Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók

Edvin Marton: Strings n’ Beats (BMG)

létrehozva: 2003. 03. 10.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2010. 02. 01. 8:45
nem tud vlki valamit az uj cdjérol?a címe hollywood
Vendég 2005. 03. 21. 17:07
Art on ice
Vendég 2005. 03. 06. 0:27
HOL LEHETNE MEGHALLGATNI A ROMEÓ ÉS JULIA ZENÉJÉT? SEGITSETEK KÉRLEK!
Vendég 2004. 05. 14. 0:00
mp3-t .etölteni a http://www.edvinmarton.com oldalról lehet
Vendég 2004. 04. 24. 0:00
Én is nagyon szeretem Edvin Martont de valaki nem tudná megondani hogy honnan lehetne letölteni Edvin Márton mp3-t? Előre is köszönöm segitségeteket
Orsi 2004. 03. 27. 0:00
Én először a korcsolya EB-n láttam és hallottam Edvin Martont, de már ott nagyon tetszett! Azóta már megszereztem az albumot és mindig ezt hallgatom.
Régen én is hegedűltem, csak abba kellett hagynom, így mivel hiányzik, próbálok hegedűművészeket hallgatni és ezzel pótolni a hiányt!
Vendég 2004. 03. 03. 0:00
Nekem nagyon "bejön" a zenéje.
Először csak engem, utána a kamaszkorú lányomat és a felnőtt fiamat is "elvarázsolta" a zenéje. Nem értek egyet e "felettem" irő ismeretlen szerző negatív véleményével. Hiszen nem véletlenül nyerte meg a sztradivari hegedűt, nem véletlenül ismert és elismert külföldön is. Vagy ott is csak sznobok és hozzá nem értő emberek élnek? Ha igen, én is hozzájuk tartozom.
Már nagyon várom a májusi koncertjét, amelyen gyermekeimmel együtt biztosan ott leszünk.
Vendég 2004. 02. 23. 0:00
Sziasztok!

Én eddig nem igazán hallottam a zenéjét, de most néztem a budapesti műkorcsolya EB-t, és úgy döntöttem, veszek tőle egy lemezt, de nem tudom, melyiket válasszam. Ha valamelyiken rajta lenne az a szám, amelyikre olyan sokan koriztak most az EB-n, akkor mindenképp arra esne a választásom. Ha viszont egyiken sincs, akkor kérlek ajánljatok valami olyat, amelyen hasonló számok vannak.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Vendég 2004. 02. 15. 0:00
Véleményem szerint nagyon tehetséges, és amíg igényes zenét játszik, nem érdekel, hogy beképzelt vagy sem. Nem a személye miatt veszem meg a lemezt adott esetben, ezért az, hogy ő mit gondol magáról, az az ő dolga.
Vendég 2004. 02. 09. 0:00
Egyébként több dolgot is "elhallgat" Edvin (aka Lajos :) ), például, hogy TRANZIDENT írta neki a dalait az albumra (ő az, aki pl. Sterbinszkynek írja a zenéit is), illetve a nagyzenekari részeket még valaki.
Vendég 2003. 10. 18. 0:00
szerintem csodálatos ,ahogy úgymond bedőltem neki- akarom mondani a zenéjének.szinte elvarázsolnak a dallamai.és ami még fontos, hogy mindezt igényesen teszi.nem hiszem, hogy nagyképű lenne, mert a színpadon sem egyedül áll és tépi a húrokat, hanem számos tehetséges fiatalt magakörégyűjt.
Vendég 2003. 09. 29. 0:00
Zseniálisnak tartom a vonós hangszeren való játéknak ezt az igazán temperamentumos, magávalragadó, látványos, sokszínű változatát!A hozzáértés tagadhatatlan, az ember figyelmét azonnal felkelti ez a virtuóz játék.Hétvégén volt szerencsém hallani tv-n keresztül,és teljesen felpezsdített!Ha tudja v.ki,hol szerezhetném meg az albumát, tudassa velem!köszönöm
Vendég 2003. 09. 26. 0:00
nekem tetszik
Vendég 2003. 08. 05. 0:00
honnan lehet ilyn edvin marton számokat letölteni ha tutok ilyet ami ingyenes akor irjátok ide le plss!!!! köszönömelöre is
Vendég 2003. 04. 05. 0:00
Edvin Marton - akit egyébként Csűry Lajosnak hívnak - egy rendkívül beképzelt, ostoba, unintelligens, műveletlen, ízléstelen és iszonyú sznob figura, őt idézem: "a nagyi nevét kellett felvennem, mert ez a Csűry túl balkáni, túl alantas, és nekem világkarrier kell". Jó, ez csak egy apróság, valójában nem tudom itt pontosan megmagyarázni, miért alakult ki róla ez a vélemény azok között az emberek között, akiknek van "szerencséjük" személyesen ismerni őt. A hegedülése egy dilettáns amatőrizmus, hányingere támad az embernek, ha rá kell közben nézni. Minden mű, mesterkélt, üres "művészkedés", a látvány a lényeg, ezt különben nem nehéz felfedezni produkcióiban. Az igazi szakma megdöbbenéssel szemléli ennek a nyálas szépfiúnak a karrierjét, aki egyébként milliomos létére a családját hagyta éveken át szinte a nyomorban tengődni. A saját céljai érdekében bárkiből képes hülyét csinálni, az ilyenre mondják: az anyját is eladná. Árad belőle a felületesség, a mesterkéltség, és tudom, mindez nem számítana, hiszen "művészról" van szó. De mielőtt bárki ezt mondaná, javaslom, nézze meg egy kicsit alaposabban, miről beszél. Az, hogy valakinek a hangszertechnikája viszonylag jól működik, még nem avatja igazi zenésszé, mert ez a belülről jövő, zenei tehetségből fakadó, az embereket magával ragadó mentális erő feladata. Mindez belőle hiányzik.
Lehet hogy meglepő, de mindezt egyáltalán nem féltékenységből, vagy bosszúvágyból írtam. Pusztán azért szántam erre időt, mert nagyon bosszant ez a csúnyán felborult erkölcsi és morális értékrend, ez az antikultúra, amivel jó ideje bombáznak minket a médiák, igénytelenül, válogatlanul, a felületességet állítva be példaként. És teszik mindezt úgy, hogy gyakorlatilag alternatívát sem szívesen hagynak, hiszen az rontja a "piacképességet". Kultúrálisan (is) nagyon rossz irányba tartunk, és ennek Csűry Lali újabb míves bizonyítékát szolgáltatja.
Ne dőljetek be neki.
Jónap Tamás 2003. 03. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók