Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Music.hu Aktuális!

Szerintem: A VMA sztárokról

létrehozva: 2002. 09. 01.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

2002. 09. 05. 0:00
Megtörtént.
Vendég 2002. 09. 05. 0:00
Naja, nem objektívek. Ezért írtam ide a másik véleményt is. Kicsit lehet mérgesebb lettem, mint kellett volna, bocs. Még fejlesztem a stílusom. Attila egyébként nagyon intelligensen reagált, majd eltanulom. Azért: A Nu-metal az rockandroll, de ezt csak jelzem, bonyolultabb dolog, minthogy itt most megvitassuk. A nők egyébként viszonylag gyakran festik mostanában a hajukat, tehát ha valakinek más színű a haja meg új ruhában van, az nem stílusváltás. Pink első és mostani albuma között van egy stílusváltás. A stílus többet jelent szerintem mint a hajfestéket. Annak idején egyébként a a Metallicára, a Nirvana-ra, a GNR-re és az Aerosmith-re is azt mondták, hogy eltűnnek hamar. Nem tudom, hogy ha valami új és nem olyan, mint amit már felhalmoztunk a CD-tárunkban és megszoktuk, akkor miért kell egyből fikázni meg azt mondani hogy nyál-gyenge-eltűnikmajd. Nem tudom, miért volt nevetséges a GNR. Viccesen mutatnak a színpadon és ez jó. A második szám (Madagascar) kifejezetten jó volt. Elhamarkodott pedig nem voltam, az biztos. Egyébként ha ennyit levelezek itt, akkor lassan majd regisztráltatom magam. Mindjárt megnézem, hogy kell.
kárpátidia 2002. 09. 04. 0:00
kedves névtelen valaki. ha láttad az mjúzikovorc átadást, akkor láthattad azt is, hogy PINK fekete hajjal jelent meg, s ez igenis imidzsváltásnak tűnhet fel.
amúgy a rock amerikában nem divat.
inkább nyúmetál néven futnak trendbandák, akik aztán kis időmúlva ahogy jöttek, el is tűnnek.
a géener pedig ritka nevetséges volt, bármennyire is meglepetésnek szánták.
szóval nem tudom mit idegesítetted magad, és amit lucasso írt az kurvára nem baromság, hanem egy szubjektív vélemény a díjátadásról. mert tudod, a cikkek általában nem objektívek.
szal kissé elhamarkodottnak tűnt ez a ráförmedés.
Vendég 2002. 09. 03. 0:00
Na jól van, lehet egy kicsit haragos voltam, bocs. Legalább valaki ír az eseményről.
2002. 09. 03. 0:00
Örülök a véleményeknek, hiszen nyilvánvaló, hogy nincs két ember aki akár erről a témáról is pontosan egyformán gondolkodik. Egyébként az én véleményem is csak egy a
sok közül, de ha reagálásokat váltott ki, már nem volt kár
megírni.
Vendég 2002. 09. 03. 0:00
És itt most nem arról volt szó, hogy ki mit szeret, meg hogyan látja a világot. Ez a cikk kb olyan, mintha valaki arról írna, hogy a KDMP az egyik legnagyobb befolyású magyar párt és ebből vonna le következtetéseket.
Vendég 2002. 09. 03. 0:00
Hát ezzel a legteljesebb mértékben nem értek egyet. Remélem szabad. Nincs idő most mindent leírni, de: A rockzene háttérbe szorul? Prsztízsveszteség? Pontosan fordítva van a trend. Már nem 1996-ot, hanem 2002-t írunk. Ebből adódik itt egy halom téves következtetés. Pink nem az imidzsét változtatja, hanem a külsejét (pl:ruha), ami azért nagy különbség. Kylie nem "csak" konferált! Ez a tény éppen azt bizonyjtja, hogy még mindig "ott van". Eminem mostanában az egyik legnagyobb sztár. Hogy szidja Moby-t, Avril meg Britney? Az lenne kifogásolható, ha nem tennék. Ez ugyanis erről szól. Lehet, hogy néhány év múlva egyikünk sem lesz sehol, attól még érdemes élni. Azonkívül érdemes lett volna megemlíteni a visszatérő GNR-t. Szóval Attila ne haragudj meg nagyon, de bazira nem taáltad el az arányokat meg a lényeget. Na, bocs csak kicsit fülidegesítettem magamat, hogy ilyen baromságok terjednek itt.
2002. 09. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Music.hu Aktuális!