Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Csézy alaposan leszerepelt

létrehozva: 2008. 05. 25.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2010. 03. 11. 10:30
nagyon jo amit csinálsz puszi kati
Vendég 2008. 06. 21. 23:51
remélem olvassa csézy ezt. itt üzenem neki hogy húzza le magát, mert egy nagy kaki amit művelt!
Vendég 2008. 05. 29. 8:35
ő is beállt azok sorába, akik lejáratják az országot.
Vendég 2008. 05. 28. 22:20
Lehet szapulni most a Csézy-t is mégiscsak ő állt ki a színpadra.De felhívnám a figyelmet a hozzáértő zsűrinkre, akinek 42 előadó közül őt és a Zsédenyit sikerült kiválsztania...A Csézy nem csinálta rosszabbul, mint a hazai döntőn..
Vendég 2008. 05. 26. 12:52
Angol tanar:Csezyt mielott elkudik az Euroviziora elkuldhettek volna egy komolyabb angol tanfolyamra, hogy ezt a butyuta szovegu notat, ha mast nem is, legalabb jobb angolsaggal adja elo. Szerintem magyarul is csak azert enekelt el belole egy par sort mert elfelejtette az angolt. Jobb lett volna ha az egeszet magyarul enekli, mert a Szivverest senki sem ertette volna, a Candlelight cim pedig Diana hercegno-Elton John Candle in the windje ota remesen nyalas dalcimnek szamit
Vendég 2008. 05. 26. 9:15
Ha nem őt minősíti akkor kit??????? Ott volt, nem tudott bizonyítani. Nálam egy életre leírta magát.
Vendég 2008. 05. 25. 23:30
Sokat gondolkodtam, mi is a baj Csézyvel? Ezért készitettem egy leltárt. Szép? igen, elegáns, jó megjelenésü, szép nő. Jó a hangja? Igen, nem hamis, a sok évig tartó képzésnek köszönhetően biztonsággal énekel, nem hamisan, majdhogynem tökéletesen. Milyen zenét énekel? Bár nem világslágernek valókat, kissé jelentéktelen ugyan, de kellemes háttérzenének valókat. Akkor mi a baj vele? Bocsánat, de nekem az a véleményem, hogy az igazi tehetséget nem szokás megmagyarázni, az igazi tehetséget egyszerüen élvezni szokás. Mert olyan megfogalmazhatatlan az, ahogyan hatni tud ránk, hallgatókra és nem is érdekes, hogy mitől, hogyan hat. Egyszerüen jól érezzük magunkat tőle, a produkciójától. Számtalan képzetlen hangú, de ugyanakkor őstehetséggel megáldott énekes van akiktől lúdbőrözik az ember amikor hallja. (Joe Cocker, Charly, Tina Turner, Cserháti Zsuzsa, és igen, Ruzsa Magdi is! És még sorolhatnám) Csézy, szép, Csézy nem hamis, Csézy képzett hangu tanult, igenis TANULT énekes. De, ami a lényeg, hiányzik belőle az a plusz amitől ugy tudna hatni ránk, hallgatókra, hogy ne is érdekeljen bennünket, ha egy-két hamis hang jön ki a torkán, mert egyszerüen, minden magyarázgatás nélkül csak élvezzük azt amit csinál. Szóval ez az a plusz, ami vagy beleszületik az emberbe vagy nem. Ezt a pluszt nem lehte megvenni, ezt a pluszt nem lehet tanulással pótolni. Ez vagy van, vagy nincs. Szerintem neki ez nincs meg. Csak ennyi. De ettől még el lehet adni a 12 egy tucat között. A bajom csak akkor van, ha akkor is őt kell hallgatnom amikor nem vágyom rá. Márpedig folyton folyvást mindig az arcomba vágódik ha akarom, ha nem. Márpedig mostanában még a csapból is Csézy folyik. Úton-útfélen az ő fotója kerül elém, hisz mindenhol ő van kiplakátolva. Ha valaki ennyire erőszakosan nyomul az arcomba, akkor sem szeretem, ha valódi őstehetséggel rendelkezik. Ugy érzem, a szabad választásomban vagyok korlátozva. Nekem csak ennyi a bajom vele.
Brixike 2008. 05. 25. 20:27
Szerintem meg naon jó volt ez a szám és Csézy is gyönyörű volt, és rendes volt h magyarul is énekelt belőle részletet! Nem értem mért nem került ki, véleményem szerint jobb volt ez a szám mint tavaly Rúzy Magdié!! Nagyin sajnlom, hoyg Csézy nem jutott ki és reménykedek abban, hogy jövőre még ha nem is ő lesz az,de aki képviselni fogja a magyarokat az szép eredményket fog elérni!!
Vendég 2008. 05. 25. 18:14
Ez a szám annyira nagyon szörnyű, nem lepődtem meg, hogy nem jutottunk be...
Vendég 2008. 05. 25. 16:16
Ha nem Őt,akkor kit minősít??
Vendég 2008. 05. 25. 12:57
Nemrég hallgattam meg az öszes dalt ami ezen az un.dalfesztiválon szerepelt,és hát mit ne mondjak a mi Csézynk volt az egyik legjobb.A többiekre én már szinte nem is emlékeztem,néhány dalról pedig ez a szó jutott eszembe: gagyi...
Vendég 2008. 05. 25. 10:30
Nagy kalap fos ez az Eurovíziós Dalfesztivált, egyetlen dalra emlékszem az utolsóból is (vagy az az előttiből), az izreali csajra, az volt a legjobb. A többi csak ide-oda ugribugri volt, vagy unalmas melódiák. Semmi értelme az egésznek! Itt nem az számít, hogy ki milyen jó, hanem hogy az országok mennyire vannak jóban egymással.
Vendég 2008. 05. 25. 10:02
Szomorú ez a helyzet!
Puha József 2008. 05. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek