Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » DÜHÖNGŐ » Mixer

Gyere Be ! És segíts !

létrehozva: 2002. 10. 02.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

nuszi 2003. 07. 04. 0:00
nos. a bustedot életben hagyhatjátok.... hátha továbbfejlődnek :)
nuszi 2003. 06. 29. 0:00
na igen. ez nem zene ami a pop részéről folyik. de például nézzük meg a rapet. nem dopemanre és mohamanre gondolok ezzel sőt nem is majkára. rhyme project o.c.c stb. menjetek el a rapnetre és hallgassátok. nagyon jók. vagy például a rock. tankcsapda szerintem igényes zenét játszik MAGYAR szinten. de a metallicához képest egyértelműen eltörpül. mellesleg addig jó egy együttes amíg fel nem fedezik mert attól kezdve hogy először leadják az mtvn már olyan zenét fognak játszani amilyet a nép vagy a kiadó akar és nem olyat amilyet legszívesebben játszanának. ez van. minden a pénz körül forog. hallgassatok meg egy tupac vagy egy eazy-e számot és utána egy eminemet vagy egy jay zt. érzitek a különbséget? tupac és ezay rapet csináltak. dmx is. eminem? eminem pénzt csinál és közben lead valami rap szerűséget. olyat amilyet az emberek hallani akarnak. ez az amerika dolog pedig azért volt, mert azt akarta hogy felfigyeljenek rá. ha nem szarozza amerikát minden interjúban hol lenne ma? sehol. szóval ne nézzetek mtvt és vivát mert csak felbassza az agyatokat. hallgasstok rapet és rockot, és szavazzátok le britneyt, hogy vége legyen ennek az undorító nyálrajongásnak. nyírjátok ki beyonce knowslet (vagy ki a faszomat) és jennifer lopezt kyliet és daniit a bustedot és a bluet gareth gatest és tnt-t a fresht és az egyszercsakot a groovhouset és felejtsétek el azt a szót hogy pénz és pop. akkor talán lesz valami ebből a világból. uff.
2003. 05. 14. 0:00
Helló MindNki!

Szerintem az amiről szó van, alapvetően gyökérség, de félre ne értsetek, mindjárt kifejtem az elméletemet. Szóval: már akkor iszonyatosan nagy baromságokat állítanak itt sokan közületek, amikor azt mondják, hogy szar a magyar zene. Ezzel még egyet is értenék, csak van egy bökkenő: ez NEM ZENE! Úgy gondolom jogom van megítélni, mert -bár amatőr szinten, de- játszom hangszeren, és igencsak idegesítő, hogy ezt a szart veszi a nép, és egyes "előadók" meg megélnek belőle. Ma Magyarországon kb. 3 olyan csapat van, akiknek nem sajnálom a CD-jére azt a 4ezer akárhányszáz forintot. Név szerint(ők megérdemlik hogy leírjam): Junkies, Kispál és a Borz, Black Out. Vajon ha Angliában az olyan zenék a mainstream, mint pl: az Oasis, akkor nekem miért kell azt a szutykot hallgatni, ami állandóan a csapból folyik??? Pontosabban nem kell, de lassan már az MTV-n is csak a szart nyomják...:(((

Na mindegy, várom a reagálásokat:)))

Üdv:
Che
Vendég 2002. 12. 31. 0:00
nekem a GARDEN OF EDEN a szerelmem, mert egyszer megmentette az egyik az életemet!
amugy a magyar pop "világ" ugy ahogy van egy nagy szar!! na puszi
2002. 12. 13. 0:00
A magyar zene számomra nem mond semmit. Talán van egy vagy kettő normálisnak mondható együttes.
2002. 11. 30. 0:00
A FISH A LEGJOBB!
Vendég 2002. 10. 18. 0:00
szerntem a house a legjobb
Vendég 2002. 10. 15. 0:00
Valószínüleg mindig így dobnak át minket a palánkon. De mindegy mert ezen változtatni úgy sem tudunk. Sok hülye ember megveszi és megnézi ezeket a videoklipeket. Sőt ami rosszabb még szavaznak is rájuk különféle ocsmány műsorokban!
Vendég 2002. 10. 14. 0:00
Komolyan mondom egyre korcsabb zenék vannak.Na csá.
Vendég 2002. 10. 14. 0:00
Figyi Groov, ebbe belle kell törödnünk,sajna.Minden Divatmajom K... be!!!!!
Vendég 2002. 10. 14. 0:00
Freeslányok??
Szerintem normálisan beszélni sem tudnak!Ez a pop??
Szégyent hoznak Magyarországra.
Vendég 2002. 10. 14. 0:00
Miért minden a Discos nyomik körül forog?
Hányok tölük!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2002. 10. 05. 0:00
Angyal

Hello Groove23!
Szerinted akik megveszik általad említett eloadók lemezeit, érdekli oket, hogy ki mit csinál, vagy miért van ott? És igen, a managerek tök hülyének néznek! Nem minket, hanem azokat akiket lehet.
Traubiszadó 2002. 10. 02. 0:00
A Groovehouse-ban Zsolti drága írja a zenéket (tudtommal) és valószínű hogy beszélni is Ő beszél. Inti a TNT-ben szintén zenét ír + pörkásönözik (dobol) meg még indián is és ez kuriózum. A Freshben azért van 3 picsa, hogy minden manager-nek legalább 1 bejöjjön és jól elbaszélgessenek + ha 2 lebetegedik 1 még akkor is tud tátogni. A Helpes fiúk azért vannak ketten mert különben minden napközis leverné őket és kioltják egymás lábszagát.
2002. 10. 02. 0:00
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mi a szerepe pl a GrooveHouse-ban Kárpáti Zsoltnak, mivel nem énekel, semmit se csinál....
(mondjuk mostmár ő is platina lemezes, mint Judy)
Vagy pl mit csinál a TNT -ben az Inti???? Minek van ott? bábunak?

Vagy miért tátog a Freshben három lány egy hangra?
ugyanezt kérdezhetném a Help nevű csodáról is, csak ott a srácok tátognak egy azon hangra.

Valaki adjon nekem egy logikus választ erre, mert én (pl) mint halandó hallgató kiváncsi lennék , hogy a menedzserek, producerek hogy nézhetnek minket ennyire hülyének?

Fórum » DÜHÖNGŐ » Mixer