Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » DÜHÖNGŐ » Mozi + TV

Reklámok

létrehozva: 2003. 05. 31.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

VENDÉG 2014. 05. 31. 16:11
!!!!!!!!!!!
VENDÉG 2013. 07. 10. 15:55
TETSZIK!
hritagirl 2009. 02. 19. 5:17
Nekem most ezek a kedvencek:
http://www.youtube.com/watch?v=O-ClZdiDG8Y
http://www.youtube.com/watch?v=trb5W3SNOhM
menyét 2005. 11. 10. 17:57
hello ka úr isten mindenki 2003 ban írt azóta sem szünt meg az gáz most van egy pár jó reklám ne is beszéljek róla az új skoda reklám, pl. vagyaz axe lehet rosszul írtam le na mindegy írjatok rá mert ez elég tré lé!!!!!!!!!!!
2003. 07. 25. 0:00
Én utálom a reklámokat, egyedül a Mounten Dew-os ( bocsi ha rosszul írtam! ) reklám jön be, de az nagyon!!! Ja meg a Coca Cola-s "csivava" . Na az is nagyon ász!!!
Neo 2003. 06. 23. 0:00
Háát....mit mondjak jó!Azt ismeritek amikor az apuka játszik a kiskölykeivel!Amikor hogy pihenhessen,kitalálja:-Rohadtul fáj a fejem!!!!Ohhh..........valami gyors segítség kell!!
A felesége aki /20 évvel fiatalabb mint a férje/oda megy hozzá és azt mondja:-Tess bakker ez hatni fog!!!Beveszi az anyagot!Majd a köv, képkocka már mese mert az anyuka focizik..........igen leírom mégegyszer egy anya focizik pontosabban csocsozik!Ezt csak kitaláltam de attól függetlenül nem rossz,mi?
nuszi 2003. 06. 13. 0:00
később, papi, később papi! hmm... mi történt ezekkel? papi talán mutathatnál is nekik (is) valamit. gyerekek nézzetek ide (kabát széttár :) ezt megcsinálták kdeves ismerőseim egy kamerrával házi használatra... :)
Vendég 2003. 06. 10. 0:00
Eltom képzelni milyen lehet a pingvines perverz változatban! :-}
Lazy
2003. 06. 09. 0:00
Nem:-)Az milyen?
nuszi 2003. 06. 09. 0:00
hehe a pingvines perverz változatát nem ismeritek? "gyerekek nézzetek ide..." :)
2003. 06. 08. 0:00
:-)Nagyon buli.Főleg a Pinguis.
2003. 06. 01. 0:00
Kössz a tippet, mint látod bevált! Ja és a dicséretet is köszönöm!
Vendég 2003. 05. 31. 0:00
Nekem tetszenek a paródiák!
Vendég 2003. 05. 31. 0:00
lazy a képdet írd át jpg-be mert nem látjuk ki van rajta! (vagy az én gépem a szar...)
2003. 05. 31. 0:00
Reklámparódiák

Lenor, 2002:
Két teljesen „lapos” kiscsákó beszélget az öltözőben.
Első t. „lapos” kiscsákó: -Olyan régen volt már meccsünk. – Mondja „szappanoperás” hangján.
Második t. „lapos” kiscsákó: -Igen, nagyon régen. – Mondja miközben kiveszi a hupikék színű labdarúgómezét amin, egy cédula található:


Másik t. „lapos” kiscsákó eközben elindul kifelé és az ajtóból visszaszól.
-Jössz má’, bazze?
-Nyugika, jövök má! – Azzal nagy sebes léptekkel elindul ki az ajtón, ahol „véletlenül” súlyos karambolt szenved egy szembejövő copfos kiscsajjal, aki miután felépült az ütközés rémületéből és visszatette a protkóját finom parasztos hangján egy megjegyzéssel illeti.
C. kiscsaj: -Hú, most, hogy ilyen közeli érintkezésbe kerültem veled az előbb, az orr neuratikus szabályi alapján, gyökvonás után azt a következtetést vontam le, hogy a mezednek nagyon jó az illata.
Miután a kedves c.-os kiscsaj továbbállt, megszólal másik kis gyökér csapattárs.
-Én nem érteni! – Mondja egy UFO hangszólásában – Az enyémmel mi lenni baj?
Másik …stb.: Nemtom’!
Erre bejön egy kép az Első kis gyök mutterjéről amint épp a legújabb márkájú, szupercég mosógépje ellőtt áll kezében a Lebont öblítő, ya és a háttérhang!
-De az anyukája tudja! – mondja selyemfiú hangján az illető, akit eddik szerintem még képernyőre azé nem mertek felnyomni, me olyan ronda mint Frankeinstein és Jimmy gyereke. Ezért marad a selyemhang. – Azért, mert Lebontot használ! Mert a Lebont, a többi teljesen sz*r öblítőkkel ellentétben az illatot fokozatosan engedi ki az illatot, így még 1 hónap múlva úgy fog bűzölögni, mint a mosás után! Vágás. A kis gyökerek futnak végig egy folyosón, ami valószínűleg a tornaterembe vezet. Futnak-futnak és valaki a hátuk mögül egy labdát dob eléjük, amit ők (valszínűleg trainingezés szinten) boldogan rugdalnak. Szeretettel ölel: LEBONT
VÉGE
LG hűtőszekrény, 2002:
Két kis debil kukkolja a folyamból kifogott 2 pennis halakat, amiket anyuci (és apuci (?)) egy méregdrága akváriumba raktak, hogy így azt mondhassák a vendégeiknek, hogy ezek rohadtdrága halak. Mert primitív agyukkal, azt hiszik, hogy ha egy halnak van egy milliócskát érő akváriuma, akkor ezáltal, a halnak az ára is felértékelődik. De voltaképp tök mind1, mert a reklámnak ez csak egy mellékfonala. Szóval a kis debellák (egy 5 év körüli fiú és egy 6-7 év körüli kiscsaj, hogy megfeleljenek a tökéletes családtípusnak. Ha bár apukát kifelejtették, na mind1.) csak nézik-nézik az egyszerű folyami halakat a méregdrága akváriumukban és az az abnormális ötletük támad, hogy egy csomó zsírkréta segítségével rajzolnak egy szintén olyan kis folyami halat, mint azok, amelyeket a méregdrága akváriumban láttak és beteszik az új szupertechnikájú LéGörvény hűtőszekrényükbe. Közben jön a jól ismert selyemfiúhang és elmondja a kedves nézőnek (aki valami folytán a reklám alatt nem ment ki brunyálni vagy egyéb dolgot elvégezni), hogy milyen állat az, hogy ezekben a vadiúj hűtőszekrény típusoknak már az ajtajukból is jönnek a „mínuszok”. Most idézem: „Így az ételek hallatlanul finomak!” Közben pedig azt követhetjük végig, amint az ajtóból pára jön ki és a halacska szépen, lassan föléled a rajzról. Aztán másnap (Vagy még aznap? Ki tudja, bazze!) a kiscsávó mosolyogva odarohan a hűtőhöz és amikor kinyitja csodálkozva látja (hirtelen má a kiscsajjal és mutterrel) , hogy a halcskájuk föléledt. A következő kép, amint slusszpoénképp (legalábbis a szerzők úgy gondolták, hogy nagyon poénos) a kiscsávó és a kiscsaj előáll egy újabb képpel, amin egy dino látható. Ezt a nagyon jó viccecskét anyuci egy új „protkóreklám bemutatásával” jutalmazza.
VÉGE

Saridon, 2001 (Zsolti kis barátai):
A reklám (ami egyébként az egyik kedvencem) ott kezdődik, hogy Zsolti mutterje épp kis szendvicskéket készít, és magában arról elmélkedik, hogy mennyire fáj a feje és Zsolti kis barátai mingyá itt lesznek. És akkor jön az öblös férfihang, amely bemutatja a Szart-is-ont-ot ami sokkal gyorsabban szünteti meg a fejfájást a többi fejfájáscsillapítóval szemben. És a szlogen: „Nincs idő a fejfájásra!” És a következő kép ott folytatódik, hogy Zsolti mutterje fogrém reklámnak is beillő mosollyal felszolgál néhány kis szendvicskét, Zsolti broki kis barátainak, akik addig síppal, dobbal, nádhegedűvel próbálták legyűrni a szart-is-ont hatását.
VÉGE
Postabank, 2003:
Csonka Pici énekelni próbál és táncolni Postabankban. No comment.
VÉGE
Pingui, 2003:
Nagyi valami kis édességet akar adni a kis unokáinak, akik épp kosaraznak ezért le se szarják. Anyuci ezért azzal a jó tanáccsal látja el, h adjon inkább pingvint nekik, mert abban sok a zsír. Amikor a nagyi ezzel próbálkozik, a kis pöcsök képkimerevítő segítségével hirtelen megmerevedtek, majd pár másodperc múlva már a nagyival majszolták a pingvint.

VÉLEMÉNYEKET VÁROK!

Fórum » DÜHÖNGŐ » Mozi + TV