Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Lana Del Rey – Born To Die

létrehozva: 2012. 03. 21.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

noname 2012. 06. 18. 10:57
na most utáltam meg mégjobban a magyarokat. idáig is szar volt az ország de hogy már kritikát se tudunk irni? grat b+,és egy zenészt jelenesetben énekesnőt nem a személyisége alapján kell a legjobban elítélni hanem a zenéje alapján. Christina Aguileráról is kiderült a the voice című tehetségkutató műsorban,ahogy mentorként vett részt,hogy egy hisztis hárpia,és mindenhonnan késik,még is a hangja jó.
Csakúgy 2012. 04. 11. 20:36
Nos igen ,eza magyar valóság ...Az gondolom nem érdeklia cikk íróját,hogy az összes külföldi kritikus pozitív kritikákkal illette az albumot... Söt ezta ,,kritikát,,inkább egy rossz hozzászólásnak tekintem valakitöl ,aki egyszerüen enm ekdveli Lana zenei stílusát, csak azért ,mert valami mást is tud,mint tuc-tuc zenét nyomatni ...Ezvan magyarok :P
Vendég 2012. 04. 05. 17:17
Ezt nem tudom kritikának nevezni, sajnos még néhány vendéghozzászólás is igényesebb ennél a véleménykifejtésnél. Miért nem indokolja meg állítását a cikk írója? Miért a hölgyről értekezik 15 soron keresztül és nem a zenéről? Esetleg hallotta is a lemezt, vagy csak a három kislemezdalt hallgatta meg a YouTube-on?
Vendég 2012. 03. 25. 13:19
Ez most tényleg kellett? Írtok a nagy semmiről valamit és a végére odabiggyesztitek a nagy magyar valóság: nem indoklom meg, csak szar ez a lemez. :) Gratulálok a cikk írójának.

Fórum » MUSIC.HU » Hírek