Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » DÜHÖNGŐ » Kérdezz-Felelek

Legalize?

létrehozva: 2003. 04. 03.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2010. 12. 08. 17:45
Ember, csak nézőpont kérdése, aki kábszerezni akar, az fog is.
40 évvel ezelőtt szesztilalom volt nem?
elszívsz egy jointot nem fogsz az utcán roskadozni meg hányni mint egy részeg, nem fogsz verekedni, nem fogsz ölni...
jah, és egy kibaszott növényről van szó!
tiltsd meg hogy ne nőjjön? :O hahaha, emberek viccesek vagytok én mondom!
amit a természet ad azt szabad kihasználni. aki él a zöldel tudja hogy a Föld az embereké, meg ami rajta van az is, de azért csak dolgozz havi 100-ért aminek a rezsi a fele, meg kajára megy ami ingyé terem a fán!!!!
jah, a másik, aki nem tud mértéket tartani fűben, az alkoholban sem fog, sőt, mindíg lesz valami habi amit fokozottan kell csinálnia. Történelemkönyv? Indiánok?
Történelemkönyv? Négerek?
sajnos őket ítéled el, pedig te hoztad őket ide európába, elvoltak ők a fák között:) nem kellett gondolkodni mit esznek, meg mit isznak, meg mire futja ebből a rolexből
és ne azt értékeld amire rávan írva drága! a fű nem káros, a cigi amit szívsz az igen!
na peace
Vendég 2009. 01. 27. 14:53
Mvan?????
elárulom a fű az nem drog a gyengébbek kedvéért az alkohol az már drog!!!
és különbenis az alkohol jobban öl butit mint a fű söt...
a füvet gyógyszer ként is alkalmazzák!!
ezért kell legalizálni az alkoholt meg beszüntetni
jobb lenne magyarország a nem alkoholistákból hanem inkáb füvesekböl állna!!!
de az a suk tudatlan aki nem így gondolja az 1 héten keresztül iagyon utánna a másik héten szívjon és rájon h mien is az alkohol!!!
Vendég 2006. 05. 26. 21:09
Szerintem ne legalizálják a füvet.Minek?Igyis tele van részegekkel a világ,meg alkohlistákkal.Semmi szükség nincs a füvesekre,drogosokra.Nem kell jobban a nemzetet rombolni,ami már félig levan rombolva.Üdv-TELEPRAP-
Napocska 2006. 05. 22. 10:43
Magyarországon nem lehet legalizálni semmiféle drogot, még a füvet sem, mert túl buták a magyarok. Nem tudnak mértéket tartani... Úgy, mint a kajálásban sem. Addig eszenk, amíg van a tányéron, nem pedig csak addig, amíg jól esik. Ez lenne a drogokkal is. Egész nap belenne szívva a 3/4 ország... Az meg kinek kell, h az utcán félhalottak járkáljanak?! Amúgy meg érdekes módon Hollandiában meg tudták oldani ezt a kérdést, mint sok mást is, amihez mi még túl primitívek vagyunk...
brigichan 2006. 02. 10. 10:32
Ti nem vagytok normálisak. Még hogy "ezt próbáld ki" meg azt... Szétverném a kölyköm száját, ha megtudnám, hogy akár egyszer is kábítószerezett.
xerto 2005. 06. 12. 22:15
A cigi, meg a pia is ártalmas. Ha azokat szabad, akkor ezt mért nem??? Aki nem akarja kipróbálni, az úgy se próbálná ki, ha legális lenne, aki meg akarja, az most is csinálja! Akkor meg nem lenne egyszerűbb, ha legális lenne??
VeGa 2005. 06. 07. 21:53
De az exdrogosokat ne!
2005. 06. 07. 17:10
Szánalmas az összes drogos, akár füves, akár nem. Dunába lőni az összeset, de előtte megcsonkítani.
VeGa 2005. 06. 06. 22:38
Ne legalizálják, ez természetes. Sőt, szigorítani kéne. Minden aranylövet egy spanglival kezdődik. Én -bevallom- ki tudtam belőle mászni, pedig jó másfél évig nyomtam én is... csak nem mindenki van annyira észnél, hogy ne szokjon rá teljesen, meg hogy durvábbat ne próbáljon. písz
Vendég 2005. 06. 02. 0:39
nos:
papír+dohány+zözi ez kicsit káros cigi
papír+zözi ez már nem annyira
zözi pipából ez szinte egyátalan nem

ja és nem pusztít agysejtet csak átmeneti változást okoz.
Vendég 2005. 06. 02. 0:39
nos:
papír+dohány+zözi ez kicsit káros cigi
papír+zözi ez már nem annyira
zözi pipából ez szinte egyátalan nem

ja és nem pusztít agysejtet csak átmeneti változást okoz.
Kuco 2005. 01. 31. 15:39
ijjjjjjj...:D
hát igen...az alkohol is tud poénokat teremteni......:D
Én azér erre ügyelek.....mindig csak annyira rugok be hogy jó legyen és ne érezzem azt hogy hányingerem van.......2X volt hogy nagyon kikészültem a piától....abból az egyiket egy üveg vodka elfogyasztásának köszönhetem, utána kb 1 hétig fájt is a gyomrom.....:D
Azóta tudom miből mennyit és tudom hogy hol a határ...... :D
wh000 2005. 01. 31. 15:34
nekem viszont elég sokat kell ahhoz innom, megy is a pénzem rendesen... de kottarészegre nem iszom magam sosem (max szilveszterkor de hát akkor ki lepődik meg ezen). voltmár hogy haverom egyszer megtette, másnap egy 150kg-os pattanásos kövér kurva mellett ébredt, wááhhh:
Kuco 2005. 01. 31. 15:30
hát ja.....én inkább maradok a néhai alkohol fogyasztásnál.....nekem szerencsére nem kell sokat innom hogy egy kicsit berugjak, meg nem iszom gyakran, csak ha úgy jön.......ja meg mivel vérszegény vagyok, ezért az orvosom mondta hogy igyak meg mindennap 1-2 decit, csak hogy én ezt általában a nem teszem, csak ha buli van, és akkor bepótolom az elmaradott 1-2 deciket..... :o)
wh000 2005. 01. 31. 15:18
orvosilag bizonyított, hogy a sok thc-től ellustul az ember (ami nem épp jó dolog, pláne ha a füves alapból egy hozzám hasonló nihilista), az lsd-től pl meg a memóriája szitálódik széjjel.
Kuco 2005. 01. 31. 15:14
nekem is van egy olyan ismerősöm aki már 2 éve csak fűn és sörön él, szinte alig eszik vmit, és már olyan szinten le van épülve szellemileg is meg agyilag is...!!! Már beszélgetni is alig lehet vele, mert egy órán keresztül azon gondolkodik, hogy hogy fejezze ki magát, mert a szavak alig jutnak az eszébe....!!!! Meg tök szita a memoriája!!! én is max csak ilyen néhány havonta ha olyan kedvem van...
szal gondoljátok át mit csináltok és hogy megéri e........
wh000 2005. 01. 31. 14:28
semmiképpen nem szabad legalizálni. akkor már a tízévesek körében nem a fű lesz a sikk, hanem az eki és a laszti... a két éves büntetés szerintem korrekt, elriasztja a fiatalokat. nem mondom hogy a fű káros, egyáltalán nem annyira, mintha napi 3 kávét innék meg altatóval aludnék el, de én speciel lealacsonyítónak tartom, a szintik meg ugye nagyon károsak. ne drogozzatok én azt mondom. ha olyan kedvem van (két, háromhavonta) én is fleselek egyet de egyáltalán nem rendszeresen. és ismerek egy olyan gyereket, aki CSAK füvezik, és már ott tart hogy egésznap otthon van, nem is beszél csak néz ki a fejéből
Vendég 2005. 01. 27. 0:05
ne SZÍVJ!!!! ne DOBJ!!!! és ne NYALJ!!!! mert el fogsz férgesedni ha meg már megtörtént talán itt az ideje változtatni !!!! csak nézz tükörbe hehe én már rég meg tettem ( biztos hogy magadat látod) khm. szánalmas nem?
netere 2004. 12. 27. 20:55
Nos, engem nem érdekel a kábítószerek fizikai hatása. Mindenki tudja, hogy káros, rombol, kit előbb kitutóbb. Engem az zavar, hogy a személyiségedet változtatja meg nagyon hamar. Sok ember változott meg a környezetemben a drogok miatt. Most azért vagy vidám mert mert valami felvidított, vagy azért , mert bizsergeti a thc az idegsejtjeidet? Mert ha azért vagy ilyen mókás hangulatban akkor az elég öncélú ! Ugyanez az alkoholra! Néha azért kell, hogy ellazulj. De nehogy már a drog hatása miatt legyen valaki olyan amilyen. Van akit butít, van aki kreatívabbnak érzi magát tőle. És ha téged butiít? Leszarod?
Akkor nem vagy egy komoly alkat. Ha meg kreatí vagy, akkor azt előhoza más is! A gond a füvescigivel: Kipróbálod és oké jó, nem durva. Na akkor már nem is félek anniyra a drogoktól, csak dumál it nekem a sok okosodó... Na akkor megyünk buliba, hé nálad van tabi? és jó? Adsz nekem egyet? Ok hű bazzeg ez aztán az isten királyság (naná amfetamin származék, kis effedrin származék) Aha, na ez a tabi nem is volt rossz. Kicsit fárattab vagyok meg agresszívabb utána de kit érdekel , jövőhéten megint buli megint beveszek... aha de már kettőt... vagy hármat? iszok is rá mert alig érzem a hatásást. És ha valaki itt nem tapossa ki a beled, mondjuk egy segítő barát vagy egy szülő, vagy magadtól nem jössz rá, aminek kicsi az esélye ebben a stádiumban, jöjjön egy ki kokó mondjuk szilvesztertkor, na ez jobb mit amit valahe el is tudtam képzelni.... nem is szoktam rá és hibátlan volt. (Csak zárójelek között, a szervezeted ilyekor már akkorát kapott.. a kokain az orr nyálkahártyádat tejjesen gallyra vágja, akkora lyukak lesznek rajta mint egy egyforintos) Csak gondojj vissza, még mindig az az ember van aki a füvet szívta? Nem esik meg ez mindenkivel, de akivel megesik, azért kár volt, és felesleges!
Vendég 2004. 10. 11. 0:00
Ne szívjatok, csak élvezzétek a RNR-t.Esetleg koncerteken egy kis sör, bor, vagy több a kelleténél.
Vendég 2004. 10. 09. 0:00
nem győzni kell szivni
Vendég 2004. 09. 02. 0:00
Why do you drink and drive,
If you can smoke and fly??


;)
Vendég 2004. 06. 21. 0:00
valaki irja le hogy kell tekerni a füves cigit kell csiga? vékony vagy vastag legyen? valaki irjon egy jó nagy soros választ azt megköszönném MARLEY FOREVER REGGAE & RAGGA EVER
Vendég 2004. 06. 21. 0:00
hogy kell tekerni a füves cigit?
Vendég 2003. 06. 28. 0:00
Smog joint
2003. 06. 12. 0:00
Szerintem ha a mai fiatalok felnőnek és a mostani öregek kihalnak más lessz a téma.Legalizálni fogják.Én akkor már lehet 50éves leszek de biztos termeszteni fogok.
Vendég 2003. 06. 11. 0:00
itt soha nem fogják legalizálni,talán majd 2000 év múlva.
Egyébként szarják le ezeket a "megmozdulásokat",nekik mind1
2003. 05. 20. 0:00
sodord meg gyujtsd meg szívd el.Mmmmmmmmmmmmmm de finom.Tartsd bent körön át.és ne stoppold.Húúúúúúúúúúú de jó lenne egy kis csoki.
Vendég 2003. 05. 17. 0:00
Hey Che!
Nemtom hol néztél utána, mindenesetre nézz jobban utána, mert ez egy hülyeség! Én elég sok szakkönyvet olvastam a témával kapcsolatban, de ilyenről még sohasem hallottam!
-Legalize it- Lazy
2003. 05. 15. 0:00
Beszivva a legjobb a sex.Az lsd-t nem szeretem mert régen nagyon elvitt.Haluztam.A kokaint szeretem csak drága.Azt csak szilveszterkor vágom.Én már vagy hét éve szivok pont dumáltuk a spanokkal.Amsterdamban kezdtem.Szerintem ott bevállt egy egész ország szivja.Fiatal-öreg.tanár-rendőr.Béke érzést ad.Az alkohol agressziót.Megvered a családod leszúrod az apád ilyenek mindennap vannak a zsaru magazinban.meg leépit látványosan.A fütől jó étvágyad lesz,Ha dolgozol kreativabb leszel,És fájdalomcsilapitó hatása is van.Én már most nem nevetek a zöldtől mint eleinte viszont sok mindentől beparázok mikor forgatom magam.Van igy valaki.nekem sok haverom.
2003. 05. 14. 0:00
Szeva mindenki!

Nem akarok senkit se leszólni, de ha már ilyen dolgokat csináltok, legalább nézzetek utána a hatásainak. Tudniillik, a fű valóban nem okoz fizikai függőséget, legfeljebb pszichikait, azt meg akaraterővel le lehet gyűrni, bár... próbálnátok leszokni a szexről... nem jöne össze...
Szóval csak azt akartam mondani, ha már így párhuzamot vontok a drog és az alkohol között, akkor nem árt tudni, hogy egy átlagos hatóanyagtartalmú spangli elszívása annyi agysejtet pusztít el, mintha lenyomnál egy üveg vodkát, szóval azért annyira nem lightos az a mariska. Persze az LSD-hez, meg az ópiátokhoz képest valóban nem annyira durva, de azért nem kell a cigivel sem párhuzamba hozni. Egyébként én is szívtam párszor, volt egy két keményebb dolog is, de nem volt értelme.
Na, peace Veletek!

Che
2003. 05. 10. 0:00
Néztétek a jakupcseket.Jó szar volt.
2003. 05. 08. 0:00
Na erre szivok egy kis jamaicát!:)
2003. 05. 05. 0:00
És most győztünk
vagy nem?szerintetek?
Vendég 2003. 05. 05. 0:00
Élethű volt a tegnap! nem tudom miért kellett egymás mellé rakni a két tábort, csak anarchia lett belőle! mondjuk áén is ott voltam, elvileg az ellentüntetők között, aztán meg Kispálra voltam kiváncsi, szóval nem igazán érdekelt a dolog, de akkor is faszságnak tartom, hisz mindenki tudta h az ellenzők között mennek a skinek, a polgári körök,stb, mellette pedig ott lesznek a baloldaliak meg ilyenek....szóval várható volt...
de mindegy! puszi mindenkinek, aki tegnap ott volt és képvislete a véleményét, akár mellett, akár ellene
Niki
2003. 05. 04. 0:00
Én nem tüntetek mert itt sosem fogják legalizálni.Mondjuk lehet mert a magyarok lekoppintanak mindig mindent.(nem?)Csak szerintem itt minden helyre rászálnának a gengszterek és nem a béke hangulatát éreznéd mint hollandiában hanem a harc a hatalomért érzést.Meg ez a rendőrség szerintem nem tudná kordában tartani az országot.Én inkább nyaranta kilyárok szivogatok itthon mostanában egyre ritkábban mert belassit igy 7év után de egyszer lehet hogy kint ragadok.lehuztam adamban pár évet.Nézzétek meg a http://www.siberie.net oldalon a webcamot.Az a coffeeshop a magyarok törzyhelye és találkozója aki kijön ott mindig talál havert.amsterdam gangsterdam
Vendég 2003. 05. 01. 0:00
hello mindenkinek!
Most máj.4-én a Vörösmarthy téren lesz egy megmozdulás a kender legalizálása mellett! Aki tud az jöjjön, de csak óvatosan, mert, ha nem vigyáz, akkor akár az ellentüntetők táborába is keveredhet, mivel ők is ugyanott fognak demonstrálni! -LEGALIZE IT-: LAzyb.
2003. 04. 17. 0:00
thanks nerd de nem kértem pirospontot

jaja,legalább ebben
Vendég 2003. 04. 13. 0:00
most vágtam el egy jó kis cigit a csajommal.jol esik igy dugás után.
Vendég 2003. 04. 11. 0:00
Jack! Jól beszéltél haver! -LEGALIZE IT-
LAzy
2003. 04. 11. 0:00
Szivjatok minél többet de a szintetikára ne álljatok rá mert az kicsinál.Nem egy haveromnak ment rá az élete.Van amelyk meghalt van amelyk hajléktalan és van aki börtönben.Sött van olyan is aki megkattant.Szoval csak a természetes az igazi.Ne kritizáld legalizáld.Nekem is volt egy nőm 5évig tök aranyos csaj volt csak a szintetika tönkre tette aztán elhajtottam.legalább 5-ször pofoztam helyre de mindig rácsuszott.Béke testvéreim.
2003. 04. 11. 0:00
Lilu kapsz egy piros pontot ezért de azért még ellenszenves vagy számomra.
2003. 04. 11. 0:00
lilu legalább ebben
egyet értünk.Nem?
Vendég 2003. 04. 09. 0:00
én is szoktam szivogatni,szerintem nyugodtan legalizálhatnák,mert rászokni NEM lehet!Legalábbis fizikai függőséget nem okozhat.Én 2 éve csinálom,és bármikor le tudok állni.
2003. 04. 05. 0:00
a marijuana,a koakin minden drog király!
a fű az egy tök gyenge szer
Jó lenne ha legalizálnák de aki akar,az úgyis megszerzi tök mind1 ilyen szempontból
2003. 04. 04. 0:00
Én 8 éve szívok de minden mást elitélek.(néha egy kis kokain)5évet éltem amsterdamban az összes coffeeshoppot végik jártam már.Szerintem a legjobb hely.Mindenki békés és az iskolásoktol a nyugdijasokig mindenki sziv.Lehetsz bármilyen nemzetiségü egy nyelvet beszélnek illetve szivnak.ne kritizáld legalizáld.Nézzétek meg a siberie.net web camot.Az a magyarok törzshelye kint.Béke
Vendég 2003. 04. 04. 0:00
A véleményem sokak számára elítélendő de sokak együtt értenek vele. A füvet semmiképpen nem sorolnám a kábítószerek közé. Az tény hogy kábít, de számomra és sokak számára olyan egy spangli mint másnak egy pohár sör. Van aki azt mondta, hogy nem tud mutatni 70 éves drogost csak 70 éves alkoholistát. Ez butaság!!!! Jamaica 70%-a füvezik és mégis megélik azt a kort. A legtöbb itthoni idős alkoholista pedig 40-50 éves korában kezd el inni és igen hamar leépíti őt is és a családjában is igen komoly feszültségeket okoz. Az meg hogy legalizálják vagy sem tök mindegy mert úgy is meg lehet szerezni bármikor ha van hozzá kapcsolatod(aki szív rendszeresen ez a kapcsolat meg van neki). Legfeljebb annyiban lesz jobb hogy nekem kell bujdosva tekerni, meg egy forgalmas térre is kimernek ülni és szívni és nekem kell a yardtól parázni.
SZÓVAL SZÍVJON MINDENKI AMENNYIT AKAR ÉS AMENNYIT TUD(de ne lopjon érte)!
Vendég 2003. 04. 04. 0:00
Nekem az a véleményem, hogy legalizálják nyugodtan. Először is a füves cigi, majden olyan mint a cigaretta. Ha legalizálnák, nem lenne a fiatalok körében annyi bűnűzés, és most itt nem nagy dolgokra kell gondolni, mert a szülőknek való hazudozás, pénctárcájuk megcsapolása, kétes alakokkal való találkozás hogy megszerezhessék a füvet stb. egy gyerek szempontjából nézve bűnűzés. Azon felül aki szívni akar, az így is úgy is megszerzi, aki meg nem akar szívni, annak meg teljesen mindegy , hogy legális, vagy nem. Ez a mai kor alkohol tilalma, ezt is felfogják "szabadítani" elöbb vagy utóbb, figyeljétek meg, ami vagy sajnálatos, vagy nem. Az alkohol legalizálásába, alkohol tilalom megszüntetésébe is belenyugodtak az emberek, ebbe is belefognak, és azon felül a füves cigi bizonyos szempontokból nem károsabb mint pl. a cigaretta, sőőőőőt és vannak még pozitívumai rendesen. A füves cigi már ősidők óta létezik és élvezik az emberek csak nem figyeltünk fel rá. A keményebb drogok az más.
Vendég 2003. 04. 04. 0:00
szerintem nem lenne jó.... mndjuk talán azért ez a véleményem,mert nagyon a drogok ellen vagyok, és büntetném minden formáját ( de mielőtt lebaznátok h miért.. elmonom h én is füveztem néhányszor, de SEMMI jót nem látok benne.... de az az igazság h aki akarja az szívja vagy szurja magát,én szarom le! ha igy akar hamarabb megdögleni, hát tegye, de ne jöjjön oda hozzám vihogva, mert leköpöm! N
Vendég 2003. 04. 03. 0:00
Sztem jó lenne, bár valamilyen szinten lényegtelen, mint minden más.
2003. 04. 03. 0:00
Ezt a témát azért nyitottam, h mi a véleménye a fűről és az azt fogyasztó emberekről! Én nem akarok senkit arra buzdítani, h füvezzen, csak annyit szeretnék kérni, h ne ítéljétek el azt aki szív!
2003. 04. 03. 0:00
Legalizálják a marihuanat? Neked mi a véleményed?

Fórum » DÜHÖNGŐ » Kérdezz-Felelek