Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók

Adam Lambert: Trespassing – Deluxe Edition (Sony Music)

létrehozva: 2012. 05. 19.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ryx 2012. 11. 21. 3:36
Engem abszolút nem érdekel hogy ho vagy he... akár bi is lehet. Az meg végképp nem hogy zsid vagy bud... Felőlem olyan leprás is lehet mint a kutyaszar, mert ez a végeredményen nem változtat. Nekem bejön az album mind a 15 számával. Lassan már fél éve pörög a CD a kocsim lejátszójában. Szerintem ezzel mindent elmondtam. Akinek meg nem tetszik, az meg szívjon héliumot! XD
Balajti Péter 2012. 06. 05. 20:57
Köszönöm az észrevételeket, még ha a stílus hagy is némi kívánnivalót maga után. A 762 szavas cikkben valóban elírtam négyet, ez kerekítve fél (!) százalékos hibaarány, melyet korrigáltam.
Song 2012. 06. 02. 13:05
DAKOTA ...a köcsög itt TE VAGY ! :P
Zoia82 2012. 05. 31. 15:30
Ez a kritika egyszerűen szánalmas. Ha ennek az embernek valóban ez a foglalkozása, akkor sürgősen munkahelyet kéne váltania...Az egész szöveg tele van ellentmondásokkal...ha létezik a földön egy énekes, aki ilyen előadók stílusát tudja ötvözni egy albumban, úgy, hogy a saját karakterét, és adottságait is beleviszi, akkor az nem csak egy négyest érdemelne. Az összes szám egytől-egyig kiváló. Mellesleg azt is megjegyezném, hogy ezekhez a számokhoz kellett egy olyan énekes, akinek ilyen isteni hangja van, csakhogy teljes legyen a kép. Bevallom őszintén, hogy nem vagyok már az a rajongó tinilány típus, de ennek az úriembernek én is megvettem a cd-jét, mert teljes mértékben megéri. Az már csak az író szegénységi bizonyítványa, hogy egy előadóművészről úgy kezd el írni, hogy a meleg xy... Ha a zeneipar negyede lenne ilyen tehetséges , akkor azt se bánnám ha mind buzi lenne. Nem is írok többet, mert csak saját magam bosszantom fel :) :) Üzenem az írónak, hogy inkább írjon a madarak párzási szokásairól, és ne a zenéről, csak előbb pár nyelvtan leckét kéne átnézni. Hibázni emberi dolog, de akkor ne kritizáljon másokat.
Dakota 2012. 05. 24. 21:08
Majd a Queennel megmutathatja,hogy mit tud a kocsog!!!
musicfan 2012. 05. 20. 12:48
20 éves XD jólvan. meg a dalcím... Ha már valaki kritikus, vagy az próbál lenni, csinálja rendesen. Ezért egyetemen megvágnak valakit...
Szerintem is szemétség leírni, hogy meleg. És akkor mivan. Talán új oldalt tud bemutatni a HETERÓKNAK. hogy milyen a másik oldalon állni, hogy mennyivel nehezebb. ezt ők fel se fogják...
Nekem bejön az album. És ez a "túl sok sláger hatása érződik" manapság nem lehet már nagyon újat kitalálni zenei téren, hiszen már mindent kitalált valaki.
Büszke vagyok Adamre, mert van benne pörgős és lassú dal is, amikben megmutatja, hogy tehetséges, mennyi hangot tud kiénekelni.
Akanishi Jin, KAT-TUN és Jared Leto után ő is szuper előadó. Csak így tovább!!
Reni 2012. 05. 20. 12:26
Nem gépelési hiba sajnos..képes volt kétszer is leírni ugyanazt a baromságot...Ennyi hibát egy oldalas cikkben még nem láttam. Ha már ilyen kritikus az író odafigyelhetne jobban is. Egyébként nem hasonlítgatnám a többi előadók munkáihoz folyton, mivel ez az album KIVÉTELESEN nem utánoz le senkit!
csakugy 2012. 05. 20. 12:05
Nos igen Adam biztos boldog lenne ,h csaknem 10 évet fiatalítottak rajta ... Am emg akkora parasztság mindenhová beleirni ,h meleg ... A HETEROKRÓL SE ÍRJÁK MINDEN CIKKBEN , HOG Y A NYILTAN HETERÓ ... meleg és ezzel nincsis semmi baj , attól még ugyanolyan nagyszerű énekes ...Egyépként nekem a For Your Entertainmen jobban bejött ...
Zsófi 2012. 05. 20. 10:58
Csak egy apró pontatlanság.... Adam 30 éves ;) És a Sam Sparro/Nile Rodgers dal címe Shady, nem Shany. Lehet hogy csak gépelési hiba.

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók