Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Interjúk, riportok

Alex - A tékozló fiú visszatér

létrehozva: 2002. 09. 11.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2005. 12. 26. 17:01
még anno a honlapjának a címe alexjnet.com volt, de már sajna megszűnt......nem tudom mi lehet az emberrel...?????????????????????? PEACE andy
Vendég 2005. 12. 13. 17:48
tudja valaki hogy hol lehet megtalálni Alex honlapját?
Vendég 2005. 12. 13. 17:45
mi a honlapjának a címe?
Vendég 2003. 08. 26. 0:00
Kedves előttem szóló! A magyar zenészek egyetlen ruppót nem érnekk..-hát Alex nem is egyet ér!!:) Valóban sok a gagyi, playback király és királynő, de az Ő oldaluk nem ez...
Nekem nagyon bejön a lemez, lassan újat kell vennem, mert már agyon hallgattam. Hogy van-e kedvencem? Mikor Alex kérdezte, akkor sem tudtam válaszolni. Egyszerűen mind "túl szép"...Szeressétek Alex zenéjét...
Vendég 2003. 07. 18. 0:00
A magyar énekesek egy ruppót nem érnek!
Vendég 2003. 02. 27. 0:00
Van még más is, aki megtalálta ezt az oldalt? Az jó! Írjatok már valamit!
Vendég 2002. 11. 29. 0:00
Nem tud valaki valami fellépést? Nem lesz neki? Az van a honlapján, hogy szeptembertől lesznek koncertek és sehol semmi!
Vendég 2002. 11. 22. 0:00
Meglátogattam az Alex honlapját! Sikerült!Nekem tetszik, de nem csak a honlap, hanem a Te éled át duett klippje is!
Judit
Vendég 2002. 11. 14. 0:00
Köszönöm itt alattam Neked! Közben megtudtam, de én nem tudtam felmenni. Valamit lehozott, de nagy fehérség volt csak ott. Még próbálkozom.
Judit
Vendég 2002. 11. 13. 0:00
Az Alex honlapcíme: http://www.alexjnet.com de nem nagyon frissítgetik, illetve még nincs egészen kész. Írni meg egyáltalán nem lehet, mert nincs vendégkönyv.
Vendég 2002. 11. 13. 0:00
Nem tudja valaki megmondani, pontosabban le vagy felírni (kinek hogyan teteszik) az Alex honlapcímét? Én nemtudom, és jóvolna azt is látogatni. Köszi szépen előre!
Judit
Vendég 2002. 11. 12. 0:00
Aguszta! Engem Bertalan Juditnak hívnak, és nem hiszem,hogy találkoztunk, ha igen, akkor nem beszéltünk. Egyébként ma hallgattuk meg az ALEX a Memories of youreyes - t, és az osztálytársam végig beszuélt. Az angoltanárom rászólt, és még legalább 2 szer meghallgattuk. Tök jó volt!! Aguszta, ha gondolod egyszer találkozhatunk, és akkor megismerjük egymást. Ha nem baj megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Ha nem akarsz nem kell erre válaszolnod. Ja az M et ismerem!
Judit
Vendég 2002. 11. 05. 0:00
Elfelejtettem aláírni: Auguszta
Vendég 2002. 11. 05. 0:00
Örülök, hogy nincs harag:) Egyébként te melyik Judit vagy?Mert Judy barátnőm már nem írogat, a csetes Judit meg nem nagyon bírt engem.
Vendég 2002. 11. 04. 0:00
Aguszta, és M! Köszi szépen, hogy így mellettem álltok, ez jól esik. Én megpróbálok erősebb lenni, de befolyásolni senki nem befolyásolhat. Azért írtam le nektek ezt a "bánatot", hogy megtudjam a TI véleményetek mi! Aguszta, én nem haragszom, hogy kijavítasz, sőt köszi. Így talán odafigyelek a jövőben. Egyébként én is mindenbe beletudok kötni :)! Mégegyszer köszi a bíztatást, és azt, hogy kiálltok a SANYI és énmellettem!
Judit
Vendég 2002. 11. 04. 0:00
Különösen nem tudok hozzá szolni a dolgokhoz, talán csak annyit, hogy nem tudom milyen alapon itélitek el a Nikit,amikor fogalmatok sincs valójában milyen ember.És bár én sem rajongok érte,de véleményem szerint teljes mértékben kiegészitik egymást a Sanyival.Az album tényleg nagyon király,magáról az életről szól,és nem valami nyálas, semmit mondó szöveg.Csak gratulálni tudok hozzá!
Vendég 2002. 10. 31. 0:00
Teljesen egyet értek Veled Auguszta. Az idő múlik, és ezzel együtt változunk mi is. Alex így változott meg. Nem az alapján kell megitélni az embert, hogy mi volt, hanem hogy milyen most! És ha egy "nyálas" zenekarból lépett ki, akkor mi van? Itt megáll az élet, és nem változtathat stílust? Na neeeee. Ilyen primitív embereket! Nyugi Judit! Nem kell törődni az ilyen emberekkel. Nem hagyd, hogy befolyásoljanak!;) M.
Vendég 2002. 10. 30. 0:00
Maximálisan egyetértek azzal, hogy Alex lemeze jó, a hangja mindig is az volt, meg aztán miért ne írhatna új és egészen más dalokat, mint amik a V.I.P.-ra voltak jellemzőek?! Az négy emberről szólt, ez meg csak róla. Az osztálytársaidnak meg üzenem, ha régebben deszkás gatyában jártak de már nem érzik jól magukat benne, mert kinőtték azt a korszakot, akkor nem vennének fel másik ruhát csak azért , mert egykor a deszkás volt becsípődve?! Vagy élete végéig copfot kell hordania valakinek csak azért mert valaha az óvodában az volt a divat? Enyhén szólva primitív hozzáállás...
Azt meg csak csendben és nem bántó szándékkal jegyzem meg/ bocs, nem bírom megállni!/ , hogy a tavaj az tavaly, a melé pedig mellé... :) Bocs, bocs, én már csak ilyen szekálós vagyok...
Auguszta
Vendég 2002. 10. 25. 0:00
Lányok! Én azt mondom, hogyha így folytatja csak jobb és jobb lesz! Ma angolon arról beszéltünk, hogy fogunk dalszöveget fordítani, és így ALEXRE került sor!
Az osztálytársaim véleménye megoszlik, és az egyikük nagyon megbántott. Kicsordult a pohár, mert ezt mondta: "Szégyen, hogy egy nyálas együttes után a szájára veszi a rockot!" Erre én elsírtam magam, és mondtam az angol tanárnőnek, hogy ne fordítsuk le, ha ennyira nem akarják a többiek. Erre a tanárnő azt mondta, hogy úgyis azt fordítjuk, amit Ő mond, és így Alexet fogunk fordítani. Egy másik osztálytársam meg azt mondta még tavaj, hogy nagyon jó hangja van! Ez utóbbival egyet értek. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ki kell melé álnunk!!
Judit
Vendég 2002. 10. 25. 0:00
Egyre inkább odavagyok a lemezért! Nagyon jó lett! I.
Vendég 2002. 10. 24. 0:00
B.
Vendég 2002. 10. 22. 0:00
Mikor lesz fellépés????????
Vendég 2002. 10. 14. 0:00
Alex, kíváncsi vagyok rád! Mikor lesz koncert? A lemezt sokszor meghallgattam, de kell az élő élmény ahhoz, hogy az ember igazán megítélhessen téged ennyi idő után! JUDY
Vendég 2002. 10. 11. 0:00
Úgy látszik, érdemes volt ragaszkodni az elképzelésekhez, nem behódolni a trendnek. Tényleg nem kellenek az álarcok...Minél többször hallom, annál jobban tetszik. Ezt így egyedül összehozni...! Így sokadszorra még az én botfülem is hallja egyenként a hangszereket! Szinte hihetetlen, hogy egyedül játszott fel minden hangszert a lemezre. Óriási! Az mindig is nyilvánvaló volt, hogy SANYI hangja a legképzettebb, de hogy ennyire sokszínű, meleg és érzékeny, az valahogy nem jött ki ennyire a négyes hangzásban...Csak jót tett neki az "egyedüllét" ! Auguszta
Vendég 2002. 10. 07. 0:00
Alex! Csak így tovább! várom én is és a barátnőm is a koncertedet! Ha valaki kihagyná, szerintem rosszul jár, és aki alattam írt: teljes mértékben egyett értek veled. Én is V.I.P. rajongó voltam, bár én csak a búcsu koncerten voltam. De ez az album nagyon jó!!!!! Hajrá, csak így tovább, és sok sikert kívánok neked Alex!!!!!!!!!!!!!!!!!
Judit
Vendég 2002. 10. 01. 0:00
Sziasztok!Én csak a ˝Túl szép˝c. számot hallottam, de az fantasztikus. Régen nagy VIP-rajongó voltam, de ez az a stílus, ami igazán illik Alexhez.Csak gratulálni tudok, így tovább, hiszen nagyon klassz ez a zenei irány.. ÜDV:JODYT
Vendég 2002. 09. 26. 0:00
Megtaláltam az igazi stílusom a zenében! Alex kevert zenéje nagyon tetszik nekem. A rock, könnyű, és a kevés repp keveredése nekem nagyon bejön. A dalszövegekben az igazat írták le, és ez a fontos! "A levegő, ami neked is pont úgy kell, mint a zene, hogy életre kelj...!" Ez az igaszság!!
Ezt és sok dalszöveget a szívéből írta és vannak olyan tanácsai, amit meg is kéne fogadni!
Judit
Vendég 2002. 09. 20. 0:00
Nagyon tetszik a lemez! Tartalmasak a szövegek. Ráadásul fele-fele arányban találhatók rajta "szerelmes" és elgondolkodtatóbb, komolyabb szövegu dalok!
Igényes a zene, és sokkal jobban illik Alexhez stílusához, mint a régi "VIP" dallamok, amik egy kaptafára készültek! Egyre szimpatikusabb nekem, amióta megtalálta a saját világát, elképzeléseit! Sok sikert kívánok neki!
...és a kedvenc bölcsességem Alextol: SOHA NE ADD FEL AZ ÁLMAIDAT!!!:)

Szabó Nikolett
Vendég 2002. 09. 19. 0:00
Nagyon jó lett az új lemez!Nekem nagyon tetszik!Jó hogy nem maradtál a Viktorékkal!Nézd meg ok hol tartanak!Oszintén seholsem!Te pedig arass minnél nagyobb babérokat az új lemezzel!Remélem azt is hogy nagyon sok fellépés lesz, hogy sokat halljunk Téged élo bulikon!Szeretjük a zenédet Alex!Jó hogy vissatértél!Puszika neked!
Vendég 2002. 09. 11. 0:00
Kíváncsi vagyok Alex további sorsára. Remélem, bejön neki! Tiszta szívből kívánom!

Fórum » MUSIC.HU » Interjúk, riportok