Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

A munkanélküli sztárok földje (Jegyzet)

létrehozva: 2012. 02. 10.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2012. 02. 11. 13:47
Egyet értek a cikkel. Az is baj, hogy nem jó énekeseket keresnek, hanem rossz előadókat. Tőlünk nyugatra tudják, hogyan kell szórakoztatni minőségi módon (függetlenül attól, hogy ott is van némi alsó szint). A jó énekes és a jó előadó egy személy kell, hogy legyen.
Elfogadhatatlan, hogy elhitetik az emberekkel, hogy azok az ország kiválóságai, akiket a képernyőn látnak ezekben a műsorokban. Tulajdonképp ennek is köszönhető, hogy nincs egyetlen nyugaton is ünnepelt előadónk sem, hiszen azt sugározzuk, hogy mi erre vagyunk képesek.
Lovasi és Lukács meg akkora arcok, hogy totál elfeledtetik az emberrel, hogy nem éppen hangszál akrobaták... de a műsorok szereplői a közelében nincsenek ezeknek.
Mi kell? Legyen egy szomorú sztorid, mond el a kamera előtt, amit megírtunk neked, sírj egy kicsit (mert az tök őszinte), mesélj hatalmas álmokról... srácok, ez nem amerika, itt nem fog megváltozni az életed. Egy évig használnak, jól keresnek majd veled és utána jöhet a következő, itthon nem a maradandó alkotás a lényeg... elcseszett a honi zeneipar...
Köszi a cikket!

Fórum » MUSIC.HU » Hírek