Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rap, Hip-Hop

Graffitik!!!

létrehozva: 2003. 01. 13.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

cprod 2014. 11. 22. 13:19
Ceki Productions
Reklám anyag, intro-outro, hanganyag promóhoz.
Külföldi és hazai dalok instrumentáljánk elkészítése. Karaoke, fellépés, egyéb komolyabb felhasználásra.
Egyedi beatek saját igény szerint stílustól függetlenül színes palettán. Hazai legjobb rap beatek innen származnak!
Gyors válasz és munkaidő! Több év a szakmában! Egyszerűbb igénytől slágerszintű premium kategóriáig!
Érdeklődés : email címen!

Ceki Productions
Reklám anyag, intro-outro, hanganyag promóhoz.
Külföldi és hazai dalok instrumentáljánk elkészítése. Karaoke, fellépés, egyéb komolyabb felhasználásra.
Egyedi beatek saját igény szerint stílustól függetlenül színes palettán. Hazai legjobb rap beatek innen származnak!
Gyors válasz és munkaidő! Több év a szakmában! Egyszerűbb igénytől slágerszintű premium kategóriáig!
Érdeklődés : email címen!

Ceki Productions
Reklám anyag, intro-outro, hanganyag promóhoz.
Külföldi és hazai dalok instrumentáljánk elkészítése. Karaoke, fellépés, egyéb komolyabb felhasználásra.
Egyedi beatek saját igény szerint stílustól függetlenül színes palettán. Hazai legjobb rap beatek innen származnak!
Gyors válasz és munkaidő! Több év a szakmában! Egyszerűbb igénytől slágerszintű premium kategóriáig!
Érdeklődés : email címen!
Vendég 2006. 06. 02. 13:31
Akkora f*sz az a dopeman , mondja ,hogy mekkora gengszter miközben 30 éves és a családjával pukkad othon + 20:00 ra kell hazamennie + oltja a graffitiseket!!!
Vendég 2006. 04. 10. 11:39
Amúgy meg ja,kellene némi tehetség a graffitihez...
Vendég 2006. 04. 10. 11:39
Nem gyenge topic,bár kissé fárasztó...
Vendég 2006. 04. 02. 0:46
hát nem akarlak megbántani, de egy jó grafosnak nagyon nagy tehetségre van szüksége ugyanúgy, ahogy egy énekesnek jó hangra, vagy egy rapernek jó ütemérzékre. én is szeretem a graffitiket, de inkább csak csodálójuk vagyok, mert én sem tudok jókat csinálni. de ha akarod, beszélek pár graffitis haverommal, hogy mi a véleményük, és pár nap múlva leírom.
Vendég 2006. 04. 01. 8:58
peace mindenkinek olyan tanácsot kérnék hogy szivesen grafittiznék de nem megymég olyan jól. bele lehet ebbe tanulni? Kéne egy kis biztatás. Elöre is köszi

ÜDV:POCOK
Vendég 2006. 03. 16. 9:13
skacok egyezünk meg aban hogy a sok idiótaságot nem kéne felfújni de ami szép az jóóó . a grafiti egy müvészet akinek nem tettszik az csak harcoljon tovább ellene a grafiti sose fog eltünni mindenhonnan!!! grafiti=forever amugy nem kell lenézni a négereket én kifejezetten birom öket!!! és ha tehetném akkor én is elmenék közéjük nem pedig a sok ge...bu... magyar közt lennék mert ez igy nem oké!!! na hajrá grafitisek csak szépen
csövi
Vendég 2006. 02. 11. 12:04
Jegyezd meg jol mig a fold kerek mindig leszmak rockerek!!!!!!!!! kapjak be a rapperek!!!!!!!
csicsi 2006. 01. 20. 9:04
sziasztok, ha van festéketek, és akartok fújni, egy olyan pincébe, ahol bulizni szoktunk, akkor írjatok: Pécsiek előnyben
Vendég 2005. 11. 26. 15:46
ja csá
király minden jóság
Slimm Bushee 2005. 07. 29. 15:26
Hát éljen, isteni nő... Bár zenében nekem nem ő a toplista... De hát ízlések és pofonok, ezen kár vitatkoznia akárkinek... Különben ha graffitisekkel szeretnél beszélgetni a graffiti ártalamiról, akkor ajánlom figyelmedbe a http://www.hiphop.hu fórumját, azon belül a graffiti topikot, ahol több tucat téma van ezzel kapcsolatban.. és még a forgalma is nagyobb. Na helló....
80sforever 2005. 07. 29. 13:38
Hát ha annyira akarod legyen PEACE!!!

És éljen Mariah Carey, hogy már KILENCEDIK hete első a Billboardon!!!!!Remélem az ő rajongói nem firkálnak, és a hip-hop/rap világ nem irigykedik a sikereire.
Rossz nyelvek szerint sok "híretlen", és híres hip-hop zenekart eszi a fene, hogy Mariah Carey 16. dalával első!!!na és már kilenc hete!!!!

csá
80sforever 2005. 07. 29. 13:27
jA AZ ÜGYESET NEM GÚNYBÓL ÍRTAM, KOMOLYAN gondoltam!!!!!Ha tudni akarod haragszok germániára is, hogy mindenféle csoze népségnek menedékjogot adnak, és pont engem nem fogadnak be, pedig én ott nem lopnék, nem kábítószerkerskedő lennék!!!
Mint írtam a következő választ kaptam: Nincs engedély meghosszabítás, se állampolgárság, mert Magyarosrzság egy jóhely, nincs háború, meg üldözés!!!(biztos sokat hallgatták Orbán beszédeit)).
Én komolyan visszakívánom a kommunizmust, mert akkor az olyanok mint én elmehetnének innen!!!!én heti 20 órát ha dolgozok és mellette megyek a segélyek után cig--ánykodni, mert ha a zámolyi brigádot befogadták strassbourgba, pedig belett bizonyítva h a szomszéd faluba megőltek valakit és ezért üldözték őket, akkor én most bosszúból had szipolyozzam az államot!!DE LEGALÁBB ÉN MINDENRE VIGYÁZOK, AMIT MEGÉPÍTENEK EBBE AZ ORSZÁGBA!!!!!

jó nyarat vigyázz a mamira. Ezt se gúnyból írtam most!!!
80sforever 2005. 07. 29. 13:14
Tüsy!!

Az alkum a következő...én befizetem a csekkjeidet, és te hozod a német útlevelet, és viheted a magyart Orbánnnak, Horn Gyulának, vagy akinek akarod!!!Németország nem szereti a kettős állampolgárságot, ezért "fájó, röhögő szívvel" leadom a magyart:):))::):):):)
Napi 12 óra munka...akkor ügyes vagy, én nem dolgozok annyit, mert ebben az országban nincs értelme hajtani!!!!A polgárőrséghez is azért nem mentem el, mert ők csak néha szétvertek egy-két firkálóst, mivel hiába adták át őket az államügyészségnek!!!!Nevetséges összegű bírsággal hazaküldték őket!!!(Németországba az első alkalomkor 600-700 Euró a bünti + a károk, másodjára böri, vagy ha olyan az államügyész akkor 1200 Euró bírság) Egy valakiről tudok, aki kapott 1 év börtönt,itt hazánkba, de azt má vagy 10 szer elkapták!!!!
80sforever 2005. 07. 29. 13:05
Neveltetés???
Igen, én jóba részesültem soha eszembe nem jutna összekaristolni a metró meg a villamos ablakait a hülye tegjeimmel!!!
Észrevenni a kincset???A szép szines graffitikre gondolsz???Igen azok szépek, és abból még Münchenbe is van rengeteg, ahogy a külvárosba suhan az S-bahn, de az utcákon a házakfalai nincsenek összetegelve!!!Elvétve néha egy, kettő befigyel itt ott, de azt egy magyar már észre se veszi!!!!
Én akkor lettem mérges mikor rájöttem, hogy sajnos a a buta tegelők és a "művész graffitisek" közt bizony nagy a fedés!!!!Megcsinálja a művet és ennek örömére hazafelemenet odabass...za tegjét 1 házfalára!!!!
Slimm Bushee 2005. 07. 29. 12:10
Kisbarátom, ha ismernéd a magyar történelemet, akkor talán rájöhetnél h 15 év alatt szarból várat még sehol sem építettek. Szted én elovasom azt a sok marhaságot, amit leírsz? Ha kapcsolatban akarsz kerülni a dolgok valóságával, az első, amit meg kell értened, h minden eszmény, minden fogalom eltorzítja a valóságot és akadályozza annak megpillantását. De van még egy akadály a valóság meglátásaban - az ítélet. Látod-e valaha is a valóságot, ha meg- és elítélsz, illetve jóváhagysz? Ha igazán érdekelne a magyar helyzet, akkor segítennél és támogatnád... Az h itt mindenkit címkézel, az meg a te szellemi lustaságod jele. Fontold meg azt a lehetőséget, h amit te itt hibának látsz, az egyáltalán nem az, hanem valami olyasmi, amit te neveltetésed, programozottságod miatt nem szeretsz, vagy csak a hibás gondolkodásod miatt létezik. Ha nem a hibákat látnád, hanem a kincseket, amelyeket idegenkedésed miatt eddig nem láttál meg. S miközben ezt teszed figyeld meg a hozzáállásodban bekövetkező változásokat...
Tüsy 2005. 07. 29. 11:07
Te nem vagy okosabb senkinél!!!!
Te is olyan vagy mint a II világháború elött a német lakosság 80% - a, elhitted azt amit mondtak neked, de nem is ez a baj hanem az, hogy még ki is mersz állni hirdetni a hülyeségedet!
Nem mi tesszük tönkre az országot ezt végre felfoghatnád!!!!!!!!
Mi csak egy átlagos polgárok vagyunk, akiknek nem tetszik ami folyik Magyar országon, de ide dobott minket a gép, úgy hogy beletörödtünk!
Ha még mindig hirdeted a szarságaid, akkor húzz el innen egy olyan helyre ahol a politika a téma!
Te nem csak egy beképzelt vagy de éppen olyan akiröl meséltél, csak kihasználod a többieket!
Szerinted milyen dolog az ha egy boxoló pl.: bemegy az ovodába és mindenkit összever?
Na te ide pont így jöttél, mert itt mindenki tudja, hogy szar az országnak a politikája, csak hogy minket nem érdekel a politika, így valószínü e téren csak okosabb lehetsz nálunk!!! Vágod amit leírok egyátalán?
Ki a faxom él a 70's évek Amerikájába?
Útálom Amerikát a politikája miatt!!!!!!! Azt ne mondd nekik jobb a politikájuk mint nekünk, illetve jobb csak embertelenebb mint a miénk!
Az, hogy szeretem a Hip-Hop stílust az nem jelenti azt, hogy úgy élek ahogy hallom a számokba, illetve az se biztos, hogy bármelyik Hip-Hop ágazatot müvelem is!!!! ( itt vagyok pl.: én )
Te itt senkit nem ismersz!!!!!!!! Úgy hogy ne ossz le senkit, ne hülyézz le senkit!!
Te bepofátlankodtál egy baráti társaságba a nézeteiddel, arra nem gondoltál, hogy itt ez senkit nem érdekel?
A Graffitiseket szidod, de mikor ide beírtál, akkor már kb.: fél éve nem írt ebbe a topicba senki!
Gyengébbek kedvéért: Ez azt jelenti, hogy itt nincsenek firkászok!!!!!
Akkor miért minekünk pofázol, hogy tönkretesszük az országot?
Te csak egy majom vagy akit kiraktak az állatkertbe, hogy szórakoztassa a népet!
Fogalmad sincs arról ki mit dolgozik, illetve tanul!
Mégis azt mondod te tízszer annyit dolgozol mint bármelyikünk!
Én tavaly nyáron napi 12 óránál soha nem dolgoztam kevesebbet ( volt mikor 16 órát dolgoztam ) egy héten 6X!
Suliba járok, de mellette minden évben dolgozom, nem azért mert Édesanyámék nem tartanak el, hanem mert szeretnék nekik segíteni abban, hogy legalább a ruháim és a dolgaimat megvegyem magamnak!
Én csak egy ilyen kis "szarházi, kihasználós" gyerek vagyok aki idén nyáron azért nem dolgozik, hogy ingyért a nagymamájának segítsen aki nagyon beteg.
Tehát nekem te ne pofázz arról, hogy én milyen ember vagyok mert én azt tudom, hogy milyennek kell lennem!
Nem úgy mint te!
A papírokat meg intézd magadnak, nekünk se mész el feladni a csekkeket a postára!
Peace!
80sforever 2005. 07. 29. 1:00
Arra válaszolj amit kérdezek, ne terelgess!!!!


Mondom nem a hip-hop a bajom, hanem, hogy butuskák vagytok, és bezzeg még régen arra hivatkoztatok, hogy azért firkálgattok mert Nyugatoni s ez van!!!Ló..fazt van ez. Voltam Párizsba is, amire azt mondták még durvább mint Budapest!!!!Hát az is hazugság volt, mint minden szó ebben a gerincte..len országba!!!!!Párizs se volt úgy összebarm..olv mint Budapest, vagy az a kis \\\\amúgy szép\\\\\\ Szeged...ha nem barm...oltátok volna azt is össze!!!Én Seszták Ágnesnek szabad kezet adnék a ti kiv...égzéseitekre, na jó...legyen csak botozás , mint szingapúrba!!!!:):):)):Ott megbecsülik a fejlődést!!!!Sajnos azoknak kell igazat adnom , akik szerint ebben az országban vagy komm....unizmus, vagy fas..izmus kell, mert másképp elszabadul a p..okol!!!
.

Gyerek voltál már Szingapúrba???Onnan nem jönnél vissza élve:):):):):)és lám lám az is egy \\nyugati\\ ország
tehát ti ezt a szót ne vegyétek a szátokra, mert ti balkáni, lemaradi pö..cs....ök vagytok. Közötök sincs a nyugathoz!!!!!!Határozottan emlékszek rá, hogy a kilencvenes évek közepén állandóan azt mondogattátok, hogy nyugaton is ez a divat!!!!!Ti komolyan, honnan vettétek ezt??????
Gyerek ha olvasnád a Sternt, Spiegelt, Times-ot, Economist magazinokat akkor te is látnád miket írnak rólunk!!!!Ti félreértelmeztétek a demokrácia szót!!!!
Valóbban okosabb vagyok nálad és NAGYKÉPŰ IS EGYBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
80sforever 2005. 07. 29. 0:46
Ez annyira durva, hogy még a gúnyt se szűröd ki!!!!!Te mennyit iszol???
80sforever 2005. 07. 29. 0:43
Tudjátok mit üzennek itt a hátam mögül..dögö..ljetek meg és rohad..jon ránk ez az ország...ha nektek ez kell, hagy útáljanak minket mindenhol a világon!!!!!
Na mehettek utat építeni meg infrastuktúrát!!!!
Látom nagyon rá vagy állva erre az orvosi kezelésre, szerintem te szorúlsz rá a legjobban!!!Persze h 2 éve senki nem jött ide osztani az észt, mert a többbség 2szer annyit dolgozik mint én és 10szer annyit mint ti!!!!Tehát nincs rátok ideje!!!!Bármilyen furcsa is, még ebbe a gagyi országba is a normális emberek vannak többségbe!!!!Tehát 5-10 év és itt is nagyon cudar idők jönnek majd rátok!!!!Csak 1 unatkozó milliomos politikus kell , aki rátokszáll és akkor végetek!!!!!
Nem is értetek ti a politikához, meg semmihez. ISMEREK FIRKÁSZOKAT!!!!Mind lezüllöt, buta ,alkoholista családból származik!!!!!!Csak ti még pluszba drogosztok is...sebaj hamarbb meg..döglötök!!!!!
Nagyképűség!!!!!!!Az van ám ezerrel, és büszkén vállalom ugyanis van mire!!!!!!!!!
Te menj orvoshoz!!!!!nEkem arra nincs időm, dolgoznom is kell!!!!Ti vagytok az alkoholista naplopók
80sforever 2005. 07. 29. 0:30
te tiszta hü.lye vagy!!!


Pont hogy gúnyból írtam azt, hogy a ti butaságotok és a nagy magyar közöny adja a nyugatnak a lehetőséget a kizsákmányolásra!!!!Tálcán kínáljuk magunkat, te kis butus!!!!
Látom fáj az igazság de nagyon!!!!Nekem is azt mondták, hogy ne írkáljak ide, mert a balkáni szutykoknak nincs agyuk!!!!Ro..hadtul primitív emberek vagytok!!!!Az én haverjaim meg tudjátok mit mondtak, hogy taka.rodjatok építeni az ország gazdaságát és dolgozzatok!!!!!Építsétek az autópályákat, úgyis most nyáron nagy útépítések vannak!!!!DOLGOZZATOK, mert elsüllyedünk a kátyukba!!!!!Belőletek lesznek felnőtt emberek????Hát akkor tényleg jó sz..ar ország leszünk!!!
Ti elmaradott, visszafejlődött lények vagytok, akik a 70-es évek putris New Yorkjába élnek!!!!Fogjátok már fel!!!!Vége annak az időszaknak!!!!Ti 30 évvel vissza vagytok maradva!!!!
Slimm Bushee 2005. 07. 28. 19:28
:) Te nem csak orvosi eset vagy, hanem nagyképű... :) A legnagyobb elménél is okosabb a buták szövetsége, nem vetted még észre? Mérgelődni??? Csináltál nekem egy jó napot... Rajtad röhög az összes haverom... Légy mindig ilyen hülye! Az előbb azt mondtad, h a magyarok a pénzhajhászok, most a nyugatról mondod... Te össze-vissza beszélsz.... Ember te készen vagy... Intézze a német állampolgárságodat édesanyukád... Mert én még a szaromat se adnám neked... Ja és azt visszavontam h talán művelt lehetsz, mert látom h nem. Sakkozni bokszolókkal, bokszolni sakkozókkal szeretek.

:):)
80sforever 2005. 07. 28. 15:41
Látod nem tudsz érvelni, csak mérgelődsz!!!Látom nagy meglepetés, hogy 1 értelemes emberrel találkozol ebben az országban!!!
Ti vagytok az ovodások a hülye gyerekes tegeitekkel együtt!!!
Elköltözni!!!Szivesen...intézzed a német állampolgárságot, ne csak uga...ss. Látod ez 1 ilyen ország.Mindenkinek minden mindegy, ezért nem visszük előre!!!Nem baj ez a butaság a legjobb lehetőség a pénzhajhász nyugatnak, hogy minket is szépen kizsákmányoljanak!!!
Hajrá Magyarország..éljen a butaság és a közömbösség!!!

Ja, értem már, te nem is firkász vagy, hanem valami ultraliberalista pon..dró, és mivel ők hót buták te most felszólasz a védelmükbe ...
egyem a szíved.....na sipirc intézzed a német állampolgárságom, hogy húzhassak el a fas...zba innen...
Slimm Bushee 2005. 07. 28. 15:32
Ja meg ha nem vetted volna észre 2 év után elöszőr a te nagy hülye fejed lépett ebbe a topikba... Sztem ne szívjál több füvet :D Okos Tóni! Tudod nekem se tetszik sok minden, de magánügy. Olyanokreanincs szüksége az emberiségnek, akik mindenben a hibát keresik. Fordulj egy 180 fokot... És akkor talán meglátod az életed naposabb oldalát. Ember szedd össze magad!


Slimm a Hittérítő :)
Slimm Bushee 2005. 07. 28. 15:16
Fél év sok idő... Te nem vagy normál... Sztem kezeltesd magad, mielőtt bele nem betegedsz... Ki a f**szt érdekelsz.. Feltünési viszketettséged van??? Akkor vakard meg!!! Sztem ha igazán tenni akarnál az ügyért, akkor nem hozzánk szólnál, akiknek közünk sincs az egész szarságodhoz. Én csak azért szoltam hozzá a témádhaz, mert teljesen elmebetegnek tartalak. Többségében kisgyerekekhez beszélsz... Nem tartod szánalmasnak magad? Tudod engem nem győztél meg a szarságaidról és szerintem senkit nem fogsz... Azt javaslom hanyagold a fórumot, mert egy idő után unalmas leszel. És hát akkor átnézünk rajtad, mint a levegőn.. Tényleg ez a legnagyobb problémád az életben???? Csak nem ez a foglalkozásod? Hát akkor nem irigyellek, mert nehéz ez ellen harcolni... Ha meg csak egy elszánt fanatikus vagy akkor szerintem nyugodj bele vagy költözz el inenn a picsába, ha ennyire nem tetszik a rendszer....

Isten és Jézus Krisztus legyen veled..
80sforever 2005. 07. 28. 14:59
Mit beszélsz te???Olvastam valamit???Ott éltem fél évet, saját szememmel láttam a dolgokat!!!! Meg milyen pénzéhes nyugatról beszélsz??????Ezek az új-kapitalista országok sokkal embertelenebbek, mint a nyugati országok!!!!Gyerek ülj már fel Münchenbe a metróra,ott mindenki nevetgél, beszélget. Pesten meg idegen emberek ordibálnak egymással, mindenki savanyú, belefáradtak ebbe a hazug „álkapitalizmusba”!!!!Mit küldesz te engem Londonba???Az pont nem 1 tipikus nyugodt firka mentes város, bár Fa..ttyas Budapesttől még mindig jobb!!!!De hogy eláruljak még valamit itt a keleti blokkba se mindenhol divat ilyen mértékbe ez az állatkodás!!!Prágába már évek óta bekeményítettek a firkászok ellen, most meg Szlovákiába is!!!!Egyedül talán 1-2 dél-amerikai országba vannak hasonló állapotok!!!!De hogy felidegessítselek benneteket, Japánba meg Szingapúrba még bírósági határozattal kiszabott botozás is jár a firkálásért, pedig oda is betört a sz..ar amerikai életforma, ami azt jelenti, hogy a nyugat nem azt jelenti amit ti gondoltok!!!!Én csak azért vagyok mérges , mert amikor itt elkezdődött a firkálgatás (93 körül) arra hivatkoztatok, hogy mert nyugaton is ez a trend!!!!Hát a ló..aszt!!!!!Nem igaz ezt ti találtátok ki!!!Értsétek már meg a 70-es évek pu.tris New Yorkja már a múlté!!!Ahogy te írtad, rendőr és fegyelem minden utca sarkon, csakúgy mint Münchenbe!!!!!Tehát az a nyugat, és nem ez!!!A müncheni spannjaim kivoltak akadva, hogy még itt a nagy vidéki városok (főleg Szeged, Miskolc)is összevannak bar.molva!!!!Azt mondták ez az ország meg se érdemli a fejlődést!!!!Ja és ők is azt mondták, hogy itt most sokkal pénzéhesebb, embertelenebb világ van mint NYUGATON!!!!!Tudtommal mi nyaljuk Bush se....gét nem pedig Schröderék!!!Milyen 190 centis szőkét akarok én sz.opni???Ha már ilyen bu.zi témánál tartunk, úgy hallottam, hogy Berlinbe még b.uzi firkász brigádok is vannak!!!Na sebaj, remélem Merkel eltakarítja majd Berlin liberalista-bu.zi polgármesterét!!!!Ja, te drága Tüsy, mivel hazánkba ku..rva nagy demokrácia van (nektek), ezért engem semmilyen normális országba nem fogadnak be…azt mondják Magyarország 1 jó hely menjek vissza!!!!Meg különben is, nem nagyon szeretik az új-kapiatlista országokat a normális demokráciákban!!!!De tudjátok mit!!!Ti el...takarodtok Brazilíába firkálgatni, utána 2 hónap és úgyis éhen halltok, nekem meg intézzétek a német államolgárságot!!!!!Ja, a CDU nem fas..iszta párt!!!!Nektek már mindenki az, aki kordába tart benneteket, vörös di.sznók!!!De nem kell félnetek az MDF fenyítésétől, mert ha itt jövőre újra Fidesz-MDF koalíció lesz, ők se fognak veletek foglalkozni, mert itt még a keresztény is csak rabol, meg hazudozik!!!!Na látod ezért utálnak minket nyugaton!!!!Fogjátok már fel, hogy a nyugat, meg a demokrácia azt jelenti, hogy minden „bűnös cselekedet” súlyos jogi következményeket von maga után!!!!!!
Bezzeg arra senki nem írt semmit, hogy Berlinbe valami kis f..aszok megtámadták a bácsit az S-bahnon, mert az hívni akarta a rendőröket!!!!Sebaj ott most majd négy évre mennek a barátaitok szappanért hajolgatni a dutyiba!!!A zöldek nagyon tiltakoznak ellene, de mivel még Schröder is támogatja a szigorítást, ezért elmehettek a f...aszba Brazilíába firkálgatni!!!!Persze ott is van akit elkapnak és azt még néha le is lövik…..Vegyétek már észre csak itt nálunk van ilyen, hogy mindenki azt csinál amit akar!!!!!Köszönet ezért Antaltól kezdve gyurcsányig az összes f...sznak!!!!Bezzeg ilyenkor már szidjátok a Nyugatot, mikor kiderűl, hogy ez a f..szság, amit csináltok ott nincs díjazva!!!!!Európa szégyenei vagytok!!!Horn Gyulával, Torgyánnal meg a többy f...sszal együtt. Nem véletlenül tiltott le majdnem minden ország minket a szabad munkavállalás elől!!!Ez az ország a csalók, meg a vandálok országa!!!Tehát ne gyere nekem azzal, hogy a nyugat pénzhajhász!!!!A mi országunkba most sokkal durvább az élet mint NYUGATON!!!Na intézzétek a német állampolgárságomat, ha már a szabad munkavállalásnak keresztbe tettetek!!!
Slimm Bushee 2005. 07. 28. 13:45
Kedves 80as Évek Mindörökké!!!

Tény h nem vagyok jártas a német politikai életben se a pártokban... De ha te itt a CDU-t isteníted, akkor vmi kis szélsőjobboldali **** lehetsz, akinek legnagyobb álma az élettől h egy 190-es szőke németet orálisan kielégítsél ... Bár a kerszténységgel semmi bajom, de jobban tennéd ha te is inkább gyakorolnád a vallást. És nem mindenféle pártokkal azonosulnál, ha annyira értelmesnek tartod magad akkor igazán kialakíthátnál egy független értékrendet magadnak. . Ha jól gondolom Magyarországon élsz és nem az @gy@tlan északi germánoknál... Meg hogy olvastál vmit a német politikáról, azt azt hiszed magadról h te vagy itt a messiás, meg osztod itt az igét. Hát nem veszed észre eléggé nevetséges vagy, minden hozzászólásodban ugyanazt mondogatod... Vagy csak ctrl+c -tél vmilyen szövegből? Az meg a másik h sztem ezen a fórum egyetlen graffitissel se fogsz beszélni, itt csak rappet hallgató ill. kedvelő emberkék vannak. Attól h vki ezt hallgat még nem biztos h a hiphop életstílusnak él teljesen. És abban se lennék biztos h itt mindenki a Bush féle Amerikádba vágyna, ahol egy átlagos hétköznapon a 10-es skálán 9-es a terrorfenyegetettségi ráta... Meg városok nyüzsögnek a rendfenntartó erőktöl, ahol úgy éreznéd magad mint Irakban. Köszi, kér én ebből nem kérek... Gratula Bushnak a bel- és külpolitikájáért! Ja hogy a graffitiket megfékezi, közben meg pánikol egész USA. Ez igen nagy teljesítmény, de legalább a grafittik... Igazad van... Na menj a fenébe Tony Blairrel együtt.... Én csak egy keveset idéznék Mr. SOS-tól (egyik kedvenc MC-től): \"F**k George Bush!\"... Ja meg nem érdekel pénzhajhász kapitalista nyugotodat, dugd a s*gg*dbe a Zeitung-jaidat és menjél Londonba... Az má elég nyugat, nem? Hátha egy jó fej hezbollah terrorista felrobbant!! Ha nem tetszenek a graffitik, akkor nézz le Kaposvárra... Na ott egyet nem találsz :) Amúgy a graffitikről egyező a véleményem Tüsyvel :)...

ui: Ki akar vitatkozni veled. Hallottál te már értelmes embereket vitatkozni??? És te annak tartod magad??? Max műveltebb vagy az átlagnál (de az se biztos), értelmesnek meg nem mondanálak... \"Vágod gyerek\"-- te kinek érzed magad kisfiú??? Apád lehetnék, ha a kutya nem előzött volna meg a lépcsőn...

Csak már untam h napokon át itt okoskodsz....

Békesség mindenkinek! Jesus 4ever!!
Tüsy 2005. 07. 28. 10:23
Te miröl beszélsz?
Ha nem tetszik a sz@r \"gagyi balkáni, új-kapitalistaországunk\" akkor el lehet húzni a nyugati országokba!!!!
Senki nem fog neked könyörögni, hogy maradj itthon!
Lehet, hogy sokan firkálnak a falra, de nézd már meg ember azt a rohadt utcát milyen szemetes!
Vagy azt is a firkászok dobálják el?
Te csak egy sz@rházi p@raszt vagy aki ide jár oltani de fingod sincs a stílusról!
Ki a fax beszélt Amerikáról, itt senki nem mondta, hogy \"Amcsiba\" jól ellenne ( én speciel utálom Amerikát )
De attól még szerethetem a Rap stílust amibe beletartozik a Graffiti is.
És nem az a Graffiti amit a házatok falára írt fel egy részeg akit ellhagyott a szerelme = Szeretlek Margit!
A Graffiti egy müvészeti ág, ugyan olyan mint a festö müvészek, csak ök nem árulják a képeiket, hanem közszemlére teszik azt!
A CSU és a CDU Bajor pártok kik egyesültek, vezetöjük Merkel , Úgy hogy nem vagyunk olyan hülyék mint hitted!!
Menny ki Német országba szavazz a pártodra, legyél a vezérük, indítsd el a III Világháborút, igázd le Magyar országot és a többi \"gagyi balkáni, új-kapitalistaországokat\", aztán ébredj fel és gondolkozz el rajta, hogy milyen kis jelentéktelen senki is vagy valójában!!!!!!!!!!
Peace!
80sforever 2005. 07. 27. 13:35
Mi bajod van????ÁLOMVILÁG???
Mi a CDU meg a CSU !!!!Ezek drágám valós dolgok, de fogadjunk olyan buta vagy, hoyg azt se tudod mik ezek????Milyen álomvilágról beszélsz????amennyiben Bajorország az, hát akkor legyen!!!!szerintem az 1 létező hely, ahol a rendőrök benneteket tökön b.asznának, aztán irány a dutyi nem ám emberi jogok, meg ilyen liberalista gec.izések...
Ja még valami...azt hiszitek Amcsiba ti jól ellenétek!!!!!Hát elmondanám, hogy már ott is véget ért ez az élet, és bizony a BUshféle rendőrség ott is megrugdosna benneteket!!!!!
Ezt csak itt tehetitek meg ezekben a gagyi balkáni, új-kapitalista országokban!!!!!!
De fogadjunk olyan h.ülye vagy, hogy te nem is értesz ezekhez a dolgokhoz!!!
Merkel kéne ide is!!!!
1 olyan emberkével szeretnék itt vitába szállni, akinek van AGYA!!!!!
milyen feelingről beszélsz???A milliós károkról????
Nektek kéne kitakarodni Európából, vagy akkor maradjatok itt, és akkor Budapestet karantén alá vesszük, de akkor onnan kise mozdulhattok!!!Ja meg vihetitek Miskolcot meg Szegedet is. Azok a városok is jó összevannak barmolva.....nem baj a nyugati sajtó már írt rólunk eleget...vagyis rólatok...
Süddeutsche Zeitung, Budapester Zeitung....ajánlom figyelmetekbe.
Ti azt hiszitek EZ A NYUGAT!!!!éRTSÉTEK MÁR MEG F.ASZKALAPOK hogy NYUGATON már REND van, kivéve 1 két gagyi várost!!!!Vágod gyerek
nuszi 2003. 09. 18. 0:00
az van hogy nincs semmi.
na ezt jól megaszontam:)
bepunnyadtunk.
ha legalább az a rasszista fasz itt lenne.
vele elvitázgatnék.
de az is elment..
2003. 08. 28. 0:00
MIvan már emberek????,
graff.graff.graff
kicsi p.i.m.p. 2003. 07. 05. 0:00
nuszi megpróbál rendet tennni c.rovatunkat látták.
nuszi 2003. 07. 02. 0:00
hé emberek! nyugi van!
cimbalmos 2003. 06. 12. 0:00
Ezt is 2.dzor írod!Kinek nincs egyénisége,te patkány????
cimbalmos 2003. 06. 08. 0:00
Bár tudom,h másoknak így szerzel örömet,de nekem nem tudsz.Bár,ha azt írtad volna h súlyos beteg vagy,nagyobb öröm ért volna.A szám max azért nem szűz,mert ismét leújítottalak!!!
cimbalmos 2003. 06. 07. 0:00
Én voltam
cimbalmos 2003. 06. 03. 0:00
Előbb én voltam nerd.Mondom szólok,nehogy Guestet kezdj el anyázni
cimbalmos 2003. 06. 02. 0:00
Kitty:kérdezem tőled:te graffitis vagy,vagy csak azért írogatsz ilyen faszságokat,mert 1ik pöcsös óvodatársad ilyeneket mondott neked.ha vki vmiről nem tud szart sem,az ne írjon be fórumba,csak azért,h azt higgyék,ő vmi nagy ász.Na erről ennyit te kis seggfütyi
Vendég 2003. 05. 31. 0:00
nincs kedvem elolvasni, eddig mit írtatok, mert vki itt nagyon elszarhatott vmit, hogy ilyen rasszista emberek vannak! a cigányokkal kapcs, az előítéleteknek van alapja sajnos, és nem mondom, én se vagyok egy icipicit se előítéletektől mentes, de gondoljatok bele, egy csomóan azért válnak ilyenné, mert mások eleve ugy állnak hozzájuk, hogy büdös cigányok, és nincs más választásuk, csak az, hogy tényleg lopjanak, meg ilyesmi, mert eleve ki vannak tagadva ebből a szaros világból.
2003. 05. 31. 0:00
hogy legyen mit kérdezned.
Vendég 2003. 05. 30. 0:00
na mi az miért nem ír ide már senki?
2003. 05. 17. 0:00
Anyád csupaszon!
Vendég 2003. 05. 16. 0:00
van itt vki?
2003. 05. 11. 0:00
Csak tudnám hogy a graffiti fórumban miért a bőrszin lett a téma.?
2003. 05. 11. 0:00
Nem kell idegeskedni mert már sohasem lesz fehér uralom.Most már megtanultÁk az emberek ELFOGADNI egymást.A fekák nagyrésze is fajgyülölő.Ha fehér bemenne egy igazi gettó sürülyébe (mint harlem vagy compton)lelőnék mint egy kutyát de csak mert a fehérek kezdték és védekezés helyett támadnan.Megértem.Pedig Nincs szebb egy jó kis feka csajtól.Én már kurtam feka csajt Igaz fizettem érte De a legjobb érzés volt.
kicsi p.i.m.p. 2003. 05. 10. 0:00
nerd y nézd át a 3.4.lapot!
2003. 05. 10. 0:00
Lemaradtam valamiről.Hol van az a köcsög aki név nélkül hirdeti a fehérek felsőbbrendüségét.Dögölt volna meg az anyába mikor kiszarta az a fehérseggü kurva.Nigger fasszal basznának halálra te kenyér.én szégyelem már lassan magam hogy fehér vagyok az ilyen köcsögök miatt.
Vendég 2003. 05. 09. 0:00
tanultál te biológiát vagy a suliból is lógtál te kis köcsög? 8mert ha tanultál akkor tudnod KÉNE hogy vkinek. nem azért barna a haja vagy a szeme mert a nagyszülei vagy a szülei niggerek vagy cigányok vagy sötétbőrűek voltak! ezt a gének határozzák meg te kis fasz hülye rasszista geci! felfogtad vagy esestleg írjam le még egyszer?
Vendég 2003. 05. 09. 0:00
persze majd be is veszem hogy niggereket akasztasz! a négerek erősebbek mint a fehérek! kíváncsi vagyok ha te lennél rabszolga menni ideig bírnál a napon dolgozni a 180 centis undorító kék szemeiddel meg a buzis szőke hajaddal és a hófehérkés bőrőddel. na ez hülye kérdés. 1 ÓRA UTÁN MEGDÖGLENÉL!!!!!
Vendég 2003. 05. 09. 0:00
guest te köcsög rasszista állat! te kis buznyák! klu klux klános!!!
2003. 05. 08. 0:00
Mond meg mit irjak ki.Meghogy fiu e vagy lány mert buzulni nem akarok.
Vendég 2003. 05. 07. 0:00
Olyan embert keresek, aki nagyon ól tud graffitiket rajzolni, és elis tudja küldeni mailben! Aki ebben benne lenne, az írjon a -ra! Köszi!
Lira 2003. 04. 14. 0:00
Nerd- nem feltétlenül én vagyok a buta! lehet h sokaknak nem tetszik a véleményem, de ez van! te ugyanugy belegázolsz az emberek lelkébe, mint én, csak te az eminem forumon teszed! de mindegy!Szóval amerika soha nem volt a feketéké!! ez tény! Kolumbusz előtt INDIÁNOK éltek ott és soha nem négerek! azokat ugy vitték oda rabszolgának, vagyis elvileg semmi közük amerikához, max annyi h akaratuk ellenére behurcolták őket! hmm, szerintem nem én vagyok a nulla, de mindegy!
Niki (Lira huga vagyok és ezért változik a név)
2003. 04. 12. 0:00
Niki te nagyon buta vagy.ha nem tudnád pl amerika a feketéké volt amig az amerikaiak be nem gyarmatositották pl(kolombusz)a saját főldjeiken dolgoztatták őket.Amugy meg manapság nagyon toppon vannak és tehetséges sportolók,zenészek,stb.A nők meg egyenesen bombák.Amugy meg nem olyanok mint a cigányok mert a cigányok semmiben sem kiemelkedőek csak a lopásban.Te meg nem tudom miért lennél felsőbbrendü.Mit tudsz felmutatni.?Belülről meg mindenki rózsaszin kis köcsög.Nulla vagy.
Lira 2003. 03. 06. 0:00
Szerintem a négerek alsóbbrendűek...és kész. főleg a szinűk miatt, de ha afrika kis őserdeiben lennének nem is zavarnanak, de ne jöjjenek ide! idegesít ha hozzámszólnak, véletlenül hozzámérnek, stb, szerintem gusztustalanok. olyanok mint a cigányok. (amugy nem azért vagyok fajgyűlölő mert divat, hanem mert egyetáértek a felsőbbrendűséggel.)
és majd elfelejtettem a niggerek büdösek!
KKK- tepedig miért nem mered vállani a kilétedet? nem szégyen ha valaki az igazságot mondja!
2003. 03. 05. 0:00
Ha-ha-ha!!lira igazán örülök neked mesél már el miért alsobb rendű eggy néger mint eggy fehér???!!!A szine miatt?!te azokk közzé tartozol aki úgy van vele hogy legyünk fajgyülölök de csak azért mert van ilyen!De konkrét indok!!??Sehol semmi!!De ha nem igy van akkor írj valami indokot!!!!!!!
Lira 2003. 02. 27. 0:00
én nekem igenis tetszik a lista! a niggerek meg igenis alsóbbrendűek!(egy lány)
Vendég 2003. 02. 24. 0:00
Mist! Én egyetértek veled, legalábbis abban, hogy a graffiti király! A tagek csak csúfitják a várost (szerintem) de a szines, nagy graffitik... királyak! Szerintem lehetne ezeknek külön falakat épiteni, hogy ne az emberek házait firkálják össze. Abban is tökre igazad van, hogy nem kellene a feketéket baszogatni. Ugyanúgy emberek mint mindenki. Csak a bőrük szine más. Az a kkk klános, vagy ki meg ne higgye már hogy a barna szeműek és hajúak valamiben is alsóbbrendűek lennének mint a szőke kék szeműek. Senki sem tehet a külsőjéről, legfeljebb egy kicsit változtathat rajta.
És persze a férfiak semmivel sem különbek a nőknél. Remélem a többi lány (nő) is igy gondolja. Császtok
Vendég 2003. 02. 17. 0:00
addig jó mig az ember kicsi, és amig ugy tudja látni a világot mint egy kisgyerek..és nem olyan depis mint én!
2003. 02. 17. 0:00
Az előbb tényleg olyan voltam mint eggy kis 5-éves kislány,hú lehet hogy igazatok van?!Azthiszem kezdek megbolondulni!Á azért ott még nem tartok,azthiszem!!!Húha megjött te hülye vagy,ne írj ilyet örülök ha nincs meg!!!Ne fesd az ördögöt a falra!!!!!!!!!!KIcsik vagyunk és veszekedünk,jó hát ha te így látod,legyen!Dejó megint kicsinek lenni,kárhogy nem igaz!!!!!csá
2003. 02. 17. 0:00
Hello!Mindenki azt gondol amit akar!Nem érdekel!Csak az a lényeg hogy a graffiti az jo és kész!Ezt még megtudom állapitani!he-he!
Vendég 2003. 02. 14. 0:00
kitty,mist annyira buták és kicsik vagytok, h veletek nem isérdemes vitázni.. mint az ált sulisok....
áááá... anyu,azt mondta rám h hülye vagyok!! verd meg!!-na kb ezek vagytok... vagány kis pisisek... unalmasak vagytok,nincs valami uj dumátok?
2003. 02. 13. 0:00
Értelek én vagy mi izé bigyó, mert nem, hanem más!!
2003. 02. 13. 0:00
Várjatok előbb kijavitom magam nem rappar hanem rapper,ja és mist ne buziskodj jó mert :úgyis itt ülsz mellettem és még ráadásul izé azért nem akármi!!!!
2003. 02. 13. 0:00
Hú bazdmeg, most erre mit mondjak???
Olyan nagy duma, hogy be is szartam rögtön(anyu segits)
Na nembaj, de elismerted, hogy igazat irtam, meg jót
2003. 02. 13. 0:00
Szoval he te izé mist már azt hittem az írásod olvasása közben hogy valami nagy fujós rappar írt ide de egészen lelombozódtam a végén mikor láttam hogy te voltál.csá
Vendég 2003. 02. 12. 0:00
Graffiti meg teg az két külön fogalom!
Csak annyi a közös, hogy a graffitit végző értelemszerüen graffes, aki meg egyfolytában mást se csinál, csak alkoholos filctollakkal rajzolgat, sajnos az is graffesnek nevezi magát!Ez elég értelmetlenre sikerült, de remélem értitek!
A lényege:attól még, hogy valaki éjjel-nappal buszt, sulipadot, meg ilyen szarságokat firkálgat tele a "graffes" nevével, még nem nevezhető művésznek, graffitisnek!
Mutasson valami olyat, ami alapján tényleg azt lehet lökni rá, hogy ez igen, ennek van tehetsége, és meg is mutatja!!!
De amig valaki(k), ilyen kis pöcs(ök), csak úgy félelmükben egy-2 vonalat húznak a falra festákkel, mert az sem tudja, hogy kell megfogni a dobozt, az olyan csak egy rakás pöcsség, aki nagynak akar tűnni a haverjai előtt, hogy:"hú, képzeljétek, húztam a falra egy vonalat, mostmár én is firkász vagyok" dumával akar kitünni a nagy semmiből a nagy semmibe!!!
Na szóval!
Ui.:Én meg itt Mist voltam, én csináltam ezt a fórumot!!!
Vendég 2003. 02. 12. 0:00
Na figyeljetek ide emberek,szerintem senki sem primitiv itt.Csak annyi hogy senki sem érti meg a másikat!Ja és csk annyit az előző guestnek hogy ő is irhatna pár érvet mert nemtudom hogy egy graffiti oldalon milyen másról lehetne írni mint a graffitiről meg a firkárol!De én ezzel nem kötekedni akartam,csak úgy mondtam!Amúgy szerintem jók a grefitik de az ilyen kis csíkokkaal nem kellene csúfitaani a falat,liftet,buszt!De komolyan nem akarok magam ellen forditani senkit úgyhogy itt be is fejezem!Hello
Vendég 2003. 02. 12. 0:00
hmm... szoval te egy igazi merész és vagány csaj vagy aki még művész is! fasza gyerek... tényleg nagy bátorság kell egy kurva liftet firkálni, szerintem az nem tehetség, hanem mélyen primitivség és műveletlenség... de ezt szinte mindegyik fújós szarról el lehet mondani... amugy szerintem is 15 van, mert később már kinövik a hülyeségeiket! amugy mér nem tudsz valami más érvet is mondani, nem csak káromkodni és a peace minden rappernek-barom dumát nyomni!
2003. 02. 11. 0:00
Hello mindenkinek!mostmár csak a lényegröl!Nagy művészetnek tartom a graffitit mert egyrészt nem könnyű másrészt pedig merészség kell ahoz hogy hogyvalaki kiálljon oda fujkálni!Egy időben énis fujtam de most egy darabig leálltam.És most körübelül arra gondolnak néhányan hogy lány fújni nem tuti siker!De az aki ért hozzá annak tuti siker.És én értek hozzá!Bár most megint bele kellene jönnöm de értek hozzá!Vagyis hogyha bele gondolok akkor mégse kéne belejönnöm mert már benne vagyok,végülis ha nem is falakra de füzetbe meg minden ilyesmibe firkantottam!/lépcső házakba,sulira ,buszra,stb./Tudom azt hogy aki ilyen helyekre firkál az egy kis semmi de egyenlőre csak ehez van kedvem!Meghát oda is kell valakinek mert tök egyhanguak,eggyszinüek,unalmasak meg minden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ennyi egyenlőre a mondani valóm.csá
Vendég 2003. 02. 10. 0:00
Egy két graffitis emberkének érdemes lenne kamaztotatni tehetségét, hisz ez művészet, és ők a mondernkor művészei, grafikusokra pedig mindig van szükség, igen jó fizető állások vár(hatnának) rájuk. (lássuk be, a mai korban, már a klasszkikus ipresszionizmusra és más izmusokra már nincs igény, ami nagyon sajnálatos :((( )
Vendég 2003. 02. 10. 0:00
Látom vita most a téma, amit nem olvasok el végig, csak a véleményem szeretném elmonadni azokról, akik graffiti rajzokat készítenek!
Imádni valóak, nagyon tehetséges embereknek tartom őket, nagyon jó rajzokat látni tőlük!
csak egy problémám van.. tudom hogy néha kevés a hely és így egymásra rajzaira is rajzoltok, de olyan járműveket mint pl. vonat, metró, busz ne rajzoljátok össze, mert az viszont nem esztétikus egyáltalán viszont az is tény így még több emberhez eljut a rajzotok mondanivalója de ezért plííííz mégse.
Vendég 2003. 02. 07. 0:00
A kuncsori emberkének üzenném,hogy nem normális.Elsősorban nem a nézetei miatt hanem azért mert egy ilyen szöveget írt.Nem hiszem ,hogy ez kulturáltságra vall.A nézeteivel sem értek egyet,mert miért kéne egy férfinak a nő felett állni?Elvégre az emberek egyenjogúak.A felfogását a tanultságával lehet magyarázni.Ennyi.Ha szerepelni akar azt inkább ne itt tegye!!!!!!!!!!!!!!!!És ki lehet magát fejezni prágár kifejezések nélkül is.A normális ember azt is megérti!
Vendég 2003. 02. 07. 0:00
persze nagyon nagyon szerepe van a csaladnak abban hogy
a gyerek megfelelo ideologikat tudjon a magaenak vallani.
KKKK
Vendég 2003. 02. 06. 0:00
Hmm... kösz az utbaigazítást!!! na igen, a családonbelüli hierarchia az oké.... (de nálunk senki sem rasszista ellenes..... még a nagyszüleim is nazik...)
niki
Vendég 2003. 02. 05. 0:00
guest! megint van valami ami nem világos! a fajok közti felsőbbrenűség már tiszta,(én a 2.helyen) de akkor mi van Hitlerrel..... már bocs,de ő nem volt szőke és szerintem 180cm se, de mielőtt engem is meg akarnál égetni, mondom, h szerintem egy nazi szamara ez valahogy nem stim,mert egy a Führer a 3csoprtban lenne??? nehogymá felsőbbrendű legyél nála....
OI... Moni
Niki veled meg egyetértek!!! Mi nők is érünk annyit, de persze csak ha fehérek vagyunk!!
2003. 02. 05. 0:00
ÚR ISTEN EMBER VOLTÁL MÁR ORVOSNÁL???!!!Ezt annak a bolnd guestnek írtam aki egyfolytában kuklumicsodál!!!!!Mindegy nemtudom de nem is akarom tudni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Esküszöm néha elgondolkodom hogy ilyen hogy ilyen hülyék még vannak a világon,azthittem hogy már MEGDÖGLÖTTEK vagy legalábbis nem mutatkoznak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!csö
2003. 02. 05. 0:00
Kapjátok be!
Ja, nem vagyok "negro", csak nemvagyok fajgyülölő!
Na szóval!Nézzetek fel a hip-hop.hu-ra, ott vannak eléggé királyos alkotások!!
Ja, emúgy a graffiti igenis nagy müvészet!Csak az a baj ezzel a kibaszott világgal, hogy nem ismerik el!Mert hát azért kell ehhez tehetség, mert nem hiszem ,hogy minden 2. ember meg tudná csinálni azokat a szines graffeket, amik télleg szépek!!!
Na cső!
Peace!
Vendég 2003. 02. 05. 0:00
rendicsek, ezzel egyetértek, mármint h felsőbbrendű vagyok és az apám felettem áll... és h a niggerek a legsemmibbek.... de mondjuk te miért lennél felsőbbrendűább mint én.....
bár én csak egy egyszerű skinhead csajszi vagyok! és az én fő ellenségeim nem a niggerek hanem a cigányok!!!!!
Niki
Vendég 2003. 02. 04. 0:00
Hé guest!! ezek szerint én a 2.csoportba tartozom.... hmmm... azért mert csaj vagyok még én is felsőbrendű vagyok és érek annyit mint te!!!!!!! esetleg nincs igazam?????
Vendég 2003. 01. 30. 0:00
hi mkinek!sterintem a G-R-A -F-T-I-K-et miért ne lehetne firkantani a falakra!!én is G-R-A-F-I-T-izek de ahol én csinálom ott abszurd nem lehet észre venni!!nem toom hogy mért cseszegetnek minket akik csinálják!!!
Vendég 2003. 01. 29. 0:00
Az graffekről alkotott vélemények a társadalmat minidg is két részre osztotta. Vannak olyanok, akik utálják, vannak olyanok, akik épp ellenkezőleg. Személy szerint én művészetnek tartom, és nagyon tudok értékelni egy-egy jó street bombingot. Viszont azokat is tolerálom, akik nem szeretik. Szerintem a közvéleményvben a legnagyobb ellenérzést a tagek váltották ki. Én a tagről azt vallom, hogy tag nélkül nincs graff, és Tish szavaival élve nincs "nagyvárosi getto feeling". De azok az emberek, akik nem szeretik ezeket a "firkálmányokat" azoknak ne is próbálja meg senki elmagyarázni, hogy az utcai kultúra egy része!
Vendég 2003. 01. 29. 0:00
Peace!
Stig tudja hogy mivan!Látod kis buzi guest!Ide a graffeseknek kell irni, és mostmár legaláb ők irnak:)!!!Az alatta lévőnek: falakon!Minél többet fújsz, annál jobb leszel!!
Peace for graffiti!
2003. 01. 29. 0:00
HI:STIG VAGYOK A P.T.C -BOL.MIST MELLET SZIMPIZEK.
Vendég 2003. 01. 28. 0:00
csövi!Nem tudjátok hol fejleszthetném a tudásom graffitis téren?
2003. 01. 27. 0:00
Na! TETSZETT VALAKINEK?
2003. 01. 27. 0:00
CSÁ MINDENKINEK!
TUDJA VALAKI HOGY LETT AZ ELSŐ GRAFITI?ELMONDOM!
VOLT EGYSZER EGY KÁBÍTOS GYEREK!AZ ANYJA ORROLT RÁ EMIATT!
-NE SZÍVJÁL KISFIAM!(ÍGY TILTOTTA EL TŐLE A NAFTÁT) MIVEL A FIÚ LELKIISMERETES ANYASZERETŐ VOLT HÁT SZÓT FOGADOTT.BIRTA IS 2NAPIG,3-IG,VÉGÜL ELKESEREDETTSÉGÉBEN MIT VOOLT MITT TENNI VALAHOGYAN KI KELLETT ELÉGÍTENIE SZÍVÁSI VÁGYÁT ELINDULT S ESZÉBE JUTOTT:FÚJNI KELLENE.FÚJT IS! AZÓTA SOK MINDENKI JÁR ÍGY!ÉS TELE VANNAK A FALAK FÚJÁSOKKAL!
Neo 2003. 01. 24. 0:00
Jó a képem,mi?Szedtem a Gyürük Urának a honlapjáról!Nekem nagyon nem tetszik a Grfiti!
Jó nagy hülyeségnek tartom!Azért firkálni hogy utánna elkapjanak,nem látom értelmét!
Neo 2003. 01. 24. 0:00
Fogadjunk hogy nekem jobb képem van!Egyébként a Grafitik csunyák.Nem bírom ha valaki szidja az igényes zenéket!Pl:Nickelback,Blink-182.Láttátok már a Gyürük Urát?
Vendég 2003. 01. 23. 0:00
Ezt rappelje el mindenki aki olvassa,Tuti siker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Peace mindenkinek!Tegeljetek,Fújjatok,meg minden,csá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2003. 01. 23. 0:00
Sziasztok vissza olvasva azt amit írtam hö-hö vicces,elég furán került ki tőlem!mert a rappert nem e-vel kell írni.Nem mintha nem tudnátok,csak úgy.mindegy.Írjunk valami érdekeset:köcsögök a négerekről le lehet szálni,mert ha így fojtatod neked lessz olyan szád mintnekik!Most elsősorban nem tőlem kell félni!A rockerek meg fogják be a büdös orcájukat!Eminemet meg ne szídja senki, mert az ilyen köcsög kis senki divat rapperek,akik csak őt ismerik mást nem,azok kis buzik!mert én őt szeretem a legjobban, de sok mást is ismerek és tudok róluk néhány dogot!Csak ennyi.peace mindenkinek!
2003. 01. 23. 0:00
CSá reppercsaj!Jókis forumot nyitottál.Oszt jóvan.Szóvai arra akarok kilyukadni hogy jo!peace minden repernek!grefiti rohadjo!Ez most nemtudom hogy jutott eszembe,de utálom a köcsög rockereket!mindet letuidnám húzni a budin!Aztmodjátok hüje vagyok,hát azthiszem igazatok van!De jó így élni,próbáljátok ki.csá!impgirl voltam egy igazi rapper csaj!
2003. 01. 23. 0:00
Ki honnan van(aki fujós)És milyen graffeseket ismer??????????
Vendég 2003. 01. 22. 0:00
Sza Orsi
2003. 01. 22. 0:00
Mi értelme van a fajgyűlőletnek?! Ha yól láttam ez a graffekről szól ,ez a szoba. De lehet hogy csak én nem látok...
Vendég 2003. 01. 21. 0:00
szerintem a jó teg jó helyen király,de nehéz ½művészt½ és ideális helyet találni
2003. 01. 20. 0:00
Jó a képem mi?? gyikok?
2003. 01. 20. 0:00
Tök jók csak jo helyre kell őket...
Vendég 2003. 01. 20. 0:00
Fujni vagy szivni. Nem? Aki fuj az altalaban sziv. vagy nem?
Vendég 2003. 01. 18. 0:00
juhuuuuu

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rap, Hip-Hop