Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Szólóban folytatja a Girls Aloud sztárja

létrehozva: 2008. 06. 09.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2009. 05. 03. 21:04
A Girls Aloud az utóbbi évek egyik legizgalmasabb britpop lánycsapata, zenei palettájuk hihetetlenül széles, a house-tól a popon át egészen az elektronikáig terjed. 18 egymást követő top10 kislemezzel (ezt az egyet rontották el mert ez már 20) nemzetközi rekordot állítottak fel, és népszerűségük lassan a bulvármédia határait is átlépi.
Na most ha annyira szánalmas a Girls Aloud és vinnyognak akkor miért írja ezt a vivatv.hu????

Üdv: Betty, egy GA fan
Vendég 2008. 10. 01. 18:47
csillogááááááás????
hát én nem látom... olyannyira h. a kis hülye K-ról se hallok már mióta...
ez nem csillogás hanem süllyedés a szégyenbe és max. csak körberöhögni fogják őket...
az meg sunyizik és szégyelli a képét hamarosan aki ilyen majmokat fal..
persze az igénytelenségnek nincs határa..... :))))
Vendég 2008. 09. 29. 22:06
ha annyira szánalmas és röhejes lenne a Girls Aloud akkor nem tartana ennyi ideig a csillogásuk..idestova már 6 éve ;) ennyi
Vendég 2008. 09. 28. 11:34
hát ez sztem nem popzene hanem csak pár idétlen K u r v a idétlen vinnyogása, ami szánalmas és röhejes
Vendég 2008. 09. 21. 15:08
"a rajongóik is felnőnek, pontosabban kinőnek az ilyen rágógumi zenéből" ez nem rágógumi zene hanem pop, és ebből senki sem tud kinőni. Ahogy a rajongók is kezdenek felnőni úgy a Girls Aloud-os csajok felett is múlik az idő ne aggódj, pont egyensúlyban lesznek. Ráadásul most jött ki 1 új számuk, nemsokára az új klipp is megjelenik hozzá és csak hozzáteszem, hogy több millió rajongó várja már hogy megjelenlen a klipp hozzá. A 2008-as naptáruk tele van koncertekkel Angliában 3 naponta adnak teltházas koncerteket. Ja és ugye a cikk hogy Sarah főcímdalt énekel a Wild Child című filmben..a filmben 2 Girls Aloud számot is adnak ;)
Vendég 2008. 06. 29. 18:29
Esetleg még lesz egy best of lemezük, mert az nagy divat, minden hülye banda kiad egy best of-ot hogy még manit zsebeljenek be. Aztán úgy eltűnnek hogy na. Hiába van sokezer rajongójuk. Lásd pl. spice girls. Akartak még erőlködni egy utolsót, de kutya nem volt kíváncsi rájuk, pedig azoknak is meglehetősen nagyszámú rajongótáboruk volt. És mi lett belőlük. Ez lesz a többi csajszizenekar sorsa is. Hiába úgymond "sikeresek" most, a rajongóik is felnőnek, pontosabban kinőnek az ilyen rágógumi zenéből és magasról tojnak arra, sőt inkább szánakoznak magukon, hogy egyáltalán képesek voltak ilyen kakit hallgatni. Pár fanatikus esetleg még megmarad, de azok nem hoznak akkora nagy bevételt, úgyhogy PÁPÁ CSAJOK!!!!!
Vendég 2008. 06. 28. 19:23
pfff még hogy "Tehetségtelen csürhe" te okoztál már maradandó nyomot a zenei világban vagy akármiben is? Nekik sikerlült. És több ezer rajongójuk van csak megsúgom hogy Anglia legkeresettebb és legjobb lány együttese a Girls Aloud. Neked gondolom hány rajongód lehet.. "nem lesz girls aloud mert kutya se kíváncsi már rájuk"? nézz meg egy koncertfelvételt kicsikém. Teltházas koncerteket adnak ;) Ráadásul a lányoknak külön külön is több ezer rajongója van ;) Nem fognak felbomlani. Hülye lenne az aki ilyen sikerek után, és előtt otthagyná a bandát. Az hogy Sarah énekel egy dalt egy filmben vagy csinál egy saját albumot még semmit sem jelent.
Vendég 2008. 06. 14. 13:39
nem lesz girls aloud mert kutya se kíváncsi már rájuk. semmi jót és maradandót nem tudtak alkotni, az meg hogy ez a kis liba szólóban próbálkozik, mert éppen valakinek az ágyában jól fekszik,mindenkit hidegen fog hagyni. A legbegyöpösödettebb rajongói esetleg megveszik a lemezét de azt leszámítva senki. se az ő szólóját, se a girls aloud gyatra hülyeségeit.
Vendég 2008. 06. 14. 9:58
nekem személyszerint tök mindegy csak legyen Girls Aloud! Szoloban meg ugyse lesz sikeres mint ahogy az szokott lenni.. lásd Nicole a PCD-böl.. xDD
Vendég 2008. 06. 10. 9:57
Remélem hamar el fog tűnni a süllyesztőben. Tehetségtelen csürhe, ki a francnak van igénye ilyen undorító, gagyi, szart se érő nulla zenére???? Hülye aki ezt fogja hallgatni!!!!!
Vendég 2008. 06. 10. 9:56
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Juhász Gergely 2008. 06. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek