Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók

The Prodigy: Invaders Must Die (CLS)

létrehozva: 2009. 03. 13.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2010. 03. 10. 5:57
kéne egy jó firestarteres album , nem tudom melyiken van me homár vagyok!!! meg 3-kor keltem és úgymond hasznosakat cigarettáztam ... Banditossss
pafff 2009. 06. 23. 10:29
itt van még egy vélemény róla:
http://www.radiobogre.com/index.php/lemez-ajanlo/56-ajanlo/245--the-prodigy-invaders-must-die
Vendég 2009. 03. 26. 22:13
Elsőre azt hittem ez valami vicc. Hihetetlenül gyenge album. Semmi őrület, semmi erőszak. Néha felsejlett az Experience, de csak néha és csak sejlett, közel nem olyan ötletes, egyedi, fülbemászó mint a debüt. Alig bírom elhinni, hogy ezt Howlett csinálta. Egyszerűen igénytelen.
Vendég 2009. 03. 25. 4:20
Egyetértek az előttem szólóval. Csak annyit tennék hozzá, hogy nekem 1-2 szám kicsit pendulum-koppintásnak tűnik hangzásra.
Vendég 2009. 03. 23. 23:12
Hát nem tudom... nagy Prodigy rajongó vagyok, és hihetetlenül vártam már ezt az albumot.

DE amikor beraktam a hifibe őrült izgalommal, vigyorogva, ajtót kulcsrazárva, függönyt behúzva, hangot maxra tekerve, szakadt farmerba , Virgin Mega Store-ból szerzett Invaders-es pólóba akkor..akkor először meghallottam az Invaders Must Die c. számot amit eleve utálok, nem értem miért én próbáltam megszeretni de valahogy nem áll a fülemre...mindegy jött az Omen, ami mintha a klippben jobban tekert volna, itt meg jelentős hangeffekteket vettek el a dobtól ami kicsit megbántott:D Utána a folyamatos leépülés vette kezdetét, egyedül a Take Me To The Hospital tudott visszranágatni a súlyos letargiából..a Warriors Dancehez nagy reményeket fűztem de vhogy nagyon elqrták a masterjét, és borzasztóan recsegős a hangja, a csajszi vokálnak meg nagyon tompa...aztán jött a végén ez az erősen FatBoy Slimes beütésű Stand Up, de még abból is a gyengébb kategória. Na erre kellet 5 évet várni. Ennek ellenére a Prodigyt nincs miért lehordani, mert már nem kell mit bizonyítania. Egyszerüen csak megöregedett a zenekar, és egyszer minden jó véget ér. Én az album végére már a földön feküdtem és gyászoltam ezt a remek 18 évet amit a Prodigy dalaival tölhettem, illetve tölteni fogok, mert a klasszikusokat nem lehet megunni. Csupán egy korszak zárult szerintem le, ami jelentősen megváltoztatta a zenei világot, és evvel hogy saját lemezkiadót alapítanak az ifjú electronic titánoknak, szerintem a lejobb módot választották hogy emelt fővel adják át helyüket egy új generációnak.

Az album nem jött össze szerintem, félre van keverve pár szám, túl sok benne az elektronikus ricsaj és erőtlen. Inkább bolondos, mint agresszív. Azthiszem új közönséget céloztak meg evvel, vagy csak félre sikerült ez a retrós cucc. Mindenesetre koncerteket még mindig ők adnak a legjobban a világon, és ezek a számok is inkább koncertre írodtak mint otthoni hallgatásra.

Remixekbe ki lehet még kúrálni a dalokat. Most pl. van ez a Molotov Beatz nevü fan made remix gyártó csapat. Illetve az Exen, ami szintén készített pár remek Prodigy remixet.

Ahh muszáj volt ezt leírnom valahova, béke veletek!

Retox
Jónap Tamás 2009. 03. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók