Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

New Kids on the Block: a mérlegvonás

létrehozva: 2008. 11. 12.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Puha József 2009. 01. 19. 10:22
Ja, és még valami. Mint írta, a médiában dolgozik. Akkor figyeljen oda jobban a helyesírásra! A New Kids on the Block, mint csoport, egyes és nem többes szám, a fiúbanda egy szó, a glasgow-i szó kötőjellel írandó...
Puha József 2009. 01. 19. 10:15
Tisztelt Kolléga!

Én nem azt írtam, hogy nem sikeres! Hogy megbukott! Csak annyit írtam, hogy a korábbi sikereit meg sem közelíti! A kettő között azért van némi különbség! Elhiszem és tudom, hogy hisztéria van körülötte, de nyilván jóval kisebb most a rajongótábora, mint annak idején, ám ezzel sincs gond! Tessék figyelmesen elolvasni a cikket!
Vendég 2009. 01. 19. 10:05
Kedves Puha József!
Járt már NKOTB koncerten valaha? 20 évvel ezelőtt is megtöltöttek egy 20 ezer fős csarnokot, és most is! Ha hiszi,ha nem Európában megint hisztéria van körülöttük. Jómagam a glasgowi koncerten jártam két napja,és megdöbbentett,hogy igenis még mindig sikeresek.Miért kell őket fikázni?! Az olyan újságírók, mint maga (jómagam is a médiában dolgozom) egyszerűen túl nagy arcúak,és divatnak tartják, hogy egy sikereket elért fiú bandát elismerjenek. Ön mit tett le az asztalra? Ilyen cikkekre nem lennék büszke. Üdvözlettel: egy kolléga
Puha József 2009. 01. 19. 6:15
Kedves Ismeretlen!

A New Kids on the Blocknak Németországban nem volt listavezető dala - mármint a hivatalos német kislemezlistán. Nagylemeze igen, az 1990-es Step by Step című, de az írásban a dalokról van szó. Nincsenek benne valótlan adatok, utána lehet nézni, és ön nem arra reagál, amiről az írás valójában szól.
Vendég 2009. 01. 18. 22:31
Az a véleményem, hogy Puha József jobban utána nézhetett volna a dolgoknak, mert Németországban is listavezetők voltak annó, és most pl. Kanadában 1. helyen landolt az új albumuk, még ha Amerikában 2. is volt. A koncertjeik teltházasak, és újra éledt az őrület. Sajnos a magyar újságírók tudja fene miért, ezt nem akarják észre venni,inkább hazugságokat irogatnak. A véleményem az, hogy sajnálatra méltó a magyar média, mert arra sem veszi a fáradságot, hogy igazat írjon.

Aki kíváncsi, menjen fel a youtub-ra és írja be, hogy nkotb. A mostani koncertekről rengeteg van fent, és ott látszik a VALÓSÁG!

Egy nkotb fan, aki képes Londonba is kimenni, hogy lássa a fiúkat, és ezzel nincs egyedül!!!
Vendég 2008. 11. 17. 15:52
Mark Wahlberg csak ennyit mondott, mikor Stefan Raab megkérdezte :
-Figyelemmel kiséred testvéred pályáját?
-Igen.
-Visszatér Ő is a NKOTB-al?
-Igen.
-Elmész a koncertre?
-Nem.
:)

Megértem. :)

Utána próbálta kimagyarázni hogy miért nem. :D
Vendég 2008. 11. 17. 15:46
Jajj ne..
Puha József 2008. 11. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek