Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók

Michael Jackson: Bad – 25. évfordulós kiadás, luxus változat /3CD+DVD/ (Sony Music)

létrehozva: 2012. 09. 27.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Roboba 2012. 12. 14. 12:33
Mitől lenne pedofil te gyökér?!
Ő a legnagyobb előadóművész, aki valaha létezett. Egy zenei géniusz...
netta12 2012. 11. 06. 15:25
Akinek hiányzik Michael Jackson által képviselt popkultúra, annak ajánlom a februári Cirque du Soleil által színpadra álmodott Immortal show-ját. Szenzációs!

http://www.youtube.com/watch?v=QiRbyX2DPQs
fan 2012. 10. 27. 6:20
Kicsi Ricsi!

Vegyél be tabletttát!

Nyomd be Eminemet,Majkát!

És szárnyalsz ,mint egy tollatlan madár!
Balajti Péter 2012. 10. 03. 15:15
Krumpli: az ember mindig tanul. Kösz.
Balajti Péter 2012. 10. 03. 15:10
robi1031 Hivatalosan kiadott, és nem promókiadványokra vonatkoztak ezen soraim.
Krumpli 2012. 10. 03. 0:03
Tisztelt szerző,
az egy évvel korábbi, Yokohamában rögzített felvételről senki nem mondta, hogy csak az a két szám van meg belőle. Természetesen az egész koncert megvan kiadható minőségben, csak az vele a probléma, hogy azon a koncerten az említett két dalon kívül semmi más nem hangzott el az akkor új Bad lemezről, úgyhogy a Wembley koncert jobb választás volt ehhez a kiadványhoz.
A yokohamai koncert teljes változatát megnézheted a youtube-on:
http://www.youtube.com/watch?v=alB9rcx24F0
robi1031 2012. 10. 02. 23:35
sziasztok. a Speed Demon-hoz is volt kislemez!!! csak hogy tudjuk hogy MJ a király, és ennyi:-))http://www.cdandlp.com/item/2/0-1201-0-1-0/114356504/michael-jackson-speed-demon.html
lacko84 2012. 10. 01. 15:08
igen??? ez meglepő, mert egyrészt nem pedofil, másrészt meg a tánc miatt nyúl oda, meg tökmindegy miért, a lényeg hogy ő legalább tudott előadni. amúgy meg ha little richardot hallgatsz, hát az aztán meg végképp nagy példakép meg szent ember volt , gondolom én, viszont az tény volt hogy drogos volt, mint elvis, viszont MJ esetében a pedofília csak rágalom volt, sosem igazolodott be. nem mindegy a 2
Wikipediaról idézek ricsiről: "A drogok és a kimerítő koncertezések hatására hamar kiégett, a 60-as években az egyházi zene felé fordult, és eltűnt a szórakoztatóipar színéről. A hetvenes években visszatért, de már nem tudott újat nyújtani, elveszítette a közönség érdeklődését. Olyan énekesek tartották példaképüknek, mint James Brown és Mick Jagger..." Na ennyit erről:))) Mostmár ítélkezhetsz
respect77 2012. 09. 30. 18:07
Nem volt pedofil, kedves "little richard". Mondom ezt mint egy olyan ember, aki vette a fáradtságot rá, hogy elolvassa az összes ezzel kapcsolatos peranyagot. Ha az ellene felhozott vádak részleteiről akarsz vitázni, akkor állok elébe, még akkor is, ha valószínűleg nem ez a megfelelő platform rá.

Kívánom neked, hogy téged soha ne vádoljanak meg hamisan!
respect77 2012. 09. 30. 18:04
Nem volt pedofil, kedves "little richard". Mondom ezt, mint egy olyan ember, aki vette arra a fáradtságot, hogy elolvassa az összes peranyagot az ügyével kapcsolatban. Ha részletekről akarsz vitázni esetleg, akkor szívesen, bár valószínű nem ez a megfelelő platform rá.
little richard 2012. 09. 30. 17:49
Intim báj? :D :D :D Nekem hányingerem lesz az ágyékfogdosó , pedofil Jacksontól.
respect77 2012. 09. 30. 12:49
Egy kis ízelítő a koncertből: http://www.youtube.com/watch?v=1_5C-9TkwjA
respect77 2012. 09. 30. 10:55
Számomra a koncert DVD és CD a kiadvány koronaékszerei.

Egy dolgot le kell szögezni elöljáróban: Aki megvásárolja ezt a koncert DVD-t ne számítson HD vagy Blue-ray-hez közelítő képminőségre. Jackson vagyonkezelője csak egy régi VHS-t talált Jackson személyes gyűjteményében ehhez a koncerthez, mégpedig azoknak a kameráknak a felvételeit, amelyekét a koncert közben a nagy kivetítőre vetítettek. Így a képminőséggel kapcsolatban kénytelenek vagyunk kompromisszumot kötni (az audióval nincs probléma). Ha optimistán akarom megközelíteni a kérdést azt mondom: legalább ezzel is a 80-as években érezhetjük magunkat, amikor még videón néztük a filmeket :)). Normál TV-n teljesen élvezhető a film, csak ne érjen senkit meglepetés, ha esetleg HD TV-n finoman szólva nem úgy mutat, mint egy Blue-ray. Ezzel együtt ötösre értékelem a kiadványt, mivel Jackson előadása bőven kárpótol minket minden képtechnikai hátrányért. Aki nemcsak Blue-ray/HD minőségben hajlandó filmeket nézni, annak mindenképpen ajánlom.

Meglepő módon ez a koncert meglehetősen puritán színpadi show, abban az értelemben, hogy nincs ámulatba ejtő színpadkép (csak egy szimpla színpad), nincsenek effektek, látványelemek, lézer show-k, tűzijátékok és semmi olyasmi amivel általában az ilyen kaliberű sztárok (pláne manapság) operálnak. Pár kosztümváltás van ugyan (az elmaradhatatlan farkasember és zombik a Thrillerben például), de igazán kosztümparádéról sem beszélhetünk. Mindez azonban nem negatívumként jelenik meg - éppen ellenkezőleg! A koncert így varázslatos, mivel Jacksonnak nincs szüksége semmiféle "elterelő hadműveletre" ahhoz, hogy lenyűgözze a közönségét. Elég a tehetsége, a karizmája és a színpadi jelenléte ahhoz, hogy két órán át ne tudjuk levenni a szemünket a képernyőről. Született színpadi előadó, showman olyan kvalitásokkal, amiket szerintem nem lehet tanulni.

Talán pontosan a látványelemek hiánya miatt, de van ennek a shownak egyfajta intim bája - már amennyiben lehet ilyet mondani egy 72000 ember előtt tartott koncertről. Nehéz szavakba önteni, de nem tapasztalom benne azt mechanikus, számító, hideg mesterkéltséget, amit pár más világsztár koncertfelvételein éreztem. Jackson könnyed és laza és vidám, élvezi az egészet, mint aki erre született. Jókedve pedig ragályos. És bámulatos show-t csinál.
Csimbi 2012. 09. 29. 23:28
A kiadvány valóban remek, több éves várakozás után végre igazi csemegét tarthatunk a kezünkben.
Köszönet a cikk írójának, a reális, alapos képért, amit korunk egyik legnagyobb popikonjának 80 as zenei munkásságáról vázolt!
lacko84 2012. 09. 29. 23:19
Nagyon jó kiadvány tényleg, a koncert kár hogy nem jobb minőségű, de igy is öröm nézni!!! A remix verziók közül nekem meg pont a speed demon viszi a pálmát, a többinek ismerjük már mindenféle verzióját, van amelyik már unalmas is nekem pl., ez legalább érdekes. A bad egyik verziója sem tetszik a 2ből, főleg pitbullt nem értem miért nyáladzik benne mint egy dog, köze nincs Michael Jackson színvonalához, de gondolom a botfülű mai generációt is vonzani akarták vele, kár hogy csak ilyen tahókkal lehet.
Akinek annyira hiányoznak a sláger-remixek, gyűjtse össze a régi maxikat, nekem például a bad dalok közül amik tetszenek, azok megvannak vagy dualdiscen, vagy válogatáslemezeken szétszórva. Na meg nem hiszem, hogy nem volt több dal, amit a Badhez felvett MJ, de gondolom majd a Bad50-re is kell hagyni vmit! De MJ a király!!!

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók