Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók

Modern Talking: Universe (Hansa / BMG)

létrehozva: 2003. 04. 17.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

VENDÉG 2014. 12. 15. 6:35
) )
VENDÉG 2013. 09. 11. 6:13
Imádom )
Vendég 2006. 05. 20. 21:48
nagyon
Vendég 2006. 05. 02. 14:03
szerintem jó voltak és most is jók föleg a cc catch volt a kedvencem.
Vendég 2006. 03. 14. 14:10
Sziasztok!Imádom a Modern Talkingot egyszerüen annyira nagy a varázsuk .Thomas Andersnek egy egyedi hangja van és óriási előadó.Dieter Bohlen pedig nagyszerű zeneszerző.Együtt ök az igazi disco királyok és soha eggyetlen egy zenekar sem előzheti és nem is tudja müvelni ezt a stílust amit ők.Csak ők tudják és ők tudták igazán mi a disco a pörgés.BERNI PUSZI MIDEN MODERN TALKING RAJONGÓNAK ÉS TOVÁBBRA IS HALLGASSÁTOK!!!!!ui:AKI AZT MONDJA HOGY ŐK NEM JÓK ANNAK NINCSEN FÜLE.ÉN TUDOM MERT MINDEN IGAZI ZENÉSZNEK TETSZIK!!!!
Vendég 2006. 03. 09. 14:02
én is 16 vagyok és a depeche mode mellett nekem is a MT a kedvencem!!! hajrá MT rakongók Hajrá MT!!!!!!!
Vendég 2006. 01. 16. 12:53
A modern Talking a legjobb!!!!!!!! És akinek nem tetszik, nem múszály halgatni! Nem lehet mindenkinek egyforma az izlése! Egy rajongó!
Vendég 2006. 01. 09. 22:41
thomas anders nora anders modern talkin show 1997 04 10 11 12 live show
Vendég 2005. 06. 15. 12:15
alexander a király!!!!!
Vendég 2004. 11. 13. 19:54
sztm a Modern Talking a király és ezt nem tagadhatja le senki!!!!!!!! sok puszi a M T rajongóknak!!!
Pötty
2004. 07. 24. 0:00
Hello Gyuri!

Köszönöm a hozzászólást, és a véleményezést. Maximálisan egyetértek az általad leírt "korszak lezárással", Dieter Bohlen-t illetőleg. Állítólag még Stephanie is pert indított a mocskolódások miatt. Felesleges volt mindez. Őt nem ezért szeretik/szerették. Én nem is értem az egészet, és szerintem a Bohlen vagy a M.T. rajongók is értetlenül állnak ezek előtt. Nem lett volna jobb szép csendben, vagy akár hangos sikerektől övezve BBB, vagy akár Fancy módjára fennmaradni, és alkotni. És főleg kár a jó korszakot is ilyenekkel beszennyezni, mert ha eszünkbe jut az M.T, arról Bohlen, arról pedig az utóbbi év...Összegzésként: nehéz lesz a kb. 10 év múlvai visszatérésnél, a "jóságos" ember arcot mutatni. Bár, kétlem, hogy Thomas Anders ezek után összeállna még vele, szólóban meg csak a Blue System nosztalgia marad, amit meg nem is ő csinált zeneileg (ez is pár hónapja botrányok közt övezve derült ki..)... Kár volt.
Üdv,
gábor
Vendég 2004. 07. 14. 0:00
Kedves Gábor!

Nem túl pozitív kritikádból is kicseng, hogy a klasszikus Bohlen-szerzeményeket – hozzám hasonlóan – kedveled. Paradox módon Dieter Bohlen zenei halálát a 2003/2004. éveknek köszönhetjük, amely amúgy üzletileg a legsikeresebb éve volt. Amikor elkezdte futószalagon gyártani a balladákat a Deutschland sucht den Superstar (német Megasztár) döntőseinek, egyben a kutyafuttában összedobott Universe-albummal búcsút intett Thomas Andersnek (akibe bele is vágta a kést az ősszel megjelent és azóta részben betiltott új könyvében /„Hinter den Kulissen”, A kulisszák mögött).

Alexander Klaws, az első Megasztár-győztes (és rendkívüli tehetség!) most hétfőn megjelent albumán már csak néhány új Bohlen-dal található, ebből is kettő már korábban kiadott kislemez (a Free Like The Wind című szép dallamú Vangelis / 1492-koppintás és a Behind The Sun). A második szupersztár-bajnok, Elli már a döntő előtt jelezte, hogy nem kíván Dieterrel együttműködni, és sajnálatos módon a kilencvenes-kétezres évek fordulójának egyéb reménységei (Touché, Millane Fernandez, Isabel Soares) is kikoptak mellőle.

Szeptemberben várható a Dieter – A Film című animációs film bemutatása Bohlen életéről, és az ehhez készülő soundtrack állítólag új dalokat is tartalmaz majd.

Remélem, Dieter feltámad, és lesz újabb „Brother Louie” vagy épp „This Goodbye Is Not Forever” szintű durranás...
Ha nem, akkor pár hónapig még felkérik reklámembernek (Müller-tejtermékek, Schwarzkopf), majd elfelejtik (és élhet a 2003-ban megspórolt euro-tízmilliókból boldogan...)

Üdvözlettel:

Gyuri
Vendég 2004. 07. 11. 0:00
Én meg az olyan igénytelen, szakadt, zsíroshajú, kolera szagú porban, kannás borral átitatva fetrengő csövesbéka trógereket utálom, akik minden tizenéves csajnak beszólnak egy ótvar, prosztó primitív dumát, zsebükben 2 forinttal.... Komolyra fordítva: a rockzene egy teljesen más világ, ez nyilvánvaló, és én azt hiszem azzal a mondattal nem állítottam semmi valótlant.
H. Gábor
Vendég 2004. 07. 05. 0:00
A MT megolvasztotta volna a rock rajongók szívét?
Hargittay, miről beszélsz? Gyűlöltük mindig is a nyálas zenéjüket, és utálni is fogjuk az összes buzeráns Fancy-vel együtt!!!
Vendég 2004. 05. 21. 0:00
Jó cikk. tényleg a "régi" az igazi!
Vendég 2004. 04. 05. 0:00
KASZA GABRIELLA VAGYOK ÉS A KEDVENC EGYÜTTESEM A MODERN TALKING ÉS SZERETNÉK THOMAS ANDERSSEL SZEMÉLYESEN TALÁLKOZNI
Vendég 2004. 03. 10. 0:00
Helló Mindenki !!!

Petőfi Csarnokban Március 19.-én Péntek Modern Talking megalakulásának 20. évfordulójára fanclub összejövetel lesz. 17,30- 21,30-ig.
PeCsa programjában Blue System fanclub néven van feltüntetve. Jó lenne ,ha minnél többen eljönnénk!! Itt lenne az alkalom , hogy aláírásokat gyüjthetnénk /koncert szervezésre irányulóan és / most éppen aktuális cd-k behozatalával kapcsolatban.
Ugyanis szeretnénk egy levelet írni a BMG-nek , hogy Magyarországra is szállítsanak Thomas Anders & Dieter Bohlen cd-ket is.
Ehhez szükséges lenne minél több rajongó aláírása ,melyet mellékelnénk a BMG-hez írt levélhez.

A koncert szervezéshez irányuló elképzelések során szeretnénk egy koncert szervezőt beszervezni amely meghívná a kedvenc énekesünket(TA& DB). Tehát ezért is lenne szükség minél több aláírásra.
A szervezéshez néhány közismert személyt is próbálnánk megnyerni.

Gondolom minden "igazi" rajongót érdekelne a dolog. Mindent megteszek , hogy sikerüljön és arra kérek mindenkit , hogy ha tud menjen el és aláírásával segítse a dolog létrejöttét. Ismerőseimnek elküldött aláírási lista majd megtalálható lesz a bulin.

Ha van valamilyen hozzászólásotok véleményetek a dologgal kapcsolatban szivesen veszem segítségeteket és ötleteiteket. a következő e-mail címre: Jelige: TA&DB rajongók!!

Előre még nem igérhetek semmit ,de ne adjuk fel a reményt !! Itt az alkalom , hogy összehozzuk a találkozót egymással is.

FOGJUNK ÖSSZE A KEDVENCEINKÉRT ÉS TEGYÜNK IS VALAMIT. "YOU CAN WIN IF YOU WANT" & "DON' T GIVE UP"

Sziasztok üdvözlettel Anikó(Nancy)
Vendég 2004. 03. 01. 0:00
Az utolsó stúdióalbum nagyon jóra sikerült. Igaz, hogy csak 12 szám van rajta, de annál inkább erőteljes és szuper.
Modern Talking Forever
Vendég 2004. 02. 16. 0:00
Nem tudom,hogy nektek mi a véleményetek a Modern Talkingrol?............de szerintem az egyik olyan együttes amely megálta a helyét ebben a gyorsan rohano zenei világban.Én is fiatal vagyok én de mikor 1998-ban hallotam az albumukat azota megragadt engem a zenéjük........egyszoval kár,hogy vége az együtesne.:((((
Vendég 2003. 12. 29. 0:00
Helló Minden Modern Talking , Thomas Anders, Dieter Bohlen rajongó!!!!Ha ismertek a környezetetekben jó koncert szervezőt kérem írjatok!! Szeretnénk Összehozni több ember segítségével egy olyan koncertet/esetleg többet/ amelyet a rajongók segítségével tudnánk megszervezni. A dolog onnan indulna ki , hogy aláírásokat gyüjtenénk , és ha elég összejönne felkeresnénk egy koncert szervezőt v. tv műsort.Ezért is kérlek benneteket , hogy adjátok tovább az ötletet minél több rajongónak. ha tudtok segítséget nyújtani és érdekel a dolog kérem írjatok az e-mail címemre: , FOGJUNK ÖSSZE A KEDVENCEINKÉRT és TEGYÜNK VALAMIT!!! Sziasztok Anikó(Nancy)
Vendég 2003. 11. 22. 0:00
16 eves vagyok,tehat fiatll. A Talking a kedvencem,
lehet,sokan nem tudjak felfogni, de legendava nottek
ki. EZ VAN :-)
Vendég 2003. 11. 13. 0:00
hello! Nekem mindig is kedvencem marad a Modern Talking! Van olyan kiskori videónk ahol 4 évesen táncolok az akkori számukra! Amikor visszatértek nagyon örültem,de sajna ismét szétváltak! Remélem nem végleg... Peti
Vendég 2003. 11. 10. 0:00
Helló! Én fiatal vagyok és tudom mi a jó zene: a Modern Talking!
Vendég 2003. 10. 10. 0:00
Hy! Az a baj a fiatalokkal, hogy nem tudják mi a jó zene!Például a Modern Talking!!!
Egy fiatal.
Vendég 2003. 10. 09. 0:00
Sziasztok!Szerintem aki egy kicsit is ismeri a Modern Talking zenéjét,tudja, hogy egy átlagon felüli eggyüttesről van szó. Csak sajnálni tudom az olyan szánalmas bunkókat,akik "okosságukat"ilyen undorító, trágár módon fejezik ki. Én 1998-ban ismertem meg őket, és azóta semmi sem volt képes eltántorítani mellőlük.Nincs egy olyan számuk sem, amire azt mondhatnám,hogy gyenge.Sokan cikiznek,hogy hogy szerethetem ezt a két "vénembert" akik még nyávognak is. Nos én büszke vagyok arra,hogy MT rajongó vagyok, és örökké az is leszek!!!MODERN TALKING FOREVER!!!!!!!!Minden kedves rajongótársamat puszilok:)JUDY
Vendég 2003. 09. 22. 0:00
Aki hajlandó zeneszámba venni a moderntókingot hehehe az magáról mondta el, hogy egy igénytelen, öreg barom állat.
2003. 08. 05. 0:00
Sziasztok!
Szerintem mindenidők legjobb együttese a Modern Talking, örülök, hogy nem csak én érzek így és nagyon szánalmasnak tartom, hogy a Popcorn és Bravo (vagy akár az a nyomi Viva) nem képesek egy nyamvadt cikket vagy egy nyamvadt összeállítást készíteni a csapatról.
Miközben ilyen nyamvadt Majkák és Rock-ot megszégyenítő taknyosok vigyorognak a címlapokon (értsd: Busted -nem mintha szeretném a Rock-ot, de ez már nem Rock amit egyesek csinálnak- ).
Sajnos divat a Modern Talking-ot Magyarországon nem szeretni, pedig ha a többség tudná, hogy miről marad le…
Vendég 2003. 07. 04. 0:00
HE ANYADAT KENE A FASZOMMAL A SZAJABA
BEZARNI A BIZONYOS FAHAZBA,AMI GONDOLOM
NEM MAS MINT A KUPI AHOL DOLGOZIK...
Vendég 2003. 06. 03. 0:00
Hargittay Gábor, osztom a véleményedet.Tényleg tele van nyúlásokkal az új album.A tizen, huszonéveseknek újra el lehet ezeket a koppintásokat adni, úgysem hallották az eredeti dalokat.
Vendég 2003. 06. 03. 0:00
Erre a megafosra hogy lehetett egyaltalan csillagot adni? A MT-t, meg a 12 db rajongojat be kell zarni egy fahazba, es rajuk gyujtani. Rogton szebb lenne a vilag!
Vendég 2003. 06. 01. 0:00
kedves Hargittai Gabor
SZERETNED!!!!!
ha csak fele annyira tehetseges lennel mint ok
Melinda (olaszorszag)
Vendég 2003. 05. 30. 0:00
I LOVE THEM NO MATTER WHAT IS EVERYBODY SAYING !!!!!!!!

BYE
Vendég 2003. 05. 30. 0:00
szerintem nagyon jok mert tudnak enekelni nem ugy mint masok meg tudnap hangulatot csinalni es akinek nem tetszik annak ajanlom hogy eloszor hallgassa meg ok?
na sziasztok
Vendég 2003. 05. 23. 0:00
kedves Hargittay Gabor - NYALJAL BE
Vendég 2003. 05. 23. 0:00
kedves Hargittay Gabor - NYALJAL BE
Vendég 2003. 05. 23. 0:00
szerintem klassz az uj album
peti
Vendég 2003. 05. 23. 0:00
szia Nancy es a tobbiek
igazad van
szuper csaj vagy
irj:

es a tobbi M.T-rajongo is
JA MEG TE IS,TISZTELT SZERKESZTO
Vendég 2003. 05. 11. 0:00
Nancy!a Viva már csak ilyen, náluk még mindíg "égő"a M.T., úgy mint feloszlásuk idején, 1987-ben a közönség köreiben...
Bővebben a http://www.modern-talking.de oldalon olvashattok Dieterről és Thomasról.Itt megtaláljátok az e-mail címüket is (a management-jét, persze).
Hír:Jövőre jelenik meg(végre) a DVD-jük is, Dieter Bohlen most megjelent könyve pedig klassz,őszintén ír többek közt C.C Catch-ről pl, a fiatal éveiről, és sok fotót is mellékeltek.Sajnos még csak németül olvasható, és az sem kapható nálunk,de lehet , hogy megjelenik itthon is..!
Üdv.H.Gábor, (a cikk írója)
Vendég 2003. 05. 08. 0:00
Hello,
Akárki bármit is mond a Modern Talking a világon a legjobb.
Igen is tud mindig mást és mást alkotni.Haladnak a kor zenei izlésével, de mellette megtartják az "MT" hangzást, stílust.Dieter igen is tud mindig és mindig újat alkotni.Pl . erre az előző albumról is egy rokkosabb szám a We are the children of the word". Én 1984 óta vagyok rajongójuk és maradok is örökre. Magyaroszágon továbbra is van hozzám hasonló ifjabb és "old" rajongójuk.Csak egy megjegyzés: A viva tv (magyar) minha mellőzné ŐKET mostanában. Pedig nagyon sokan hiányolják a viván őket.
Az új lemez nagy szerű "szuper " .Thomas hangja pedig igazán "brilliant". Szóval az én véleményem ez. Nancy
Vendég 2003. 05. 02. 0:00
nem,baratom,nem koppintasok az uj modern talking
albumon talalhato zenek.
kiraly az egesz
Vendég 2003. 04. 30. 0:00
nagyon kedvelem a Modern Talkingot szeretem a zenéjüket ,
Az u j album a z Universe szerintem nagy siker lesz. Nagyon örülöl hogy végre van egy olyan zenekar amely ért a jó zene kialakitásához
az eddi gi albumaik (1998-tól mert akortól ismerem öket ) kiváloak és fenomenálisak
Vendég 2003. 04. 28. 0:00
Szeretném a modern Talkingnak sz E-mail cimét vagy a levelezési cimét kapni ha lehetséges mert nekem is nagy kedvenceim
Köszi Áron
Vendég 2003. 04. 24. 0:00
Miért akarja mindenki a 80-as évek MT hangzását????
2003 van és a Universe egy nagyon jó album. Sikkből nem kell lehúzni kedves Hargittay Gábor!!!!!
A lemez 5-ös, a review 1-2-ed.
Vendég 2003. 04. 18. 0:00
ja
Vendég 2003. 04. 18. 0:00
szerintem,bar utaltam oket
ez az album kivalo.na jo, szuper
2003. 04. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók