Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók
Scooter: Under The Radar Over The Top (Record Express)
létrehozva: 2009. 11. 16.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2010. 11. 25. 19:21
Ti sento című szám az nagyon odabasz!
Vendég
2010. 06. 18. 13:43
szerintem ti vagytok idióták, én is elolvastam a cikket, és szerintem a cikk írója egyáltalán nem lehordani akarja a csapatot, hanem pont ellenkezőleg.....
MAGYARBÓL meg hanyasok voltatok????? MERT NEM TUDTOK EGY SZÖVEGET ÉRTELMEZNI!!!! Nem azt írja, hogy "kiégett", hanem hogy "látszólag kiégett", és ez a magyar nyelvben egészen más jelentést hordoz!!!
Én is régi Scooter-es vagyok, és teljesen egyetértek a cikkel, bár Rick nevét valójában elírták....
Ha meg a stílusbesorolásokkal van bajotok, akkor meg közlöm,hogy fogalmattok sincs a stílusokról!!!!! Ez tényleg Hardsyle hangzású album!!!
És még "TI TARTJÁTOK MAGATOKAT NAGY SCOOTER RAJONGÓKNAK?????!!!"
MAGYARBÓL meg hanyasok voltatok????? MERT NEM TUDTOK EGY SZÖVEGET ÉRTELMEZNI!!!! Nem azt írja, hogy "kiégett", hanem hogy "látszólag kiégett", és ez a magyar nyelvben egészen más jelentést hordoz!!!
Én is régi Scooter-es vagyok, és teljesen egyetértek a cikkel, bár Rick nevét valójában elírták....
Ha meg a stílusbesorolásokkal van bajotok, akkor meg közlöm,hogy fogalmattok sincs a stílusokról!!!!! Ez tényleg Hardsyle hangzású album!!!
És még "TI TARTJÁTOK MAGATOKAT NAGY SCOOTER RAJONGÓKNAK?????!!!"
Vendég
2010. 06. 02. 0:45
idióta
Vendég
2010. 05. 20. 12:21
idióta ... mondjon még egy ilyen együttest aki ennyi ideig fent van ebben a stílusban!!!
Vendég
2010. 01. 05. 18:13
Kozmix 200% Raversunite!!4
Milyen zenei analfabéta irta ezt a jellemzést?? Kiégett scooter? Hol él ez?? Meghallgatta egyáltalán? Az utóbbi évek legütősebb korongja lett. Mortal Kombat?? Hol él ez?? Hogy kevés house zenmét csinál a scooter?? Tessék már egy maxi cdt meghallgatni! Jellemző recordexpress nagyképűség! Scooter back in the house...yeah!!!
Milyen zenei analfabéta irta ezt a jellemzést?? Kiégett scooter? Hol él ez?? Meghallgatta egyáltalán? Az utóbbi évek legütősebb korongja lett. Mortal Kombat?? Hol él ez?? Hogy kevés house zenmét csinál a scooter?? Tessék már egy maxi cdt meghallgatni! Jellemző recordexpress nagyképűség! Scooter back in the house...yeah!!!
Vendég
2009. 12. 21. 12:30
asssztaqrva...azon a Mortal Kombaton leseggeltem...közé nincs hozzá főnök!
Vendég
2009. 11. 19. 22:05
Remélem, a tisztelt cikkíró soha többet nem vesz a kezébe Scooter-lemezt, vagy legalább előtte vesz egy gyorstalpalót a csapat múltjából és a zenei stílusok megnevezéseiből...
-SP- / scootertechno.hu
-SP- / scootertechno.hu
Vendég
2009. 11. 19. 11:00
x
Vendég
2009. 11. 18. 23:20
Külön kiemelném eme sorokat: "Külön meglepetése az albumnak a Second Skin, amely egy house dal s ilyet akár honnan is nézzük, nem túl sokat csinált a csapat - csak elvétve-, és az albumon sajnos csak ez az egyetlen track is, amiben Rick tényleg éneklésre használja a hangját."
Csak csendben megsúgom, hogy Rick J Jordan az együttes hangmérnöke és billentyűse. Az énekes pedig H.P. Baxxter.
Csak csendben megsúgom, hogy Rick J Jordan az együttes hangmérnöke és billentyűse. Az énekes pedig H.P. Baxxter.
Jónap Tamás
2009. 11. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?