Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » DÜHÖNGŐ » Mozi + TV

John Cusack

létrehozva: 2003. 08. 18.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

VENDÉG 2014. 06. 04. 15:07
...
VENDÉG 2013. 11. 09. 15:52
(:(
Rema 2004. 10. 12. 0:00
Én ezidáig nem igazán ismertem ezt az embert, de tegnap láttam a "Pop, csajok, satöbbi"című filmet, és
azóta nagyon szimpi. A filmről amiről beszéltetek nem igazán tudok nyilatkozni, mivel nem láttam, de videós
terveim között szerepel.
Egyenlőre csak annyit tudok, hogy a "Pop, csajok satöbbi"nagyon jó film, mindenkinek ajánlom és a Cusack-eseknek alap!
Max 2004. 01. 05. 0:00
Hát én nem vagyok ekkora hazafi ha magyar színészek szerepeltetéséröl van szó.... csak a teljesítmény érdekel. Azzal pedig Stohl meg Hernádi elég hadilábon áll szerintem.. De lehet hogy elfogult vagyok mert annyit látom a Tv-ben öket.
Kiki 2003. 11. 25. 0:00
Megint nem jelentkeztem be, de én voltam mind a kettő alattam szóló! Kiki
Vendég 2003. 11. 25. 0:00
Kedves Lennon9 Barátnőm!

Nagyon csendben vagy mostanság!!:(

Beindítottad a fórumot, aztán jól eltűntél, már nem is jelentkezel!! Na szép!

Ha olvasod, akkor léci szólj hozzá a témához, mert kíváncsi vagyok a véleményedre!! Láttad-e a filmet? Hogy tetszett?....stb.

Megkaptam ám a mail-t, hogy megérkezett John-tól a várva várt dedikált fotó! Ha hiszed, ha nem, de együtt örültem ám Veled!

Lassan én is összeszedem magam, és válaszolok a levélkédre! Oksi?! Puszka!
Vendég 2003. 11. 25. 0:00
Szia MadMax!

Ismételten köszi a hozzászólásodat! Ahhoz képest, hogy nem vagy egy Cusack fan, mégis mindig van néhány kedves szavad a számunkra! Én ezt nagyon értékelem!

Egyébként én nem hallottam erről a kitiltásos dologról, most hallom Tőled először!

A Max-ot én csak egy hete láttam.:( Idáig vártam, hogy a hozzánk legközelebb lévő moziba is eljusson. (Szörnyen lusta vagyok!!) De nem hiába vártam, végre eljutott! Igaz, hogy csak napi 1 vetítéssel, de én ennek is nagyon örültem.

A filmnek elég komoly témája volt, ezért nem tartozik a kedvenc filmjeim közé. (Továbbra is megmaradnak kedvencnek a "szerencsétlen szerelmes" témájú vígjátékok.) Ráadásul a film végén összeverik John-t, és nyitva marad a kérdés, hogy meghal-e vagy sem. Ez valahogy nem tetszett. Akkor már sokkal inkább elviseltem volna, ha mondjuk az Azonosságban Ő lesz a pszichopata gyilkos.

A magyar szereplőkről annyit, hogy fantasztikus érzés volt őket látni egy "nagy amerikai" filmben. Meg a stáblista is szinte végig magyar emberkékről árulkodott. Ez nagy boldogsággal töltötte el a szívemet. Nagyon szívesen lettem volna bármelyikük helyébe!!:))) A magyar helyszíneket sajnos nem ismertem fel a felvételeken, de majd kutatgatok egy kicsit az Interneten, hátha megtudom a pontos forgatási helyszíneket!

Hirtelen most ennyi jutott eszembe!

Üdv.: Kriszta
Max 2003. 10. 22. 0:00
Nem vagyok benne biztos továbbá, hogy jó dolog sül ki a magyar arcokból. Stohl Andrástól meg Hernádi Judittól rosszul vagyok pl.
Max 2003. 10. 22. 0:00
Láttam az elzetest. Biztos tuti lesz, de hallottam olyat, hogy néhány konzervatív országban betiltani készülnek a filmet, nehogy -A fiatal Hitler pszihés evolúciója ráhatással legyen a tizenéves fiatalságra- ezt egy brit kritikus mondta. Na szerintem ez egy kapitális baromság. Az ilyen öltönyös bunkókat utállom a legjobban, akik beleugatnak abba hogy mit szbad nézni és mit nem. Még jó hogy már nem vagyok tizenéves... :)
A film meg tutira üts lesz.
Kiki 2003. 09. 24. 0:00
A Max magyarjai

Semmi kétség, a Max (Max, hazai bemutató: szeptember 25.) nálunk is alaposan meg fogja osztani a mozinézőket: hiszen az egész világon viták csaptak fel a nyomában. Az ifjú Adolf Hitler és egy zsidó műkereskedő különös barátságát bemutató történetet sokan botrányosnak tartják, és sokan vitatják.

Egy biztos: a jórészt Magyarországon forgatott film magyar közreműködői mind vitathatatlanul kellemes emlékekről számolnak be, és jól érezték magukat a John Cusack-kal közösen végzett munka során.
Hernádi Judit azt nyilatkozta, hogy mindkét főszereplő, Cusack és a Hitlert alakító Noah Taylor is nagyon kedves volt vele. Sőt, ő úgy emlékszik, hogy a stáb a vicces, kedves Taylort imádta a legjobban, ő igazi „édes pofa” volt. Cusack-ról csak annyit mondott: „jó volt vele dolgozni, mert tudott az ember szemébe nézni.”
Kulka János szerint sem megrázó híres emberekkel játszani. Legfeljebb akkor illetődött meg, amikor a közös munka közben megnézte az Amerika kedvencei című vígjátékot. „nemrég még Julia Roberts-szel csókolózott, most meg velem dolgozik!” – gondolta.
Stohl András számára a helyzet egyszerűbb: neki nem volt közös jelenete Cusack-kal, így a partvonalról, kényelmesen figyelhette, hogyan alkalul át a vidám, amerikai színész a félkarú, keserű emberbaráttá, aki puszta szeszélyből gondoskodni akar egy szegény, kétbalkezes veteránon: a későbbi Hitleren.
Kiki 2003. 09. 24. 0:00
Kimásolok néhány cikket a netről, forrást nem írok, mert reklámnak számítana, így reménykedem, hogy nem leszek kimoderálva! Legalábbis bízom benne, mert akkor a cikkeket is lehetne véleményezni!

Max-magyar filmpremier

Szeptember 23-án, kedden este a Kossuth moziban került megrendezésre a Max című film magyar premierje. A produkció számos magyar vonatkozással bír, így például a filmet Budapesten forgatták, és jó néhány mellékszerepet magyar színészekre bíztak. A film opertőre pedig nem más, mint Koltai Lajos.

És itt még nincs vége a sornak, hiszen a film producere a magyar származású Hámori András. Jól fog esni, amikor felfedez az ember néhány ismerős pesti utcaképet, vagy amikor magyar arcokat lát viszont a kanadai-német-magyar-angol koprodukcióban, úgy mint Kulka János, Hernádi Judit, Stohl András, hogy csak néhányat említsek.
Kiki 2003. 09. 24. 0:00
Holnap lesz a hazai mozikban a Max premierje, (mostanában nagyon elkényeztetnek minket a mozik Cusack filmekkel, úgyhogy igazán nem lehet egy rossz szavunk sem) szerintem lennon9 nevében is mondhatom, hogy szeretettel várjuk a véleményeket, hozzászólásokat ezzel kapcsolatban!
Kiki 2003. 09. 24. 0:00
MadMax köszi a kedves szavakat! Egyébként nekem sincsenek Cusack rajongó ismerőseim, ezért örültem olyan nagyon, hogy lennon9 megnyitotta ezt a fórumot! Most legalább már elmondhatom, hogy egy mégis van! Az én lányzó ismerőseim is többnyire Leonardo DiCaprio-ért, Brad Pitt-ért, vagy esetleg Hugh Grant-ért vannak nagyon oda, úgyhogy teljesen igazat adok Neked ebben a kérdésben! Mint tudjuk, minden ember más és más, az ízlések különbözőek, nekünk úgy hozta az élet, hogy Cusack lett a favorit. Nálunk ez így sikerült!
Max 2003. 09. 15. 0:00
El van nézve. Akit meg nem érdekel a téma az eleve be sem jön a topic-ba. Csak azt nem értem miért pont Cusack-ot sztároljátok. Meglepett egy kicsit, mert a lányok általában Brad Pitt-ért meg a hasonló ürgékért vesznek meg, erre tessék, az orrom elött talál egymásra két Cusack fan. Az ismeröseim körében egy Cusack fan sincs.
Kiki 2003. 08. 28. 0:00
Bocsi a "kedvec"-ért! Remélem, hogy így 1 óra táján elnézitek ezt nekem! Köszi!
Kiki 2003. 08. 28. 0:00
MadMax Azért van abban valami igazság, amit Guest mondott. Megmondom őszintén, hogy én nem ismerem a kedvec színészeid munkásságát, de a napokban pont láttam egy Robert De Niro filmet, a Jackie Brown-t, és abban is egy kétes alakot játszott..
Engem minden érdekel, ami a "mókus"-sal kapcsolatos. Egyébként Lenivel már el is kezdtünk levelezni, és teljesen új dolgokat tudunk egymásnak mondani a "mókus"-ról. Mókus! Ez nagyon tetszik nekem! Szóval, azért kettesben rendezzük el a dolgot, mert nem szeretnénk senkit sem fárasztani, akit esetleg nem nagyon érdekel a téma.
Max 2003. 08. 25. 0:00
DeNiro meg Pacino filmjeinek a fele sem maffiás. Cusack-ot meg megnézném már valami pszihopata szerepben is, ami filmet láttam vele, abban mind jófiú volt. Csak romantikus filmben ne játszon mert az nem áll jól neki... Kiki, ti tényleg így sztároljátok ezt a mókust, hogy még az ex-hotelszobája is érdekel?
Vendég 2003. 08. 25. 0:00
Nagyon helyes férfi, és jó színész.
Robert DeNiro Al Pacino nagyon szuper színészek, és olyan filmekbe is valóak amiket játszottak ---> maffiás filmek. John viszont alkatilag más, nincsen kemény arca, de ettől még nem rossz színész, mert nem játszott kemény filmekben.
Little Devil 2003. 08. 24. 0:00
Én mostanában láttam az Azonosságot..hát szerintem túlcsavarták egy csöppet a történetet..
de John Cusack télleg jó volt benne.
Kiki 2003. 08. 22. 0:00
Elfelejtettem az elöbb bejelentkezni, én vagyok az a bizonyos Guest. lennon9 most már meg tudod nézni az én e-mailemet is, én már megnéztem a Tiedet.
Vendég 2003. 08. 22. 0:00
lennon9! Szívesen dumcsiznék Veled, mert nekem is a legkedvencebb színészem. Más miatt jöttem be az oldalra, de nagyon megörültem, amikor láttam a nevet: JOHN CUSACK. Képzeld el, hogy most olyan dolgon piszmogok, hogy interneten megkeresem a filmjei forgatási helyszíneit, és magam szórakoztatására kigyűjtöm filmek szerint csoportosítva. Eddig csak a Grosse Pointe Blank-kel, bocsánat az Otthon, véres otthonnal végeztem, de jó lett nagyon! Nekem a kedvencem Tőle a Tuti dolog, a Jobb, ha hulla vagy, a Szerelem a végzeten, az Amerika kedvencei. Megmondom őszintén, hogy én a régebbi filmjeit sokkal jobban kedveltem, mint a mostaniakat. A John Malkovich-menet nagyon nem tetszett, szerintem olyan hülyeség volt a film, pedig ezért az alakításáért jelölték is valamilyen díjra. Az általad említett filmeket szerencsére mind láttam, de az ötven valahány filmje közül nagyon keveset. MadMax véleményével nem értek egyet, mert John csak nálunk nem ismert, Amerikában a legjobb színészek között van. Amikor Budapesten forgatta a Max-et Te voltál kint, tudtad, hogy melyik szállodában lakott? Mert én nem. Nagyon el voltam keseredve, mert nem cikkeztek Róla semmit, és borzasztóan irigyeltem Hernádi Juditot, hogy Vele forgathatott. Mindjárt megpróbálom megkeresni az e-mailedet, és felvenni Veled a kapcsolatot, hogy tudjunk eszmét cseréli a különböző filmjeiről. Addig is szióka!
2003. 08. 19. 0:00
Köszi az őszinte véleményt! :)
Max 2003. 08. 19. 0:00
Nem a mufajt hasonlítottam össze, hanem a színészi képességeiket (azért kérdeztem ezt a három fickót mert nekem ezek a kedvenceim). Az említett filmeknek láttam a felét, meg a Con Air-t is, de abban is csak max. 3 féle arckifejezést váltogatott. Magyarul nem hiteles a srác szerintem. Azt nem mondom hogy nem jó színész csak nekem nem jön be.
2003. 08. 19. 0:00
Robert De Niro-val láttam az Ez a fiúk sorsát, Taxisofőrt, Apádra Ütököt és szeretem Robert De Niro-t is. Al Pachinoval láttam a Keresztapát. Nortontól meg az egyik kedvenc filmem az Amerikai História X.
És Te láttad Cusack-től a Pop, csajokat , a Tuti dolgot, az Azonosságot, vagy a John Malkovich menetet?
Egyébként szerintem ne kevrejük össze John Cusack-et Robert De Niro-val-->A kettő teljesen más műfaj.
Max 2003. 08. 18. 0:00
Te láttál már Robert DeNiro-val vagy Al Pacino-val vagy, hogy a fiatalbb korosztályt is említsem, Edward Norton-nal filmet? Hozzájuk képest Cusack nem nagy szám... Lehet hogy tévedek, de eddig nem nagyon mutatta meg magát...
2003. 08. 18. 0:00
John Cusack az egyik legjobb amerikai színész (ha nem a legjobb).
Ha láttál tőle egy filmet és van róla véleményed, vagy csak magáról Johnról van véleményed, akkor osztd meg velünk!

Fórum » DÜHÖNGŐ » Mozi + TV