, hogy a formáció országos sikerre számíthat.

A zenekar megalakulása Berkes Gábor hirtelen támadt ötletnek köszönhető, hiszen a GINTONIC tagjai már annyi sikerprodukcióban dolgoztak -félig árnyékban-, hogy a „Kisberkes" magától értetődően egy önálló produkcióba tömörítette a három zenészt. A zenei koncepció kialakításában teljes volt az összhang, hiszen mindhárman egyetértettek abban, hogy minden bonyolult zenei megfejtést elkerülve szórakoztató slágerzenét szeretnének előadni. A dalok mindegyike annyira természetesre sikeredett, hogy akár egy szál gitárral is tökéletesen előadhatók és élvezhetők. A zenekar minden egyes tagja igazi profi zenész, akik élőben is képesek dalaikat előadni.

tovább »Hastó Zsolt: dob, ütőshangszerek
Olyan előadók lemezein, koncertjein dobolt, mint : TNT, BON-BON, EMBEREK, Zoltán Erika, KOZMIX, …stb.
De mint vokálos is hasonlóan figyelemre méltó a lista: Cserháti Zsuzsa, JAZZ+AZ, EDDA, BON-BON, EMBEREK, OMEGA…stb.
Mint zeneszerző sem volt tétlen: Szulák Andrea, EMBEREK, MR.RICK…stb.

Mészáros Péter: billentyűs hangszerek
Olyan produkciókban zenélt mint: HUNGÁRIA, R-GO, Zoltán Erika, TNT, Kati és a Kerek Perec, Viki és a Flört, SOHO, Szulák Andrea, CLIPS, KGB, LIPSTICK…stb.
Mint hangmérnök is megszámlálhatatlan lemezfelvételen dolgozott, amelyekből, mint aktív zenész is alaposan kivette a részét: IRIGY HÓNALJMIRIGY, Zoltán Erika,
AD. STÚDIÓ, Szulák Andrea, Som-Závodi, Révész Sándor, 4F CLUB, EMERGENCY HOUSE, MANHATTAN….stb., és természetesen a GINTONIC lemez is.

Pacsó Pál: ének, gitár
Az Ő múltja is meglehetősen színes, a Viki és a Flört alapítója, zeneszerzője. Komoly nemzetközi sikert tudhat magáénak, hiszen a Japánban rendezett YAMAHA fesztiválon nagy sikerrel szerepeltek, és több lemezük jelent meg az USA-ban, Európában, Ázsiában.
Korábban a CARÁT zenekar frontembere volt ,a közelmúltban - gitár, ének- az "Aszfaltbetyár" Harsányi Levente produkcióját erősítette.

« bezár