Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Fekete Pákó - A fekete sosem megy ki a divatból?

létrehozva: 2003. 05. 25.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

cooes 2021. 03. 31. 0:27
EREDETI DOKUMENTUMOK VÁSÁRLÁSA .. () ... Személyi igazolványok, VEZETÉSI ENGEDÉLY, stb. PASSPORT, TOEFL, IELTS, VISA BIRTH BIZONYÍTVÁNYOK
ÉS SOK EGYÉB DOKUMENTUM
WhatsApp ............................ +237694676795
E-mail ...................................
Vásároljon eredeti útleveleket, vízumokat, vezetői engedélyeket, személyi igazolványokat, házassági anyakönyvi kivonatokat, okleveleket stb. Útlevél, állampolgárság, személyi igazolványok, vezetői engedély, oklevelek, diplomák, útlevelek. Turisztikai és üzleti szolgáltatások a világ mind az 50 államának és nemzetiségének. Mi vagyunk az egyetlen gyártó, amely hiteles minőségű útleveleket, ingatlan-adatbázisokat, be nem jegyzett útleveleket és egyéb állampolgársági dokumentumokat állít elő. Új személyazonosságunkat tiszta új születési anyakönyvi kivonat, személyi igazolvány, vezetői engedély, útlevél, SSN társadalombiztosítási kártya, hitelkártyák és érettségi és iskolai végzettségű hitelkártyák garantálják, amelyek mindegyike új nevet kap, és be van jegyezve a kormány számítógépén. rendszer. Minőségi berendezéseket és anyagokat használunk hiteles és hamis dokumentumok előállításához. A valódi útlevelek minden titkos tulajdonságát gondosan átmásolják a regisztrált és nem regisztrált dokumentumokba. Mi vagyunk az egyetlen hamis és valódi dokumentumok előállítója. Az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Belgiumban, Brazíliában, Kanadában, Olaszországban, Norvégiában, Finnországban, Franciaországban, Szlovákiában, Lettországban, Ausztráliában, Szlovéniában, Lengyelországban, Magyarországon, Portugáliában, Dániában, Németországban, Izraelben, Mexikóban, Hollandiában, Dél-Afrikában, Spanyolországban, Egyesült Királyság stb.

Vegye fel velünk a kapcsolatot >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
WhatsApp ............................ +237694676795
E-mail ...................................
Rendeljen minden UNIVERSAL dokumentumot a DOCUMENT címre

• Alkalmaz
• Személyi igazolvány
• Társadalombiztosítási kártya
• jogsi
• Kanada kártya
• amerikai kártyák
• Diákbérlet
• Nemzetközi térkép
• privát kártya
• Elfogadási igazolás
• Keresztelési bizonyítványok
• születési anyakönyvi kivonat
• Halott bizonyítványok
• válási igazolások
• házassági anyakönyvi kivonatok
• Egyedi tanúsítványok
• Akadémiai fokozat
• G. E. D. fokozatok
• Középiskolai végzettség

• Akadémiai fokozat
• Egyetemi diploma
• Kereskedelmi tanúsítványok
• Ellenőrizze az SSN számot
• Amerikai zöld kártya
• Hamis dollár / euró
• Kém termékek
• Crossover
• Hallókészülék
• Láthatatlan tinta
• A DMV kérést kér


KAPCSOLAT TÁMOGATÁSÁVAL

Vegye fel velünk a kapcsolatot >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
WhatsApp ............................ +237694676795
E-mail ...................................
Bishop Berry Smith 2020. 11. 02. 9:39
Mrs. Margit vagyok. Magyarországon élünk, a médiumot arra használom, hogy figyelmeztessem az összes hitelkérelmet, hogy legyenek nagyon óvatosak, mert mind csalók. Néhány hónapja anyagilag feszült voltam, és kétségbeesésem miatt több online hitelezőt is megcsaltam. Már majdnem elvesztettem a reményt, amíg a barátom egy nagyon megbízható hitelezőhöz fordult, Berry Smith püspökhöz, aki 24 órán belül stressz nélkül kölcsönzött 750 000 euró értékű fedezetet. Ha kölcsönre van szüksége, vegye fel vele a kapcsolatot most: Ezt a közeget arra használom, hogy figyelmeztessem az összes testvéremet a kölcsönre, mert csalók kezébe kerültem. És nem akarom, hogy ellenségem a pokolba kerüljön, amelyet ezen csaló online hitelezők kezén mentem keresztül, azt is szeretném, ha segítene nekem továbbadni ezeket az információkat másoknak, akiknek hitelre van szükségük. Berry Smith püspök segít Önnek, ha kölcsönre van szüksége, kérem, adjon Istennek hosszú életet, vegye fel vele a kapcsolatot a e-mail címen, és 2% -os kamatlábbal kölcsönözzen. WhatsApp +1 (334) 569–5521
tunde 2019. 12. 23. 14:14
Szüksége van egy hitel? Ön elutasította a bank, és azt szeretnénk, kölcsön, hogy megfeleljen az igényeinek van? Nem probléma. Bármi legyen is a pénzügyi helyzete. Felajánlom jelzálog, kereskedelmi hitelek, a nemzetközi hitelek, személyi hitelek és kizárólagos oktatási hitelek. I-hez nyújtott kölcsönöket azok a vállalatok, más állami és magán, és még sokan. Elérhető vagyok, ha bármilyen kölcsön, ingatlan, pénzügyi, és így tovább. Adok a hosszú lejáratú hitelek és rövid. Kapcsolat nekem ma, és kap egy első osztályú pénzügyi szolgáltatásokat készen:

pénzügyi -hoz is
- Ingatlan hitel
- Kész \ 's beruházások
e-mail:
tunde 2019. 12. 23. 14:14
Helló
kínálnak hiteleket között különösen komoly Franciaországban
Személyi kölcsönök Egyedi Franciaország, Kanada,
Belgium, portugál, olasz, francia, dán és a világ bármely pontján kínálunk egy kölcsön 5000-ben 1.000.000 € € nagyon leegyszerűsítve azt is, hogy befektetések és hitelek között különösen mindenféle .Kínálunk rövid, közép- és hosszú lejáratú hitelek. Nem tudjuk, hogy a felhasználás és a transzferek által nyújtott bank biztonságát a tranzakció bárki képes visszafizetni azt kamatot 2% időtartama 5 és 30 éves mennyiségétől függően request.For minden mennyiségben demandés.Pour bárki kívánnak szembenézni a jelenlegi pénzügyi problémák, hagylak alábbi elérhetőségeken, hogy több információt megszerzésének feltételeit hitelt.
e-mail:
tunde 2019. 12. 23. 14:14
A hitelt, akkor már nem volt hajlandó a
bankok és pénzintézetek. Szívesen.
Tájékoztatom, hogy én vagyok az egyén
a háttérben de1000000 € fektetett a kész
között különösen. Ekkor minden hitelkérelmet, hogy legyen: _prêt
auto_prêt vásárolni maison_prêt, hogy visszafizeti a
crédit_prêt finanszírozni a projektet. Elkészítettem, hogy az emberek
jó karakter, és képes arra, hogy tartózkodjon magam .Plaisantins rembourssez;
vegye fel a kapcsolatot velem e-mailben
e-mail:
köszönöm
tunde 2019. 12. 23. 14:13
Helló

Mert minden pénzügyi problémák, kérjük lépjen kapcsolatba velem, mert van egy jelentős tőke és elfogadja, hogy a hiteleket minden becsületes ember. Ön a keresést a Pret vagy emelje fel a tevékenységét, vagy a projekt megvalósításának, vagy vásárolni egy lakást, de sajnos a bank kéri feltételeket, hogy Ön incapbles. További aggodalomra ad okot vagyok az egyén én nyújtott kölcsön kezdve € 5000 € 200 000 minden személy képes teljesíteni a menetrend agyvérzés kamatláb 2% évente.
További információért keressen meg nem e'mai
e-mail:
rolleke 2019. 11. 13. 11:43
Vásároljon valódi regisztrált hamis járművezetői engedélyt ((https://documentseverywhere.com/)), vásároljon vízumot online, hamis járművezetői engedélyt, valódi hamis személyi igazolványokat, vásároljon eredeti és hamis útleveleket, vásároljon regisztrált és hamis okleveleket.
Whatsapp, ………… .. + 46790645563
Támogatásunk a …… ..https oldalon: //documentseverywhere.com/

Vásároljon valódi regisztrált hamis járművezetői engedélyt, vásároljon valódi regisztrált hamis útlevelet, vásároljon vízumot online, hamis vezetői engedélyt, valódi hamis személyi igazolványokat, vásároljon eredeti és hamis házassági bizonyítványokat, vásároljon regisztrált és hamis okleveleket. Vásároljon eredeti útlevelet, vásároljon állampolgárságot online, személyi igazolványokat vásároljon, online valódi vezetői engedélyt vásároljon, online tartózkodási kártyákat vásároljon, online zöld kártyákat vásároljon, online szolgáltatás hamis regisztrált belépők számára. Vásároljon turisztikai és üzleti Visa.buy tartózkodási engedélyt mind az 50 állam és nemzetiség számára világszerte. Mi vagyunk az egyetlen hiteles, kiváló minőségű útlevelek, regisztrált és nem regisztrált útlevelek és egyéb állampolgársági okmányok gyártói. Garantálhatja új személyazonosságát, kezdve egy tiszta új születési bizonyítvánnyal, egy eredeti kitűzővel, regisztrált hamis vezetői engedéllyel, útlevéllel, SSN-sel ellátott társadalombiztosítási kártyával, hitel- és hitelkártyákkal, iskolai oklevelekkel és oklevelekkel, egészen új névvel és regisztrálva vannak a nemzeti adatbázis-rendszerben. Kiváló minőségű berendezéseket és anyagokat használunk hiteles és hamis dokumentumok előállítására. A valódi útlevél minden titkos tulajdonságát gondosan lemásolják regisztrált és nem regisztrált dokumentumainkhoz. Egyedülálló gyártó vagyunk a hamis és eredeti dokumentumok számára. Kizárólag kiváló minőségű regisztrált és nem regisztrált útleveleket, vezetői engedélyeket, személyi igazolványokat, bélyegeket, vízumokat, iskolai bizonyítványokat és egyéb termékeket kínálunk számos országban, például: B .: USA vezetői engedély, ausztrál vezetői engedély, belga vezetői engedély, Brazil útlevél, kanadai vezetői engedély, olasz vezetői engedély, finn vezetői engedély, francia vezetői engedély, Németország, Izrael, mexikói útlevél, holland vezetői engedély, dél-afrikai vezetői engedély, spanyol vezetői engedély, brit vezetői engedély stb.

hamis USA (Egyesült Államok) útlevelek,
hamis ausztrál útlevelek,
hamis belga útlevél,
hamis brazil (brazil) útlevél,
hamis kanadai (Kanada) útlevelek,
hamis finn (Finnország) útlevelek,
hamis francia (Franciaország) útlevelek,
hamis német (Németország) útlevelek,
hamis holland (Hollandia / Holland) útlevél,
hamis Izrael útlevelek,
hamis Egyesült Királyság (Egyesült Királyság) útlevél,
hamis spanyol (Spanyolország) útlevelek,
hamis mexikói (Mexikó) útlevelek,
vásároljon hamis dél-afrikai útleveleket.
vásároljon hamis ausztrál vezetői engedélyeket,
vásároljon hamis kanadai vezetői engedélyeket,
vásároljon hamis francia (Franciaország) vezetői engedélyeket,
vásároljon hamis holland (Hollandia / Holland) vezetői engedélyeket,
vásároljon hamis német (Németország) vezetői engedélyeket,
vásároljon hamis UK (Egyesült Királyság) vezetői engedélyeket,
vásároljon hamis diplomáciai útleveleket,
hamis amerikai útlevelek vásárlása,
vásároljon hamis ausztrál útleveleket,
hamis belga útlevelek vásárlása,
vásárolni hamis brazil (brazil) útleveleket,

vásároljon hamis kanadai (Kanada) útleveleket,
vásároljon hamis finn (Finnország) útleveleket,
vásároljon hamis francia (Franciaország) útleveleket,
vásároljon hamis német (Németország) útleveleket,
vásárolni hamis holland (holland / holland) útleveleket,
vásároljon hamis izraeli útleveleket,
vásároljon hamis Egyesült Királyság (Egyesült Királyság) útleveleket,
vásároljon hamis UK (Egyesült Királyság) vezetői engedélyeket,
vásároljon hamis diplomáciai útleveleket,
vásárolni álcázási útleveleket,
vásárolni útlevél másolatokat,
hamis amerikai útlevél eladó,
hamis ausztrál útlevél eladó,
hamis belga útlevél eladó,
hamis brazil (brazil) útlevél eladó,
eladó hamis kanadai (Kanada) útlevelek,
hamis finn (Finnország) útlevelek eladása,
hamis francia (Franciaország) útlevelek eladása,
hamis német (Németország) útlevelek eladása,
hamis holland (Hollandia / Holland) útlevél eladó,
hamis izraeli útlevél
Weboldalunk a következő helyen található: ……… https://documentseverywhere.com/
Támogatásunk ... https://documentseverywhere.com/
Whatsapp, ………… .. + 46790645563
Vásároljon kiváló minőségű eredeti és hamis útleveleket, jogosítványokat, vízumot és Ausztria azonosítóit
Vásároljon kiváló minőségű eredeti és hamis útleveleket, jogosítványokat, vízumot és azonosítókat az USA-ból
Vásároljon kiváló minőségű eredeti és hamis útleveleket, jogosítványokat, Visa és Ids of UK-t
Vásároljon kiváló minőségű eredeti és hamis útleveleket, jogosítványokat, vízumot és Kanadát
Vásároljon kiváló minőségű eredeti és hamis útleveleket, jogosítványokat, vízumot és Németország azonosítóit
Vásároljon kiváló minőségű eredeti és hamis útleveleket, jogosítványokat, vízumot és olaszországi igazolványokat. Vásároljon kiváló minőségű eredeti és hamis útleveleket, járművezetői engedélyt, Franciaország vízumát és azonosítóit
Vásároljon kiváló minőségű eredeti és hamis útleveleket, jogosítványokat, Visa és Finnország azonosítóit
Vásároljon kiváló minőségű eredeti és hamis útleveleket, jogosítványokat, vízumot és igazolványokat Norvégiából
Vásároljon kiváló minőségű eredeti és hamis útleveleket, jogosítványokat, Visa és Dánia azonosítóit
Vásároljon kiváló minőségű eredeti és hamis útleveleket, jogosítványokat, Visa és Svédország azonosítóit
Vásároljon kiváló minőségű eredeti és hamis útleveleket, járművezetői engedélyt, Visa és Írország azonosítóit
Vásároljon kiváló minőségű eredeti és hamis útleveleket, jogosítványokat, Visa és Kína azonosítóit
Vásároljon H-t
Bishop Berry Smith 2019. 11. 12. 7:31
Üdvözlet mindenkinek, Horvath vagyok, Magyarországon, és nagyon szeretnék köszönetet mondani a Berry Smith püspök szövetkezeti Súgójának őszinteségéért, nyitottságáért, átláthatóságáért, őszinteségéért, szeretetéért és támogatásáért a kölcsönfinanszírozás során és után. Nagyon sok ilyen csaló vagyok, és az idő nem engedi, hogy mindent elmondjak 2019-ben online voltam, és hitelt kaphassak haza hazánkban, de Isten az imára válaszolt, Berry Smith püspök imájával és támogatásával. kezdeti kétségeimnek és annak ellenére, hogy folyamatosan átfogja és megérti magát, jó szívvel és szeretettel, most háztulajdonos vagyok, 2% -os kamatú kölcsön mellett, és megígértem, hogy elterjesztem ezt a hírt, és elmondom a világnak, hogy vannak még valós és néhány jó online hitelintézet, amelyek segíthetnek és újjáéleszthetik a száraz csontot, mint amilyen voltam 2019-ben. Ne hallgassa és olvassa el ezt a bizonyságtételt, mert ez egy igazi életváltoztató tapasztalat, és bárki, akinek szüksége van ilyenfajta fordulatra, ne habozzon vagy kételkedjen, mert én bebizonyítottam, és esküszöm az ég Istenére, hogy ez a történet a velük való tapasztalataimról is. Nézze meg őket e-mailben, ha pénzre van szüksége! e-mail: hogy ez a történet egyben a velük kapcsolatos tapasztalataim története is. Nézze meg őket e-mailben, ha pénzre van szüksége! e-mail: hogy ez a történet egyben a velük kapcsolatos tapasztalataim története is. Nézze meg őket e-mailben, ha pénzre van szüksége! e-mail: , vagy vegye fel a kapcsolatot e-mailben: azonnali csevegéshez vagy a WhatsApp-hoz / +2349054737402
Amazon Investment 2019. 10. 11. 10:24
Kint vagy, és nem tudja, melyik programba fekteti be ezt a kis összeget, és rövid időn belül magas hozamot szerezzen? Itt egy lehetőség extra jövedelemszerzésre 100% -os garanciával. Az egyik legjobb szolgáltatásunk van, amely rövid időn belül garantálja a magas profitot. Kérjük, térjen vissza a részletekért még ma, ha érdekli többet megtudni szolgáltatásunkról. E-mail:
Amazon Investment 2019. 10. 11. 10:21
Szeretne extra jövedelmet keresni? Ha igen, keressen tovább. Az (AMAZON INVESTMENT CORPORATION) olyan rövid távú befektetési kereskedelemmel foglalkozik, amely garantálja a 100% -os profit megtérülést 7-10 napon belül. Kérjük, vegye fel velünk a részleteket, ha érdekli a további tudnivalók.E-mail:
tunde 2019. 06. 28. 14:23
Helló, a tiéd
Olyan kölcsönt keres, amely újraindítja a tevékenységét, egy projekt megvalósítását, vagy egy lakást vásárol, de sajnos a bank azt kérdezi, hogy milyen feltételekkel nem tudja. Nem kell többé aggódnom, adok kölcsönöket 5000-től? 900.000-en? bárki, aki képes megfelelni egy adott kölcsön megszerzésének feltételeinek 2% -os kamatlábával. Vagy szüksége van rá
sürgős pénzt más okokból. További információért forduljon hozzám.
E-mail:
tunde 2019. 06. 28. 14:21
Helló
Szüksége van egy pénzügyi hitel-lakáshitelre
befektetési-auto hitel-konszolidációs adósság visszaváltása
hitel-megragadtál. Lépjen kapcsolatba velünk ma, majd készítsen
tudjuk, hogy mekkora összegre van szükségünk, hogy el tudjuk érni
adjon több információt, és mondja el a követendő lépéseket
ezt a kölcsönt a lehető leghamarabb, elfogadható áron kell beszerezni. súlyos
és őszinte, lépjen kapcsolatba velünk. Mindenkihez beszélek, a munkavállalóval
a bolttól a pénzügyi vezetőkig, az útról a hivatalosra stb. stb
különösen a rászorulók számára:
? Bárki, aki nem rendelkezik banki hitelekkel.
? Munkanélküli vagy munkanélküli személyek.
? Ideiglenes szerződések, ideiglenes szerződések, szerződések segítettek? minden
CDI-n kívüli szerződések.
? Pénzügyi szükségletük az esküvők vagy partik rendezésére.
? Túladósság, Franciaország csődje (FICP) és a világ.
? A befektetők számára is, akik nyereséget akarnak tenni
tőkéjüket.
köszönöm
tunde 2019. 06. 28. 14:21
Helló, a tiéd
Olyan kölcsönt keres, amely újraindítja a tevékenységét, egy projekt megvalósítását, vagy egy lakást vásárol, de sajnos a bank azt kérdezi, hogy milyen feltételekkel nem tudja. Nem kell többé aggódnom, adok kölcsönöket 5000-től? 900.000-en? bárki, aki képes megfelelni egy adott kölcsön megszerzésének feltételeinek 2% -os kamatlábával. Vagy szüksége van rá
sürgős pénzt más okokból. További információért forduljon hozzám.
E-mail:
tunde 2019. 06. 28. 14:20
Helló,

Madame tunde bakrose vagyok. A magánszemélyek között kölcsön ajánlatot nyújtok, hogy az álmaidat gond nélkül elérhesse.

Írok szöveget ezen az oldalon, hogy gyorsan és komolyan finanszírozhassam.

Tehát, ha sürgős pénzre van szüksége, kérjük válaszoljon, hogy megosszam az ajánlatomat.

Kamatem 2%, és az egész hitelre kiterjed. A finanszírozási kapacitásom 500 000 euró.

Saját e-mail címem:

Jó napot neked.

melegen
tunde 2019. 06. 28. 14:20
Helló
Szüksége van egy pénzügyi hitel-lakáshitelre
befektetési-auto hitel-konszolidációs adósság visszaváltása
hitel-megragadtál. Lépjen kapcsolatba velünk ma, majd készítsen
tudjuk, hogy mekkora összegre van szükségünk, hogy el tudjuk érni
adjon több információt, és mondja el a követendő lépéseket
ezt a kölcsönt a lehető leghamarabb, elfogadható áron kell beszerezni. súlyos
és őszinte, lépjen kapcsolatba velünk. Mindenkihez beszélek, a munkavállalóval
a bolttól a pénzügyi vezetőkig, az útról a hivatalosra stb. stb
különösen a rászorulók számára:
? Bárki, aki nem rendelkezik banki hitelekkel.
? Munkanélküli vagy munkanélküli személyek.
? Ideiglenes szerződések, ideiglenes szerződések, szerződések segítettek? minden
CDI-n kívüli szerződések.
? Pénzügyi szükségletük az esküvők vagy partik rendezésére.
? Túladósság, Franciaország csődje (FICP) és a világ.
? A befektetők számára is, akik nyereséget akarnak tenni
tőkéjüket.
köszönöm
tunde 2019. 06. 28. 14:19
Hello hölgyem és uram
Egyének Írország, Svájc, Kanada, Belgium, Franciaország, Olaszország, Guadeloupe, Guyana, Martinique, Reunion Mayotte, szerte a világon 5000 € -tól 15 000 000 € -ig terjedő kölcsönt ajánlok minden olyan személynek, aki kamatokkal visszafizetheti azt kamat 3% a kért összegért
- Pénzügyi kölcsön
- Jelzálog
- Befektetési hitel
- Auto kölcsön
- Konszolidációs adósság
- A hitel visszaváltása
- Személyi kölcsön
- Elakadtál
Ha igazán szüksége van egy kölcsönre, próbáljon kapcsolatba lépni velem.
Önök rendelkezésére állnak minden pénzügyi problémáért.
További információért forduljon hozzánk e-mail címünkön:
tunde 2019. 06. 28. 14:18
Tisztelt asszonyom és uram, én vagyok tunde bakrose asszony, aki 2000 eurótól 6000 ezer euróig terjedő kölcsönöket kínál az egész világon: Franciaország, Magyarország, Oroszország, Belgium, Spanyolország, Svájc, Egyesült Államok, Argentína, Brazília, ... több
kérjük, forduljon a következő címre

tunde 2019. 06. 03. 13:17
Helló
Szükséged van az otthonod, az üzleted finanszírozására
autóvásárlás, motorkerékpár megvásárlása, saját teremtéséért
üzleti, a személyes igényeinek több kétség. Adunk
személyes hitelek 2000 és 800 000 € között, kamatláb mellett
2% névleges az összegtől függetlenül. Kérjük, adja meg a
a hitelkérelmek pontos összegét és a dátumot.
Kérjük, írjon nekünk az Ön személyes hiteleire:
Sigma Hitel a szolgáltatásaihoz 24/24 óra
P. S: Csak az utódoknak adom kölcsönöket, hogy visszafizessenek.
tunde 2019. 06. 03. 13:17
Helló
Szüksége van egy pénzügyi hitel-lakáshitelre
befektetési-auto hitel-konszolidációs adósság visszaváltása
hitel-megragadtál. Lépjen kapcsolatba velünk ma, majd készítsen
tudjuk, hogy mekkora összegre van szükségünk, hogy el tudjuk érni
adjon több információt, és mondja el a követendő lépéseket
ezt a kölcsönt a lehető leghamarabb, elfogadható áron kell beszerezni. súlyos
és őszinte, lépjen kapcsolatba velünk. Mindenkihez beszélek, a munkavállalóval
a bolttól a pénzügyi vezetőkig, az útról a hivatalosra stb. stb
különösen a rászorulók számára:
? Bárki, aki nem rendelkezik banki hitelekkel.
? Munkanélküli vagy munkanélküli személyek.
? Ideiglenes szerződések, ideiglenes szerződések, szerződések segítettek? minden
CDI-n kívüli szerződések.
? Pénzügyi szükségletük az esküvők vagy partik rendezésére.
? Túladósság, Franciaország csődje (FICP) és a világ.
? A befektetők számára is, akik nyereséget akarnak tenni
tőkéjüket.
köszönöm
tunde 2019. 06. 03. 13:16
A PÉNZÜGYI MEGOLDÁS 48 órán belül

Tisztelt Hölgyem és Uram!
Pénzt kölcsön keres a projekt megvalósításához?
Elutasította a bankjait?
Szükség van-e hitelre az adósságok törléséhez, a számlák fizetéséhez vagy a projekt elindításához?
A pénzügyi trauma véget ért,
Bakrose részvényes vagyok és Pénzügyi Operátor.
Hitelnyújtási kapacitásom 10 000? 50 000 000-re? 2% -os ésszerű arány mellett a feltételek nagyon egyszerűek és problémamentesek.
Én befektetéseket és kölcsönöket is vállalok mindenféle egyének között. Hitel ajánlataim rövid, közép- és hosszú távúak, és az átutalásomat a Bank a tranzakció biztonsága érdekében bármely személy számára biztosítja.
Ha érdekelt, forduljon hozzám személyesen vagy honlapomon keresztül:

Megjegyzés: A kölcsön kötelezi magát és vissza kell fizetni. Ellenőrizze képességeit
visszatérítés előtt.
Nem komoly, tartózkodj.
köszönöm
e-mail cím:
tunde 2019. 06. 03. 13:16
Hello hölgyem és uram
Egyének Írország, Svájc, Kanada, Belgium, Franciaország, Olaszország, Guadeloupe, Guyana, Martinique, Reunion Mayotte, szerte a világon 5000 € -tól 15 000 000 € -ig terjedő kölcsönt ajánlok minden olyan személynek, aki kamatokkal visszafizetheti azt kamat 3% a kért összegért
- Pénzügyi kölcsön
- Jelzálog
- Befektetési hitel
- Auto kölcsön
- Konszolidációs adósság
- A hitel visszaváltása
- Személyi kölcsön
- Elakadtál
Ha igazán szüksége van egy kölcsönre, próbáljon kapcsolatba lépni velem.
Önök rendelkezésére állnak minden pénzügyi problémáért.
További információért forduljon hozzánk e-mail címünkön:
tunde 2019. 06. 03. 13:15
Helló
Szükséged van az otthonod, az üzleted finanszírozására
autóvásárlás, motorkerékpár megvásárlása, saját teremtéséért
üzleti, a személyes igényeinek több kétség. Adunk
személyes hitelek 2000 és 800 000 € között, kamatláb mellett
2% névleges az összegtől függetlenül. Kérjük, adja meg a
a hitelkérelmek pontos összegét és a dátumot.
Kérjük, írjon nekünk az Ön személyes hiteleire:
Sigma Hitel a szolgáltatásaihoz 24/24 óra
P. S: Csak az utódoknak adom kölcsönöket, hogy visszafizessenek.
tunde 2019. 06. 03. 13:15
- Pénzeszközt keres a projekt megvalósításához
- A bankok elutasították
- Hitelre van szüksége az adósságok törléséhez, a számlák kifizetéséhez vagy a projekt létrehozásához

A pénzügyi trauma vége,

Hitelnyújtási kapacitásunk 5000 € és 200 000 000 € között, 2% -os ésszerű és rendkívül egyszerű feltételek mellett.
Befektetünk mindenfajta egyén között.
A banki partnerekkel együttműködve az Európai Unió egész területén hitelkínálatunkat banki átutalással biztosítjuk, amely a tranzakció biztonságát biztosítja bármely személy számára.

Az összes kérésért forduljon a következő címre

tunde 2019. 06. 03. 13:15
Regisztrált hitelintézet vagyunk, és már régóta gyakorlatban vagyunk, 48 óra alatt adunk kölcsönöket
A projektek finanszírozásában szenvedő emberek vagy cégeik segítése érdekében a munkanélküliség megszüntetése érdekében a nagyon megbízható és komoly magánszemélyek között nyújtottunk hiteleket. Tehát itt vannak a finanszírozás kategóriái:
* Oktatás finanszírozása
* Ingatlanhitelek
* Hitelek az üzleti befektetésekhez
* Automatikus hitel
* Adósság konszolidáció
* Kereskedelmi hitel
* Hitel visszaváltás
* Magánszemélyi kölcsönök

Ezek a kölcsönök 2 000 és 150 000 000 euró között mozognak
nagyon egyszerű és érdekes. Nagy üzleti beruházásokat is végzünk mindenféle magánszemélyek közötti kölcsönökkel. Ezek a hitelek rövid, közép- és hosszú távúak, évi 2% -os arányban.
Az érdeklődők számára:

Lépjen kapcsolatba velem:
tunde 2019. 06. 03. 13:14
Önnek szüksége van finanszírozására otthonára, vállalkozására, autóvásárlásra, motorkerékpár-vásárlásra, saját vállalkozás létrehozására, személyes igényeire, kétségtelenül. 5 000 eurótól 50 000 000 euróig terjedő személyi hiteleket adok 2% -os nominális kamatlábbal, függetlenül az összegtől. Kérjük, adja meg hitelkérelmében a pontos összeget és a visszafizetési határidőt.
További információért forduljon hozzánk e-mail címre:
tunde 2019. 06. 03. 13:14
Egy projekt szem előtt tartva? Győződjön meg gyorsan. Bármi legyen is a vágyad: egy adott esemény, egy utazás, egy új autó ... Szükséged van egy sürgős hitelre az adósságok törléséhez, szükséged van egy tőkebefektetésre az üzleted számára, elutasítottad bankok és más pénzügyi intézmények, konszolidációs hitel vagy jelzálog, diákhitel, autóhitel, kölcsönszerződés. Ne nézz tovább, mert itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tegyük. Pénzt adunk azoknak, akiknek pénzügyi segítségre van szükségük, akiknek rossz hitelük van, vagy akiknek pénzt kell fizetniük a számlák kifizetésére. Az egyéneknek alacsony 2% -os kamatlábat adunk. Ezzel a támogatással szeretném tájékoztatni Önt arról, hogy megbízható és nyereséges támogatást nyújtunk, és a Hitelet ajánljuk.

email:
Sürgős készpénz-kölcsönök! ! ! 2019. 05. 01. 1:05
Azok számára, akik sürgősségi kölcsönt szeretnének, 3% -os megfizethető kamatot kínálok. Sok bank elutasította? Szükség van az adósságkonszolidáció finanszírozására sürgősen? Vagy finanszírozásra van szüksége a pályánként lévő vállalkozás számára. Szóval, mi vagyunk a legjobb megoldások az Ön igényeinek. Hiteleket kínálunk az érdeklődő ügyfeleknek büntetés nélkül. Ha érdekel, forduljon hozzánk a lehető leghamarabb, és örömmel tölt el.

Mail:

Whatsapp: +33 7 56 81 46 01
lurad punk 2018. 06. 24. 12:39
Gyors hitel 24 Alkalmazzunk most rugalmas személyi kölcsönként. Hozza fel a kölcsönt több egyszerű részletre. Több pénz. Szükség esetén növelje a kért összeget. Elnapolása. Csinálj áttörést, késedelmes fizetést havonta, ha szüksége van rá. Lépjen kapcsolatba velünk és mondja el nekünk az összeget.

A gyors hitel-alkalmazás 24 személyi kölcsönként
Rugalmas. Hozza fel a kölcsönt több egyszerű részletre.

Több pénz. Szükség esetén növelje a kért összeget.

Elnapolása. Csinálj áttörést, késedelmes fizetést havonta, ha szüksége van rá.

Lépjen kapcsolatba velünk és mondja el nekünk az összeget.
 
.
john ben 2017. 11. 28. 13:12
--
Mi a helyzeted? * Segítség a problémák megoldásában
Minden probléma * Konszolidációs hitelek * Kereskedelmi hitelek * Hitelek
Személyi kölcsönök * Jelzálogkölcsönök * Hitelek * Hitelek
Társaság * Befektetési hitelek * Adósság konszolidáció *
Alacsony kalóriatartalmú szerepe van * Jelzáloghitelek ingatlanérték * Rossz hitelhitelek *
Kereskedelmi hitelek * * Autóhitelek, * Hitelek szállodákhoz *
Hitelek a diákok számára minimum 2% -kal. és a kölcsön tartózkodik veled, amint rövidebb, mint 1 érintkezési pont,
angelina 2017. 09. 09. 17:23
Kölcsön pénzt, hogy mindenki
Helló Uram, Asszonyom,
Kínálunk hitelek minden ember őszinte, becsületes, kell a pénz. Kell a pénz a projekt ? Hogy kifizesse a tartozását? vagy bármely más szükségességét , vagy más helyzetekben ? Nincs több gond, van megoldás az ön számára, hogy hitelt nyújtsanak a pénz a kamat, a 2% - os ha komolyan képes fizetni. A hitel kezdve a 2000 eurót, hogy az 5.000.000 euró . Mi segítünk visszanyerni a mosoly, még akkor is, ha nem bank. Állunk az ön rendelkezésére. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben további információkat, ha kell. Kapcsolat:
angelina 2017. 09. 09. 17:22
Ajánlat hitel gyorsan 48 óra
Itt van egy egyszerű, Hitel, 2000 euró az 5.000.000 euró. Hitel
a fogyasztás, nem drága, gyors, megbízható, amellyel lehet, hogy kéri, hogy tartalék pénzt online azonnali választ, elkötelezettség nélkül. Felajánlom neked a hitelt kínál 100% - ban megbízható, biztonságosan, a tartalék pénz 48 órán belül a legjobb arány 2% - át. Nézd meg a működését, a rulírozó hitel, tartalék pénz
a szakasz Szüksége van a pénz között különösen. Kapcsolat kezelése :
angelina 2017. 09. 09. 17:22
Hitel ajánlat között, különösen
Ez a osztom az ajánlatok, mert ez lehet érdekes.
Én egy üzleti nő a francia állampolgárságot, azt elismerem, jelzáloghitelek, személyi egyének közötti egy éves kamatláb 2%, hogy mindazok, akik szüksége, Ha ön keres egy kölcsön az egyének között vagy újraéleszteni a tevékenység vagy a megvalósítása projekt, nincs több gond. Én vagyok elérhető, hogy megfeleljen az ügyfelek rekord idő alatt. További információért, kérem, ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot az E-mail cím :
angelina 2017. 09. 09. 17:21
Kínálunk kölcsön gyors bármilyen vészhelyzet
Mi támogatási Kölcsönök 2.000 euró , hogy az 5.000.000 euró , amelynek mértéke 2%, hogy bármely személy vagy szervezet ; Egyének vagy üzleti vezető körül a világot, vagy privát bank, ami kell finanszírozást, hogy megszilárdítsa a tartozást, Vagy a finanszírozás lehetővé teszi a cég, hogy kap Vissza a pályára.Akkor irányítani felénk, meg fogja találni a megoldást, hogy a pénzügyi problémák.A szolgáltató a kérelem privát kölcsön a 2.000€ - t, hogy az 5.000.000€, hogy minden egyén képes visszafizetni a kamat a kamat az év szerint az összeget kölcsönzött, mint különösen, Nem akarom megsérteni a törvényt viselni.A törlesztési időszakok rövid távú, mind a hosszú távú. Az emberek nem komoly (refrén ). Vagyunk, hogy a lehető legnagyobb mértékben képes kielégíteni a hitelfelvevők, akik megfelelnek a feltételeknek, az első hetekben kézhezvételétől számított a kérést fogalmazta meg.Ha érdekel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben:
angelina 2017. 09. 09. 17:20
Hitel ajánlat gyors, megbízható 72 órán belül
Helló Szakterülete a pénzügyek területén, adunk hitelek privát, biztonságos, legális, a rövid, illetve hosszú távú kezdve 2.000 € az 5.000.000 € minden komoly ember, megbízható, őszinte kívánság, hogy egy hitel. A kamatláb változó 2% - ról 3% évente szerint az összeget kölcsön időtartama vissza a pénzeszközök, mert különösen nem akarom, hogy sérti a törvény viselni. Lehet visszafizetni több mint 1 maximum 30 év, attól függően, hogy a kölcsön összege.
Szüksége van egy hitel:
Finanszírozás ingatlan Hitelek
Beruházási hitel
Autó hitel Második jelzálog
Személyi kölcsönök
Elakad tiltja a bank nem rendelkezik a szívességet, bankok, vagy jobb, ha van egy projekt, meg kell finanszírozást, a rossz fájlt a hitel-vagy pénz kell fizetni tőkét befektetni, üzleti ügyben. Hitel tisztességes, becsületes, megbízható. Tehát, ha kell, kölcsön, ne habozzon kapcsolatba lépni velem, hogy többet tudjon meg a feltételek.
Kérjük, lépjen kapcsolatba velem közvetlenül E-mail :
angelina 2017. 09. 09. 17:20
Kölcsön pénzt, hogy mindenki
Helló Uram, Asszonyom,
Kínálunk hitelek minden ember őszinte, becsületes, kell a pénz. Kell a pénz a projekt ? Hogy kifizesse a tartozását? vagy bármely más szükségességét , vagy más helyzetekben ? Nincs több gond, van megoldás az ön számára, hogy hitelt nyújtsanak a pénz a kamat, a 2% - os ha komolyan képes fizetni. A hitel kezdve a 2000 eurót, hogy az 5.000.000 euró . Mi segítünk visszanyerni a mosoly, még akkor is, ha nem bank. Állunk az ön rendelkezésére. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben további információkat, ha kell. Kapcsolat:
angelina 2017. 09. 09. 17:19
Ajánlat hitel gyorsan 48 óra
Itt van egy egyszerű, Hitel, 2000 euró az 5.000.000 euró. Hitel
a fogyasztás, nem drága, gyors, megbízható, amellyel lehet, hogy kéri, hogy tartalék pénzt online azonnali választ, elkötelezettség nélkül. Felajánlom neked a hitelt kínál 100% - ban megbízható, biztonságosan, a tartalék pénz 48 órán belül a legjobb arány 2% - át. Nézd meg a működését, a rulírozó hitel, tartalék pénz
a szakasz Szüksége van a pénz között különösen. Kapcsolat kezelése :
angelina 2017. 09. 09. 17:19
Hitel ajánlat gyors, megbízható 72 órán belül
Helló Szakterülete a pénzügyek területén, adunk hitelek privát, biztonságos, legális, a rövid, illetve hosszú távú kezdve 2.000 € az 5.000.000 € minden komoly ember, megbízható, őszinte kívánság, hogy egy hitel. A kamatláb változó 2% - ról 3% évente szerint az összeget kölcsön időtartama vissza a pénzeszközök, mert különösen nem akarom, hogy sérti a törvény viselni. Lehet visszafizetni több mint 1 maximum 30 év, attól függően, hogy a kölcsön összege.
Szüksége van egy hitel:
Finanszírozás ingatlan Hitelek
Beruházási hitel
Autó hitel Második jelzálog
Személyi kölcsönök
Elakad tiltja a bank nem rendelkezik a szívességet, bankok, vagy jobb, ha van egy projekt, meg kell finanszírozást, a rossz fájlt a hitel-vagy pénz kell fizetni tőkét befektetni, üzleti ügyben. Hitel tisztességes, becsületes, megbízható. Tehát, ha kell, kölcsön, ne habozzon kapcsolatba lépni velem, hogy többet tudjon meg a feltételek.
Kérjük, lépjen kapcsolatba velem közvetlenül E-mail :
angelina 2017. 09. 09. 17:18
Kölcsön pénzt, hogy mindenki
Helló Uram, Asszonyom,
Kínálunk hitelek minden ember őszinte, becsületes, kell a pénz. Kell a pénz a projekt ? Hogy kifizesse a tartozását? vagy bármely más szükségességét , vagy más helyzetekben ? Nincs több gond, van megoldás az ön számára, hogy hitelt nyújtsanak a pénz a kamat, a 2% - os ha komolyan képes fizetni. A hitel kezdve a 2000 eurót, hogy az 5.000.000 euró . Mi segítünk visszanyerni a mosoly, még akkor is, ha nem bank. Állunk az ön rendelkezésére. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben további információkat, ha kell. Kapcsolat:
angelina 2017. 09. 09. 17:18
Ajánlat hitel gyorsan 48 óra
Itt van egy egyszerű, Hitel, 2000 euró az 5.000.000 euró. Hitel
a fogyasztás, nem drága, gyors, megbízható, amellyel lehet, hogy kéri, hogy tartalék pénzt online azonnali választ, elkötelezettség nélkül. Felajánlom neked a hitelt kínál 100% - ban megbízható, biztonságosan, a tartalék pénz 48 órán belül a legjobb arány 2% - át. Nézd meg a működését, a rulírozó hitel, tartalék pénz
a szakasz Szüksége van a pénz között különösen. Kapcsolat kezelése :
angelina 2017. 09. 09. 17:17
Hitel ajánlat között, különösen
Ez a osztom az ajánlatok, mert ez lehet érdekes.
Én egy üzleti nő a francia állampolgárságot, azt elismerem, jelzáloghitelek, személyi egyének közötti egy éves kamatláb 2%, hogy mindazok, akik szüksége, Ha ön keres egy kölcsön az egyének között vagy újraéleszteni a tevékenység vagy a megvalósítása projekt, nincs több gond. Én vagyok elérhető, hogy megfeleljen az ügyfelek rekord idő alatt. További információért, kérem, ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot az E-mail cím :
angelina 2017. 09. 09. 17:16
Kínálunk kölcsön gyors bármilyen vészhelyzet
Mi támogatási Kölcsönök 2.000 euró , hogy az 5.000.000 euró , amelynek mértéke 2%, hogy bármely személy vagy szervezet ; Egyének vagy üzleti vezető körül a világot, vagy privát bank, ami kell finanszírozást, hogy megszilárdítsa a tartozást, Vagy a finanszírozás lehetővé teszi a cég, hogy kap Vissza a pályára.Akkor irányítani felénk, meg fogja találni a megoldást, hogy a pénzügyi problémák.A szolgáltató a kérelem privát kölcsön a 2.000€ - t, hogy az 5.000.000€, hogy minden egyén képes visszafizetni a kamat a kamat az év szerint az összeget kölcsönzött, mint különösen, Nem akarom megsérteni a törvényt viselni.A törlesztési időszakok rövid távú, mind a hosszú távú. Az emberek nem komoly (refrén ). Vagyunk, hogy a lehető legnagyobb mértékben képes kielégíteni a hitelfelvevők, akik megfelelnek a feltételeknek, az első hetekben kézhezvételétől számított a kérést fogalmazta meg.Ha érdekel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben:
mama 2016. 03. 14. 7:59
Szép oldal!mama
VENDÉG 2016. 02. 29. 16:14
..))))
margareta1961@citromail.hu 2016. 02. 29. 15:26
Imádom a Pákót! Nagyon szexi!
Vendég 2008. 12. 26. 16:22
nem tom mi van veletek de attól h vki szinesbőrü nem kellene egyből lenézni.szereti a családját és az embereket nem értem mi bajotok van vele.egyáltalán ismeritek személyesen hogy ijen jól beszéltek rola vagy mi?!gondolkozzatok egy kicsit ha ti ijen véleménnyel vagytok valakiröl akkor más mijen véleménnyel lehet rolatok?sziasztok
Vendég 2008. 10. 09. 13:42
szerintem tök jó és nemn kéne BASZTATNI!!!!!
Vendég 2008. 07. 13. 18:07
Utalom ezt a fekete gyereket mintha most nyilt volna ki a szeme
Vendég 2008. 06. 01. 19:15
attól hogy néger még nem kell bsztatni!!!erről ennyit
Vendég 2007. 12. 23. 6:16
Nem tudom h mit képzel magáról ez a koszos kis nigó de 1 szar ember ráadásul még hülye is!Hogy tanul6 az ELTén!
julianus 2007. 03. 06. 7:37
Te erre sem vagy képes.., akkor meg ne bírálj másokat ...
Vendég 2006. 05. 16. 19:46
Már az is szégyen,hogy tudunk róla
Vendég 2006. 05. 11. 13:51
jah és barátnője is van,és ugy kell neki a didi! hát szánalmas
Vendég 2006. 05. 11. 13:51
hát nagyon kula... idejön és azt hiszi elbaszhatja a magyar nyelvet...hát TÉVED!
Vendég 2006. 05. 10. 17:28
ja szerintem is az addide a didit az egy hülyeség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2006. 04. 21. 19:09
a páko egy nagy dáko
Vendég 2006. 04. 21. 5:53
Pákó király

Hazájában A DISZNÓK KÖZÖTT !
Vendég 2006. 03. 27. 17:15
lehet hogy király de kivül belül sőtét mint a 3 napos baba szar
Vendég 2006. 03. 27. 17:13
addide a didit adidit add ide ez egy bunko dal nagyapja még a fán nőt fel
Vendég 2006. 03. 24. 17:45
NAGY SZAR
Vendég 2006. 03. 21. 16:01
Pákó király
Vendég 2006. 03. 21. 8:42
pákó szerintem tok kiraly ,csak az a gaz,hogy meg mindig keveset latunk belole.Zeneje szart sem er de a szemelyisege minden penzt meg er!!!!:)
Vendég 2006. 03. 17. 7:33
csak az a baj fekete mint a szar
MEG NEM EGY TÖKÖS GYEREK !
Mc P@bi 2006. 03. 14. 18:45
BLACK PÁKÓ A KIRÁLY
Vendég 2006. 03. 14. 17:02
Nem tom mér jo nektek hogy lehordgyátok a sárgaszarig, hiszen Fekete Pako egy istencsászár és a zenéje a leg kirájabb a világon!
Széjje rúggom a segeteket, ha továb sziggyátok öt, vazzzzzzzzzzzzzzeg!!!!!

TE IS EGY KÖCSÖG VAGY !
Vendég 2006. 03. 14. 15:11
majmok haza!
Vendég 2006. 03. 11. 18:27
csak az a baj fekete mint a szar
Vendég 2006. 03. 09. 12:45
Nem tom mér jo nektek hogy lehordgyátok a sárgaszarig, hiszen Fekete Pako egy istencsászár és a zenéje a leg kirájabb a világon!
Széjje rúggom a segeteket, ha továb sziggyátok öt, vazzzzzzzzzzzzzzeg!!!!!
Sok kötsög LÚZER!!!!!!!!!!
Vendég 2006. 03. 09. 12:41
Nem tom mér jó nektek hogy lehordgyátok
Vendég 2006. 03. 06. 11:23
majom
Vendég 2006. 03. 01. 13:21
né bándzsd mán...
Vendég 2006. 02. 27. 17:57
kőcsőg
Vendég 2006. 02. 26. 17:31
GUSZTUSTALAN , GÁTLÁSTALAN BÜDŐS N I G G E R
TAKARODJ HAZA A K U R V A ANYÁDBA
Vendég 2006. 02. 26. 16:35
haho
Vendég 2006. 02. 22. 10:37
csá ne csak a nők mellét fogdosd hanem a pi...kat is
Vendég 2006. 02. 21. 18:56
Szerintem tök jó a Pákó
írta:János Bácsi
Vendég 2006. 02. 20. 15:10
PÁKÓ AZ ISTEN!! AKI BESZOL NEKI ARRA RÁUSZÍTOM AZ ETIÓP HAVERJAIMAT!!!
Vendég 2006. 02. 17. 22:26
IMÁDOM PÁKÓT!!!!!! Juhász Timi
Nyíregyháza
Vendég 2006. 02. 13. 19:59
NEKED A G E C I D IS FEKETE !
A PŐCSŐD MEG FEHER
ES HUZNI LEHET MINT A HAJÓ KŐTELET DE TOLNI NEM !
Vendég 2006. 02. 08. 11:52
Te Pákó
NEKED A G E C I D IS FEKETE !
Vendég 2006. 02. 06. 10:48
télleg akkora a dákod,mint amekkorának mondod?

AZT MONDTA EGY LÁNY AKI ,ISMERI
\" HA AZ EGESZ EMBER F A S Z- BÓL LENNE KICSI LENNE \"
Vendég 2006. 02. 05. 15:17
Igazat mondott a Fábrynak
Vendég 2006. 02. 03. 17:31
GUSZTUSTALAN , GÁTLÁSTALAN BÜDŐS N I G G E R
TAKARODJ HAZA A K U R V A ANYÁDBA

De csak akkor ha van !
LEHET HOGY TOMBOLÁNN NYERTEK !
Vendég 2006. 01. 16. 19:55
akkor szerinted mi a rossz?
Vendég 2006. 01. 15. 21:59
Szerintem nagyon király zenét csinál Pákó
Vendég 2006. 01. 13. 16:06
az ilyeneknek az állatkertben a helye
Vendég 2006. 01. 12. 13:44
Tehetségtelen b a l f a sz. Minek van ez a Tv- ben? Az ilyeneknek a cirkuszban a helye.
Vendég 2006. 01. 11. 13:32
csak a buta primitiv ember dicsekszik a farkával.inkább menjen pornoszinésznek
ANNAK NEM TUD , MERT HA FEL ALL A FARKA AKKOR ELAJUL A FEJEBŐL ODA MEGY A VER !
UGYE KIS G E C I,
KICSI KŐCSÖG !4
Vendég 2006. 01. 10. 10:25
csak a buta primitiv ember dicsekszik a farkával.inkább menjen pornoszinésznek csak könyörgöm neeeee énekeljen,a média meg ne sztárolja
Vendég 2006. 01. 10. 9:12
SZERINTEM IS EGY NAGY ADAG SZAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2006. 01. 08. 17:22
mire teszi az agyát?nem tud magyarul se csak a pofája nagy!"hulya kocsog"
Vendég 2006. 01. 08. 17:20
télleg akkora a dákod,mint amekkorának mondod?
Vendég 2006. 01. 07. 12:51
sziasztok!
Hol lehet meghallgatni vagy letölteni az add ide a ditit?
Császtok
Sári
Vendég 2006. 01. 06. 20:22
GUSZTUSTALAN , GÁTLÁSTALAN BÜDŐS N I G G E R
TAKARODJ HAZA A K U R V A ANYÁDBA
Vendég 2006. 01. 06. 15:52
pákó legyél ET. haza haza
Vendég 2006. 01. 06. 9:23
bödös cigó
Vendég 2006. 01. 03. 9:32
hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaha
Vendég 2006. 01. 01. 18:12
ha esetleg sikerült elvégeznie az egyetemet akkor mostmár haza is takarodhatna. ne itt rontsa a levegöt.buta feka
Vendég 2006. 01. 01. 7:12
Éljen Pákó!
DE NE SOKÁIG !
Vendég 2005. 12. 29. 21:40
takarodj vissza a dzsungelbe ne rontsd itt a levegöt majom
Vendég 2005. 12. 29. 18:49
Éljen Pákó!

Fórum » MUSIC.HU » Hírek