Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók

Shakira: Oral Fixation Tour /DVD+CD/ (Epic/SonyBMG)

létrehozva: 2008. 01. 14.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2009. 01. 25. 12:55
Mármint egy producerrel sem, akarom írni ....
+ aki 1991-óta sikeres arról nincs mit beszélni!
Vendég 2009. 01. 25. 12:53
Már régebben is olvastam ezt a cikket, de most újra idetévedtem. A koncertek minősége képben és hangban is nagyon jó, a dvd-n, illetve élőben is az lehetett. A cikk tényleg nagyon alaposan össze van szedve, nagyon örülök ennek, hogy van aki foglakozik Shakirával. Nekem ő a kedvencem.
A "Guest @ 2008-01-30 02:16:37" hozzászólásával egyetértek, hogy nem playbackel, illetve nem bújt ágyba sok producerrel. Egy a lényeg: a cikk nagyon szépen össze van szedve. Gratulálok!
ui: sajnálom hogy nem sok mindenki szereti shakirát, mivel ugyanitt a Dhakira a live nation tagja cikknél mennyi szemetet írnak a szintén guest-ek a hózzászólásban!
Vendég 2008. 11. 15. 20:30
Imádom ezt a koncertet!
Vendég 2008. 03. 21. 18:16
Nekem nagyon tetszik amit írtál! Nagyon jó kritika és úgylátszik fel is készültél a cikkhez, hiszen egy csomó "régi" dolgot is beletettél! Gratulálok a cikkhez!
Balajti Péter 2008. 01. 30. 14:51
Köszönöm a válaszodat. Megnyugodtam. No, fussuk végig a "hibákat"!
1. A pop kifejezés egyetlen helyen szerepel a kritikában: az Inevitable pedig műfaját tekintve popdal.
2. Az ügyetlen mozgás kizárólag a robotszerű megnyilvánulására vonatkozott, melyet a Hey You során produkált, s ami egyáltalán nem illik hozzá. (Ne feledd a védjegyszerű mutatványairól tett mondatomat!)
3. "Részben playback" szerepel a cikkben, s ezt te is megerősíted. Nem értem, hogy ezzel mi a probléma?!
+
A bevezetőmben a következőket írtam: "a legjobb VIP helynél is jobb pozícióból követhetjük végig a mezítlábas előadó másfélórás produkcióját, amit bizony nemcsak hallani, de látni is érdemes!" Szerinted ezzel, illetve az 5 csillagos értékeléssel hány embert ijesztettem el a latin zenétől és Shakirától?!
Vendég 2008. 01. 30. 2:16
Nah szóval...
Először is:Shakira NEM pop zenét játszik.Ezt a ,,címkét" hagyjuk meg azoknak az előadóknak,akik nem sorolhatók a Dance-be és a Disco-ba sem,és erős gépzenét ,,játszanak" gépies hanggal,pl. Justin Timberlake,Britney Spears...
2:Rengeteg előadó irigyli a mozgását,senkinek sincs a mai előadók között,inkább bérelnek fel 30 táncost,minthogy ők lejtsenek,ezért sem értem,mit takar az ügyetlen mozgás.
3:Ő utál playback-elni,csak a dont bother-ben a beszélős résznél van 2 mondat,amit azért vágtak be,hogy suttogásnak hasson.A hips dont lie-ra írtad,amit ha meghallgatsz albumverzióba,és összehasonlítod az élővel,azért találhatsz az énekben egy kis különbséget.Az igaz,Wyclef Jean végig playback-eli az egészet.Apropó:Más sztároknál ez említésre sem méltó?Nekik nem lehet iet írni?Shakira pályafutása óta élőben zenél,még ha el is csúszik a hangja,mikor beteg,akkor is.A tokio hotelt el nem lehet hinni mennyire utálom,csak azért teszek említést róluk,mert egyszerűen felháborító volt,mikor a nagy pofájukat idehozták,és a Comet-et le playback-elték,aztán a turnét is.Mégis,több hónapig minden újság áradozott a koncertről.Én hányadoztam...
Egyébként pedig nem sok sztár van,aki betegsége ellenére adott egy 1 és fél órás giga-koncertet a sportarénában,ahol teltház volt.Úgy veszem észre,nem csak én,mindenki,magyarországon az emberek füle vhogy nincs ,,kiélezve" vagy pont azt nem hallja meg,amiért a dalok születtek,a dalokban az érzéseket,a szenvedélyt...Helyette hallgatnak olyan embereket,akiknek fikarsznyi közük sincs a zenéhez.
Isten lássa lelkem,ezzel nem szídni akartalak,csak arra ösztökélni,hogy a magyar hallgatóságot ne ijjeszd el a latin zenétől,és egy olyan nőtől,aki nem csinál botrányokat,rengeteget adakozik,maga írja dalait,és minden megtett sikere érdekében,nem csak ágyba bújt pár producerrel.
Balajti Péter 2008. 01. 18. 21:25
Kedves Guest! Miért is?
Vendég 2008. 01. 18. 19:47
a lemez isteni jó,imádom,megnézem minden nap,de a kritikád gáz,sértő,és nem mellékesen pontatlan.
Balajti Péter 2008. 01. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók