Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Náksi és Brunner

Bibliográfia - Náksi és Brunner

Náksi Attila

(31) 1993-tól dolgozik a magyarországi zeneiparban producerként, zeneszerzként, dj-ként, eladóként, lemezkiadói szakemberként.

A nevével fémjelzett kiadványokból az elmúlt években több mint 450.000 darab fogyott el, amelyeket rangos díjakkal (pl.: elsként Magyarországon Bravo Arany Otto díjjal), valamint számos arany- és platinalemezzel díjaztak.

1996-ban megalapította saját cégét a lemezkiadással, managementtel, produceri és hangfelvételi munkákkal foglalkozó OXIGEN MUSIC- ot, amely 2000-tl a Sony Music Hungary labelje.

tovább »1996 óta az Oxigen Music-nál 14 album jelent meg dance és house mfajban, köztük válogatássorozatok, valamint szerzdtetett mvészek produkciói.

Dj-ként 6 mixalbumot készített, amibl 4 aranylemez lett
Lemezlovasként folyamatosan játszik az ország legjobb klubjaiban és külföldön.

e-mail: naksi.attila@recordexpress.hu

Brunner Zsolt

(27) remix-producer, DJ, hangmérnök.

Az INFINITY nev együttes tagjaként vált ismertté
1996-ban. Az Oxigén Music stúdió hangmérnöke, stúdióvezetje számtalan remixet és felvételt készített.

Náksi és Brunner közösen 1998-óta dolgozik különböz projecteken, valamint DJ-ként.

1999 decemberében jelent meg els közös mixalbumuk CLUB SANDWICH címmel a Record Express gondozásában, amely azóta minden évben megjelen sorozattá ntte ki magát. A CLUB SANDWICH lemezek egytl-egyig elérték az aranylemez státust, amely példátlan siker Magyarországon.

2001-ben egy új mix sorozatot indítottak útnak, amely minden nyáron jelentkezik a címe SUNSHINE és az idei (2002) rész már szintén aranylemez lett.
A két DJ több mint 50 remixet készített az elmúlt években hazai és külföldi felvételekbl egyaránt. 2001-ben megjelent Remix Kollekció c. válogatásukon gyjtöttek össze ezekbl a felvételekbl egy albumra valót.

Többek között remixelték a következ eladók felvételeit - Dj Sterbinszky, TNT, Ákos, Betty Love, V-Tech, Skyland, Crystal, Dj Newl, Spigiboy, Kozmix, All 4 Love, Balázs Pali, Sugar & Spice stb.

Külföldi eladók felvételei közül az Underdog Project - Summer Jam valamint ATB - Hold You c. remixe vált ismerté.
Saját felvételek közül az Influenza volt az els nagy klubsláger, amely 8 országban jelent meg a világon Oroszországtól Kolumbián át egészen Új-Zélandig. Második slágerük a Gyere Velem 2001-ben jelent meg és az év legnagyobb klubslágerévé vált Magyarországon.

A kislemezbl is több mint ezer darab fogyott és a dalhoz készült videó klip a VIVA+ egyik legjátszottabb magyar klipje lett. Annak ellenére, hogy egy hamisíthatatlan klubdalról van szó, minden regionális és országos kereskedelmi rádióállomás sugározta a dalt kiemelt rotációban.

Ebben az évben (2002) tavasszal a Szállj c. egykori Soho Party dallal jelentkezett a dj duó, amely a nyár egyik legnagyobb slágere lett. Augusztusban jelent meg következ felvételük, amely az idei Budapest Parádé hivatalos dala, Nézz az ég felé! címmel.

Jelen pillanatban k a legfelkapottabb club dj-k Magyarországon, és a környez országok magyarok által lakott területein. Játszottak
minden fontos hazai klubban, de szívesen csinálnak bulikat egészen kis helyeken, valamint extrem környezetekben is pl.: strandokon napközben. Külföldön játszottak Jugoszláviában, Horvátországban, Görögországban, Szlovákiában valamint New York-ban is.

e-mail: info@recordexpress.hu

« bezár

Náksi és Brunner cikkek