Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Michael Jackson kerek évforduló és egyedülálló válogatás

létrehozva: 2008. 08. 15.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2010. 02. 07. 15:37
:'(:'(:'(:'(:'(:'( nem lesz új album:'(:'(:'( nem lesz koncert:'(:'(:'( olyan rosszaz ilyen régi cikkeket és régi hozzászólásokat olvasni:'(:(':'(:'(:'( amikor még élt:'(:'(:'(:'( King of pop!!!!!!:'(:'( örökre az is maradsz(L)(L)(L)(L)(L)Soha nem fogunk el felejteni te voltál te vagy és te leszel a világ legjobb embere!!!!!!!!!(L):'(:'(:'( 7 hónap után is ha eszembe jut :'(:'( könnybe lábad a szemem:'(:'(:'( I love you:'(:'( NEM TUDOM MÉG MOST SEM FEL FOGNI HOGY MEGHALT:'(:'(:'(:'( (L):'(
Vendég 2009. 02. 10. 18:50
Kívánom hogy mindig legyen a világon olyan ember aki elismeri Michael munkásságát és köszönöm neki hogy egyediségével elkápráztatott és egy életen át életem részévé vált.
Szeretlek Michael Jackson és kitartás!
Vendég 2008. 08. 30. 10:40
Hiába piszkálták sokan tényleg csak dicséretet érdemelne, az is közrejáchatott hogy rosszabbul lett hogy az embereknek mindig a szenzáció kell és örülnek ha mások kárát látják, és ezt lehet látta, és ez még rátesz az ember rossz egészségére egy lapáttal. de reméljük rendbejön és jön egy uj album
Vendég 2008. 08. 20. 18:11
Michael Jackson a pop zene élő királya és vitathatatlan legendája,akinek munkássága,embersége és önfeláldozása például szolgál minden,az életet szerető és zenét imádó embernek az egész világon. Az Isten áldja őt! Michael I Love You!
Remélem hamarosan visszatér és új irányt hoz ismét a kissé lapossá és egyhangúvá vált könnyűzenében és nevét újra milliók skandálják majd egyszerre az egész világon. A trón az övé míg él,és halála után is az övé marad,történjék is bármi,ő a legnagyobb! Aki pedig utálja őt,az magára vessen,nem tudja mit is veszít! Nekem örökre a részemmé vált,soha nem találkoztam vele,de úgy érzem,nélküle nem lennék most semmi,értelmet ad nagyon sok dolognak,megmutatja,hogyan szeressem önmagamat és másokat! Köszönöm Michael!
Vendég 2008. 08. 19. 20:27
Egyetértek az előttem szólóval!
Vendég 2008. 08. 18. 19:45
Rég olvastam ilyen pozitív cikket MJ-ről:):) CSAK ILYENEKET ÉRDEMELNE!!!!!!!!
Jónap Tamás 2008. 08. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek