Fórum » MUSIC.HU » Hírek
Falusi Mariann és Lang Györgyi közös lemeze
létrehozva: 2002. 08. 25.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2008. 12. 09. 20:03
a legjobbak az tuti!
Vendég
2006. 03. 09. 17:23
A Padödő a világ egyik legjobb együttese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2006. 02. 26. 18:26
Komonista ELŐADÓ MŰVÉSZEK !
Vendég
2006. 01. 12. 19:47
Honnan lehet letölteni a Költözzünk össze vagy a Fáj a fejem számot?
Vendég
2006. 01. 02. 17:55
IMÁDOM A PADÖDÖ-T!!Semmi baj nincs velük.Se Györgyivel sem a Mariannal sem a Táncosokkal mindenkit tudok hogyan hívnak de ne írom le.Egyszerűen ők a legjobbak a vilgon!!!!
Vendég
2005. 12. 31. 9:50
Komonista bu@zi ku@vák !
LEHT HOGY IGAZ
LEHT HOGY IGAZ
Vendég
2005. 12. 27. 19:42
Szerinetem a Padödö számai a legJobbak a világon! ( eGY rAJONTÓ) cSAK NAGYON KÖVÉREK!
Vendég
2005. 12. 18. 7:58
Már csak ők maradtak meg a KOMONIZMUSBÓL
sZOP@K NYAL@K CSAK MÜVÉSZNŐ LEHESSEK
UGY LANG GYORGYI !
sZOP@K NYAL@K CSAK MÜVÉSZNŐ LEHESSEK
UGY LANG GYORGYI !
Vendég
2005. 12. 15. 16:08
Komonista bu@zi ku@vák !
Vendég
2005. 12. 13. 7:23
Már csak ők maradtak meg a KOMONIZMUSBÓL ::::
Vendég
2005. 11. 30. 7:47
K É T T E L E S Z A R T Z O K N I !
Vendég
2005. 11. 24. 18:04
lehet III/III. alosztályyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Vendég
2005. 11. 10. 7:20
Gusztustalan álla@ok
Vendég
2005. 10. 22. 9:12
L Györgyi süt , de mar ki hülőben vann , nagykabátot ne vásároljon
Vendég
2005. 10. 22. 9:10
Csnya - köver , csak az eggyik tud énekelni , a másik meleg , nem hiszem hogy ezek a szorakoztató emberek kellenek nekünk , komcsi enekes pár , talánn el kellene gondolkodni , miert ez a ket mocsokb@l lett az aki lett.
Vendég
2005. 09. 27. 9:03
A pa-dö-dö igenis nagyon jó:)
Vendég
2005. 09. 25. 7:32
Két tele S :Z :A :R : T : zokni .
Vendég
2005. 09. 10. 19:50
Én egyszer voltam a koncertjükön, nem nagyon tudnék még egy zenekart, aki ennyire jó hangulatot tud csinálni.
Vendég
2005. 04. 25. 8:04
nyugdijba velük
két ilyen csúf vén asszonyal mit akar a media?
két ilyen csúf vén asszonyal mit akar a media?
Vendég
2005. 02. 26. 14:47
Szeretem mert jó pörgős és vicces!!!!!!!!!!!!!4
Vendég
2005. 02. 26. 10:30
Nagyon szeretem őket.Ha rossz kedvem van csak az ő
zenéjüket hallgatom és máris jobb..
Ha esetleg valaki tud koncert időpontot azt megköszönném ha leírná nekem!
zenéjüket hallgatom és máris jobb..
Ha esetleg valaki tud koncert időpontot azt megköszönném ha leírná nekem!
Vendég
2005. 02. 10. 16:46
szar,azt kész.
Vendég
2005. 01. 19. 13:33
ZENEILEG ???????
TE AZ OVIS DALOKAT MEG A DEDÓ ZENÉT SZAKMAI CSUCSNAK NEVEZED?TÉNY ILYEN IS KELL AZ 5 ÉVESEKNEK.
TE AZ OVIS DALOKAT MEG A DEDÓ ZENÉT SZAKMAI CSUCSNAK NEVEZED?TÉNY ILYEN IS KELL AZ 5 ÉVESEKNEK.
Vendég
2005. 01. 19. 10:58
A legjobbak mindentéren,emberileg,zeneileg és szakmailag:Végül is csak egy profin összehozott család tud annyi ideje működni mint ŐK!Csupa nagy betűvel!!!
Vendég
2004. 11. 08. 17:14
nagyon szeretem öket aranyosak ahogy ott ugrálnak a szinpadon . én csak kedveset tudok roluk irni !!!!!!!!!!! további jó éneklést kivánok nenik
Vendég
2004. 11. 03. 16:36
gy0rgyi te ne fejsd ki a velemenyed a jazz zenerol mert nagyon ciki
aki nem tud maradjon csendben olyan rosz kiabrandito latni"zeneszeket" "enekeseket" hulyesegeket magyarazni a zenerol.ostoba huzas ostoba embertol
aki nem tud maradjon csendben olyan rosz kiabrandito latni"zeneszeket" "enekeseket" hulyesegeket magyarazni a zenerol.ostoba huzas ostoba embertol
Vendég
2004. 10. 25. 11:35
Jézusom!
Milyen rossz érzés lehet vkinek ennyi mocsok véleményt begyűjteni, olvasgatni magáról?!
Nem kell ám elfogadni!
Jók vagytok csajok!
Csak így tovább, dundin, mosolygósan, és vidáman:)
Milyen rossz érzés lehet vkinek ennyi mocsok véleményt begyűjteni, olvasgatni magáról?!
Nem kell ám elfogadni!
Jók vagytok csajok!
Csak így tovább, dundin, mosolygósan, és vidáman:)
Vendég
2004. 10. 25. 11:28
Igazán sajnálom, hogy ilyen közönséges hozzászólásokat olvashatok többnyire, csupán azért, mert nem érdemli meg senki, az ilyen véleményt.
Azt vettem észre Györgyin főleg, hogy nagyon elmélyült, érett ember. Szimpatikus. Mellesleg a gyerekeim imádják a zenéjüket, már csak ezért is jó, hogy vannak.
Egyébként is jó, hogy vannak!
Üdv!
Gyöngyi
Azt vettem észre Györgyin főleg, hogy nagyon elmélyült, érett ember. Szimpatikus. Mellesleg a gyerekeim imádják a zenéjüket, már csak ezért is jó, hogy vannak.
Egyébként is jó, hogy vannak!
Üdv!
Gyöngyi
Vendég
2004. 10. 06. 0:00
az eggyetlen magyar énekesnö aki nyiltan válalja hogy nem tud énekelni az a lang györgyi.
de akkor miért adott ki 10 lemezt vagy mennyit.
miért nem szinésznö a szinkronaiból itélve megvan a válasz horror!
a marian hát neki VOLT HANGJa valamikor de nem találta a helyét csak a bő lé zenében.
de akkor miért adott ki 10 lemezt vagy mennyit.
miért nem szinésznö a szinkronaiból itélve megvan a válasz horror!
a marian hát neki VOLT HANGJa valamikor de nem találta a helyét csak a bő lé zenében.
Vendég
2004. 10. 03. 0:00
én nagyon szeretem őket, mind a ketten jópofák, aranyosak, szeretem a szédült éjjelt, a báj-báj szását a soha nem leszünk katonát és a többi pa-dö-dő dalt
Vendég
2004. 09. 13. 0:00
Tényleg az!1ET ÉRTÜNK!
Vendég
2004. 09. 09. 0:00
Miért gabesz ha tudnád hogy ki az illetö mi lenne?
a padödö tényleg ritka szar
a padödö tényleg ritka szar
Vendég
2004. 09. 07. 0:00
Uncsi nagyon mindkettö.Nyugdij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Vendég
2004. 08. 27. 0:00
A ország legrosszabb zenéjét ök szolgaltatjak ,na jo a kerozin se semmi de ök legalább eltüntek a padödö re rá férne a nyugdij,már alig tudnak menni.
Én kiütést kapok tölük!!!!!!!fuj fuj fuj fuj fuj fuj
Én kiütést kapok tölük!!!!!!!fuj fuj fuj fuj fuj fuj
Vendég
2004. 08. 24. 0:00
NEKED MI A VÉLEMÉNYED A CIKKRÖL?
A GYÖRGYI EGY TEHETSÉGTELEN SENKI A MARI SZINTÉN
DE LEGALÁBB A TV BE NE KÉNE EZT A KÉT NYUGDIJAS BETEGET NÉZNI.
KÖNYÖRGÖM AZ EGYIK MÁR MAJDNEM TOLOKOCSIBAN VAN........MENNI NEM TUD
ÉNEKELNI SOHA NEM IS TUDOTT
A GYÖRGYI EGY TEHETSÉGTELEN SENKI A MARI SZINTÉN
DE LEGALÁBB A TV BE NE KÉNE EZT A KÉT NYUGDIJAS BETEGET NÉZNI.
KÖNYÖRGÖM AZ EGYIK MÁR MAJDNEM TOLOKOCSIBAN VAN........MENNI NEM TUD
ÉNEKELNI SOHA NEM IS TUDOTT
Vendég
2004. 08. 15. 0:00
Ha jól olvasom a hozzászolásokat akkor még mindig igaz az emberek egy részére, hogy ha valakit nem szeret, akkor azt utálja. Fekete vagy Fehér, szürke nem létezik. :)
Nem kell szeretni a Pa-Dö-Dő-t, nem kötelező kimenni a koncertekre és a tv-ben is át lehet kapcsolni egy másik csatornára. Ja és könnyü úgy irogatni, hogy nem tudjuk ki az illető.
Gabesz
Nem kell szeretni a Pa-Dö-Dő-t, nem kötelező kimenni a koncertekre és a tv-ben is át lehet kapcsolni egy másik csatornára. Ja és könnyü úgy irogatni, hogy nem tudjuk ki az illető.
Gabesz
Vendég
2004. 08. 03. 0:00
DAGIK VAGYTOK.
Vendég
2004. 07. 19. 0:00
Kedves gonosz emberkék! 16 éve vannak a pályán PDD-ként. Annyira nem lehetnek azért tehetségtelenek. :-))
Mi köze a súlynak a tehetséghez? Semmi. Ők így jók, ahogy vannak. Remélem még sokáig lesznek!
Üdv: Mackó
Mi köze a súlynak a tehetséghez? Semmi. Ők így jók, ahogy vannak. Remélem még sokáig lesznek!
Üdv: Mackó
Vendég
2004. 07. 17. 0:00
Ennyi gusztustalan, unatkozó embert csak az ilyen hozzászólásoknál látni. Ti vittétek valamire? Mert, ha igen akkor lenne mivel foglalkoznotok és nem a neten lógnátok és sértegetnétek olyan embereket, akik titeket soha nem bántottak.
Ha nem szeretitek őket akkor miért látogattok el olyan helyekre ahol róluk lehet olvasni.
Kevés olyan önzetlen ember van a művészvilágban mint a PADÖDŐ, a súlyukkal egyenes arányos a szívük is.
Ti csak irigykedtek.
Ha nem szeretitek őket akkor miért látogattok el olyan helyekre ahol róluk lehet olvasni.
Kevés olyan önzetlen ember van a művészvilágban mint a PADÖDŐ, a súlyukkal egyenes arányos a szívük is.
Ti csak irigykedtek.
Vendég
2004. 05. 28. 0:00
GONOSZ PÉNZLEHÚZÓ GENYÁK!!!!
ISTEN LÁT ÉS TENNI IS FOG
TEHETSÉGTELEN BRIGÁD
DE ANNÁL SZERENCSÉSEBB MERT ENNYI TEHETSÉGEL ILYEN SOKÁIG SZINPADON LENNI
HÁT ÉN NEM TUDOM DE A ZENE NAGYON SZAR!FUJ FUJ FUJ
ISTEN LÁT ÉS TENNI IS FOG
TEHETSÉGTELEN BRIGÁD
DE ANNÁL SZERENCSÉSEBB MERT ENNYI TEHETSÉGEL ILYEN SOKÁIG SZINPADON LENNI
HÁT ÉN NEM TUDOM DE A ZENE NAGYON SZAR!FUJ FUJ FUJ
Vendég
2004. 05. 28. 0:00
ez a 2 buzi kurva!
nem is értem mit kébzelnek magukrol.
a györgyi nevezteü senki mert az egy senki nem is tud énekelni csak üvölt a szinpadon mint egy elmebeteg.
a müsor vezetésük botrány szar.
az egész produkcio egy fáradt szar.
soha nem volt jo csak talán más mint a többi és ebböl ennyi pénzt csinált két dagatt nö aki annyit nem ad magára hogy lefogyon.
és jönnek a hülye dumájukal hogy ök igy érzik jol magukat.
siralmas mikor egy ember már annyit hazudott hogy a saját arcáb is belehazudik .a szomoru az mikor már elhisszi a hazugságot..
nem is értem mit kébzelnek magukrol.
a györgyi nevezteü senki mert az egy senki nem is tud énekelni csak üvölt a szinpadon mint egy elmebeteg.
a müsor vezetésük botrány szar.
az egész produkcio egy fáradt szar.
soha nem volt jo csak talán más mint a többi és ebböl ennyi pénzt csinált két dagatt nö aki annyit nem ad magára hogy lefogyon.
és jönnek a hülye dumájukal hogy ök igy érzik jol magukat.
siralmas mikor egy ember már annyit hazudott hogy a saját arcáb is belehazudik .a szomoru az mikor már elhisszi a hazugságot..
Vendég
2004. 02. 09. 0:00
Én azért szoktam kimenni a koncertre mert szeretem nézni a sonkákat és a szalonnákat!Majd beiratom őket a Shobert Norberthez hogy foggyanak .Egyébként a zenéjük egy köteg szar!!!!
2003. 06. 28. 0:00
Szasztok.
Lehet ezzel a musichuval mp3-akat keresni, vagy hiába regisztráltattam magam?
Lehet ezzel a musichuval mp3-akat keresni, vagy hiába regisztráltattam magam?
Vendég
2003. 04. 17. 0:00
Összeszakad a szinpad alattuk ha nem csinálják meg dupla vastagra a tartó rudakat
Jónap Tamás
2002. 08. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?