Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Nem megy jól a sora Christina Aguileranak

létrehozva: 2010. 06. 11.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2010. 06. 15. 9:11
Ne érdekeljenek titeket a blikkek vagy hogy mit írnak a hírességekről mert mind hazugság!A sajtósok mindent tönkretesznek és megkeserítik a popsztárok életét mint MICHAEL JACKSON életét is! Mindenkit porig aláznak addig nyüstölik őket míg meg nem lesz a szaftos sztori! pl.:olyat is írnának hogy Bionce lezbi mert egyszer a barátnőjével sétált!
De a zene?Az a fontosabb meg se hallgatják már az emberek a zenéiket mert a bulvár ilyet írt róluk, és akkor azt hiszik hogy ez az igaz is! Ezek piócák nem lehet mit tenni ellenük csak még jobban fejleszteni kell a zenét és magasabb szintre kell hozni a kariert ! Újra fel kell építeni azt amit eddig csináltatok.

Azt mondom hajrá!!!!:O :) :D
Luxi 2010. 06. 14. 22:55
A Woohoo-t kiadták már az USA-ban, digitális formátumban. Csak összehasonlításként: jelenleg Katy Perry a California Gurls-szel ELSŐ a Billboard HO100 listán, pedig fizikai formátumban még meg sem jelent, csak a digitális letöltéseknek köszönhetően első. Mindenki vonja le a következtetéseket...
A Billboard Dancefloor Chartnak semmi jelentősége nincs, kereskedelmi szempontból olyan, mintha nem is létezne. A Hot100 mérvadó.
Hamarosan lesz kritika a Bionic-ról!
Vendég 2010. 06. 14. 22:06
Már nem azért de a Woohoo-t még nem adták ki hivatalosan sehol. A NMT a Billboard Dance Charton #1.
Másodsorban pedig, a sok negatív kritika mellett talán azt kéne megnézni, hogy a zene az albumon minőségi, Christinának jó hangja van és végre el kéne felejteni ezt az örökös hasonlítgatást avval a másik előadóval, mert már baromi unalmas.
A Bionic egy kiváló lemez és csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy picit is tovább tud / akar látni az orránál.
Vendég 2010. 06. 11. 14:04
Szerintem nem lesz gond az eladásaival. De mint már mondtam nektek: ne foglalkozzatok annyit a bukásokkal. inkább hallgassátok meg a zenéjét, ésha tetszik, az a lényeg, ha nem, akkor ne hallgasd. Amúgy meg a kutyát nem érdekel manapság, hogy ki mennyi lemezt ad el...

Fórum » MUSIC.HU » Hírek