Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Új nagylemez az új Queentől

létrehozva: 2008. 08. 26.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Duke 2008. 09. 15. 21:49
Hogy milyen jó ez a 2008-as év....egyre több együttes készíti el a legjobb szerzeményeit ebben az évben. A Metallica, AC/DC, Ossian után végre a Queen is ugyanezt megcsinálta, és a Say It's Not True máris jobban tetszik az I Want It Allnál. Paul Rodgers is egy kitűnő énekes.
Vendég 2008. 08. 29. 3:18
en voltam az elozo koncerten, talan 3 eve. PR nagyon jo enekes es tokeletes frontember, remelem jo lesz az uj lemez is :) Oktoberben ismet megyek :)
Duke 2008. 08. 28. 22:15
Paul Rodgers hangját én eddig csak a Free Alright Now című számában hallottam, más Free és Bad Company számokat nemigen hallgattam, és a Firmtől se, amiben Jimmy Page-dzsel együtt játszott. De ezektől függetlenül az Alright Nowból hallott hangja jól illik Brian May fantasztikus gitárjátékához és Roger Taylor dobjátékához. Remélem tetszeni fog a Queenben is, ebben a stílusban az AC/DC-nek volt új énekese az első halála után, de ott nem volt ennyi (kb.14) év szünet, mivel már rögtön Bon Scott halálának évében Brian Johnson lett az énekesük, és történelmük egyik legnagyobb albumát csinálták meg vele. Talán a Cosmos Rocks is túl tudná szárnyalni a Queen előző albumainak sikerét.
Vendég 2008. 08. 27. 13:36
Nagyon kíváncsi vagyok, imádtam a Queent, és utáltam az emlékkoncerteket és egyéb emlékzenélséeket. De asszem, ezt a fószert hallottam a rádióban, mintha leadták volna a Bohemian Rhapsodyt - és egész jó volt! Persze lehet, hogy csak megenyhültem...?

Melo
Puha József 2008. 08. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek