Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Hízik a tökéletlen angyal

létrehozva: 2009. 06. 22.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2009. 06. 26. 22:33
Kit érdekel hogy hány kiló??
Egyáltalán megnézném én az ilyen cikkek íróját, tuti ócska igénytelen alakok akik csak féltékenyek - jelen esetben - MARIAH CAREY hangjára, tehetségére és szépségre. Mert igenis szép, és a világ legtutibb énekesnője. Ez sokaknak sajnos fáj, dehát az az ő bajuk.
Irigy kutyák!!!
Az új lemezt már nagyon várom, tuti hogy az év legnagyobb zenei alkotása lesz!!!!
Akinek amúgy nem tetszik ahogy kinéz, ne bámulja, és akinek nem tetszik a zenéje, az ne hallgassa, menjen vissza az oviba boci-boci tarkát hallgatni, mert az ilyen senkiházi rosszindúlatú embereknek csak az való.
A cikk írója egy gagyi nulla, a lába nyomába se érhet Mariah-nak, sőt, még arra se méltó az ilyen rosszindulattal teli ember, hogy Mariah jól szembe köpje.
gagyik vagytok!
Vendég 2009. 06. 23. 18:36
http://www.google.hu/search?q=%22deletedicameback%22&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B3GGGL_huHU244HU244
Vendég 2009. 06. 23. 18:29
Csé tovább szabin... Ám otthon lehet (?) ebben a Xar időjárásban, (most nem szólt az esőről?) mer ki-be kukkant az iWiW-en is... ;-P Mitől lett olyan rekedt!? a tegnapi konzerv(?) is hangos volt, de még az nem volt hangszál-beteg. És mi az, hogy "azért csak egy zenekar és a U2, mert koncertjük lesz"? Nem! Azért mert pihin van Ön, dear "Csé" és lusta volt hosszabb beszéddel több zenét válogatni egyesével a konzervjére. Na azért. Ma má' nem dicseXik ezen is, hogy szabin van? ;-P Ebből mazsolázta a kis szövegét?
http://hu.wikipedia.org/wiki/U2
Mit csinál otthon(?), nem meséli el? ;-))) (Csak benéz ide, tuGGYa?!.... És üdvözli az iWiW zene (Y.T.) linkre berepülgetŐ "deletedicameback" nevű 'betyár' is amonnan áN! ;-) ;-P
Vendég 2009. 06. 22. 18:23
18:18 "Gin Tonic"... "Csé" közli, hogy ő má' szabin van ám!... (szokása ez így, mint ahogy az ilyen alkalmakra csak zenei zuhatag jön a munkája helyett ugye.) Ez az erős hang (!?) és az, hogy tuTTa a Zidőjárást éppen = bement volna?? Vagy csak elébe tippelt a meteorológiával.... (azt is szokott) ;-P
Na, akko' holnap reggel se lesz "Turhásszó"-s ébresztő 3/4 6-kor... ;-) (Majd a többiek - megin' - 'szívnak' a sűrűbb 'műszakbeosztással'...)
Vendég 2009. 06. 22. 18:15
Talán bekapta a legyet? ;-)
Akko' bekerülhet avval a "Csé" műsoraiba is... ;-P
Vendég 2009. 06. 22. 9:22
Nagyon várom az új lemezt és az Obsessed-hez készült klipet is. Mariah a legnagyobb énekesnő az egész világon!!!
Puha József 2009. 06. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek