Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Király Linda amerikai szerződése

létrehozva: 2002. 08. 21.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2008. 05. 26. 9:23
Nagy senki!
Vendég 2005. 11. 28. 15:25
Nem gond, ha nem tudja elénekelni a Magyar Himnuszt, de ne lépjen közönség elé, hogy elénekelje! Ami felháborító, hogy azt mondta, ha jól emlékszem; ...magyarok vagyunk, ezt együtt kell énekelni...
Ezért a mondatáért lett kifütyülve! Szimpatikus, csinos értelmes lány és tehetséges is, de ne akarjon Himnuszt énekelni, mint Magyar, ha nem tudja a szövegét. Senki nem fog amerikába amerikai himnuszt énekelni, mert senki nem tartja magát amerikainak. Ezzel hülyeséget írtál Guest, ugye tudod?
Mellesleg nem kellene mindenhol a Himnuszt énekelni. Elég lenne a fontosabb állami ünnepeken, évnyitókon...nem kéne autó szalon megnyitásán is Himnuszt játszani. Elveszíti a báját, valódi értékét!
Nos tehát, Linda nagyon csinos lány, ügyes, tehetséges, de ne akarjon több lenni azzal, hogy a magyarság szent versét ELBASSZA!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 04. 05. 19:33
Lindának csodálatos hangja van, ez a Himnusz dolog meg már lerágott csont. Nincs más szórakozásotok, csak az hogy más hibáin csámcsogjatok? Ez eléggé elítélendő. Menj ki Amerikába és énekeld el az amrikai himnuszt, lehet, hogy ugyanúgy belesülnél, annak ellenére, hogy megtanulod. Szerintem az sokkal rosszabb volt amit A Vikidál Gyula csinált....
Vendég 2005. 03. 08. 20:57
Ja és nehogy már attól kéne seggreesnünk, hogy a nagy amerikából (direkt írtam kicsivel) idejön egy csajszi, hogy megmutassa nekünk, hogy mi az a STAR. És meg akar élni belölünk! Kell francnak. És megtisztelönek kéne éreznünk, hogy nekiveselkedett a himnuszunknak? Na ne már! Nevetséges. (Ha rendesen elénkelni, akkor sem lennék oda töle.)
Vendég 2005. 03. 07. 17:03
Ha olyan jó énekes, akkor tanulja meg azt, amit énekelnie kell, különösen, ha az egy himnusz!
Tudom én sem tudnám elénekelni, de én nem is éneklek soha semmit. Ha felkérnek valamire, akkor arra felkészülök. Az hogy Amerikában élt az nem felmentés. Jobb lett volna, ha meghallgatja a himnuszt mielőtt elkezd gyakorolni (azt azért feltételezem, hogy gyakorolt). A magyar himnusznak az a szövege amit Kölcsey Ferenc megírt, és úgy kell énekelni, ahogy azt Erkel Ferenc kitalálta. És nem RNB-ben. Egy himnusz éneklése nem az énektudás csillogtatásáról szól, nem itt kellene az egyediségre törekedni. És ha már elrontotta, nem elhülyéskedni. Sokkal jobb lett volna ha megáll vele és esetleg előről kezdi. Lehet, hogy sok ember nem tudja a himnuszt, de az a sok ember nem is próbálja elénekelni, de rájuk se büszke az ember
Kyra-nak üzenem:
A magyar himnusz nem hülye, és nem szar. Elég szomorú és bunkó dolog, hogy ilyet ír valaki, már ha magyar az illető, ha nem magyar, akkor csak bunkó. Mi a különbség a leguncsibb és a legunalmasabb szó között?
Egy himnusznak, nem hiszen, hogy "izgalmasnak" kell lenni. Elég baj, ha a himnuszban ezt keresed.
Azt valaki definiálhatná nekem, hogy milyen az izgalmas himnusz.
Én is nagyon sokmindent rontottam már el, de egy ilyen után nem tudnék tükörbe nézni, se más szeme elé kerülni.

Pogi
Vendég 2005. 03. 04. 21:44
Méghogy a magyar a legunalmasabb himnusz?? Legalább vannak benne érzések és nem egy felszínes, semmitmondó tüttürü. Én mindig meghatódok, ha hallom, pedig nem vagyok egy hungarista... És nagyon nem tetszik, hogy így amerikanizálni akarják Király Lindával vagy tudom is még kivel. Meg bokszmeccseken popsztárok éneklik. Pfujj. Nem értem, miért kell mindig mindenben az amerikaiakat majmolni. :(
Vendég 2005. 01. 24. 14:37
Szerintem Lindának nagyon jó a hangja és nagyon tehetséges is.
Vendég 2004. 08. 27. 0:00
Szerintem nem kéne kicikizni te is kerülhetsz még ilyen helyzetbe sok ember a himnuszt se tudja de lehet hogy te se!!!!!!!!!!!!!!!!Különben nagy STAR!!!!!!!!!Eszméletlen hangja van!sok sikert Linda!
Vendég 2004. 03. 30. 0:00
ez a nö egy 0
buta liba!
hallotam élöben vagyis playbacken hát nem tudtuk hogy röhögni már....
a görcsös mozgás amit nem értem miért nem tanul amerikában meg...
nekem az amerikaiak sokkal lazábnak tűnek ,és ö meg olyan eröltetett.
mindig az az érzésem mikor nézem hogy :"ez bolond"
látom rajta hogy tulsokat kébzel magárol pedig ebben az országban ö a leggyengébb énekesnö szerintem!!!
hajrá Toth Vera a linda a lábad nyomában sem ér!
Vendég 2004. 03. 24. 0:00
Mit vagytok ugy oda ezzel a hülye himnusszal??? 2 éve jött Magyarországra jobb dolga is volt mint azt a szar himnuszt tanulgatni. Szerintem ez a leguncsibb és legunalmasabb himnusz az egész földön, a magyar. Nem csoda hogy elfelejtette. Most mindenki nézzen magába , ti még nem basztatok el semmit soha?? Ez olyan magad szemében a szálkát sem ,máséban a gerendát dolog. Csodálatos hangja van, Magyarországon mégcsak hozzá hasonló sincs. Britney Spears mit nem adna ha negyed olyan hanja lenne mint neki. Szerintem nem buta, egy átlagos 20 éves lány. És szerintem egyáltalán nem csúnya.. de ha az lenne is. kit érdekel?? a hangja mindent feledtet. És miaz hogy nincs imidzse?? miért legyen olyan mit ezek a kis megtervezett mai sztárok?? szerintem ugy jó ahogy van. És egyáltalán nem ismeri Presszert kiskora óta. aki ezt irta annak nem jutott el az agyáig az hogy Amerikában nőtt fel. előtte sosem járt Magyarországon. Presszer maga nyilatkozta hogy abban a zenesuliban ismerte meg ahol tanult, már Magyarországon. Ott szurta ki hogy milyen jó hangja van. Jajj ne szidjátok már, keserű a szőlő?? Britney-t is mindenki fikázza mégis ő a leghiresebb énekesnő a világon.
Na csáo, Kyra
Vendég 2004. 01. 17. 0:00
Most mindenki azt hiszi,hogy egy buta liba? Mindenki ilyen féltékeny rá? Nevetségesek vagytok. A hangja kiválló. Egyedi és rendkívül színes....én imádom. Láttam az Operaház fantomjában....fantasztikus volt.
És nem tudtal elénekelni a Himnuszt....Amerikában élt! Igaz, átvehette volna előtte egyszer a dalt, de azt hitte, tudja még. Mindenki hibázhat. Linda nem teljesen magyar! Aki nem szereti,ne szidja....hiszen nem is ismeritek. Minden rosszindulatú megjegyzés eléggé nagy IQ-ra vall!
Linda,fantasztikus vagy....lehet,hogy Magyarországon nem te leszel a favorit....de Amerikában már imádnak. Ne csüggedj,egyszer minden jég felolvad! Kitartás Csajszi! :)
Vendég 2004. 01. 02. 0:00
hey guys i don`t speak magyar,but i know everything about this girl.my magyar girl toll me,i thing she really screw herself singing the Hungaryan nationalanthem, because that is very important to be a real Magyar,that is a nice anthem which make every magyar proud. Good luck Linda.
Vendég 2003. 12. 26. 0:00
Eloszor is Eszak-Amerikaban elek es meg sosem hallottam errol a lanyrol itt. Viszont lattam egy riportot vele a Korridoron! Linda menj iskolaba! Iszonyuan buta vagy!Sem beszelni sem gesztikulalni nem tudsz, de meg oltozni sem!! Amerikaban van nehany image workshop vedd igenybe! A szepseg meg nem minden!
Vendég 2003. 11. 29. 0:00
Üdv! Nem tudom bók vagy megaláztatás, hogy hozzá hasonlítanak, de 1 hete a radiológiai kilinikán az összes doktornő látni akarta "Király Lindát". Abban mindanyian egyetértrtt, hogy hasonlítok rá, a szomszédaim is mondták már. Mindenesetre idegesít, hogy hozzá hasonlítgatnak!!! Én én vagyok (amúgyis kékeszöld a szemem)
Vendég 2003. 11. 26. 0:00
Amiota hallottam eloben is, tudom hogy o a legjobb hangu enekesno!!!
Vendég 2003. 09. 04. 0:00
Szerintem nagyon jó hangja van.Bár az is igaz,hogy nem egy IQ-fighter!Na de az énekléshez ész is kell?A Himnusz story valóban kellemetlen!Na,de hogy ne legyek egy bunkó:azért sok sikert az énekléshez!
Ui:Ha valóban egy hisztis fruska,akkor ismét bizonyítottak a szőkék!-Ezt azért ne vegye feltétlenül mindenki magára!
Vendég 2003. 04. 29. 0:00
Ez a buta kurva, bebizonyitotta a magyarsagat. Lásd Himnusz szövege! Az anyja kurva picsájába huzzon el, és még ne őneki álljon feljebb, mikor olyan ostoba hogy soul stilusban akarja előadni a magyar Himnuszt.
A karrierért , Amerikában is előbb fogta meg a faszt mint a vajaskiflit.
Vendég 2003. 04. 24. 0:00
Azt elismerem, hogy jó hangja van... Csak nem értem, miért akar Christina Aguilera hasonmás lenni! Ha önmagát adná, biztos sokkal jobb lenne!Egyébként a valóságban egy vihogós szőke kis fruska, aki mindenkivel kikezd, el van kényeztetve, apuci mindent a feneke alá tesz!Ja és a Pressert kiskora óta ismeri. Szerintem sokkal többet kéne emlegetnie AZT A BIZONYOS FIATAL TEHETSÉGES MAGYAR SRÁCOT,aki írta adalait, és sokkal hálásabb is lehetne neki! Na és mi a helyzet a kis amerikai feka csávójával?
Vendég 2003. 03. 17. 0:00
Valaki megmondana, hol talalom a Clubsong szoveget? Ugy gondolom, jol ertek-beszelek angolul, de ez sajna kifogott rajtam... Az atkoto szovegek erthetoek, de a refren ngy reszben kimarad...
Vendég 2003. 02. 13. 0:00
lLehet hogy jo a hangja,bár nem tudom,de szerintem üres a feje
Vendég 2003. 01. 28. 0:00
hmm sorry that I don't speak Hungarian nor do I understand a word from "Szelerem utolsó vérig". Nevertheless, this song has REALLY touched my soul, regardless of the (nonetheless beautiful!) language.
Unfortunately, her career only seems to go quite slowly (or has she quit making music - don't tell me!?!)
I think she won't get wiped away with THIS voice so soon.

God bless you Linda.
-andy, germany,
Vendég 2003. 01. 18. 0:00
A himnusz éneklés elég ciki volt!
Vendég 2003. 01. 17. 0:00
Jó helyre született - a papa gyémántkereskedő volt, a fellépésekért milliókat csenget ki, csakhogy a kislánya szerepelhessen. És ez belső infó.... F.
Vendég 2003. 01. 12. 0:00
Tehát: A csaj nem húzza be a hasát a sztárfotón, sejpít, torokhangon énekel arról, hogy mennyire szeret izélni. Mindezek ellenére nagyon sokat képzel magáról. Ja az eredet! Na ez a megasztár. Olyan mega, hogy az erdőben fütyörészve kell sétálnia, nehogy a favágó bunkónak nézze.
Ezt biztos nem közlöd le
Vendég 2003. 01. 12. 0:00
Igazi magyar karrier. pénzes papa, jó származás, üres fej. Ez a tyúk egy klasszikus szőke, ennek még az esze -az a kevés - is szőke. nagyra vágyik nagy pofára eséssel
Vendég 2003. 01. 10. 0:00
Azéééé talán a himnuszba nem illett volna belesülni!
Vendég 2002. 12. 30. 0:00
jó hangja van. nagyon is!!!
Vendég 2002. 08. 26. 0:00
Nagyon jó hangja van a lánynak, úgy hogy nem tudom mit mocskolódik Guest! Nincs túl sok olyan magyar énekesnő (egy kezemen meg tudom számolni) akiknek csak megközelítően is ilyen jó hangjuk van. Hajrá Linda!PIB
Vendég 2002. 08. 25. 0:00
rohadt kurva!
Vendég 2002. 08. 25. 0:00
kamu az egész!
2002. 08. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek