Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » DÜHÖNGŐ » Beszótá'? Ne szójjá' be!

Sátánizmus

létrehozva: 2003. 03. 14.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2004. 11. 06. 20:08
És mit szoltok ahoz hogy már Jézust is klónozni akarják?
Vendég 2004. 11. 06. 20:08
Ki irta azt a baromságot h az ember bűnei a gyónás után megbocsáttatnak??
Vendég 2004. 11. 06. 17:14
Te Halott Ember Vagy Nerd Istennel Együtt!!!
Vendég 2004. 10. 30. 17:28
Ja és Guest, a 23-ikai, tényleg a 9-es a sátán száma, mert ez az ego száma is. És a fordított keresztre Szent Pétert feszítették, nem találta magát méltónak, hogy Jézushoz hasonló kereszten haljon meg. Ettől még Szent Péter nem sátánista:) Amúgy olvastam az Újszövetséget, ezt abban is megtaláltam. És az Újszövetségben van benne az is, hogy a sátán száma 666. Lehet, az ő sátánjuknak.

Anyesz
Vendég 2004. 10. 30. 17:24
Hát igen, az előítéletek a sátánizmusra még mindig benne élnek a legtöbb emberben. Ez azért van, mert nagyon sok barom szekta él, akik sírokat rongálnak, macskát beleznek és sátánistának kiáltják ki magukat. Amikor nekik semmi közük hozzá. De én azzal sem értek egyet, hogy minden sátánista rockot hallgat és csak fekete cuccokban ját. A komolyzenét kedvelők között pl. több sátánista van, mint a rockerek közt. Mármint, akik TÉNYLEG azok. Nekem pl. a kedvenc színem a rózsaszín és a narancssárga, vmikor tiszta rózsaszínben vagyok. Ritkán veszek fel feketét. Ami állandó fekete rajtam, az egy egyszerű fonott karkötő a bal karomon, amit sose veszek le, éjjel-nappal rajtam van. Bár a bőröm meg van jelölve, a hátamon egy keresztre tekeredő kígyó van tetoválva (már nagyon régi, még 15 éves koromban csináltattam, akkor még nem mélyedtem bele ebbe), és még van rajtam egy kis Baphomet-szimbólum is, de olyan helyen, amit csak a hozzám nagyon közel kerülő emberke lát. És psychedelikus, progressive trance-t hallgatok, nagyon ritkán Mansont, ha olyan hangulatom van épp. És számunkra a sátán egy személyiségtípus megtestesítője. És nem üldözzük a keresztényeket, ha vki hinni akar istenben, hát higgyen, az ő dolga, ha neki így jó, csak sajnálni tudom érte maximum.

Üdv: Anyesz
Jay 2004. 10. 28. 12:08
Hmm, igen, humanizmus, az jó, kedvenc íróm, Kurt Vonnegut úgymond tiszteletbeli elnöke az amerikai humanista szervezetnek. Amúgy meg, kedves GUEST, a http://www.churchofsatan.com nem véletlenül a LaVey féle Sátán egyházának a site-ja ?
Thyrane 2004. 10. 25. 16:47
Akkor homályosíts fel minket,kedves Guest!
Vendég 2004. 10. 24. 11:12
Műsátánisták,tudatlan megtévesztett sötétben járó idióták!Ha tudnák mi az elfutnának világgá
Vendég 2004. 10. 23. 14:17
Még a régebbi hozzászólűsokhoz:

Nerdy egy elmebajos nigger, akinek nem wolt gyerexobája, és minden mondatában megcáfojja az előzőt!

Lyra, Niki, Misantrophy, Agyhalál : királyok wagytok!

Érdekel a sátánizmus,de nem wagyok sátánista...a barátnőm igen!És a szememben Ő a legrendesebb lány a wilágon, és NEM ÁLDOZTA FEL A MACSKÁIT!!! :)

Az egyik honlapon olwastam, hogy a sátán száma a 9, és nem a 666...ez most akkor hogy is wan??? :?
És a fordított kereszt sem sátánista szimbólum? Akkor a fél wilág téwhitben él?
Vendég 2004. 10. 10. 0:00
De jó,akkor már ketten vagyunk :)
Thyrane
Gege 2004. 10. 10. 0:00
Én írtam tegnap éjfél körül azt a két hosszút..Egyébként, thyrane, ezt én sem igazán értem. Ez a vallás is tele van ellentmondásokkal.
Carmen 2004. 10. 10. 0:00
?Hm...
Thyrane 2004. 10. 10. 0:00
A sátáni bünök között ott van a csordaszellem."ne kövesd a csordát!"
És a sátáni törvények?Aki követi a törvényeket,ugyanúgy a csordát követi,csak egy másfajta csordát.
Most akkor hogy is van ez?
Vendég 2004. 10. 10. 0:00
ya, és még hozzáfűzném: a sátánistákra (elvileg) nem jellemző a szektásodás, az, hogy egy vezető köré gyűljenek, és annak utasításait hűen kövessék...ez ellentmond a gondolkodásmódjukkal. A sátáni bűnök közt szerepel, a csordaszellem. Sose kövesd a csordát! Ha már itt tartok: a legfőbb bűn az ostobaság (és ahogy olvasgattam, sok olyan ember van, aki elkövette ezt a bűnt). Másrészt: a keresztény vallás szerint, ha elkövetsz egy bűnt, elmész gyónni, és mintha meg sem történt volna. Ezek alapján akár sorozatgyilkos is lehet az illető, de ha meggyónja, isten megbocsájt. (lehet, hogy ez baromság volt, nem tudom) Ezzel szemben egy sátánista ha elkövet egy hibát, akkor azt beismeri maga előtt, és ha valóban megbánta, akkor többet nem követi el.

Még egy dolog..nem isten teremtette az embereket, hanem az emberek istent...azért hogy magyarázatot adjanak a megfeleletlen kérdéseikre. Szerintem mindig jobb kételkedni, mint valami olyasmibe kapaszkodni, amire nincs semmi bizonyíték. De mindenki maga dönti el mit hisz.
Vendég 2004. 10. 09. 0:00
thyrane -nek és Maelstromnak válaszolnék (ha tudok). Tulajdonképpen a sátánizmus egy ateista vallás, szal nagyon hasonlít ahhoz, amiben te hiszel (azaz nem hiszel semmiben). A lényeg az ego, a saját egyéniséged kifejlesztése, és szabad irányítása. A sátánizmus név pedig eredetileg a héber Satan szóból ered. Ők voltak azok az emberek, akik kételkedtek más vallásokban. Bár az igaz, hogy a sátánizmus elnevezés elég félrevezető, mindenki mást hisz róla. Talán jobban illene rá a humanizmus kifejezés. A sátánizmus nem arról szól, hogy áldozatokat hozzunk...sőt, ha jól tudom, a sátánizmus alaptörvényeiben benne van, hogy nem szabad állatot ölni, kivéve önvédelem vagy élelemszerzés céljából.
Én nem vallom magam sátánistának, tulajdonképpen nem vallok semmilyen vallást.

Ha valakit érdekelnek ilyen témák, akkor az olvasgasson errefele: http:\\www.scythe.hu ; http:\\www.churchofsatan.com
Ezt az oldalt ajánlom azoknak is, akik ész nélkül írogatnak minden baromságot!
Thyrane 2004. 10. 04. 0:00
Bocsánat,elírtam.
Vértrú sátánisták.
Thyrane 2004. 10. 04. 0:00
Mert akkor a vértrú metálosok nem szaladgálhatnának pentagrammal a nykukban,nem áldozhatnának macskát,hörcsögöt... :)
Vendég 2004. 10. 04. 0:00
Mi a fasz értelme van a SÁTÁNIZMUSNAK???????????????????
Jay 2004. 10. 04. 0:00
Részemröl nem idejemúlt, AMD ... Bár nem mondanám, hogy csakis abban hiszek, amit látok, de picit sarkítva akár mégiscsak ezt mondanám :) Biztos korlátolt vagyok.
Azt meg cáfolnám, hogy nincs önálló gondolkodás. Az nagyon is van, legfeljebb befojásolják bizonyos külsö tényezök, média, meg amit mondtál. De az az ember egyéni dolga, hogy hogyan viszonyul ezekhez és mit gondol róluk, mennyire engedi, hogy ezek irányítság - ahogy Warrel Dane mondaná "the T.V lies"
Nem hinném továbbá, hogy elöre meg lenne írva a sorsom, meg ilyenek. Az ember bizonyos szinten maga alakítja a sorsát. Szerintem.

Thyrane - de tényleg, ja ... akkor meg minek mondják ezek sátánistának magukat ? Mer' az olyan menö ? :)
AMD 65 2004. 10. 01. 0:00
Szerintem nincs olyan hogy önálló gondolkodás.Mindenki valahová született és valahonnan informáciohoz jut ami alapján gondolkodik él.A tv a rádio az ujságok a közösség az iskola mind mind formálja az embert.Ezekböl szerzi az informáciokat meg hogy hogy kell élni stb.Te most mondod lázadsz önálló maradsz nem házasodsz nem kell gyerek nem élsz úgy mint apáink,de akkor gondolkodj el honnan van az hogy pl swinglinek kell lenni mert az modern?Hát a médiábol!Már ott tart a média hogy már nem csak a család gyerek ciki de már a társ is.Egyedül lenni az a menő.Hogy vannak emberi szemmel nem látható hatalmak erők azt nem kellene vitatni.Már többször bebizonyosodott hogy a láthatatlan dolgokis lehetnek hatalmasak és attol függetlenül vannak hogy nem látja senki őket.A hiszem ha látom mondás már rég idejétmult.
Thyrane 2004. 09. 30. 0:00
Hát... én úgy tudom hogy a trú sátánisták nem hisznek a sátánban.Csak saját magukban.Svsz ök csak lázadó ateisták,akik ki akarnak tünni a többi ember közül.De akkor miért nevezik magukat sátánistának?ezt nem értem.
Szabadon gondolkozni,az életedet saját magad irányítani,magadban bízni,függetlenül gondolkozni--lehet anélkül is,hogy sátánista lennél.
Jay 2004. 09. 30. 0:00
Ja, most olvastam Judit nevü GUEST hozzászólását. Valaki homályosítson már fel, hogy is van az, hogy a sátánizmus; ezek alapján a szabd gondolkodásról, lázadásról, idézek "Ami nekem 'szimpatikus' ebben a 'vallásban', az a gondolkozásmód. Az, hogy saját magad irányítsad az életed, ne kövesd a 'csordát', légy kételkedő, bizz magadban, gondolkozz függetlenül stb. "
Na. Ez nekem fura, mert az illetö azt is írja, hogy a sátánsiták "alapban nem ismerik el egy, az embernél nagyobb hatalmú, önálló tudattal rendelkező lény, vagyis a keresztény Isten vagy akár a hindu istenek létezését." Hát ha ezek szerint nem hisznek semmiben, akkor mi a fészkes fenéért mondják erre, hogy ez sátánizmus ? Nekem inkább ateizmusnak tünik.
Csupán mert én is a gondolati szabadság híve vagyok, mégsem tekntem magam sátánistának. Furcsa az, hogy ez a sátánizmus tagadja Isten bármilyen formában való létezését, ugyanakkor Isten ellentétjét nevezi ki "imádott alanyának". Lehet, hogy én nem tudok elvonatkoztatni, de Sátán is eleve a keresztény vallásból származik, tehát ha már Sátánban hiszel (mármint a létezésében), ez eleve feltételezi, hogy Istenben is hiszel, mint Sátán esküdt ellenségében.
Vagy nem ? Nekem ez elég zavaros, komolyan, valaki homályosítson már fel. Lehetöleg anyázás meg egyebek nélkül.Megköszönném.
Jay 2004. 09. 30. 0:00
Hmmm ... Nos, én ateistának vallom magam, nem igazán hiszek semmiféle természetfeletti erökben meg ilyesmi. Szerintem az ember legyen csak a maga ura, irányítsa csak a maga sorsát, saját belátása szerint.
Nem értem, miért kell egy rahedli embernek valami magasabbrendü lószarba kapaszkodnia, hogy boldogabb vagy teljesebb legyen töle. Igy próbálnának a halálfélelem elöl menekülni? Jó-jó, a Biblia na meg majdnem minden szervezett vallás alapja, illetve önigazolása az, hogy ha az illetö valláshoz tartozol (na persze kizárólagosan csakis ahhoz), örök életed meg örök boldogságod lesz meg ilyenek. Ha meg nem, rohadj meg a pokolban vagy annak a megfelelöjében. Lófasz, én pl személy szerint nem hiszek a halál utáni életben, de ez az én bajom. Szerintem ez az egész egy tévhit, s nem kellene ebbe a gondolatba kapaszkodni. Meghalsz, oszt kész, finito. Inkább élj egy olyan életet, hogy büszkén halhass meg, és halálod meg legyen személyes, méltósággal teli, hogy elmondhasd magadról, hogy letettél valamit az asztalra.
Most aztán lehet engem materialistának tekinteni, de ez van, ez a privát véleményem ,lehet vele egyetérteni, na meg lehet anyázni is, csak nem volna jó, ha ebböl a topikból is anyázótopik vállna.
Vendég 2004. 09. 17. 0:00
Sátánisták nem áldoznak macskát, nem isznak gyerekvért, nem mind buzik, csak azt gondolják, hogy nem akarnak a csürhévell menni, ezért azok akiknek ez eszükbe se jut, kitalálnak mindenféle állatságot...
Vendég 2004. 07. 12. 0:00
hmm..látom más is kedveli ecsegfalvát:)nem voltam ugyan sajnos,de azért remélem jó volt a Katatonia koncert.nagyon sajnálom,hogy nem jutottam el..
a sátánizmushoz annyit fűznék hozzá,hogy az emberek tévhitben élenk.attól hogy vki sátánita attól még nem fog gyerekeket ölni...az emberek többsége ezt hiszi...vessenek magukra..a butaság határtalan..

Zoa
Vendég 2004. 06. 27. 0:00
Hát ide már elég rég nem irtak...kár, engem most kezdett el érdekelni ez a téma.
És tényleg rengeteg a tévhit. Nem tudom miért olyan nehéz 'egyeseknek' felfogni, hogy a sátánisták NEM azt a bizonyos Bibliai Sátánt 'imádják'. Ez egyáltalán nem erről szól, sőt... Alapban nem ismerik el egy, az embernél nagyobb hatalmú, önálló tudattal rendelkező lény, vagyis a keresztény Isten vagy akár a hindu istenek létezését. Saját magukat tekintik valamely fajta 'istennek'. Ami nekem 'szimpatikus' ebben a 'vallásban', az a gondolkozásmód. Az, hogy saját magad irányítsad az életed, ne kövesd a 'csordát', légy kételkedő, bizz magadban, gondolkozz függetlenül stb.
Én soha sem voltam keresztény, és soha nem leszek az, nehezen tudom fölfogni, hogy hogy tudnak benne annyian hinni, hiszen alig van valami valóságalapja magának a Bibliának is, tele van ellentmondásokkal, sőt még elég képmutató is, és maga az egyház sem nagyon hagyja, vagyis inkább hagyta gondolkodzi az embereket anno. Hmm...például ott van a sötét középkor... a boszorkány égetések. Hogy lehettek/lehetnek/ ilyen ostobák az emberek?! :-/
/Judit/
Vendég 2003. 09. 29. 0:00
Jó ég...nem hittem volna, hogy ennyire mély itt a társalgás színvonala...és egy ember tette azzá...amit tapasztalok, az az, hogy még mindig rengeteg tévhit él a sátánistákkal kapcsolatban. és vannak emberek akik agyterjedelme egy szó megjegyzésére van kapacitálva és utána már csak azt tudják mondani, amit kissebségi fiataloktól lestek el egy lepukkant belvárosi játszótéren. egyébként a félreértések elkerülése végett ajánlom a thelemita szót, aki nem ismeri járjon utána.
és Nerd, ha bármi megjegyzésed lenne: NEM bocsátkozom szellemi párbajba fegyvertelen emberekkel

Rosemary
n.e.r.d. 2003. 07. 08. 0:00
Szerintem a sátán seggén fényesitik a nyelvüket hogy utánna jézus faszát törölgessék vele.Büdös sátánisták.Vagy meleg van a fekete ruhába és bepálik a seggetek és gombás lessz a lábatok mi?Undoritó büdösbogarak.Pfúj.Hányok tületek.
Vendég 2003. 07. 01. 0:00
he-he nagyon szellemes akarsz lenni. szrintem értelmes a topic. írjatok!!
egy guest
cimbalmos 2003. 07. 01. 0:00
Na mivan,mindenki szaros szertartáson van,mi?Velvagdostátok már az ereiteket?Ennyivel kimerítettétek ezt az érdekfeszítő témát?Vagy csak elfoglalta a sátán a gépeteket?hm?
2003. 06. 12. 0:00
Azért haldoklik mert nem irok ide semmit olyan szar.
Vendég 2003. 06. 12. 0:00
kezd haldoklani ez a topic... nem akarnátok valami témát feldobni? :))
Lyra
Vendég 2003. 06. 10. 0:00
nem... Nem is tudtam, hogy van egy névrokonom...:))

Üdv: Misantrophy
Vendég 2003. 06. 10. 0:00
Misantrophy- te ugyanaz vagy, aki a freeweb fórumon is irogat??
Niki
Vendég 2003. 06. 05. 0:00
Niki: az én pasimra is ilyen!! mondjuk mi még csak háromnegyed éve vagyunk együtt... de aki ennyit kibir velem, az már ért valamihez!!!! :))
Lyra- az én pasim is ilyen volt.... ugy látszik engem nehezebb kibirni, mint a hugocskámat! áááá!!!
dee nem baj, mert jön a nyár és ecsegfalva, ahol sok helyes pasi rohangászik :)) no meg igy senkinek sem kell elszámolnom, h mit miért csinálok.... :))
Nerd- erre már vártunk!!! :)
pusz
Niki és Lyra
Vendég 2003. 06. 05. 0:00
:))

Misantrophy
2003. 06. 04. 0:00
ha ha.Többet ide nem irok de akkor ti se hozzám.na sziasztok.Éljen a metál meg a sátán.Ti meg dögöljetek meg.
Vendég 2003. 06. 04. 0:00
Lyra&Niki: a jó pasira vonatkozó definíciótok 100%-ban pontos!!! Egyébként a barátom is pont ilyen, már több mint 3 éve együtt vagyunk és tökéletesen megértjük egymást.

Nerd:sosem csinálnád sátánista fasszal?????? Akkor milyen fasszal csinálnád??????? Aki ennyit köcsögözik, az gyanús!!! hi-hi-hi

Üdv: Misantrophy :)
2003. 06. 03. 0:00
Te hülye kurva.Megbaszott az akela énekese boroskolás állapotban?Nem szégyeled magad.Szoptál már papot is.Kurjatok meg egy kutyát az is a sátáné nem?Basztatok már apácával.Hü de jó.Sosem kurnék egy igénytelen hosszu haju sátánista fasszal.Jobb ha kusba maradsz.
Vendég 2003. 06. 02. 0:00
itt mindig van valami élethű...:)
Sophi- amugy tényleg ki volt az illető??? sátánista zenésszel relativ, attól függ melyikkek :P
amugy manson szerintem elég randuci, de a zenéje nem olyan rossz, csak köze éppen a "pénz,pénz és a rohadt pénz kell, kell és csak ez éltet" szindrómája van.... de azért nem roszz! Bár szerintünk az igazán jó pasinak, hosszú fekete haja van, hófehér arcocskája, legyen benne valami..mármint ha ránézel akkor nem egy átlagos arc, hanem tudod,h rejlik mögötte valami... olyan kis gonosz arc, mögötte (v)érző lélek... vélemény??
Tényleg jön valaki Ecsegfalvára???? én idén bizti nem hagyom ki, főleg mert egy cuki kis pasi tartozik nekem egy kazival én meg azzal, h leöntsem egy pohár sörrel :P
peace minden testvérnek!
Lyra&Niki

u.i: amugy azért annyit tisztelek az egyházban, h nagyon ügyesen tudja manipulálni az embereket és hülyét csinálni a szenvedők kinjaiból!! ennél gusztustalanabb dolgott még nem láttam...idős néninek meghal a gyereke, elmondja a papnak, az meg ott pofázik faszságokat és közbe arra gondol, h mennyit tud lehuzni a saját zsebébe!!!!

"...ha nem botlok egy könyvárus Jehovába.lábbal festették-vagy mit magyarázot,
mondtam, h na menj az isten faszára!!!!!!!!!"
Vendég 2003. 06. 02. 0:00
Mesélj Sophiane!!! Ki volt az?? Csak nem Marilyn? Érdekel, úgyhogy mondd el részletesen! Légyszi! (Tényleg gyerekek kinek tetszik itt a Manson? Mert szerintem qrva szexi!!)

Evil Angel

p.s. :Nerd egy állat. És, ha már mindenki peace-ezik, akkor PEACE! (persze Misantrophynak, Agyhalálnak, Nikinek, Lyrának)
cimbalmos 2003. 06. 01. 0:00
Sztem nem kell Istenhívőnek lenni,h kijelentsem:a sátánizmusnál 1 dolog gázabb:Anettka
Vendég 2003. 06. 01. 0:00
Dugtatatok már híres sátánista zenésszel?Próbáljátok ki!De ne egyszer!Én Ístenhívő vagyok,de ezt nem fogom elfelejteni!Egyébként meg tuti mindenki ismeri az illetőt ;) Sophiane
Vendég 2003. 06. 01. 0:00
Se eleje, se vége annak, amit mondunk? (Oh, az értelmet nehogy kihagyjam...)
Na, persze! Hiszen mi elfelejtjük, hogy a kereszténység egy shock-kal logikusabb (és húú, de tényszerű) dolog. :))))

Üdv: Misantrophy
(tesóknak peace)

UI: nerd, a 'jézus' nicket külön ezen topic számára csináltad? Hízelgő.... :)
2003. 05. 31. 0:00
Szopjatok le sátánista geciszájuak.Össze vissza hordtok minden buziságot.Se eleje se vége se értelme annak amit irtok.Bénák vagytok.Kurva anyáááááááááátttttttttttoooooooooookk!!!!!(nerd)
Vendég 2003. 05. 29. 0:00
Ez nem ege'szen a ke'rde'sre adott va'lasz, de mindegy...
"Mindekinek kell, hogy legyen istene." Ja, persze... E'n vagyok a saja't istenem.
Amu'gy ma'r nem aze'rt, de akinek a pe'nz meg a fu" az istene, azt csak me'lyse'gesen sajna'lni tudom.

Misantrophy, Niki & Lyra: peace!

by: Agyhalal
2003. 05. 28. 0:00
nem vagyok vallásos bár elsőáldoztam de csak mert kaptam érte lóvét.Mindenkinek kell hogy legyen egy istene.Pl a pénz,a fü,vagy akár jézus.Tökmindegy csak legyen valami .Ez ilyen lélekemelő dolog.Szerintem.Amugy meg a kurva isten fosson nyakon te ratyi.
Vendég 2003. 05. 28. 0:00
he-he... Nem fogja megmagyarázni, hogy miért hisz.
1) szerintem ő maga sem tudja...
2) csak anyázni szeret...

Üdv & peace: Misantrophy :)
Vendég 2003. 05. 27. 0:00
Nerdy-amugy tényleg kifejtehetnéd h miért hiszen az istenedben?? tett valamit érted????
Vendég 2003. 05. 27. 0:00
hmmm... az én családom bizti nem fog ugy "megdögleni" hogy imádkoznak, mert ők se teszik azt!!!!
basszus annyira nem értem azt, h vannak ugye a nagybalfaszkeménygyerekek, akik olyan faszának érzik magukat és még se tudják felfogni h mennyire irányitják őket!! persze megdöglők és utána egy féreg filózik egy kicsit majd eldönti, h a menybe jutok, vagy a pokolba!
no meg a másik, h a sátánisták rombolják a temetőket, fekete miséznek meg a többi szar- már bocs, de ezek a kis tizenegynéhány éves kis szarok, akik hűdemenőnek tartják magukat ezzel... de SEMMI közük a sátánistákhoz.... jó, nem mondom én is ittm már vért, de nem azért mert vámpir lennék...
amugy valószinűleg nerdykének igen nehéz felcsipni egy bigét, ha már olyan aláatta, h egy "manson picsát" is megbaszna... bár nem hinném,h egy épeszű értelmes és művelt csaj szóbaállna az ilyenekkel.....

Agyhalál, Misantrophy tetvérkéinknek Peace :))
Niki&Lyra
2003. 05. 27. 0:00
meg te is meg ez a fórum is.dögölne meg a családod miközben istenhez fohászkodnak téged meg ugy megbasználak hogy imába foglalnád a nevem.NERD ISTEN FASZA
Vendég 2003. 05. 23. 0:00
Neked is peace!
Hát igen... a kereszténység maga a megtestesült szellemi hanyatlás, még sosem találkoztam ennél álszentebb és képmutatóbb dologgal (bár, a politika és a média is undorító)

"... van, aki betéve tudja a Bibliát
másnap betépve dugja a kisfiát..."

Misantrophy :)
Vendég 2003. 05. 23. 0:00
Nincsen isten e's sa'ta'n sem! (Je'e',...ki hitte volna..)
PONT ez ennek a fo'rumnak a le'nyege, csak gondolom me'g mindig nem e'rted! Ugye?
(by Agyhalal)

Niki&Lira, Misantrophy: PEACE
2003. 05. 22. 0:00
Szerinted nem tudom mit csinál az egyház te fasz.De ha isten nincs akkor sátán sincs és ennek a fórumnak sincs semmi értelme.Nem?Gyikarcu.
Vendég 2003. 05. 22. 0:00
Akkor te csak nyald a seggét a nemlétező jézusodnak és imádkozz hozzá, mint a faszok, de ugyanugy a szarban maradsz!
jézus csak egy néphülyitő vallásnak (kereszténység) kitalációja h minől több pénzt tudjon kicsikarni a néptől... ha létezik, gyülölöm, a kereszténységgel együtt megvetem, de mivel NINCS leszarom

De te azt látod amit ő rak eléd és észre sem veszed
Hogy más lettél, hogy átváltoztál, amit ő akar, azt teszed
És ha azt gondolod, ez hülyeség, hogy te irányítod magad
Csak azt jelenti, hogy le vagy győzve, hogy átmosták az agyad
Lyra
2003. 05. 21. 0:00
Éljen jézus krisztus a megváltó.
Mindörökké ámen.
2003. 05. 20. 0:00
Lyra és nike.
a két senki.
Jaj megnéztük a honlapot de jó volt.Apám hü de kafa.
Mint két szarfejü akik még befojásólhatóak.Szégyen.Égő!
Vendég 2003. 05. 20. 0:00
Megnéztük a honlapokat, nekünk bejött!!!! :))
Lyra&Niki
Vendég 2003. 05. 20. 0:00
:))

M.
2003. 05. 20. 0:00
Akkor nézegesd te kis szar.Senkit nem érdekel.Okostojás.
Vendég 2003. 05. 17. 0:00
Mindenkinek tudom ajánlani a scythe.hu illetve a satanist.net weboldalakat. Sok érdekes dolog van rajtuk. :))

üdv: Misantrophy
2003. 05. 17. 0:00
Azért leszophatnátok a pápa faszát.a tisztitó tüzben dögöljön meg anyátok.
Vendég 2003. 05. 16. 0:00
igaza van Misantrophynak és Agyhalálnak, végezzük inkább a sajá dolgunkat, mert szerintem mind a négyőnknek van még tanulnivalója a sátániszmusról.. tudjátok jó pap holtig tanul ;)
és az előitéleteket meg hagyjuk meg a nerdyke féle embereknek....
Peace az összes "manson" testvérnek!!!
Misantrophy - nem ismersz véletlenül olyan helyet ahova szintén "manson testvérek" gyülekeznek?
pusz
Lyra és Niki
2003. 05. 15. 0:00
Egyáltalán nincs kissebségi komlexusom.Miért lenne.Mindenem megvan sokan állnak mögöttem stb...Arrol nem tehetek hogy kimondom ami a szivemen.Aki csicska az csicska.Én észreveszem ki a ra
tyi és azt lecsudázom.Szarjatok le de én akkor is csudázni fogok.Nem tudjátok befogni a számat.Na pá szarosok.
Vendég 2003. 05. 14. 0:00
Hát igen... Azt hiszem ő már nem fog változni. Egyébként kár vele foglalkozni, mert tényleg csak azt éri el, hogy minden topic róla szó. Hagynunk kéne, nem is válaszolni neki (én ezentúl ezt fogom tenni). Majd egyedül kiszenved és előbb-utóbb lekopik.

üdv: Misantrophy
Vendég 2003. 05. 14. 0:00
Nerdnek valoszinuleg kisebbsegi komplexusa van es ugy probal nagyoskodni, hogy mindenkit leanyaz.
Figyelj nerdy:
Tanulj inkabb Misantrophytol, Nikitol es Liratol (mindannyiotoknak PEACE). Jo hogy vannak meg olyan emberek, akik a velemenyuket kulturaltan meg tudjak fogalmazni. (by: Agyhalal)
2003. 05. 13. 0:00
Engem is felvidit a puccpánsztáju ratyi szöveged de nem vagy te még senki sem.Szopósok.Nincs több mondanivalom de legalább ebbe a fórumba sem arrol irnak ami a téma hanem velem foglalkozik a sok fasz mint a többi fórumba.na pá picik.Sok lócocok vaN EBBE A FÓRUMBA HEE!
2003. 05. 13. 0:00
Engem is felvidit a puccpánsztáju ratyi szöveged de nem vagy te még senki sem.Szopósok.Nincs több mondanivalom de legalább ebbe a fórumba sem arrol irnak ami a téma hanem velem foglalkozik a sok fasz mint a többi fórumba.na pá picik.Sok lócocok vaN EBBE A FÓRUMBA HEE!
Vendég 2003. 05. 13. 0:00
Mindig felvidit ha erre a topicra tévedünk! kiváncsi vagyok h tud egy ember, itt pl Nerd ennyi marhaságot beszélni.. ezt valahonnan meríti vagy jön csí-ből ? :P
régebben kicsit felhúztam magam a debil beszólásaitól (ez nem csak erre a topicra vonatkozik) de most már nem izgat.... rájöttem mennyit érsz...
Misantrophy testvér! nekes is peace!!! :)))
Lira és Niki
(manson testvérek-)
:)))))))))))
Vendég 2003. 05. 12. 0:00
Szinten no comment, hozzaszolasod onmagaert beszel.

Udvozlettel: Misantrophy
:))
2003. 05. 11. 0:00
Bekaphatod te kis névtelen senki.Kurva inteligensnek hiszed magad.Engem nem érdekel akkor is paraszt vagy.Köcsög !O----->faszt a seggedbe.
Vendég 2003. 05. 11. 0:00
Misantrophy - visszaolvastam mindent. Hmm... Minnyá bejelentkezek. Őrangyal
Vendég 2003. 05. 10. 0:00
Hogy az "uriember" altal annyira kedvelt stilus kifejezesevel eljek, Niki es Lira testvernek respect & peace! Orulok, hogy ertelmes emberek is jarnak erre a forumra, mert Nerd ezek kozul egyik kategoriaba sem sorolhato. :))


nerdy: no comment.

Misantrophy :)
2003. 05. 10. 0:00
Akkor is szopósok vagytok.De biztos jol basztok.Megbasznék két sátáni férget min ti Rapper fasszal.
Vendég 2003. 05. 09. 0:00
Jót derültünk újból rajtad Nerdyke! annyira élethű h szánalmasabnál szánalmasabb hülyeségeket irogatsz bee.. amugy önmagadnak is ellentmondasz, de minegy! latin-amerikai rapp?? az szánalmasabb lehet mint a magyar, de hagyjuk, mert nem idevaló!
Nem hinném h neked olyan nagy tapasztalataid lennének a sátánizmusról... én sem hiszek istenben, de bennem ez már gyűlöletté alakult... és képzeld, nekem is van kéróm, és kocsim, és képzeld nekem is van kutyám, kettő, roti és pasim is van... nahát? nem is hittem volna, h rajtad kivül ezt valaki el tudja érni!!
Misantrophy- :))) pusz
Niki és Lira
( szinén feketére mázolt manson testvérek)
Vendég 2003. 05. 08. 0:00
Lam-lam, nerdyke... Te meg annal is butuskabb vagy, mint gondoltam. Nem akarok okoskodni (mert az veled szemben nem kihivas), de szerintem en megiscsak tobbet tudok a satanizmusrol, mint te. A tovabbiakra vonatkozoan, azt hiszem nem sok ertelme van, hogy beszelgessunk. A hozzad valo beszelgetopartnerek valoszinuleg az ovodaban vannak. Na, pa picikem...

Udvozlettel: Misantrophy
2003. 05. 08. 0:00
Amugy az egyház az lehúz a vatikán meg maga a maffia.De te akkor is segg vagy.
2003. 05. 08. 0:00
Hagad már te hülye vagy.A sátánizmus szerinted az hogy önmagad istene legyél.te buta vagy.Nem erről szol csak most próbálsz itt okoskodni.inkább fejezd be és térj ézhez legyél normális te gyik fasz.Nem is olvasom el a faszságod.az első mondat is sok volt nekem.Én az ilyeneket kinevetem .)szopós.Na isten veled.
Vendég 2003. 05. 05. 0:00
Mint ahogy ezt mar egy elozo hozzaszolasomban emlitettem, a satanizmus lenyege, hogy onmagad istene legyel. ------> Vagyis: sajat magadban higy es ne egy olyan kitalacioban, ami nem letezik. A vallas es az egyhaz tele van ellentmondasokkal. (Maga a Biblia is gyakran az ellenkezoet allitja ugyanolyan meggyozodessel annak amit nehany fejezettel elotte teljes meggyozodessel allitot.) A satanistak (vagyis, ha a heber szot leforditjuk: vadlok, ellenszegulok) mindig torekedtek arra, hogy ravilagitsanak ezekre az ellentmondasokra es raebresszek a csorda nepet(----> hivok), hogy az egyhaz szellemi nyomorba dont es kihasznalja az embereket.
Hogy miert volt ez kihasznalas? Mert gondoskodtak rola, hogy a befolyasolhato emberek rajuk hallgasanak. Ezt ugy ertek el, hogy a vagyaikra es elsosorban a felelmeikre hatottak (lasd: pokol, Apokalipszis, Antikrisztus es a kereszteny fogalom szerinti Satan). Ezert fonodott mindigis ossze a politika es az egyhaz. Az egyhaz behulyitete a nepet, cserebe anyagi tamogatast es birtokokat kaptak.
Es, hogy miert gyengek ezek az emberek? Mert eletuk alakulasat egy "felsobbrendo leny" tenykedesenek hiszik, varjak, hogy majd az istenuk jot tesz veluk, kozben imadkoznak es remenykedoen nezik azt a nyavajas keresztet, vagyis vesztegetik az idejuket. Isten egy drog a gyengek lelkenek, akik remenytelenul fuggok. Akkor most mit jelkepez a kereszt a remenyt, vagy a remenytelenseget???
Mondhatod, akkor en egy ateista vagyok, ha nem imadok semmit. De itt nem csak errol van szo. Az altalanosan elfogadott tarsadalmi normak kozul nagyok sok epul vallasi alapokra. ( Ha nagyon akarom, akkor a satanistakkal szembeni elso reakciot is ide sorolhatom. Itt van az '-ista' vegzodes, a (nagybetus) Satan----> rossz, gonosz. --->felelmet kellt. Es amitol felsz, azt gyulolod.)
En vagyok rosszabb, mint barki mas, csak mas az ertekrendem. A sajat utamat jarom.
Szerintem te valamilyen szinten szinten lazado vagy. Sot, valoszinuleg nem jarsz tul rendszeresen a templomba, csak kell valami, vagyis isten (tudod a drog), hogy ugy erezd: ha elszursz valamit , majd ott fonnt rendbehozzak.
Kifejtened nekem (de, ha lehet ertelmesen, vagyis anyazas nelkul), hogy MIERT hiszel istenben?!

Udv: Misantrophy

UI: a fekete szajon, koszi, nagyon jot rohogtem. Ugy latom raindultal Mansonra! ha-ha :)))
2003. 05. 05. 0:00
ha nincs sátán és nem imádod akkor mi értelme van ennek a fórumnak és mi értelme van a sátánizmusnak.Na erre válaszolj aranyom.Amugy leszophatnál fekete szájjal kis menzonom.én meg a menybe vinnélek.Na?
Vendég 2003. 05. 04. 0:00
Ide figyelj meno gyerek: NEM IMADJUK A SATANT!!!!!!!!!! A satanizmus NEM errol szol, de ugy latom ezt nem tudod felfogni. Valoban nem ismerlek, de te se engem, ugyhogy nem kell lekocsogozni (egyebkent is lany vagyok). Azt mondod gyenge vagyok/vagyunk. Miert? Mert en onmagamban hiszek es nem egy kitalalt balvanyban????? Azt mondod isten segitett neked, hogy elerd celjaid. Akkor ezek szerint nem is te vagy a tokos gyerek, hanem az istened?? OK,nekem nincs huuu, de nagy 'teruletem', amin kiraly lennek, de nekem is van kerom, kocsim van egy macskam es egy baratom ; ja, ugy mellesleg: senki nem piszkal, az biztos. Es tudod miert? Mert nem vagyok csicska! Sot, nem vagyok egy nem letezo isten csicskasa. (Meg mielott azt mondanad, hogy a satan csicskasa vagyok, meg egyszer leirom: NINCS ISTEN, DE SATAN SINCS, es NEM imadom!!!)

Szivelyes udvozlet : Misantrophy
2003. 05. 04. 0:00
Na idefigyeljetek sátánista köcsögök.Egy nem vagyok tuskó.Kettő nem is ismersz.akkor honnan tudod milyen az iq-m.kettő ti sem tudjátok megmagyarázni az egésznek az értelmét csak tulbonyolitjátok mindenféle dolgokkal és azt hiszitek hogy ti baszott inteligens faszok vagytok.Ennek semmi értelme majd kinövitek.én nem bántalak titeket mert szerintem gyengék vagytok meg van elég bajotok.nálunk az ilyen embert vagy leköpik vagy megverik vagy csak lecsudázzák.Ezek után én is a sátán faszát szopnám.én a sáját területemen király vagyok 21évesen és senki nem mer hozzám nyulni nem csudáznak mert nem vagyok ilyen csicska fasz és isten sokat segitett hogy elérjem a céljaimat.ti elértetek valamit ez álltal hogy a sátánt imádjátok.van lakásotok vagy kocsitok.nekem mind meg adta az isten és a sok tifajtátoktol vette el hogy nekem adja.köcsögök.Most is ülök a kis kérómban mellettem a kis bulldogom csajom fekszik az ágyban halgatom a latin amerikai rappet és csudázlak titeket.akkor most ki a fasz én vagy ti.?na erre lépjél buzi szájú.Most jót nevetek :) O------>ezt a szátokba menjetek a kriptába gyertyázni buzik.
Vendég 2003. 05. 01. 0:00
Hát gyerekek, asszem jobban tennénk, ha mind utána néznénk a sátánizmusnak és boszorkányságnal. Peace!
Vendég 2003. 04. 19. 0:00
Sziasztok! Nyugi...Nerd minden oldalon pofa'zik! :/
Vendég 2003. 04. 14. 0:00
szerintem csak komoly IQ hiánya van nerdnek!
amugy pont ezt mondtam némivel előtte, egy sátánista abszolut anyázhat a sátánizmusról de egy ilyen primitiv és műveletlen tahó, mint nerd, aki annak is örülhet ha valaha leéretségizik ne szólaljon meg, mert semmi köze sincs hozzá! illetve fingja nincs róla!
amugy a sátánisták nem tagadják istent, sem a sátánt, elvégre is ha a sátán létezését vki elfogadja kkor ott annak a másik lénynek is kellene lennie és a biblián alapul minden! Nikinek igaza van!
Nerd- én a halálom napján se fogok istenhez imádokzni, h ne végezzem a pokolban4 isten szerintem van, de nem jóindulatú!
Vendég 2003. 04. 14. 0:00
Na, most aztan megijedtem... Kemenykedunk, mi?
Egyebkent nem talalod furcsanak, hogy itt ti "rendes, tisztesseges" emberek kocsogozitek le a masikat , csak azert, mert mas az ertekrendje?!
Udv: Misantrophy
Vendég 2003. 04. 12. 0:00
Te büdös gyökér.Szarok rá mit pofázol.Nyald ki lucius fekete lyukát.Gyere el a nyh.város kossuth utcai térre és megmutatom neked hogy van isten te szar fejü. Nerd
Vendég 2003. 04. 11. 0:00
Figyelj Nerd: amirol te beszelsz az nem a satanizmus, csak fogalomzavarban szenvedsz, mint a legtobb ember! Elobb talan probald megerteni, hogy a satanizmus nem a Satan magasztalasa. A satanistak pedig tuti nem fordulnak Istenhez, mert szerintuk NINCS! (ahogyan Satan sincs!!!)
Ja, a kereszteny hitet is ki lehet noni, csak nehezebb, mert ahhoz onmagadat kene vallalnod.
2003. 04. 11. 0:00
a sátánizmus buzi dolog.egy haverom fellógatta magát az ilyen buzi szekták miatt.Nálunk a téren van egy gyökér hormonzavaros nő aki térit mindenkit és azt mondja ő a sátán.megfogom rugdosni.Amugy egy bolond pedofil.szarok vagytok sátán kutyák.ha baj van akkor meg egyből istenhez szoltok köcsögök.amugy meg ki lehet nőni.
Vendég 2003. 03. 20. 0:00
csatlakoznék azokhoz az előttem szóló értelmes emberekhez akik nem fikázzák orrba-szájba a sátánistákat anélkül,hogy tudnák mi a sátánizmus.viszont egy rövidke kérdést intéznék ahhoz a személyhez aki a következőket irta "
1.ha azt modja egy pap hogy idd meg a gecijét egy pohár vörös borral megtennéd?
2. áldozd fel a kutyádat " mégpedig,hogy ezeket mégis honnan veszi?? [:blind:]
Vendég 2003. 03. 20. 0:00
amúgy semmi bajom a sátánistákkal,mindenki abban hisz,amiben akar
Vendég 2003. 03. 20. 0:00
lécci,vki segítsen.tudom,h nem kapcsolódik a témához,de nem tudjátok,hol tudnám letölteni coolio-tól a gangsta's paradise-t.Nagyon kéne
Vendég 2003. 03. 20. 0:00
Ajánlom neked Boharit! Ott találsz néhányat! (niki)
Vendég 2003. 03. 19. 0:00
Birom a sátánistákat,szivesen csatlakoznák hozájuk!!!!!!!!!!!
2003. 03. 18. 0:00
Mi a fasz van itt köcsögök???
Vendég 2003. 03. 18. 0:00
Miert "kedves" elottem szolo? Ugy latom, hogy nem is tudod mirol van szo! Aki olyasmirol itelkezik, amit nem i ismer, hat eleg bunko!
Vendég 2003. 03. 18. 0:00
Dögöljön meg minden sátánista ocsmány ember.Az ilyen beteg embereket élve megnyúznám!!!
Vendég 2003. 03. 18. 0:00
Szerintem tök jó, hogy vannak sátánisták. Érdekes dolgokat csinálnak. Miért lennének betegek?????? Boszi666
Vendég 2003. 03. 17. 0:00
Ha valaki nagyon hívja a SÁTÁNT, annak előbb utóbb bejön! Aztán lehet,rájön hogy nem is gondolta komolyan,csak már késő!
Vendég 2003. 03. 17. 0:00
Nikivel mélységesen egyetértek. A sátánizmus: érdekes, sőt a boszorkányság is érdekel, szerintem ettől meg nem vagyok beteg agyilag sőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőt előszőr nézz küröll aztán kérdezz és vádaskodj! Ha pedig ez így van: "A sátánisták saját maguk istenei, gyenge jellemnek tartják azokat, akiknek kitalált bálványokhoz kell imádkozniuk ahhoz, hogy biztonságban érezzék magukat; ja, és nem is ismerik el a keresztény szemlélet szerint értelmezett sátán létezését" akkor csak támogatni tudom őket!

Fórum » DÜHÖNGŐ » Beszótá'? Ne szójjá' be!