Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Prince drága, de felejthetetlen koncertje

létrehozva: 2011. 08. 10.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2011. 08. 11. 15:06
A sziget mocsokban, bűzben, sz*rban, h*nyadékban fetrengő drogos, piás semmirekellő senkiházik "szórakozása". Meg is érdemlik ezt a her élt hangú tökalsó tehetségtelen kis senkit. Akinek ez a bu zi tetszik, csak hallgassa sokat, elég igénytelen az ilyen!
Vendég 2011. 08. 11. 10:13
Sem huszonéves, sem drogos nem vagyok,csak szeretem az igényes zenét! Ha kint lettél volna Te is, hallhattad volna azt a 2,5 órás konceret, amelynek minden apró része maximális profizmusról szólt. Nem kell szeretni egy stílust, vagy egy előadót ahhoz, hogy egy zenéhez valamit is értő felismerje és elismerje a tehetséget! Ha pedig nincs füled az igényes zenéhez -mert igénytelen vackokon szocializálódtál - akkor legalább intelligens kultúrlény módjára hallgass bölcsen!
Vendég 2011. 08. 11. 7:18
a sz@ros drogos huszonéves közönségnek lehet hogy tetszik egy herélt hangú mitugrász t*kalsó senkiházi vernyogása. Ha neked ez a szép akkor hajrá, hallgasd sokat! soha jobbat az igényetlen embereknek mint ezt a senkiházi igénytelen b*zernyák!
Vendég 2011. 08. 10. 23:26
huszonévest azt a közönségre v az előadóra mondod? Prince bőven elmúlt már 20... nos ha a hangja nem is tetszik neked, annyit azért - már csak emberségből - el kéne fogadnod, h qrvajól gitározik, egyike a legegyedibb előadóknak. jöhetsz aztán itt egy felsorolással, akiket ismersz, párat én is tudok mondani: pl Slash, v Gary Moore, v Santana. talán annyira nem vagyok elveszett, h ne halljam: a pali igenis tud! ahogy te sosem fogsz. már ha célod (lenne) a gitározás.
http://www.youtube.com/watch?v=4QKajzKmyhw
http://www.youtube.com/watch?v=n5MfZzlHyzs
itt próbálj meg elvonatkoztatni a körítéstől, külsőségektől (drukkolok hozzá), és legalább csak zenét, figyeld meg, ahogy gitározik majd.
lazulj má'.
Vendég 2011. 08. 10. 20:13
Ez egy kis mitugrász b*zi, kiherélt senki! Ettől vannak úgy oda? Persze a sziget drogos közönségének mindegy ki nyávog nekik. Azoknak jó a huszonéves sz*r dalokat hallgatni, hiszen a "hercegecske" csak azokból él.

Fórum » MUSIC.HU » Hírek