Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók
Scooter: The Stadium Techno Experience (Edel / Record Express)
létrehozva: 2003. 04. 22.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2005. 05. 16. 12:47
Most ébredezem fel..a tegnapi SCOOTER koncert hatása alól!
A koncert elején a szokásos tülekedés...DE MEGÉRTE!!!! Hans és a többiek is kitettek magukért!
Megállás nélkül ISTENI hangulat!! Tombolsz úgy hogy ŐKET hallod, LÁTOD!!
A népszerűbb számok : Faster Harder Scooter !! How much is the fish? !! Manana !!! stb.. Rendesen felráztak minket!!! H. P -ről....Hibátlan!!! Pasi!!! Ahogy áll a színpadon és mondja : swich the light!!
Aztán végre lekapcsolják a villanyokat.....a szokásos lassú izgalom.....majd kitörés!!! Teljes örjöngés!!!
Ami már nagyon hiányzott VELÜK !!!! Mikor jöttök újra???? Szeretlek Titeket!!!!
A koncert elején a szokásos tülekedés...DE MEGÉRTE!!!! Hans és a többiek is kitettek magukért!
Megállás nélkül ISTENI hangulat!! Tombolsz úgy hogy ŐKET hallod, LÁTOD!!
A népszerűbb számok : Faster Harder Scooter !! How much is the fish? !! Manana !!! stb.. Rendesen felráztak minket!!! H. P -ről....Hibátlan!!! Pasi!!! Ahogy áll a színpadon és mondja : swich the light!!
Aztán végre lekapcsolják a villanyokat.....a szokásos lassú izgalom.....majd kitörés!!! Teljes örjöngés!!!
Ami már nagyon hiányzott VELÜK !!!! Mikor jöttök újra???? Szeretlek Titeket!!!!
Vendég
2005. 04. 11. 17:02
Scooter a the best!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyszerűen szerelmes vagyok a zenéjükbe, nem telik el úgy nap, hogy ne halgassam, H.P. meg egyszerűen egy IGAZI JÓ PASI!!!! Belé is szerelmes vagyok, de full komolyan!(lány vagyok) Fel kell fedezni a szövegükben azt amit akarnak mondani, érteni kell ezt a nyelvet!! Nagyon várom már a májusi bulit, bizti ott leszek! Ott találkozunk, addig is halgassatok sok scootert minden nap, és TECHNO FOREVER!!!!!!
Vendég
2004. 11. 20. 15:24
SCOOTER 1994-töl zenél
Vendég
2004. 11. 20. 15:23
asaasasadedfertzzutzuretwrztjzowebfjnsdjlgnwejrhasjdbkjsdbfjhqsvbdjhbnsdlnasdifhujedhkamddasdwegerqdkrgwuhqwoihwezrguqeheipqwjherugqeughwdassdasdasdasdasdasdasadasdqwerwrqrwrwerwerwqwerwewerohasdfuhwegiuoasdduioweguwhdfzwerzwtzrwuedgwefrzqgduqwefueg
Vendég
2004. 11. 20. 15:19
10 ÉVES FENNÁLLÁSÁT ÜNNEPLŐ NÉMET TECHNO CSAPAT, A SCOOTER ,, MIND THE GAP''
CíMMEL ÚJ ALBUMMAL JELENTKEZIK.
CíMMEL ÚJ ALBUMMAL JELENTKEZIK.
Vendég
2004. 11. 20. 14:57
A
Vendég
2004. 11. 11. 13:54
Cicamica avgyok, és nagyon szeretem a Scootert!!!!! KIRÁLY!!!!!!
Vendég
2004. 10. 29. 20:34
Honnan lehet toltenni scooter zenet?pls valaszoljatok
Vendég
2004. 10. 29. 20:33
Honnan lehet toltenni scooter zenet?pls valaszoljatok
Vendég
2004. 10. 07. 0:00
Scooter az ISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A ZENE ISTENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IMÁDOM MINDEN SZÁMÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SCOOTER?SCOOTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 09. 28. 0:00
De a régi számaik a legjobbak! FRIENDS, ENDLESS SUMMER, MOVE YOUR ASS!!!!!!!!!!!!!!
DUNE-t se hanyagoljátok el!!!!!!!! MINDKETTŐ király!!!!!!!!!!!!!!!!
DUNE-t se hanyagoljátok el!!!!!!!! MINDKETTŐ király!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 07. 21. 0:00
Elöszőr nem ismertem de amikor meghallgattam tök jó volt!
Vendég
2004. 07. 15. 0:00
az én kedvencem a Maria és a jiga..........És SCOOTER a KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 07. 08. 0:00
szájba kurva király az összes száma
Vendég
2004. 07. 01. 0:00
Hans-Peter Geerdes 188cm magas
Rick J. Jordan 176cm magas
Jay Frog hát ezt nem tom, de igazából szivesebben írok Ferrisről, mert még mindíg jobban tetszett a régi felállás, mert akkor mégjobb HC zenét nyomtak. Akkor alakult ki igazán, hogy mi az a Scooter, akkor teremtették meg ezt a műfalyt,mely az idős sokán nem mondhatnám, hogy rosszabb lett, csak belekóstoltak egy picit ebbe is és abba is de mikor meghallottam a Posse-t, hú, akkor rájöttem, hogy tudják, hogy nem szabad válltoztati; szinti és picccccsed vojsz:) ez az ami a Scooter, és ezért volt Happy Harcore mert atomvidám hangulatuk volt. Mostanra megkomolyodtak, de nem lettek kevesebbek. Ha lehetne egy kívánságom, akkor talán az lenne, hogy legalább addig nyomják, amíg bele nem halnak:) ez dúrva, de nagyon örülnék neki, ha 20 év múlva is ünnepelnének egy túrnéval,és megünnepelnék a 20. mégsierekesebb évüket!!!
Ők a legjobbak, és ez így marad, és hogy miért; azért mert a múfalyteremtéssel teljesen egyedi zenét csinálnak, és nem hasonlítható semmi más zenéhez sem. Mindegyik számukban ott van a Scooter feeling. Jó, talán a Dune-hez lehetne hasonlítani, de ők eltüntek. Scooteren kívűl még ők 'voltak' azok, akiket talán szerettem. DE az első az mindíg is a Scooter volt ,és az is marad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még annyi mindent írnék, de nem lehet kifejezni, hogy mennyire jók, és hogy mit érez egy magam fajta Scooter FANatikus:)
Ezt mindenkire rábízom!!!
..::::WICKED::::..
Rick J. Jordan 176cm magas
Jay Frog hát ezt nem tom, de igazából szivesebben írok Ferrisről, mert még mindíg jobban tetszett a régi felállás, mert akkor mégjobb HC zenét nyomtak. Akkor alakult ki igazán, hogy mi az a Scooter, akkor teremtették meg ezt a műfalyt,mely az idős sokán nem mondhatnám, hogy rosszabb lett, csak belekóstoltak egy picit ebbe is és abba is de mikor meghallottam a Posse-t, hú, akkor rájöttem, hogy tudják, hogy nem szabad válltoztati; szinti és picccccsed vojsz:) ez az ami a Scooter, és ezért volt Happy Harcore mert atomvidám hangulatuk volt. Mostanra megkomolyodtak, de nem lettek kevesebbek. Ha lehetne egy kívánságom, akkor talán az lenne, hogy legalább addig nyomják, amíg bele nem halnak:) ez dúrva, de nagyon örülnék neki, ha 20 év múlva is ünnepelnének egy túrnéval,és megünnepelnék a 20. mégsierekesebb évüket!!!
Ők a legjobbak, és ez így marad, és hogy miért; azért mert a múfalyteremtéssel teljesen egyedi zenét csinálnak, és nem hasonlítható semmi más zenéhez sem. Mindegyik számukban ott van a Scooter feeling. Jó, talán a Dune-hez lehetne hasonlítani, de ők eltüntek. Scooteren kívűl még ők 'voltak' azok, akiket talán szerettem. DE az első az mindíg is a Scooter volt ,és az is marad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még annyi mindent írnék, de nem lehet kifejezni, hogy mennyire jók, és hogy mit érez egy magam fajta Scooter FANatikus:)
Ezt mindenkire rábízom!!!
..::::WICKED::::..
Vendég
2004. 05. 27. 0:00
SCOOTER ist der beste, ich liebe die music die sie machen,
ICH HORE IMMER SCOOTER!!!!!!
GOTHICS DOSEN'T EXIST, MINT S.C.O.O.T.E.R !!!!
THANK YOU ! yeah
ICH HORE IMMER SCOOTER!!!!!!
GOTHICS DOSEN'T EXIST, MINT S.C.O.O.T.E.R !!!!
THANK YOU ! yeah
Vendég
2004. 04. 20. 0:00
Gyermekeim!!Végigolvastam amit írtatok eddig.Imádlak titeket!Buszke vagyok rátok!!!!!!!Az én hozzászólásom az együtteshez, hogy KIIIIIIIRÁÁÁÁÁÁLY!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 04. 19. 0:00
Scooter forever!!! Respect! Csak igy tovább Fanok!!!
Vendég
2004. 04. 19. 0:00
A Scooter-nél jobb csávo nincs és imádom a zenéjét
Vendég
2004. 04. 17. 0:00
Fuck
Vendég
2004. 04. 17. 0:00
nem rosz ak
Vendég
2004. 03. 27. 0:00
jaaaaaaaaa
Vendég
2004. 03. 07. 0:00
hátja
Vendég
2004. 03. 05. 0:00
A Scooter a legkirályabb, főleg, hogy a nyári bulikra emlékeztet!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 02. 23. 0:00
Scooter a király aki nem ezt mondja leszophat! Hajrá Scooter!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 02. 21. 0:00
Én inkább a szelídebb típusú zenéket kedvelem, de a Scooter valóban a LEGKIRÁLYABB!!! Kedvenc számaim: Ramp, Like Hypa said, Call me Manana, No fate, She's the sun, How much is the fish.
Örülök hogy sokan szeretitek, jó az ízlésetek!!
You're not alone. Now and forever. Scooter. C'mon rock the place...
Örülök hogy sokan szeretitek, jó az ízlésetek!!
You're not alone. Now and forever. Scooter. C'mon rock the place...
Vendég
2004. 02. 08. 0:00
ALL RIGHT CREW, SCOOTER IS THE BEST. NO ONE CAN STOP US NOW. NO ONE BETTER THAN ME. SCOOTER IS THE ONE, THE BIGGEST AND THE BEST.
BY: WALA KEE
BY: WALA KEE
Vendég
2004. 01. 26. 0:00
imádom a Scootert!Weekend!!!
Vendég
2004. 01. 11. 0:00
how much is the fish
Vendég
2004. 01. 08. 0:00
A SCOOTER a világon a legjobb előadó ,ezt senki nem tudja megcáfolni!!!!
Vendég
2004. 01. 02. 0:00
Apukáim! A Scooter semmihez sem hasonlítható. Sajnálom azt, aki nem hallja a számok dallamát, és csak szitkozódik, ha a srácokról van szó. Én már a Scooter indulásakor felismertem a bennük rejlő tehetséget, és azt hiszem ennyi album után ez már valóban beigazolódni látszik. Bízom benne még sok lemezzel megörvendeztetnek bennünket! HP és Rick a király!
Vendég
2003. 12. 23. 0:00
MILYEN MAGAS H.P.,RICK,JAY?VÁLASZOLJATOK!!!
Vendég
2003. 12. 20. 0:00
Nagyon állat!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2003. 12. 14. 0:00
Én mindenkivel egyetértek!Scooter a király!!
Vendég
2003. 11. 25. 0:00
KIRÁLY%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2003. 11. 24. 0:00
ISTENKIRÁLY AZ ÖSSZES SZÁM
Vendég
2003. 10. 17. 0:00
MARIA I LIKE IT LOUD!!!!!!!!!A legjobb MAXIMUMON hallgatni!
Vendég
2003. 10. 17. 0:00
A scooter a világ legjobb eggyütese.A TECHNO A KIRÁLY.Maria Like it Laud
Vendég
2003. 10. 13. 0:00
Egyet értek ::Ðave-val!!!
És nekem is az egyik kedvencem a Friends!!
KÚÚRVA JÓÓK!!!!!!!!!!!!
És nekem is az egyik kedvencem a Friends!!
KÚÚRVA JÓÓK!!!!!!!!!!!!
Vendég
2003. 10. 08. 0:00
Ez az eddigi legjobb lemezülk! Minden szám tökéletes rajta!
Szerintem is ŐK A LEGJOBBAK! Színt visznek az életbe és nem unalmasak se nem egyhangúak!!!
Szerintem is ŐK A LEGJOBBAK! Színt visznek az életbe és nem unalmasak se nem egyhangúak!!!
Vendég
2003. 09. 12. 0:00
Miből gondoljátok,hogy SZAR a Scooter?Hallottátok már egyáltalán?Én személy szerint imádom a Scootert ha TE nem minek vagy fenna honlapján?Csak azért,hogy egy kis figyelmet szenteljenek neked?Akkor takarodj haza és annyáddal beszélgess el arról,hogy ne nagyon hanyagoljanak el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2003. 09. 12. 0:00
A Scootertől a legjobb a The Night!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha te nem szereted dögölj meg!!!!!!!!!Vagy a másik lehetőséged az,hogy nem tudod mi a zene.A véleményem pedig az,hogy ez a LEGES-LEGJOBB!!!!!!!!KIRÁLY!!!!!!!
Cordy
Ha te nem szereted dögölj meg!!!!!!!!!Vagy a másik lehetőséged az,hogy nem tudod mi a zene.A véleményem pedig az,hogy ez a LEGES-LEGJOBB!!!!!!!!KIRÁLY!!!!!!!
Cordy
Vendég
2003. 08. 14. 0:00
Utáljuk aScootert meg Dave-t ő 1 rohadt buzi meg egy kis izé mehet http://www.buzik.hu És Ez nagyon Happy Hardcore.
Vendég
2003. 08. 14. 0:00
Kurva anyád Dave!Te Rohadt Buzi!Nincs Is Kukid!Te itt nem pofázol!
Vendég
2003. 07. 28. 0:00
A SCOOTER a legjobb együttes és tudjátok miért : Mert mindig elő tudnak rukkolni valami újjal ! Ha nem tudjátok miről beszélek akkor felsorolom: Endless summr, Friends, Back in the UK, Move your ass,Break it up, Let me be your valentine, Rebel yell, Fire, No fate, Age of love, Call me manana, How much is the fish, Fuck the millenium, Faster Harder SCOOTER, Posse, Ramp, I shot the dj, Nessaja, Weekend, Maria, The night és még egy kis Habanera, Roll baby roll, We take you higher és hyper hyper ! Hát röviden ennyi! Szóvl szeressétek ti is és tudjátok meg mi az a zene, mert ez az! És végül TURN UP THE BASS BOY -- I LIKE IT LOUD !
Vendég
2003. 07. 26. 0:00
Eza lemez kurva szar a régiek közül a legjobb az első kettő,mert az rave és az akirály!!
Vendég
2003. 07. 08. 0:00
a SCOOTER a világ legjobb bandája!!!
YEAH!
INFERNO
YEAH!
INFERNO
Vendég
2003. 07. 06. 0:00
A SCOOTER a világ legjobbja!!!!!!!! Soha nem lesz nála jobb csapat!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2003. 07. 04. 0:00
A Scooter az eggyik legjobb zenekar!!
Vendég
2003. 07. 03. 0:00
a scooter mindig acsúcson volt és ott is marad
Vendég
2003. 06. 28. 0:00
te vagy a legjobb
Vendég
2003. 06. 23. 0:00
KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2003. 06. 22. 0:00
Látom sokan szidják a Scootert. Akkot azok ne ide írjanak!!!
A Scooter igenis Happy Hardcore és Rave stílusú zene.
Még azt is olvastam,hát hogy minden zenéjük sablonos. Szerintem ez a jó!!!
Minden zenéjükben benne van a Scooter hangzása. Az őrűlt, értelmetlen bekiáltozások, a vinnyogós női hang és a Szinti!!! Ez a Scooter!!! Minden albumon van jó zene és van amit kevesebbet hallgatok! Az utóbbi időben, talán a Posse-tpl kezdbve kezd visszatérni a régi Scooter, elöte a Second Chapter időszakban, mikor Axel belépet,egy kicsit elkezdték követni a többi stílust, de ez megszűnt, újra a régi a scooter!!! Az egyik kedvencem a Friends, és az újabbak pl.: nessaja, ramp... ezek vissza hozták azt a régi időt!
Soha nem lessz olyan siekres és jó eggyüttes,mint a scooter!!!
Respect to the Man in the ice-cream van!!!ű
..:::DAVE:::..
A Scooter igenis Happy Hardcore és Rave stílusú zene.
Még azt is olvastam,hát hogy minden zenéjük sablonos. Szerintem ez a jó!!!
Minden zenéjükben benne van a Scooter hangzása. Az őrűlt, értelmetlen bekiáltozások, a vinnyogós női hang és a Szinti!!! Ez a Scooter!!! Minden albumon van jó zene és van amit kevesebbet hallgatok! Az utóbbi időben, talán a Posse-tpl kezdbve kezd visszatérni a régi Scooter, elöte a Second Chapter időszakban, mikor Axel belépet,egy kicsit elkezdték követni a többi stílust, de ez megszűnt, újra a régi a scooter!!! Az egyik kedvencem a Friends, és az újabbak pl.: nessaja, ramp... ezek vissza hozták azt a régi időt!
Soha nem lessz olyan siekres és jó eggyüttes,mint a scooter!!!
Respect to the Man in the ice-cream van!!!ű
..:::DAVE:::..
Vendég
2003. 06. 22. 0:00
Scooter?Ezt meg kerdezed?A LEGJOBB!IMADOM!
Vendég
2003. 06. 20. 0:00
SCOOTER MINDENNÉL JOBB, AKIK NEM ÍGY GONDOLJÁK AZOK, AZÉRT NEM GONDOLJÁK ÍGY MERT FÉLTÉKENYEK RÁJUK( PL: H.P. NAGYON JÓL NÉZ KI, ÉS HÍRESEK, MEG MERT ŐK A KIRÁLYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Vendég
2003. 06. 14. 0:00
A legjobb együttes a Scooter,királyok
Vendég
2003. 06. 12. 0:00
Tökre jjjjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hallgasd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hallgasd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2003. 06. 11. 0:00
A Scooter eddigi legjobb lemeze! Platinát Nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2003. 06. 10. 0:00
FUUUUCCCKK THHIIISS SHHHIIIITTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2003. 05. 31. 0:00
A Scooter a legeslegkirályabb banda!!!!!!
Vendég
2003. 05. 25. 0:00
Ez az album wicked, mindenkinek ajánlom... az új maxi király...
Waiting for Maria! :))
Everybody go to the ST, SP and abs forum!
See Ya!
Geo
Waiting for Maria! :))
Everybody go to the ST, SP and abs forum!
See Ya!
Geo
Vendég
2003. 05. 24. 0:00
Massive maenthal shouts to the Hungarian&the whole crew!!
Az album nagyon jó lett,már várjuk a jövő7 hétfőn megjelenő "The night maxit..."
6 trackos lesz...
Az album nagyon jó lett,már várjuk a jövő7 hétfőn megjelenő "The night maxit..."
6 trackos lesz...
Vendég
2003. 05. 23. 0:00
SCOOTER FOREVER!!!
2003. 05. 15. 0:00
Egyetértek Guestel!
Vendég
2003. 05. 13. 0:00
A SCOOTER a legkeményebb !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2003. 05. 08. 0:00
Scooter volt, Scooter van, Scooter lesz.
Sirály :-))))))))))
Sirály :-))))))))))
Vendég
2003. 05. 06. 0:00
Scooter a király!!!!
Nem létezik nála nagyobb sztár!!!!!!!!
Nem létezik nála nagyobb sztár!!!!!!!!
Vendég
2003. 05. 03. 0:00
A Scooternek soha semmi köze nem volt a hardcore technohoz. A Scooter-közönség sikítva menekülne a VALÓDI hardcore-tól.
Vendég
2003. 05. 02. 0:00
Scooter a legjobb a vilagon aki nem igy gondolja az be kaphatja
Vendég
2003. 04. 29. 0:00
A SCOOTER Európa legjobb bandája minden tekintetben!Posse! You Keep The Spirit Alive!!!!!!!!
Vendég
2003. 04. 28. 0:00
A LEGJOBBAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jónap Tamás
2003. 04. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?