Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Nem kell Jacko gatyája! (Jegyzet)

létrehozva: 2009. 04. 07.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2009. 05. 11. 17:18
Arról nem is beszélve, hogy Jacksont hazánk bohócaihoz hasonlítod. Lehet, hogy neked nem szimpatikus. Lehet, hogy nem egy átlagos figura. Az viszont minden ép elméjű lény és szakmabeli szerint biztos, hogy a valaha élt legtehetségesebb előadó ezen a Föld nevű bolygón, páratlan tánctudással, lélegzetelállító hanggal, és a hozzád hasonló, sok istenbarma által kreált lejárató hadjáratok után is fanatikus szurkolók százmillióival. Egy ilyen cikk előtt nyugodtan lehetne művelődni. Bár az, hogy infantilisnek meg lúzernek nevezed, arra enged következtetni, hogy az IQ-d is az életkorod környékén van. Ezzel a cikkel nem Michaelt minősítetted, hanem saját magadat és a hozzá nem értésedet bizonyítottad be. Köszönjük. Mi, MJ-rajongók, akik tudunk is valamit róla, kitartóak vagyunk, és valószínűleg júliustól a legboldogabb emberek leszünk a világon. Te pedig majd lesheted a gyerekeid ruhavásárlási kívánságait nagyfiú, amikor nem Michael Jackson ruhái kellenek majd nekik, hanem a kivágott felső vagy a 75 részes sminkkészlet.
Vendég 2009. 04. 21. 15:40
Nagyon sz*r cikk. Nem vagyok kíváncsi a magán véleményedre. Ha meg olyan beteg lenne valószínűleg meg se kötötték volna vele a szerződést. A róla szóló egészségügyi problémák és pletykák miatt el is küldték teljes kivizsgálásra és csak azután írták alá a szerződést. Azért mert egyszer látták tolószékben még nem jelenti azt, hogy halálos beteg. Ennyi erővel 15 évvel ezelőtt is mondhatták volna ezt mikor kiment a bokája. Az aukció törölve, cuccok mennek vissza MJ-hez. Neverland-től meg nem vált meg teljesen. Egy cég vette meg aminek társtulajdonosa MJ. A koncertre a táncosok ki lettek választva már. A londoni színpad mása is fel lett építve és folynak a próbák.
Vendég 2009. 04. 17. 14:46
Ez aztán az objektív cikk, gratulálok! Zenei portálon csak a magánéletét fikázni Jacksonnak, ja meg úgy a zenei életet önmagában, és a hazai színészeket is. Nagyon idevág.
Vendég 2009. 04. 08. 11:36
GRAT!! A bulvár hírek igazak... woooow! Okos!!!!!!
Vendég 2009. 04. 08. 7:27
Szeretem mikor néhány elvakult figura a sztárokról szóló rossz híereket a bulvárral azonosítja. térjetek magatokhoz a bulvár nem azt jelenti, hogy rossz hírt írnak valakiről. ez csak egy szubjektív írás, de bulvárhírek nélküli, ezek a hírek mind igazak.
Vendég 2009. 04. 08. 6:47
A cikk elfogult..sok a baromság benne,csak a bulvárhírekből értesültél Mike életéről..??!
No comment
Vendég 2009. 04. 08. 0:31
Ha Michael Jackson most kezdené a pályáját, biztos nem vinné annyira, mint régebben. Jókor volt jó helyen. Manapság azért nincsenek ilyen sztárok, mert megváltozott a világ, nincs is rájuk igény. Ne gondoljuk, hogy nincsenek hozzá hasonlók a mai popzenében. Vannak, de ez már egy másvilág.
Vendég 2009. 04. 08. 0:27
no végre valami izgalmas is történik itt. Verekedjünk. Remélem Michael is beszáll.
Vendég 2009. 04. 08. 0:19
Túlzásokba azért ne essünk. A Thriller nem fogyott 104 milliós példányban. Ez a becsült adat felső határa, már ami a kazetta és CD-hamisítványokat illeti, azokkal együtt. Amúgy a hivatalos adatok 60 millió körül mozognak.És hiába volt nagy sztár, a fiataloknak ma már nem mond sokat a neve. Ne fogjunk minden rosszat a sjatóra. Sokan lejáratják őt, de az alapanyagot ő biztosítja hozzá. Amúgy meg én is a rajongója vagyok, szeretem a számait.
Vendég 2009. 04. 08. 0:10
Én viszont teljes mértékben egyetértek a cikk írójával! Olvassák el figyelmesebben, ez nem feltétlenül Michael Jakson ellen irányul, hanem arról szól, hogy a zenei szakma degradálódott, eltűntek a sztárok, a helyüket celebek foglalták el. Aztán meg mondják meg miért van szüksége erre az árverésre, ha olyan jól él? A rajongókat köpi pofon azzal, hogy az aranylemezeit is elárverezi, amit a rajongóinak köszönhet! Ezek szerint ezek neki semmit sem jelentenek! És minek kell elárverezni a személyes dolgait? Az igazi sztárokét a haláluk után szokták!
Vendég 2009. 04. 07. 23:15
Azt hiszem a tisztelt cikk író úrnak mégpárszor megkellett volna gondolnia mielőtt ezt a sok hülyeséget és hazugságot itt közzé teszi.Sajnálom de ez egy nagy baromság.....És nem csak a Jacko-ról szóló része.pá
Vendég 2009. 04. 07. 23:12
Szégyen hogy ilyen megjelenhet egy zenei portálon,hisz egy zenei portálnak amgával a zenével kéne folgalkoznia és nem a bulvárral.A zenében pedig Michael Jacksonnál nincs nagyobb,és ezt neked e zenei portál szerkesztőjének nagyon jól tudnod kéne.Szánalmas h ezeket a baromságokat leírhattad,a gyermekedet pedig sajnálom,mert a művészetnél és az önmegvalósításnál nincs jobb dolog.Jacko anyagi helyzetéről pedig csak annyit hogy a Sony Publishing 51 százalékos tulajdonosa,a saját számain kívül olyan sztárok számai birtokolja mint a The Beatles,Shakira,Eminem és még sokan mások.Azt hogy anyagi gondjai vannak csak a mocskod bulvár terjeszti.Szégyelhetnéd magad hogy ilyet leírsz a világ egyik legnagyobb élő művészéről aki több mnit 300 millió dollárt jótékonykodott,és megpróbálta a világot egy jobb hellyé tenni.
Vendég 2009. 04. 07. 21:49
Egyetértek az előttem szólóval, a cikk(már ha ezt annak nevezhetjük) nagyon negatív.Szerinted megköt bármilyen cég ekkora nagyságrendű szerződést anélkül,hogy nem biztosítaná?Szerinted melyik biztosító ír alá bármit orvosi igazolások nélkül?Ismerem ezt a szakmát,így elárulhatom:egyik sem.Az általad említett híreket ti magatok gyártottátok,kimondottan azzal a céllal,hogy írjatok valamit Michael Jacksonról.Mert ugyebár akkor többen veszik a lapokat, ha Ő szerepel a hírekben...Most meg főhettek a saját levetekben.Minél inkább bizonyossá válik, hogy tévedtetek, annál inkább tagadni próbáljátok.Szerintem Te és a hozzád hasonlók megmagyarázzák azt is, hogy a döglött ló csak alszik.
Vendég 2009. 04. 07. 21:43
SZÁNALOM! Mármint a cikk írója, hogy beszélhet így egy sztárról? MJ a világg legnagyobb előadóművésze, ő döntött rekordot a Thrillerel 104 millió példány kel el belőle világszerte! MJ a koncertért kapott pénzéből rengeteget jótékonykodott! Szegény nagyon sokat szenvedett már az efajta negatív cikkek miatt! De szólt egy szót is? NEM! Jobb lenne, ha elgondolkoznál a dolgokon, mert Michael Jackson mégis többet tett le az sztalra mint TE!
Vendég 2009. 04. 07. 21:29
Hmm ez a cikk nagyon negatív,NAGYON!!! Bár nem is várok sokat,m ha nem ezt írod le,senki nem olvasná el.. !!!
... Nem egy celeb sztárról beszélsz ill. írsz,hanem az 1ik legnagyobb zenészről a világon..!
Legközelebb ha cikket írsz(sztem Ne Tedd),jobban értesülj az infókról..!
Puha József 2009. 04. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek