Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Dance, Pop

EMILIO (alias Jelinek Emil)

létrehozva: 2003. 07. 28.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

VENDÉG 2014. 05. 10. 15:41
:):)
Vendég 2011. 08. 20. 7:44
http://torrentkereso.hu/torrent/emilio-miert-bucsuznank-2008-torrent-1009280.html
deni 2009. 07. 31. 17:26
Sziasztok!!! :)
Megújult a Te, a sztár honlap!
Mostantól nemcsak a
karaoke
rajongók élvezhetik az oldal adta funkciókat, lehetőséget adunk a TÁNC
és
STAND UP COMEDY kedvelőinek illetve a ZENEKAROKNAK is, hogy megmutassák
mit
tudnak!Ha
Szeretsz énekelni?
Zenekarod van?
Jó a
dumád?
Netán
táncolsz?
Akkor itt a helyed! Töltsd fel a teasztar.hu oldalra
videoidat ,
versenyezz, blogolj, töltsd fel a legújabb koncert dátumokat és oszd
meg
zenédet, mutatványodat a barátaiddal! ;)
deni 2009. 07. 31. 17:12
Sziasztok!!! :)
Megújult a Te, a sztár honlap!
Mostantól nemcsak a
karaoke
rajongók élvezhetik az oldal adta funkciókat, lehetőséget adunk a TÁNC
és
STAND UP COMEDY kedvelőinek illetve a ZENEKAROKNAK is, hogy megmutassák
mit
tudnak!Ha
Szeretsz énekelni?
Zenekarod van?
Jó a
dumád?
Netán
táncolsz?
Akkor itt a helyed! Töltsd fel a teasztar.hu oldalra
videoidat ,
versenyezz, blogolj, töltsd fel a legújabb koncert dátumokat és oszd
meg
zenédet, mutatványodat a barátaiddal! ;)
Vendég 2009. 07. 30. 14:31
Sziasztok!
Gondoltam belinkelem,mert itt is nagyot alakított Emil.
http://www.youtube.com/watch?v=WMasCnGbdY0
Vendég 2008. 07. 24. 18:44
Azt mondják Emilio a magyar beatbox király... XD Közel sincs Revolution-höz. Revo azért kijutott a Beatbox VB-re és szép helyezést ért el. őt illeti ez a cím.
Kiki 2003. 09. 18. 0:00
Volt szerencsém látni ma Emilt a Delelőben. Már régebben is feltűnt nekem, hogy Nagy Sanyi mindig olyan szeretettel beszélt Róla, amikor esetleg szóba került a neve Royék kapcsán. Most meg pláne, hogy beszélgettek egymással, annyira érezhető volt, hogy nagyon bírja! Mondjuk azt most is mondta, hogy amikor néhány évvel ezelőtt megismerkedtek egy klubban, akkor már tudta, hogy lesz belőle valaki, mert a tehetsége már akkor is nagyon átjött! Emil részéről meg az volt nagyon szimpi, hogy azt mondta, hogy sokan a szakmában pénzért zenélnek, Nekik pedig az életük a zene, és ha nincs is koncert, akkor is mindig zenélnek.
Vendég 2003. 09. 12. 0:00
zsófi mi az email címed?
Vendég 2003. 09. 12. 0:00
Universal
Vendég 2003. 09. 11. 0:00
Sziasztok! Meg tudná nekem valaki mondani, hogy melyik kiadónál jelent meg Emilke maxija? Köszi!
Vendég 2003. 09. 09. 0:00
Hétfőn került a boltokban Emilio debütáló albuma Nagyon nagy világ címmel. Jó szórakozást!
Kiki 2003. 09. 09. 0:00
Szeptember 11.-én (csütörtökön) az RTL Klub műsorán, este 9 órai kezdettel, az ESTI SHOWDER-ben Emil zenél!
Vendég 2003. 08. 28. 0:00
Van honlapja Emilionak vki nem tudja??mert a kislemez borítóba van vmi cím csak nem jön be nekem..Zsófi 20-án nagyon szépen énekeltetek!!!Gratulálok!!!!!!!puszi..Gabi
Vendég 2003. 08. 27. 0:00
Volt szerencsém látni és hallani Emiliot a Szigeten a Babos Gyuláékkal, majd a Beach Houseon is. Bolyki Bali ajánlására mentem el és nem csalódtam :) Emilio tényleg mindent tud a zenéről, amit lehet. A dalok pörgősek, dallamosak, a koncert is igazán közvetlen hangulatban telt. Remélem jövőre már dedikált Emilio koncertet láthatunk a Beachen, mert ez lenne a minimum :)

Csak megköszönni tudom az élményt és csak így tovább :)

Roland
http://www.rolandweb.hu
Vendég 2003. 08. 22. 0:00
Hamarosan nyitok ugyanitt egy ugyanilyen fórumot, hogy látható helyen lehessen! Bocsi, hogy most nem jelentkeztem be! zsofi :-)
Kiki 2003. 08. 22. 0:00
Nekem Emil és Rajmund közös duettje a kedvenc! Eddig csak egy Delelős felvételen van meg, de már kikopik a kazettám, annyit tekertem vissza.
Vendég 2003. 08. 22. 0:00
Ha szeretnétek, hogy Emilio hallható legyen a Danubius rádióban, szavazzatok a Hot 20-ban a Szállj, csak szállj! c. dalára minden hétköznap 18-20h között. Tel.: 06-1-452-6161

Vagy kérjétek a kivánságműsorban:
SMS: 06-20-9550505
Email:
zsofi 2003. 08. 13. 0:00
A sokoldalú Emilio

Emilio neve egyelőre ismeretlenül cseng a hazai popiparban. A feltörekvő R’n B énekes nemrég debütált Szállj, csak szállj című kislemezével. A Karavánon készített interjúból azonban kiderül, hogy Jellinek Emil nemzetközileg elismert jazzdobos, és többek között Babos Gyulával zenél együtt. Az interjúhoz Babos Gyula is csatlakozott.


Emilio idén a Karavánon debütált énekesként, és a közönség mindig szájtátva hallgatja improvizációit. Eredeti nevén Jellinek Emiltől valóban nem áll messze a jazz világa, énekesként és dobosként egyaránt számtalan zenei projekt tagja. A nyíregyházi Karavánon Babos Gyula várta Emiliót, hiszen együtt indultak tovább egy fesztiválra. Az Emilióval készült beszélgetés után a Babos Project Romani vezetője is nyilatkozott.




Mióta foglalkozol a zenével?

Már tizenhárom éve a zenészpályán vagyok, elsősorban, mint jazz zenész. Többek között Szakcsi Lakatos Béla és Babos Gyula oldalán rendszeresen játszottam. 2001-ben, Brüsszelben megnyertem a legjobb európai jazzdobos díját.

Ha ennyire sikeres jazz-zenész vagy, miért próbálkozol a popiparban énekléssel?

Főleg azért, mert így a saját szerzeményeimet adhatom elő. Szerettem volna megmutatni a közönségnek ezt az oldalamat is. Earth Wind & Fire-en és Level 42-n nevelkedtem, és mindig is vonzott ez a zenei irányzat: az énekesi karrierre már hét éve készülök.

Szerinted Magyarországon mennyire van piaca az igényes R’n B zenének?

Teljesen, hiszen vásárolják a külföldi előadók lemezeit. Pontosan ez a célom, hogy végre magyar előadótól is hasonló minőségű zenét hallgathassanak.

Mikor indultok élő zenészekkel turnézni?

Terveim szerint a nagylemez megjelenése után. Szeptemberben kiadom a zenészeknek az anyagot, megtanuljuk és szigorúan csak élő fellépéseket vállalunk.




A nemzetközi jazzfesztiválokhoz képest milyen érzés a Karaván színpadán fellépni?

Számomra bármelyik színpad kihívást jelent. Mindig komolyan felkészülök, mindegyiket komolyan vállalom és szeretem.

Milyen a közönség reakciója?

Nagyon hálásak tudnak lenni, mert mindenki szereti az igényes muzsikát.

Hány együttesben játszol egyszerre?

Van egy zenekarom, a Bump, játszom Babos Gyulával a Romani Projectben, a Roy és Ádám együttesben dobolni szoktam, van Emilio, de állandó vendég vagyok jazz és word music formációkban. Mostanában a legfrissebb elképzelések szerint egy külföldi Dj oldalán acid jazz-alapokra énekelek rá.


Babos Gyulát kérdezem: Emilio szerényen nyilatkozott, pontosan miért kísérted el őt a Karavánra?

Több okból: ma este együtt játszunk a Csertői Jazz Fesztiválon, Roda Scott után lépünk majd fel. Másfelől nagyon kíváncsi voltam, hogy szóló előadóként mit produkál.

Korábban hallottad már az új anyagát? Esetleg zeneileg segítetted?

Az elsők között voltam, akik hallották, de nem zeneileg nem vettem részt. Amikor az első hat szám nyers verziója elkészült, akkor tiszteltem meg a fiút azzal, hogy végighallgattam.

Ez Emilio számára teljesen más stílus, mint amit veled játszik...

Valóban, énekesként kifejezetten poppal próbálkozik. Mindegy, hogy a közönség ért-e a zenéhez, ha valami működik, akkor működik. Megbeszéltük, és azt mondta, hogy nem akarja abbahagyni a Project Romani-t, amiben ő nagyon fontos szerepet kap, hiszen nemcsak az ütőhangszereken játszik, hanem énekel is.

Nekem hamarosan nem lesz zenekarom, mert a tehetséges zenészek mind-mind másban próbálják ki magukat: a bőgős, Hárs Viktor, a Hobo Blues Bandban jászik. A dobos, Borlai Gergő, Charlie-val és Jamie Winchesterrel zenél. Az énekesünk Katinka, a Romantic tagja, Emilio pedig szólókarrierbe kezdett. Mostanában azon viccelődöm, hogy átnevezem az együttest Project Romani All Stars-nak, hiszen azok a fiatal kezdő zenészek, akikkel létrehoztam az együttest, mára mindannyian fantasztikus karriert futottak be.

/forrás:danubius.hu/
zsofi 2003. 08. 13. 0:00
Roy & Ádám biográfia /forrás:uno.hu/
funky-rock duó

A zenekar Tramps néven alakult 1992-ben, akkor még négy taggal.
Kohánszky Roy és Nagy Ádám a klubközönség által kedvelt, gitárzenekar feloszlása után (1997) döntött úgy, hogy kettesben folytatják. Első nagylemezük, a Tartsd életben! 1998 augusztus végén jelent meg. Szinte egyedülálló módon öt kislemezük jelent meg az albumról, és mindegyikhez készült videóklip is, sorrendben: A csapból is én folyok!, a Trambulin, Egyetlen hang, Tartsd életben a Csak 1 pillanat, amely egy igazi nagyfilmes produkció, egy fiatal hollywoodi rendező, Keric MacDonald irányította felvételt. A kislemezen remixek is találhatók, amelyeket Marcel és Józsa Alex (V.I.P.) készített.

1999 június 27.-én a fiúk 8 session-zenész közreműködésével közel 300.000 ember előtt léptek fel a Hősök terén az LGT vendégeként a "Kapcsolat" koncerten.

Valamint egész évben folyamatos fellépések, valamint szakmai felkérések és kihívások (duett Cserháti Zsuzsával az "Adj még a tűzből!" c.albumán, Presser Gábor: "Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról" című album, Hooligans: "Mesét, álmot, mámort" c. album, Laux József: "Nem Semmi" c. albuma, Roland Szentpáti: "I killed my lips" c.albuma / USA).

A zenekar 2000. januárjában stúdióba vonult, hogy elkészítse a kissé irónikus címre keresztelt "Most jövünk mi!" című albumát, Amely 2000 május 08-án jelent meg. A fiúk februárban átvehették az "1999-es év modern rock albumá"-ért járó Arany Zsiráf díjat a "Tartsd életben!" c. első albumukért. Az CD-ről az első kislemezre kimásolt dal, a "Gyanús sláger" már a megjelenés pillanatában klipjével együtt hatalmas port kavart. Roy több vitaműsorban felemelte hangját a "tátogó" és "fantom" produkciók ellen. Ebből elég nagy háború keletkezett az "igazi" és a "hakni" produkciók között.

2000 május végétől megjelenik az interneten a fiúk hivatalos hon-lapja, a http://www.royesadam.hu. Júniusban egy 10 állomásos közös lemezbemutató turné indult a Venus zenekarral.

2000 július 2.-án az egy esztendejihez hasonlóan ismét közel 300 ezer ember előtt óriási siker a "Kapcsolat" napon.

Két év leforgása alatt a zenekar 11 válogatás CD-re került fel slágereivel (Best of Junior, Bravissimo 5., Ártatlan világ, Danubius vígállomás, Fiatal szerelmek, Bravissimo 6., RTL klub: Jó reggelt!, Jackpot 2000, Ják-show Hot 20, dancemix.hu, Régi nyár).

Július végén a fiúk egy hattagú stábbal és természetesen Barney-val (United) Benidorm-ba (Dél-Spanyolország / Costa-Blanca) utaztak, hogy leforgassák 6. klipjüket a "Feketén a hófehér" című dalhoz, amely néhány héttel késöbb már óriási sikerrel futott a Z+-on (ahol hetekig listavezető volt), és más tv csatornákon.

A dal hatalmas sláger lett, így bekerült a 2000-es év, letöbbet rádióban játszott 10 magyar dala közé.

A "Most jövünk mi!" c. második album lemezbemutató koncertje 2000.08.16.-án került megrendezésre a Budai Parkszínpadon.

Ez az ünnepi esemény volt a fiúk addigi legnagyobb önnáló bulija, természetesen teltház elött, a siker önmagáért beszélt. A koncerten vendégként fellépett a Mystery Gang rockabilly trió, valamint a United.

A nagysikerű fellépések, koncertek folytatódtak. November elején - elsősorban koncepciós problémák miatt - a fiúk megváltak addigi zenésztársaiktól, és állandó session-zenészekként bevették maguk mellé a már feloszlott Up! zenekar ritmusszekcióját, Papp Szabit (bass) és Mozsik Imit (dob).A zenekar jobb lett mint valaha. Végre egy olyan banda született, amiről a fiúk mindig is álmodtak, mint zeneileg, mint emberileg .A közös hullámhossz szinte ordít a szinpadról.

2000 november 10.-én elkészült a 7. videó-klipp a "Zsebemben a holnap" c. dalhoz, melynek föszereplője Juhász Bence, 10 éves váci kisfiú volt. Az új felállású banda sikert-sikerre halmoz a koncerteken. 2000 december 17.-én megrendezésre került a budapesti Long time-ban az I.Roy&Ádám klub, mely minden hónap utólsó vasárnapján várta a rajongókat.

2001 januárban Ádám nekilátott a 3. album előmunkálataihoz az Eleven házistúdióban, Roy és Szabó Leslie is az új dalok szövegírásával foglalatoskodott.

A fellépések, koncertek mellett folyamatosan folyik a munka, érlelődnek a dalok. A március elején megrendezésre került MAHASZ díjkiosztó gálán "Az év hangfelvétele"-ért járó Arany Zsiráf díjjal jutalmazta a szakmai zsűri a "Most jövünk mi!" című albumot.

2001 április végén napvilágot látott a 2. albumról a 4. maxi single az "Édesem" című dalhoz. A slágergyanús szerzeményhez video-klip is párosult, mely a "Feketén a hófehér"-hez hasonlóan Benidorm-ba forgott.

2001 július 1.-én immáron hagyomány szerinti koncert a Kapcsolat napon, a Felvonulási téren.
A többszázezres tömeg elött a Venus, a United, a Kispál, valamint Mel C. és a Kool & the Gang társaságában lépett fel a zenekar. A nyár folyamán folyamatos turné, szinte az ország egész területén. Augusztusban, a Coca-Cola felkérésére a zenekar stúdióba vonult, és rögzitette a Túl a forró... című vadonatúj dalt. A slágergyanús szerzemény felkerült a szeptemberben megjelent Élni jó! című válogatás cd-re.

2001 november 5.-én a fiúk New York-ba repültek a helyi Magyar ház meghívására, és unplugged koncertet adtak a Backgraft's klubban. Ezenkivül lehetőséget kaptak New York elsőszámú élőzenés klubjában, a Cafe Wha?-ban is beugrani a helyi fekete zenekarral jam-melni, ahol is osztatlan sikert arattak.

2002 őszén pedig 2 és fél év elteltével új albummal jelentkeznek a fiúk.
A lemez a koncerteken már megszokott hangzást, életérzést hozza vissza.
Az albumon 18 dal található, valamint egy multimédiás melléklet sok-sok fotóval, dalszövegekkel, stb. A fiúk szerint az Ahogy érzed eddigi legjobb és legérettebb albumuk.
Természetesen a modern kor igényeinek megfelelően multimédiás rész is található a CD-n.

Tagok:
Kohánszky Roy: 1971. augusztus 23.-án születtBudapesten az oroszlán jegyében. A szakma szerint az új generáció legtehetségesebb énekese. Saját bevallása szerint autodidakta módon kezdett el énekelni 7-8 évvel ezelőtt. Már 13 éves kora óta foglalkozik zenével (első zenekara a Shakers volt, majd ezt követte a One), akkoriban még gitározott, de emellett a focival is komoly szándékai voltak. Végül 18 évesen a muzsika kedvéért lemondott róla. A katonaság nagy lelki teher volt számára; ennek befejezése után kezdődött a Tramps-es időszak, sőt, közel húsz reklámfilmben is énekelt. 1997 szeptemberétől a Friderikusz Showban is szerepelt, mint a Tea együttes énekese, valamint a francia utcabálon is megjelent ilyen minőségben. A Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról új változatán is énekelt, ahol együttdolgozhatott Presser Gáborral, Ákossal, Lovasi Andrással (Kispál és a borz). Énekelt már duettet Somló Tamással, Kovács Katival és Presser Gáborral is.

Nagy Ádám: 1973. augusztus 20.-án születt Győrben az oroszlán jegyében. Véletlenül kezdett el zenélni, a vendéglátóipari szakközépiskola és a katonaság után. Egyébként hét évig vízilabdázott Pesten és Szolnokon, csapatával még ifjúsági bajnokságot is nyert. Kiemelkedő gitártudásának köszönheti, hogy játszhatott a Hair magyar nyelvű lemezén, mint sessionzenész, és 1997 tavaszán Kentaur lemezbemutatóján. Még ugyanazon év nyarán őt is meghívták a Teába, illetve Császár Előd turnéjára vendéggitárosnak.

A zenekar:
Gátos Iván - billentyűs hangszerek
Mitsch Gergo - basszusgitár
Balázs "Mamóka" Tibor - dob
Balkányi Móni - vokál
zsofi 2003. 08. 11. 0:00
Hazaértem Braunauból! Mi is nagy dicsőséget szereztünk kis hazánknak többek között a tegnapi fellépésünkkel! A koncert után hihetetlen nagy tapsvihar vett körül, felejthetetlen élmény volt! Puszi! :-)
Vendég 2003. 08. 09. 0:00
Imádom ezt a száll csak szállj c. számot!!és a klip sem rossz vagyis a minősége szerintem remek meg a hangulata is..szóval Emilio szerintem sztár lesz!!és remélem nem csak itt kis hazánkban(ezzel a tudással..)!!Kiss Áron,hogy lettél Emil producere??
Vendég 2003. 08. 09. 0:00
Emilio lemezbemutató koncertje aug.17.-én, vasárnap 20h-tól a Coca-Cola Beach house-on!
Vendég 2003. 08. 09. 0:00
Ma, vagyis szombat este a Viva Comet díjkiosztoján Emilio is fellép zenekarával!
zsofi 2003. 08. 07. 0:00
Köszi!Sajna nem leszek itthon, Braunauban leszek, 10-én előadjuk Bach h-moll miséjét!(majdnem 3 órás)! Puszi! :-)
Vendég 2003. 08. 06. 0:00
Sziasztok! jövőhéten hétfőn (11.-én) Emilio a Viva Interaktív c. műsorában vendégeskedik. Téma: a beat-box
zsofi 2003. 08. 04. 0:00
Bocsi, elfelejtettem bejelentkezni! Szóval nagyon köszönöm Mindenkinek! :-)
Vendég 2003. 08. 04. 0:00
Köszönöm Mindenkinek! :-)
Vendég 2003. 08. 04. 0:00
Ime egy interjú Emilio-val:

http://www.danubius.hu/Karavan/cikk_mainframe.html?ArticleID=c34084ac-cd97-4c8a-9437-71be0b0693d7
Vendég 2003. 08. 04. 0:00
Emilio nagyon király!!De Zsófihoz már nem tudok mit hozzátenni:)
Áron:rendes tőleg,hogy így egyengeted Emilke útját!
Bianka
zsofi 2003. 08. 04. 0:00
Köszönjük az információkat! Nagyon kedves Tőled! :-)
Vendég 2003. 08. 03. 0:00
Sziasztok!

Örömmel látom, hogy elindult ez a fórum. Íme Emilio tv, -és rádiós szerepléseinek időpontja:


06.19.csütörtök tv2 / Lazac / 1 dal

07.03.csütörtök Rádió C-interjú
07.05.szombat m1, Bravo tv – riport+kliprészletek
07.09.szerda tv2, lazac – 2 dal + riport
07.14.hétfő 14:00 Viva, interaktív – riport+klip
07.27.vasárnap 20:00 Danubius rádió, Hajrá Magyarok - riport


07.30.szerda 11:30- rtl klub, delelő – 2 dal, riport
07.30.szerda 19:00 RTL klub, Fókusz - kisfilm
08.01.hétfő 15:30 Viva, Sziget 11 – riport+klip

08.07.csütörtök este Viva, Comet díjkiosztó / 1 dal-Bed Beach
08.14.csütörtök m1 europarty – 1 dal
08.16.szombat bravo tv / werk
08.16.szombat Duna tv / Klipsz

Üdv: Kiss Áron, producer
2003. 08. 03. 0:00
én szeretem Emilliót nagyon egyedi hangja van azt vettem észre,hogy eddig az összes Roy bulin feldobta a hangulatot és remekűl száj perkázik,holnap vagy holnap után megis nézem a Babossékkal/Borlai Gergő/
zsofi 2003. 08. 03. 0:00
Elkeserítőnek tartom, hogy ez a téma ennyire nem érdekel senkit! Na majd ha Emil befut! :-)
zsofi 2003. 07. 30. 0:00
Emilről pár infót találhattok a http://www.royesadam.hu-n! Mostanában Velük is fellépeget itt-ott! :-)
Vendég 2003. 07. 29. 0:00
YEAH!!!
kicsi p.i.m.p. 2003. 07. 28. 0:00
izé én nem ismerem.persze ez is csak az én múveletlenségem biztos......
zsofi 2003. 07. 28. 0:00
Aki szeretné hallani, és látni Emilt, az kapcsoljon holnap este (kedd) az RTL Klubra, a Fókusz című műsorra!:-)
zsofi 2003. 07. 28. 0:00
Úgy érzem, helye van Emilnek a fórumok közt! Kiváló jazz-zenész, és ha szájdobol olyan, mintha egy egész dobszerkó szólna! Nem beszélve a gyönyörű és jólképzett hangjáról! Csak dicsérni lehet! Napokban jelenik meg egy maxija, amelyet egy 10 szupi számot tartalmazó nagylemez követ szeptember elején! Aki csak teheti hallgassa meg! :-)

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Dance, Pop