Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

FEZEN 2012 - beszámoló a harmadik napról

létrehozva: 2012. 08. 05.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ombre 2012. 08. 05. 20:46
Hello. Lehet én akkor egy elvetemült arc vagyok, de én azóta hallgatok Sepulturát mióta Derrick Green a frontember. No akkor mi van? :D Tegnap óriásit toltak. Semmi hakni szaga nem volt ennek.
Ricsko 2012. 08. 05. 20:26
Az önkritikámmal szerintem semmi baj, és attól még, hogy szar "énekes" vagyok, nem kell elismerően szólnom valakiről aki szerintem szintén nem jó, ha felkérnek rá, hogy mondjak róla véleményt. Szóval az okfejtésedet és a személyeskedésedet egyáltalán nem érzem helyénvalónak, de örülök, hogy neked tetszett a koncert mert szeretem meghallgatni az ellenvéleményeket. Én pont a "Sepultura által tolmácsolt tribal/groove őserőből" nem éreztem az őserőt, de ez nyilván a "szülői hatásra rocksztárnak nevelt mentalitásomnak" (WTF?!) köszönhető.
Pilgrim 2012. 08. 05. 20:18
"Derrick Green, akinek teljesen átlagos orgánuma pontosan ugyanilyen frontemberi munkával párosul." - ez a szövegrész egyrészt azért röhejes, mert Derrick Greennél jobb hangot el sem tudnék képzelni Max-pótlás gyanánt, másrészt mert a te hangod, kedves Ricskó, egy határ szar, és akkor még dícsértem is. Jellemzően semmiből, szülői hatásra rocksztárnak nevelt, bárminemű önkritikát nélkülöző mentalitás... Derricknek félelmetes hangszíne és hangereje van, ami tökéletesen illik a Sepultura által tolmácsolt tribal/groove őserőhöz. Mentségedre legyen mondva, hogy a színpadon szerencsédre nem hallod, hogy mennyire nyeszlett kis hangocskád van. Ezt próbálod feldobni némi kaotikus ütemezéssel, de a végeredmény így is elég erőtlen és silány, mondhatnók harmatgyenge. Így aztán nem csoda, hogy leszólsz egy karakteres, öblös hangú frontembert...

Fórum » MUSIC.HU » Hírek