Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók

Ákos: Arénakoncert 2011 /BD/ (FalconMedia)

létrehozva: 2011. 10. 26.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2011. 10. 31. 6:05
Bocs de a háttér vetítéseket szerintem nem feltétlen Juhász Viktor csinálta, legalábbis a zömét nem szóval pici realitás nem volna gáz ,egyébként nem vàgom mi a gond a rendezéssel...szerintem szép munka ahogy a színpadi látvány is ami a Madár munkája !
Vendég 2011. 10. 28. 1:34
Szerintem az egész kiadvány úgy tökéletes, ahogy van, RENDEZÉSSEL együtt. Hihetetlen munka van benne, ráadásul, ha jól tudom, Juhász Viktor nem csak rendezte a koncertet, hanem ő is vágta össze, - ami, figyelembe véve a 22 kamerát és a próba felvételét, 44 videósáv - nem kis teljesítmény. Látványos kivetítések a falon, effektek... Komolyan érdekelne, hogy mit hiányolt a cikk írója!? Ott volt egyáltalán a koncerten?
Gratulálok a kiadványhoz! - és a rendezést kritizáló mondatot leszámítva, a cikkhez is
Vendég 2011. 10. 27. 20:36
ez az eddigi legjobb Akos koncert kiadvany
Vendég 2011. 10. 27. 19:50
Nagyon jó kritika, egyetlen mondatot leszámítva:
"Sajnos a koncertfilm rendezése nem ér fel a színpadi zenés produkció magas szintjéhez, ugyanakkor hazai viszonylatban nem lóg ki a sorból."

Mániákus zenei BD gyűjtő vagyok és el kell mondjam, végre büszke lehetek, hogy egy olyan magyar BD született, amely semmiféle szempontból nem lóg ki a nemzetközi (akár világsztárok) kiadványainak sorából. Nem tudom, ön mit rendezett volna másképp. Izgalmas kamerapozíciók, ritkán használt képkivágások, a dalok ritmusához illeszkedő vágás. Végre eltűntek a szörnyű áttűnéses effektek, mint a 40 DVD-n voltak, nincs magyar módra agyöntrükközve. Úgy gondolom zseniális és büszkék lehetünk rá mindannyian, hogy e kicsiny országban nekünk ilyen szintű előadónk, produkciónk és kiadványunk is van!
Balajti Péter 2011. 10. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók