Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Celebek rohama

létrehozva: 2013. 03. 15.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

James 2013. 03. 18. 16:23
Való igaz, hogy Byealexnél csak jobb hangú énekesek vettek részt a versenyen. Ezt a zsűriben Csiszár Jenő nyíltan meg is fogalmazta. Ezzel Byealex is sértődés nélkül, mosolyogva egyetértett.
Egyébként a műsornak is az volt a cime, hogy "A DAL", tehát a dalok versenye volt és nem holmi tehetségkutató, celebcsináló parádé.
Szerencsére ezt a nézők ill. sms szavazók többsége is megértette, és jól választott, amikor a többségében sablonos un. "eurovíziós hangvételű" dalok közül jó érzékkel, s nem utolsó sorban JÓ ÉRZÉSSEL - s ez utóbbi a mai világban nagy szó - végül is Byealexet hozta ki győztesnek. Ehhez persze szükség volt a zsűri böcsességére is. Külön dícséret Rúzsa Magdinak!!! :)
Asztán, hogy mit hoz a jövő? Hát kis ország lévén eddig sem győzedelmeskedtünk az eurovíziós döntőkön. Ezt az eredményt vszleg most is tudjuk hozni, mert tavaly óta csak tovább fogyott a nemzet.
Egyet viszont biszton elmondhatunk: a mi Byealexünk nem fog belesüppedni a már említett un. "eurovíziós hangvételű" dalok "mocsarába".
Hajrá Byealex, hajrá magyar DAL!!! :)
Paul 2013. 03. 17. 21:08
Byealex nem énekelt hanem egy verset adott elő zenei és ének kisérettel.
Hangja nincs.
Valóban unalmasak a celebek.De vannak tehetséges énekesek akik nem minden esetben tehetnek róla,hogy bulvár mit és hogyan ír róluk.
Byealex a celebek iránti ellenszenv miatt győzött de ez nem jelenti azt,hogy tehetséges éppen ez mutatja inkább az ellenkezőjét.
Ez az emberek dacc szavazása volt és teljesen mindegy ki volt az alany és mennyire tehetséges csak anti celeb legyen.
A Magyarok sajnos nagyrészt irígyek és van bennük rossz indulat is de ez az itteni pocsék életkörülményeknek és sok elkeseredett kilátástalanságban élő embernek is köszönhető és ebből a szempontból érthető.
Ez természetesen magán vélemény ettől függetlenül remélem Byealex jó eredményt fog elérni de szerintem mint énekes szóba sem jöhet.
james 2013. 03. 17. 12:53
Belehallgattam a többi ország nyertes dalaiba is, és úgy érzem a mi első négyünk bármelyike megállná a helyét a malmői döntőn. Bár nekem magasan a "Kedvesem" a legkedvesebb!!! :) Van valami sajátos, őszinte bája, ami ami a többi dalból hiányzik. Örülök, hogy az őszinte érzelmek még ilyen nagy hatással vannak a magyarokra, amint ezt a szavazás is bizonyított!
pinke 2013. 03. 17. 12:35
Legyünk már végre pozitívak! Én mondjuk nagyon szeretem Alexet és a szerzeményeit, ezzel hál'istennek nem vagyok egyedül. De könyörgöm, attól, hogy valakinek más az ízlése, a véleménye, az előítélete, a családi genetikája stb., még nem kellene anyázni! S ez nem Alexre utal, hanem a magyar nép szánalmasan, bután megosztott politikájára. Sosem lesz béke ebben a kis országban, ha szítják az ellentéteket! Röhej, hogy ilyen elvileg kis volumenű kérdésben, mint Bye Alex, mekkora feszültség felgyülemlik! Akkor a nagy kérdések? El fogjuk bukni előbb-utóbb helyünket nemcsak Európában, hanem a nagyvilágban. Ezért mindent megtesznek "Nagyjaink". Mutassuk meg, Alex, hogy Magyarország nem szittya, nem bunkó, nem fekszünk le a diktátornak, hanem saját szellemiségű emberek lakják! (Még ha nem is mindig igaz ez....) Hogy te ott leszel, már maga a remény. Nem kell győznöd, szemünkben már győztél.
Jade 2013. 03. 17. 9:32
Mennyire igazad van Évi ... Sajnos a magyarok olyan pesszimisták, meggondolatlanok mindenben. Más országokban nem kérdés, hogy támogassák azt az énekest, aki képviseli az országukat még akkor is, ha nem neki szurkoltak... Itt meg még erőltetni sem lehet az emberek, ilyen csúnyán kifejezve. De sajnos így van. A magyar irigy a magyarra. Undorító.
Julcsi 2013. 03. 16. 0:19
Garantálom neked Tom, hogy nem is fogsz hiányozni!!!!!!!
Tom 2013. 03. 15. 20:33
Soha!!!! A magyar a legmocskosabb nép az egész világon! Saját maguk alatt vágják a fát! Megérdemlik hogy ide jutottak! Egy ország olyan , amilyen emberek lakják! Korrupt, bürokrata,mocskolódó rendörállam, kéz kezet mos alapon! A lábam be nem teszem oda többé! ... Akinek nem inge ne vegye magára! Bár ilyenek már nem sokan maradtak ott!
Évi 2013. 03. 15. 18:38
"Mi, magyarok ilyen rosszindulatúak volnánk? (Új Szó)" Sajnos igen! Nemcsak a celebek írtak, mondtak mindenféle rosszat, hanem sokan, kiket a rosszindulat éltet, táplál...A döntőig mindenki ízlése szerint szoríthatott, szavazhatott, de a győztest már támogatni illenék, még akkor is, ha másnak drukkoltak sokan. Szégyenletes, hogy az Eurovízió portáján kitett ByeAlex dalhoz szinte csak magyarok szólnak hozzá gyalázkodóan, a külföldieknél vagy nagy tetszést aratott, vagy kulturált hangon írt kritikát kapott. Adódik az újabb kérdés: nem magától értetődő lenne az összefogás? Mikor jutunk el idáig?
Isti 2013. 03. 15. 14:39
Szerintem éppen azért sikeres ByeAlex , mert eredeti, és szerintem a legjobb dalt ő hozta a Dal-hoz. Imádkozom,hogy sikere legyen Malmőben. Vajon mi lesz majd, ha előkelő helyen fog végezni, és ha netán megnyeri? Celebjeink miként fognak akkor erről vélekedni????

Fórum » MUSIC.HU » Hírek