Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Zalatnay Cinit megműtötték

létrehozva: 2003. 02. 21.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2008. 09. 08. 19:26
en 1969ben szulettem egy eletre meghatottak a dalai es meg ma is dudolgatom .egy igazi sztar
Vendég 2006. 02. 08. 18:17
Cini az mondják hogy a pasidat Csabikát egy partin ügy le szopták, hogy be horpadt a feje
Vendég 2006. 02. 07. 17:00
Szegeny
EGÉSZ ÉLETÉBEN SZ@PTA FA...T , MOST AZTÁN
DERÉKON KAPTA ,
SAJNÁLOM NEM KELLENE ENNEK IGY LENNI E !
Vendég 2005. 11. 25. 22:30
En meg többet adtan volna neki ,
mert más sokkal többet kapot volna , tegye össze a ket kezet
Vendég 2005. 11. 10. 7:32
Megerdemli , de nem kellene ebből tul nagy dolgot csináni majt ket ev mulva lessz alkalon .
Vendég 2005. 06. 11. 5:53
Sajnáéőm de megerdemli. Ő az első enekes nöje volt az országnak. eleg nagykepú ember volt , azt hitte ö szarja a sp. viazt es ki derült , hogy nem , majd 2.5 mulva ..............
Vendég 2005. 05. 19. 17:19
engedjétek már cilit tí bunkok
Vendég 2005. 05. 06. 22:32
Mádl Ferencnek tálcán kéne a köztársasági kegyelmet átadnia a Cininek, valamint kitüntetést életpályája miatt. Április 26-án volt, hogy fél éve ül cellájában. Pedig nem drogozott,-vezetett, -gázolt, -ölt, -rendőrt ölt, mint ahogy azt Császár Előd tette! (Zalatnay több mint 40 éve jelen van, nem tűnt le, Császár Előd hol lesz 30 év múlva?) Remélem nem olyan hülye ez a nő, mint amilyennek mutatja magát, Márton Csabát illetően, aki lehúzta anyagilag, tudta nélkül vett házat, mert milliókkal pénzelte, amiből telt titkos lakásra, kurvára(Mónika a táncosnő), valamint az amerikai színi tanodára, iskolára. (ami nem kis pénz) És amióta börtönben van, biztos vagyok benne, hogy le se szarja Márton Csaba. Ez a bolond meg csak szereti. (pedig az eltűnt pénz megvan!) Cicciolina hiába akar segélykoncerttel segíteni neki, nem akarják a művészek tovább a Csabát nyaraltatni. Ez az igazság , én sem tudnék segíteni neki, nem a művészeket kéne becsmérelni, hogy elfordultak tőled! Legyél énekesnő ne botrányhős!
Vendég 2004. 12. 20. 12:16
aza vlemnyem az egssz zalatnay botrnyrl, hogy O nem tudta kihasznlni a hirnevt,mindt nekes, tl hi, mindenkiben hitt, de mikor szuksg van az embernek ismerosoknek, vagy protezslsra akkor mindenki htatfordit, nem kellett volna neki frjhezmenni egy hulye kolyokhoz,mert azoknak lltalban kevs eszukvan, s kulonben is nem tallok benne semmi frfiassgot, meg kellett volna tartani a Frenreisz Kareszt, mert az ppen neki vallet volna, mindt ffi s mindt frj, csak az is kihasznlta az alkalmat s elkuldte a fenbe. Ami a pnz csalst illeti én nem hiszem el, hogy becsapta az embereket, meg kulonben is ha igy van akkor nem csak neki kell bortonbe ulni hanem a tobbieknek is, csak a birosg szerintem Ot tudta elitlni, mert nem volt neki szkincse, hogy kitudta volna magyarzni magt, es nem volt j ugyvedje.Minden esetre n veled vagyok CINI, mert n 30 ve Sztimlom, megvettem minden lemezed, minden jsgot, amit rla irtak, j-rosszat, n nem hiszek a Sajtnak, Te mindent megtettl annak idejn mikor 70-80-90 vekben nekeltl, nagyon sok sikered volt akkoriban, s mgmost is szeret az a generzio, de nem a mostaniak, mert a ami generzi nagyon elvan vadlva, nincs egy j nekes Magyarorszgon, amire azt mondom, hogy most elmegyek a Koncertet megnzni s ha 15-20 ezerforintomba kerul nem bnom, de ha egyszer Koncertet fogsz adni, mint az tols 30-ves Jubileum volt akkor is ha 50,ezerforintba kerulne a jegy szivesen megvennm a jegyet es elmennk a Koncertet megnzni. De kulonben n neked hiszek, nem hiszek az egszbotrnybl semmit amit rlad irnak, csak annyit akarok mg mondani, hogy okosabbnak kellett volna lenned, mindt ahogy volt a Sofia Loren is elment egy hnapra a bortonbe, s mg most is Sofia Loren maradt, s magas fejjel jr, tisztelik, s becsulik, s amikor kiszabadulsz a bortonbol Teveled is ugy fognak banni, tisztelifog a nagyobb rsze, de Te akkor fordits nekik htat, s kuld el oket a fenebe. Szija . GIZI
Vendég 2004. 11. 03. 0:55
zalatnay cini
Vendég 2004. 10. 27. 16:17
cini
Vendég 2004. 09. 27. 0:00
szeretnk hozzszlni a Zalatnay perhez. Nagyon sajnlom, hogy igy vgzodott az egsz dolog, de azt gondolom,hogy a bir azrt szabott ki 3 vet mert sose tudta elviselni a Zalatnay-t mindt nekes, de szerintem nem egy olyan nagy ugy, mert ha a felt vissza fizette, el rvereztk az osszes tulajdont, akkor mr enyhitetthettek volna , vagy lehetett volna felfuggesszteni egy hatridon belul vissza fizette volna a megmaradt pnzt. A Sofia Lorent is elitltk 1 hnpra annak idejn, de mikor bevonult a bortonbe, s utnna kijott, azta is magas fejjell jr, tisztelik, sztimljk s mgis Sofiamaradt. Teneked is igy kell csinlni,mert te is sok pnzt hoztl a magyar kasszba, te vagy a legjobb magyar nekes a legszebb, legcsinosabb, ne hallgass senkire, az hogy elneveztk buncselekmnynek a dolgokat szerintem tlzsba vitte mindenki, akkor ha megoltlvolna valakit akkor minek lehetett volna kifejezni? Csinld gy ahogy a Sofia csinlta menj tovbb magass fejjell, szia Gizi.
Vendég 2004. 04. 29. 0:00
seretnk hozzszolni ahoz a tmhoz, hogy a playbonak le vetkoztek a lnyok s koztuk a Zalatnayi Cini, szerintem ha levetkoztek a playboynak j tettk, mert volt r alakjuk, s szpen megfizettk oket, ma mr nem ujdonsg ha valaki le-vetkozik, sot ha megnezitek a mai 13.-14 lnyokat mikor mennek az utcn rosszbbl nznek ki mindt a Zalatnay idejben, s mg egyszer mondom j tettk, ma mr nem egy jdonsg s akkor kell kihasznlni az alkalmat amikor lehet s van r tehetsg.
Vendég 2004. 04. 26. 0:00
Guest.azt uzenem neked, hogy a betegsget senki sem tudja megrendelni hogy mikor kell jonni s mikor nem, szgyelheted magad, mert mg a legrosszabb embernek sem kell kivnni, vannak sokkal rosszabbak mint a CINI pl.miniszterek igazgatk akkik lopnak s meglpnek magyarorszgrl, de a CINI az visszajott, s nem hiszem hogy meglpne magyarorszgrl, mert nagyon helyes, nagyon aranyos s szp ( s a legjobb nekesno amit sztimlok 30 ve)
Vendég 2003. 10. 21. 0:00
Azt kívánom neki hogy gyógyúljon meg!!!!!!!!!!!De a mellét meg NE műtse Így is iszonyú!!!!!!!!!
Vendég 2003. 04. 04. 0:00
Érdekes, hogy most ennyi csalás és lopás után amikor éppen lekellene ülnie a büntetést mint mindenki másnak , akkor jönnek elő ezek a szomorú hírek. Sajnálom, hogy ebben a poszt kommunista országban az egész sajtó és az igazságszolgáltatás hozzá van szokva az ismert emberek kimosdatásához, ők azok akik itt mindnet megúsznak, bármit tesznek, bárkit gázolnak. Németországban a híres emberekkel szoktak példát statuálni. Ők azok akik nem engedhetik meg maguknak a jogsértéseket. Zalatnay bármit hazudik bármennyire sajnáltatja magát, bármennyit szerepel akkor is egy becstelen ember marad , aki felelőtlenül vesz fel pénzeket és ezzel tönkre rtesz másokat. Notorius nem fizető és hazudozó csak eddig a gazdag férjek mellett nem szorult rá a csalásra. Amióta egyedül él csak így tud érvényesülni. Aki látta az MSta műsorait az tudja, hogy miféle csalás volt olyan műsorra egyáltalán pénzt költeni. De ha egy ronda Csabika úgy kívánta, akkor a tehén csöcsök is felkerültek. Ha pedig pénzt akart, akkor kicsalt az emberektől.... és ennek börtön lesz a vége ha van jogállam és igazság. Ha nem lesz börtön holnaptól minden magyar lophat-csalhat és rá hivatkozhat!!
2003. 02. 25. 0:00
Az, hogy halalos betegsegekkel kapcsolatban nem szabad humorizalni meg akkor sem, ha mindenkinek meg van a sajt kis velemenye a muveszno tetteirol.
kárpátidia 2003. 02. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek