Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » DÜHÖNGŐ » Mixer

Pharody of Izrael

létrehozva: 2003. 05. 29.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2003. 06. 24. 0:00
Első Guest: Utálod a Zsidókat és romákat. Legyen, bér nem értek vele egyet, de tartsd meg a véleményedet!
Második Guest: Melyik részével nem poénkodnál? A politikai, vagy valamelyik másikkal? Itt nem a Zsidókat cikiztem, csak az ő történetükkel mutattam be Magyarországot manapság (leszámítva egy-két momentumot).
LAzy
Vendég 2003. 06. 03. 0:00
én ismerek zsidót, szám szerint kettőt... az egyik utálja a faját, (amit valahol meg tudok érteni) beállt a skinek közé és teljesen normáli, igaz néha elszáll, de akkor elég neki annyit mondani, h zsidó kuss, és lehiggad!! azt birom benne, h tudja hol a helye!
a másik meg olyan flegma mint a szar!
Vendég 2003. 06. 02. 0:00
A zsidók teljesen normális emberek! Kicsit a vallásuk fura, de nekik meg a mi vallásunk fura. Akkor hol itt a probléma?Sehol! Kedves guest, ismersz egy zsidót is talán???? Ha nem, javaslom ismerkedj, utánna mondj véleményt!!
Vendég 2003. 06. 02. 0:00
igen, a cigányokat is utálom.....
Vendég 2003. 06. 01. 0:00
Hát vicces, bár én nem poénkodnék ilyesmivel...A másik köcsögöt kérdezem miért utálja a zsidókat???Talán meg is találtam a választ, mert ebben az országban nincs egy jóérzésű ember, tele van az ország ilyen szemetekkel! Talán a romákat is utálod ( ez nem Lazyhoz intézett kérdés)?
Vendég 2003. 05. 31. 0:00
utálom a zsidókat!!! amugy husi, amit irtál...
2003. 05. 29. 0:00
Véleméneket várok művemről! Van első része is de az gyérebb lett, úgyhogy azért ezzel kezdtem!
2003. 05. 29. 0:00
PHARODY OF IZRAEL
Round.2

Na szóval, most már ott éldegéltek Kánaán területén. Hippy dalokat énekeltek, varázsgombát ettek és a legtöbb nyersanyagnak kendert használtak. Először a bírák, majd később a királyok voltak az uralkodóik, de viszont, amikor meghalt a nagy királyuk, Salamon, akkor két részre szakadt az ország. Az egyik félre, nevezzük csak jobb oldalnak és a másik félre, nevezzük csak bal oldalnak. A határon ugyan álldogált néhány magát hazafiasan Zsidó-Zsidónak nevező, hatalmas izraeli zászlókat lengető egyén, de velük nem foglalkozott senki. A jobb oldal egyszer annyira unatkozott, h lezárta az ország egyetlen hídját és a szavazatok újraszámlálását követelték, ami furcsaság számba ment, mivel már vagy 150-200 éve nem szavaztak semmiről. Nyugat felé a kedves és barátságos rasztafarik voltak találhatók, akik az ország kender szükségletét termelték és a maradékot elszívták. E csoportosulás mellett volt megtalálható a magát Lelkiismeret88-nak nevező csoport, obcén táblákkal és akasztófákkal. Állandóan fütyülve, ezzel új taktust adva a rasztafarik Reagge zenéjének. Ilyen volt Izrael Salamon után.

Fórum » DÜHÖNGŐ » Mixer