Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

A legnagyobb világsztárok legújabb lemezei meglepően jó árakon!

létrehozva: 2008. 06. 18.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2008. 06. 29. 18:42
Egy ilyen made for hungary-t soha nem vennék meg. tök igénytelen kiadvány, ebből is látszik, hogy a magyar népnek mindig valami gagyival akarják kiszúrni a szemét. Mert a magyarnak minden jó, nehogy már egyszer véletlenül szép, igényes kiadványt lehessen itthon megkapni!!! Áá, még csak véletlenül se, nem beszélve az áruházakban lévő sok buta, üres tekintetű, tudatlan eladóról, akik még soha semmiben nem tudtak segíteni, a gépből se tudnak kinézni semmit, mert még a nevét se tudják jól leírni egy ilyen világhírű és fantasztikus előadónak, mint Mariah. Csak tudnám, hogy akkor mit keresnek ilyen üzletben mint eladó.
Persze, a zene a lényeg, de nem mindegy, hogy az ilyen fantasztikus tartalom igénytelen vacak, vagy nagyon is igényes, szép külsőbe van csomagolva. Márpedig amilyen SZUPER lett Mariah lemeze, igenis megérdemli a szép külsőt!!!!
Ő a világ legeslegjobb, legsikeresebb, legtehetségesebb, legelismertebb énekesnője, nehogy már pont rajta spóroljak nyamvadt ezer forintot csak azért hogy hülye gagyi kiadványt vegyek.
Vendég 2008. 06. 28. 1:00
Nem vagyok fanatikus, hogy 4-8 ezreket kiadjak egy lemezre. A zene rajta van az olcsóbb változaton is, a képeket, dalszövegeket meg ha kíváncsi vagyok ráé, akkor megnézem a neten. A zene a lényeg.
Vendég 2008. 06. 27. 16:02
Inkább pár ezerért többet perkálok le egy CDért, de az legyen Eredeti Usa Import. Ne ilyen "méd fór hangeri". 4 oldalas booklet pfff xD mi van azon? 2 kép+a producerek névsora? xDDD
Vendég 2008. 06. 25. 23:58
Én is mindíg a drágább lemezét veszem meg Miminek igaz ez a mostani nekem 8000 Forintomba került de legalább egy Speciális Limitált Változatot kaptam érte amin 16 szám és egy mariah dedikálás található az eleján :) szóval nagyon örülök neki! de ugyanígy volt ez a The Emancipation Of Mimi-nél is ott is 20 szám van rajta + DVD és poszterek :)
Vendég 2008. 06. 18. 15:06
Én a drágább változatot vettem meg az új Mariah lemezből, mert nekem fontos hogy a fotók, és a dalszöveg is a CD mellett legyen. Ráadásul a Mariah cd mellé így egy nagyon szép posztert és iPod skin-t is kaptam, tehát igaz hogy 4700 Ft körül volt az ára, de tökéletesen megérte azt.
A tartalom pedig főleg, hiszen 14 fantasztikus dal van albumon.
Jelenlegi slágere, a Bye Bye számomra minden idők egyik leggyönyörűbb dala, egyszerűen lenyűgöző, csodálatos. Ilyen dalt senki más nem volt képes produkálni még.
Pet 2008. 06. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek