Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Dance, Pop

Ace of Base

létrehozva: 2003. 04. 10.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

ke.andy 2003. 08. 11. 0:00
Sziasztok Acer-ek!
Szeptember környékén, mikor már mindenki kipihente magát, Ace of Base - chat találkozót szervezünk. Részletekért írj a címre.
2003. 06. 17. 0:00
egy tipp: a Hey Darling című dal 2 különböző változatban jelent meg. nézd meg a CD-det, ha Németországban készült, akkor a régebbi verzió van rajta, szerezd meg a másikat is, mert az jobb.
2003. 06. 17. 0:00
manapság tényleg csak az ilyen csinált zenék mennek, meg amiben káromkodnak, mint az állat, lásd Eminem.
3 alapszabály, amit be kell tartani:
1. ne nézd ezeket a sz** zenetévéket, csak feldühíted magad, hogy mások milyen igénytelenek
2. tájékozódj a neten, mikor jelenik meg valami (rajongói oldalak, levlisták, online boltok)
3. klippeket a Kazaa-ról szedd le, Mo.-n nem kapható dalokat szintén, de az itthon is kapható albumokat azért vedd meg
ke.andy 2003. 04. 17. 0:00
Az új album (Da Capo) tavaj novemberben jelent meg. Én is csak tök véletlen tudtam meg. A lemezboltok polcain megtalálhatóak, de sajna a reklám egyszerűen elképesztő. Semmi! Egyszerűen semmit sem hallottam sem a rádiókban sem a tv-kben de még csak plakátokat sem. Valóban az egyik srácnak nyúl szája van. De miért gondolod, hogy ez probléma? Nem hiszem, hogy te tökéletes lennél. És ha már itt tartunk, Ő legalább elért valamit az életben így, nyúl szájjal is. Te képes lennél több mint 30 millió lemezt eladni? Vagy bekerülni a rekordok könyvébe, mert te adtad el a legtöbbet a debütáló lemezedből? Nos nem hiszem. Szerintem ők egy új zenei irányzatot indítottak el és ha további sikereket el akarnak érni, csak rajtuk múlik, illetve rajtunk is. Mert ha igazán szeretnénk, hogy Magyarországon végre észrevegyék őket, nekünk kell írni a zenei fórumoknak.
Vendég 2003. 04. 16. 0:00
Hidd el, hogy jól csinálják azt amit csinálnak!! Minden csapatnak kell egy hosszabb eltünés, hogy tudjanak újítani majd a zenéjükön!!! Nerd te kurvára értesz a zenéhez csak fikázól mindenkit!!! Én sem ilyen zenét szeretek, de elismerem a tudásokat, és ha tud valaki a mai dance iparban újítani akkor szerintem csak ők lesznek rá képesek!!!!!
Vendég 2003. 04. 14. 0:00
valószínüleg nem adták el a licensz jogot magyo.nak, amit eléggé furcsálok, de az is lehet, hogy még annyira friss az album (tenyleg mikor jelent meg?), hogy piciny országunkhoz még nem jutott el, amit szintén csodálok, egyszóval el nem tudom képzelni miert nincs sajtója az új albumnak.................................................
ja! megvan! mert talán az ilyen mondva csinált bandák, lásd tatu az izgalmas most a tömeg, meg a pénz szemszögéből:)))
siralmas...
igen most cinikus voltam:)
2003. 04. 12. 0:00
mi ez az őskor.ace of base.tudtétok hogy nyul szája van az egyik csávonak benne?
Vendég 2003. 04. 10. 0:00
Szerintem pont ezért szorultak háttérbe,mert nem balhéznak.. ez már vicces..
ke.andy 2003. 04. 10. 0:00
Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem az Ace of Base eléggé igényes pop zenét csinál. Én kedevelem őket és anélkül elértek sikereket, hogy levetkőztek volna. Nem igazán balhéz banda. Ami a fő kérdésem, hogy vajon Magyarországon az új albumukat (Da Capo) miért nem reklámozza senki, illetve a rádiók és a zenecsatorna miért felejtette el azt, hogy új anyaggal jöttek ki. A rádiókban a régi számokat ezerrel játszák, míg az újakat valahogy csak meg sem elmítik.

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Dance, Pop