Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók

Mika: The Boy Who Knew Too Much (Casablanca Music – Universal)

létrehozva: 2009. 12. 15.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2010. 01. 19. 16:13
Nekem a lemezről csak jó véleményem van, nem úgy mint rólad, kedves Puha József!!! Úgy gondolom, a cikked nélhol túlságosan is bántó lehet. Egyrészt nem hiszem, hogy Mika mellékvágányra került volna. Attól, hogy nem döntöget rekordokat, nem jeleneti azt, hogy nem érdekel senkit az új album.
Könyörgöm, szálljunk már le a Scissor Sistersről!!! Miért hozza fel mindenki üket, ha Mika kerül szóba? Egyáltalán nem hiszem, hogy Mika csak azért érhetet el sikereket, mert a SS már kitaposta neki az utat. Attól, hogy stílusában hasonló a két zene, nem jelent semmit. Ennyi erővel hasonlítsuk össze Zsédát és Madonnát. Mind a kettő popezét játszik. Akkor biztos csak azért sikeres Zséda, mert Madonna már kitaposta neki az ösvényt.
A nyivákolás idegesítő? Az valóban az. De nem hiszem, hogy Mika nyivákolna. Bizonyos magasabb körökben elismerik a tehetséget. Mert ha valaki 5 oktávot képes kiénekelni, az kétségtelenül tehetséges. Ha téged ez idegesít, minek is hallgatod te ezt tulajdonképpen? Engem az idegesít, ha az emberek csak azért hallgatnak meg egy cd-t, hogy azt utána jól lefikézhassák. Nézzél már magadba!
Ami a legfájóbb volt számomra az egész cikkben: mi az, hogy Mika nem elég eredeti? Legyél kedves, mutass nekem egy eredeti előadót! Akármnennyire is nem szeretjük Mikát, azt nem tagadhatjuk le, hogy a sítlusa igencsak eredeti. Mind öltözködésre, mind zeneileg, és persze külsőre is.
Azt hiszem, elfogult vagy Mikával szemben. Ajánlom figyelmedbe a március 29-ei bécsi Mika koncertet. Ha teheted, menj el! Szívesen elolvasnám az arról írt cikkedet is!

Kérlek, hogy válaszolj a bejegyzésemre! Akár e-mailben is:
Vendég 2009. 12. 24. 8:57
"nem lesz érdemes nagylemezeket kiadni, csak dalokat"
na,ezaz...EMBEREK!Mika mind a kettő DVD-jén kihangsúlyozta,hogy ezt nem akarja...Hogy az Ő szavaival éljek:'Who wants to be a Tellytubby?'


ettől eletekintve jó cikk!Köszönöm!
Puha József 2009. 12. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók