Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók

Michael Jackson: Michael Jackson’s Vision /3DVD/ (Sony Music)

létrehozva: 2010. 11. 25.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2011. 01. 18. 12:48
Nekem is megvan már, de sajnos nem az eredeti :( De remélem megélem, hogy egyszer meg tudjam venni az eredetit! Én nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire szeretem Mike-ot! Nagyon hiányzik nekem....örökre szeretni fogom, és mind a mai napi kiállok érte, és ki is fogok míg csak élek! Imádom hallgatni és nézni őt (márha élőben nem volt rá lehetőségem :( :( )
Köszönet a szép szavakért! Üdv:egy hatalmas szívű MJ rajongó
Vendég 2010. 12. 05. 17:47
Kedves Péter! Köszönet az elismerő szavakért! Ritkán lehet elfogulatlan és még pozitív kritikát találni MJ-ről. Ez a kiadvány gyönyörűen egybe fogja azt, amit MJ évtizedek alatt alkotott. Nyilván nem mindent, hiszen rengeteg ötlete, kiadatlan dala volt. Legszebb ajándék mindenkinek aki szereti Michael-t!
MICHAEL egy utánozhatatlan művész volt, örülök hogy egyszer én is a csoda részese lehettem, sajnálom, hogy nem volt rá több alkalom.
1996.szeptember 10. Budapest, Népstadion. Aki ott volt, tudja miért mondom: Életem élménye volt! Michael Jackson élt, él, és mindig élni fog!
LONG LIVE THE KING!
-CirrMurr_
Vendég 2010. 11. 29. 12:33
Nekem is megvan!:) Pár kritikát azért megfogalmaznék, no, nem a klipekkel kapcsolatban! Az említett szélesvásznú hatás az én sima képernyőmön csak egy kis négyzetes megjelenítést jelent és nagyon zavaró, hogy nem láthatom fullscreen verzióban. A Blood on the dancefloor nem eredeti zenei megszólalása szintén csalódás, illetve ami még szembeötlő: az introk legtöbb esetben tényleg zseniális kreativitásról tanúskodnak, a végére, különösen a Bonus lemezen lévő dalok introjánál viszont látszik, mintha elfáradtak volna ezen a téren.Gondolom, hagyott a SONY egy kiskaput, egy esélyt magának ezekkel a "bakikkal" egy újabb kiadásra...
A poppiacot tekintve azért úgy lenne igazságos, ha minden előadó klipjét leszednék a youtube-ról, nem csak Michaelét. Mert valóban pazar kiadvány és kötelező (kb. 5 biztonsági másolatot készítettem), de sajnos jól tudjuk,hogy a SONY részéről csak egy jó pénzes zsák az egész! Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a megjelenítés, csomagolás és a videók felújítása jól sikerült, bár nekem picit steril!
Köszönet a hozzá méltó cikkért.

M.J. LOVE YOU FOREVER!!!!
Vendég 2010. 11. 28. 11:23
Nekem ár megvan a lemez!Remek darab!Mindenkinek kötelező aki szereti MJ zenéjét!
Balajti Péter 2010. 11. 28. 8:36
Kedves guest! Köszönöm az elismerő szavakat, "Jacko"-mentesítettem a kritikát.
Vendég 2010. 11. 27. 22:29
Nagyon szeretném megvenni ezt a lemezt :D
Amúgy nagyon jó cikk, de azt nem értem, hogy miért kell állandóan jackónak szólítani? Az egy gúnynév! Ő sem szerette hogyha így nevezték, és ezt többször is hangoztatta.

Soha nem felejtünk el Michael Joseph Jackson!
Vendég 2010. 11. 26. 20:37
MICHAEL JACKSON I LOVE YOU!

L.O.V.E! EZ AZ ÜZENET!

Ő A LEGJOBB ÉS A LEGNAGYOBB!

ÉLJEN A KIRÁLY!
Balajti Péter 2010. 11. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók