Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » DÜHÖNGŐ » Keres-Kínál

Tagot keres

létrehozva: 2003. 10. 30.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Csíbor 2019. 06. 24. 10:42
Amatőr rock banda dobost és énekest keres. Budai vagy tatabányai próbateremmel. Stílus rock, metál, punk. Cél hobbi zenélés, feldolgozásokkal, saját számokkal a későbbiekben koncerteken való részvétel.
Érdeklődni:
kriszti 2014. 10. 20. 13:45
Sziasztok!Pop-lánycsapatba keresek tagokat!Dal van!!!!életkor-18-33 között,stílus:Pussycatdolls,Destiny's Child
tel/06/70-570-84-21
Pécsi zenekar 2014. 05. 09. 11:33
Pécsi rutinos zenekart, zenésztársakat keresek énekes, énekes-gitáros, vagy énekes-basszusgitáros poszton. Részletek:
chris2014 2014. 03. 25. 21:46
Sziasztok!

Az Ellenméreg zenekar beugró basszusgitárost keres a meglévő basszeresünk mellé, aki egyéb elfoglaltságai miatt nem mindig tud jelen lenni a fellépéseken. Saját próbateremmel rendelkezünk Csepelen. Rengeteg fellépési lehetőségünk van, ezért SOS-ben keresünk pótbasszert.
A zenekar facebook oldalán megnézhetsz minket:
https://hu-hu.facebook.com/pages/Ellenméreg/1427883030777069?ref=stream
E-mail címünk:

Akit érdekel, mindenképpen jelentkezzen!
Moricka 2014. 01. 13. 4:26
Énekesnőt és ritmusgitárost keres a Nikotin zenekar!

A több éve, szinte végig állandó tagokkal működő rockzenekar jelenleg új tagokat keres. Korunk 24 év, stílusunk dallamos rockzene. Nem vagyunk profik, de lehetőségeinkhez mérten igyekszünk igényes zenét csinálni. Olyan MEGBÍZHATÓ énekesnők és gitárosok jelentkezését várjuk, akik a rockzenei vonalon szeretnének egy jó hangulatú zenekarhoz csatlakozni, és részt tudnak venni saját számok írásában.

Korábbi lemezünkről 2 felvétel:
https://www.youtube.com/watch?v=bmvWdG8HeDY
https://www.youtube.com/watch?v=wmCCDjceHWU
Ezt ne 100%-nak, csak irányvonalnak vegyétek! Az új számokat közösen írnánk, ehhez hasonló stílusban, könnyebben emészthetőbb dalszöveggel és több gitáros riffel és szólóelemmel.

Ha kedvet kaptál, várjuk jelentkezésed ;-)
| http://www.facebook.com/nikotinzenekar
hunnia 2013. 10. 18. 11:29
Hunnia ( nemzeti érzelmű kiskunhalasi rock zenekar) gitárost keres
Elvárásaink:
• Saját,koncertképes cucc.
• Komoly emberi,illetve zenei hozzáállás, megbízhatóság (heti minimum egy próba)
• életvitelében és gondolkodásában tükröződjön a nemzeti öntudat (HITELESSÉG)
• A zenekar mihamarabbi koncertképessé tétele a koncertanyag eredményes elsajátításával.

Magunkról:
10 éves múltal rendelkező zenekar, bár már nem az alapító tagokkal. Átlagosan havi két fellépésünk van. 2012/2013-ban a Kárpáta egyik előzenekara voltunk. 2012-ben jelent meg legújabb albumunk " HA MINDEN ELVÉSZ CÍMMEL"

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
30/588-7427
Inhos 2013. 10. 06. 12:31
A Halalnihil nevű Harsh Noise/Power Electronics formáció második énekest keres, aki lehetőleg nő nemű legyen - a hangzási, illetve hangulati változatosság miatt. A vokálstílus leginkább szimpla beszéd lenne, de nem lennék ellenére, ha a hangos visítás is menne. Zenei tudás bár nem kell, nem lenne hátrány, ha az effektekhez, keverőkhöz, különböző mikrofonokhoz, szintetizátorokhoz stb:. értene az illető, és rendelkezne is ezek közül valamivel. Szóval, minimális hangtechnikai tudás, felszerelés előny lenne, de nem szükséges, a vokál a lényeg.
Fontos dolgok még, hogy ne legyen kifogása a néha igazán szélsőséges (nem politikai értelemben) vett szövegek ellen, illetve a közös tevékenységek (fizikai kiadások, próbaterem, stúdió, stb:.) költségein is osztozkodni kell.
Korhatár nincsen, de örülnék, ha már 18 évesnél idősebb lenne az illető. A külső nem érdekel, meg amúgy se azért kell nő, hogy eladhatóbbá tegyem ezt az amúgy se popularitásra törekvő műfajt!!!

Egy szám a sok közül, hogy általában milyen is ez a dolog: https://soundcloud.com/halalnihil/ezer-darabb-baszott-gyermekkor
Aki ezt a számot végighallgatja, tetszik neki, és úgy érzi, hogy van benne némi perverzitás ezen műfaj művelésére, és kedve is lenne hozzá, az írjon erre az e-mail címre, érdeklődjön itt:
Nyuszyka 2013. 09. 03. 9:08
Üdv!Dobost keresek meglévő bandába amilyen hamar lehet...Stílus rock...Lehetőleg pécsit.Feltétel: pécsi legyél vagy Pécs közeli,a heti 1 próba ami legtöbbször hétvége szombat vagy vasárnap ne okozzon gondot,megbízhatóság,Terem dijat rendszeresen fizesd felszerelés van-illetve ha cin készlettel rendelkezel előny...( LÁNYOK NŐK és mindenféle nő nemű lények kizárva!!!!!).Ha érdekel privátban a többit...
Nyuszyka 2013. 09. 03. 9:02
Üdv!Dobost keresek meglévő bandába amilyen hamar lehet...Stílus rock...Lehetőleg pécsit.Feltétel: pécsi legyél vagy Pécs közeli,a heti 1 próba ami legtöbbször hétvége szombat vagy vasárnap ne okozzon gondot,megbízhatóság,Terem dijat rendszeresen fizesd felszerelés van-illetve ha cin készlettel rendelkezel előny...( LÁNYOK NŐK és mindenféle nő nemű lények kizárva!!!!!).Ha érdekel privátban a többit...
Sing Projekt 2013. 03. 08. 17:40
ÉNEKES keres profi zenekart. Énekes-gitáros (szükség esetén énekes-basszusgitáros) vagyok. Részt vennék jó háttérrel rendelkező profi produkcióban. Részletek e-mailben:
blasjcross 2013. 02. 13. 11:09
Budapesti nemrégiben felbomlott együttes két megmaradt tagja keres új embereket gitáros posztra az újraértelmezett projekthez! Irányvonal, stílus adott: metál/numetál + sampler (elektro, dnb, dubstep) dallamos helyenként kemény énekkel. Próbaterem van, saját anyagot kérésre küldjük.
Elérhetőség:
- email:
- tel.: 06 30 2359293 (Balázs)
Sing Projekt 2013. 02. 07. 14:50
ÉNEKES keres profi zenekart. Énekes-gitáros vagyok, részt vennék profi produkcióban. Részletek e-mailben:
Nyuszyka 2013. 01. 21. 9:18
Sziasztok!Énekes szólógitárost keresek sürgősen most alakult zenekarba....Feltételek nincsenek ill nem sok...Annyi csak hogy saját cuccod legyen a próbaterem miatt;Pécsett vagy környékén lakj-próbaterem Pécsen van....Nem kell vérprofinak lenni,mi sem vagyunk azok....Tankcsapdát és ehhez hasonló számokat játszunk meg ami menet közbe jön :D erre az email címre írhattok:
hs134j 2012. 10. 02. 16:42
PÉCSI ZENÉSZTÁRSAKAT KERESÜNK. Részletek e-mailben:
metaljohsy 2012. 10. 01. 18:48
Budapesti S.C.U.D. zenekar énekest keres!
A zenekar magyar nyelvű zenéket játszik, saját és feldolgozás dalokat.
Korosztály: 30-42 év, de a kor nem számít!
Feldolgozásaink amiket eddig játszottunk: Tankcsapda, Depresszió, Stress stb.
A zenekar komoly terveket szövöget, így komoly hozzáállású személyt keresünk!

Négy féle embertípus nem érdekel:

1. Tesztoszteron bomba vagy hisztis (ezt nem toleráljuk).

2. Lusta (a próbán szeretné megtanulni a számokat, és felkészületlenül jön).

3. Link (hol jön próbára, hol nem jön; sokszor indokolatlanul késik stb).

4. Csak és kizárólag pénzért zenél (ez szórakozás, nem munka).
Zene meghallgatható a zenekar hivatalos honlapján: http://www.scudzenekar.mlap.hu

Jelentkezni a zenekar mail címén lehet: , vagy keressétek Zsút a menedzsert: 0670/2047400
Mendsa 2012. 09. 29. 0:08
Budapesti Zenekar leendőbeli dobosát keresi !
Főleg Punk vonalon mozognánk ( Punk-rock, Pop-punk szám hangulatától függően ), de Glam rock illetve kicsit zúzósabb irányban is gondolkozunk.

Elvárások szerint a tehetségen/ kívül még a stílus is fontos, mert a jövőre gondolva jobb, ha mi alakítjuk ki a stílusunkat nem pedig valaki más. Nagyban gondolkodunk, a csillagok felé vettük az irányt, szóval a hozzáállásodnak is ennek megfelelőnek kell lenni.
Heti minimum 1 próbáról lenne szó, illetve pár hetente "csapatépítő" (lerészegedő) zenélős hétvége. Egyáltalán nem coverekben gondolkodunk, hanem saját számokban.

Fényképes/videós jelentkezéseket erre az e-mailre várjuk:
Nyuszyka 2012. 08. 11. 20:23
Sziasztok!Zenésztársakat keresek Pécsett vagy környékén...Én basszusgitáron játszom/tanulgatok....Ha kezdő vagy az nem gond-én sem vagyok profi :D Rock/Punk/Goth zenét szeretem nagyon..PL:Tankcsapda,Volbeat,Whitin Temptation,Sonata Arctica,Pokolgép stb...Várom a jelentkezéseket...
jelentkezni/érdeklődni: emailen lehet...
smoker 2012. 08. 06. 13:53
Komoly hozzáállású zenekar hasonlóan komoly hozzáállású énekest keres!

Ez már a sokadik hirdetésünk és az a helyzet, hogy nagyrészt komolytalan emberek jelentkeztek!
Egy lehetőleg 18 feletti, de azért 40 alatti, (szövegekből adódóan) férfi énekest keresünk, akinek nem árt ha van némi tapasztalata, habár ez nem feltétel!
A lényeg, hogy legyen valamennyi hangod, elkötelezettséged a zenekar irányába, járj próbákra, és úgy alapjában véve legyél lelkes, és akarj haladni, fejlődni!
Eddig hárman vagyunk (gitár, dob, bőgő), és kb egy éve próbálunk így, dalaink készülnek, néhány már kész is van, magyar szöveg van az eddigiekhez! Stílusilag nem tudnám behatárolni amit csinálunk, rock és metal elsősorban, de igyekszünk változatos, többféle hatást felvonultató dalokat írni, jó ha nyitott vagy! Nem megélhetés céljából játszunk vagy ilyesmi, és mi sem vagyunk profik, de szeretnénk végre egy normális, megbízható énekest találni, ha úgy érzed te lennél az, jelentkezz!!!

Ha valaki jelentkezik, írhatna magáról pár sort, mert sokan csak megkérdezik mi is ez, aztán se szó, se beszéd eltűnnek! Köszönjük!
Basserman 2012. 07. 22. 14:10
Basszusgitáros zenekart keres!!!
Hobby zenélés céljából keresek zenekart. 16 éve tanulok zenét, de nem a basszusgitár a főhangszerem, ez csak amolyan hobby...Kb. 3 éve kezdtem el, és leginkább valamilyen bulizenekart keresek, akik nem csak egy stílust szeretnének játszani, hanem szeretnek kalandozni. Vállalok vokált, sőőőt, ha van rá igény, szívesen kipróbálnám magam éneklés terén is, bár ezen a téren még semmilyen tapasztalatom nincs...(kb. 15-20 számot tudok, teljesen vegyes stílusokban...)
A Metál, Rock, és saját számos zenekarok nem érdekelnek, nem szeretnék lemezt, se hajat rázni, stb., csupán zenélni szeretnék egy jót! :)
Ha kellek, írj! :)
Stop zenekar 2012. 05. 27. 20:00
Két évig működő, de most újjá/újra alkuló budapesti bulizenekar keres, olyan fiatal zongoristát és gitárost, akik szeretnek zenélni, "kalandozni" a különböző stílusok között, és akik nem a saját számok írásával szeretnének "bohóckodni". A repertoár mindenféle stílusú, és évjáratú, közismert, bulizós slágerekből állna. A cél nem a "sztárság", és nem a pénzkeresés, hanem hogy jól érezzük magunkat, és jó zenéket játszunk!
Ha felkeltettük az érdeklődésed, írj a címre!
Zsombor 2012. 05. 16. 11:05
Komoly zenei produkcióhoz keresünk olyan gitártudással rendelkező fiú zenészt, aki szívesen játszana pop-rock stílusirányzatú zenét és komoly hozzáállással rendelkezik. Mivel a produkció nyár elején kezdődik, így minél hamarabb szeretnénk megtalálni a megfelelő embert. Fontos, hogy nem hobbi zenekar vagyunk, és nem is hobbi zenészt keresünk, hanem olyat aki nem fél megjelenni ősz elejétől tv adásban.
Elvárások: 18 és 25 év közötti fiú tagot keresünk Budapest és környékéről, komoly gitártudással és kifejezetten előnyt jelent ha énekelni is tudsz. Fontos, hogy egyéniség legyél és pluszba kérünk demó felvételt bármilyen produkcióról, valamint egy rövid szöveges bemutatkozást + fénykép.
E-mail: vagy Tel: 0630/466-11-99 Csak komoly szándékkal rendelkezők jelentkezését várjuk!!!
Lac 2012. 05. 06. 11:11
3 éves Budapesti ska-reggae zenekar keresi 18és30 közötti dobosát Jó hangulat, havibéres próbaterem(dob is van), kb 1 órás

műsor, ambíciókkal teli banda...

Érdeklődni az címen lehet.
bosco 2012. 03. 19. 17:42
Hello!

Dobost keresek egy most alakuló bandába Isaszeg, Gödöllő, vagy Dány településen. Nem kell hogy profi légy mi se vagyunk azok, csak szeresd amit csinálsz. Ha éppen dobolsz, vagy ismersz valakit aki dobol e három település egyikén, akkor szólj légyszives!
Bővebb információ:
Vendég 2012. 02. 28. 14:28
Sziasztok!Zenésztársakat keresek Pécsett vagy környékén...Én basszusgitáron Játszom/tanulgatok....Ha kezdő vagy az nem gond-én sem vagyok profi :P Rock/Punk zenét szeretem nagyon..Példaképem a Tankcsapda...Várom a jelentkezéseket...Főleg srácokét a lányokat nem birom nagyon és nem is jövök ki velük-utálom a hisztijüket és a nyavajgásukat :P
jelentkezni/érdeklődni:
emailen lehet...
Vendég 2012. 02. 22. 22:36
Sziasztok!

Szeretnék 0-tól 100 éves korig lelkes jelentkezőket egy budapesti Beatles tribute-féle banda alapításához! Én 16 éves vagyok, és Ringo szerepét tölteném be...így még várok zenélőtársakat a fab four további tagjai részére! Tehát akinek felkeltette érdeklődését hogy alapítsunk egy javarészt Beatles számokat játszó vidám együttest, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot a e-mail címen!

Köszönöm!
Vendég 2011. 03. 16. 13:05
Stoner Rock együttes keresi Énekesét!

Ha szereted az igazán poros és sziklás sivatagi rock zenét akkor itt a helyed!
Lényeg, hogy legyen célod a műfajban, legyél kreatív és megbízható!

Irányvonal amit képviselünk:
Kyuss, Karma to Burn, Unida, Clutch, Sasquatch, Cowboys & Aliens, (Queens of the Stone Age)!


Székhelyünk Budapest! Itt vannak a próbák is!

Ha bármilyen további kérdésed van, vagy szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot akkor ezt a következő e-mail címen megteheted:

Vendég 2011. 03. 15. 20:44
Sziasztok!

Monor és környékére keresek fiatal lányokat egy teljesen új mulatós zenekarba.

Érdeklődni:
Vendég 2011. 02. 15. 15:56
Stoner Rock együttes keres basszus és szóló gitárost!

Ha szereted az igazán poros és sziklás sivatagi rock zenét akkor itt a helyed!
Lényeg, hogy legyen célod a műfajban, legyél kreatív és megbízható!

Nem kifejezetten profi zenészek jelentkezését várjuk, tehát ha úgy érzed nem rendelkezel magas szintű zenei ismeretekkel, de van érzéked a hangszered megszólaltatásához akkor már megéri jelentkezned!

Irányvonal amit képviselünk:
Kyuss, Karma to Burn, Unida, (Queens of the Stone Age),
Slo Burn, Sasquatch, (Clutch), Cowboys & Aliens

Székhelyünk Budapest! Itt vannak a próbák is!

Ha bármilyen további kérdésed van, vagy szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot akkor ezt a következő e-mail címen megteheted:

Álmos 2011. 01. 24. 13:59
Sziasztok
Instrumentális drum n bass trióhoz keresünk egy billentyűs-midi kontrolleres laptop -dj -s arcot. A felállás úgy lenne, hogy dob-basszusgitár- és a billentyűs.
Szóval mint említettem az irány a Drum 'N Bass lenne, valamint egyéb alapból elektronikusan indult stílus (jungle, dubstep...stb.), és instrumentális alapokra helyeznénk azt. :)
ha érdekel a dolog írj egy mailt:
Vendég 2011. 01. 17. 19:25
Sziasztok!

Budapesti ska-reggae zenekar keresi fúvósait(szaxofon, trombita, harsona)
Billentyűsöket is várunk :)
Jelenleg 7en vagyunk, 18-30 évesek, mindenki kedves, jó a hangulat :)


Ha érdekel, írj az -ra
Vendég 2010. 12. 09. 10:27
METAL DOBOST KERSÜNK!!!

A mumus zenekar keresi technikás metaldobosát Budapestről, vagy környékéról!
Stílus: progresszív thrash metal, vagy valami olyasmi...
Demo készítés kilátásban, koncertek tervben, főleg saját dalok, meg pár feldolgozás is van a repertoárban...
Saját próbaterem van. Csak komoly hozzáállású, elkötelezett zenészek jelentkezését várjuk...
Ja és nem hátrány, ha bírod a metált.. :D
http://www.mumus.net

Jelentkezés:
06706509968
repa 2010. 12. 01. 19:28
Sziasztok! Zenésztársakat keresek BULIZENEKARHOZ, bárzenekarhoz. A stílus, szinte mind1. Az alábbi linken találtok több infót rólam.

http://www.youtube.com/user/barzene?feature=mhum
Vendég 2010. 11. 30. 17:55
Egyedi, de leginkább a metálhoz közel álló stílusú zenekar keresi kellően lelkes dobosát
Ha érdekel, az alábbi elérhetőségek vmelyikén jelentkezz:


06/30 990-2924
Vendég 2010. 11. 28. 19:58
budapesti, rock, punk, alter stílusú zenéket játszó együttes keres megbízható dobost. heti 1 próba.fellépési lehetőségek.
egyéb kérdésed van, írj:

spaceman 2010. 11. 28. 17:57
Az ACE IS GOD ( KISS Tribute Band ) DOBOST KERES. Olyan dobost keresünk, aki ismeri, szereti a KISS együttest vagy legalább a hasonló stílusú rock zenét, és nyitott sok mindenre egy cél érdekében. Lelkes dobost keresünk, akinek nem a gyors pénzszerzési lehetőség a lényeg, akinek van türelme kivárni a lehetőségeket, sikereket.
Ének, vokál tudás előny.
A szinpadon a KISS-t külsőségekben is követjük (arcfestés, ruházat). Évek óta működő budapesti zenekar vagyunk.
Vannak lehetőségeink belföldön és külföldön egyaránt, saját (ingyenes) próbahellyel és felszerelésekkel rendelkezünk. Várjuk az érdeklődőket.
Fotók: http://picasaweb.google.com/113366077027216026795/Koncert?feat=directlink
Demo és további infó: http://www.aceisgod.hu
Jelentkezés: +36/30-211-8427 vagy
Vendég 2010. 11. 15. 23:14
Helló! Budapesti alakuló rockbanda ritmus és basszusgitárost keres! Stílusunk: Guns N' Roses, AC/DC, Metallica Most még csak covereket játszunk, de miután összeállt a banda, saját számokat is írnánk. A próbákat a Kossuth tér közelében lévő Próbazónában tartjuk. Lehetőleg 14-16 év között legyél Érdeklődni lehet:
balika 2010. 09. 07. 14:48
Sziasztok!

Budapesti pop-rock zenekarunk keres szólógitáros és billentyűst. Nem profikat keresünk - mi sem vagyunk azok - de azért nem is zsírkezdőket. Ha valaki tud vokálozni az nagy előny, de nem elvárás.
Mostani felállásunk: 1 gitár, basszer, ének, dob. Jelenleg csak feldolgozásokat játszunk, de a jövőben akár nyitottak vagyunk saját számokra is.
Leírom miféle számok vannak a repertárunkban (Youtube-on összesre rá tudsz keresni!):

+Bon Jovi: Keep the Faith
+Ugly Kid Joe: Mr Recordman
+Chuck Berry: Johnny B. Goode
+Moloko: Sing it back
+Red Hot Chili Peppers : Under the Bridge
+Red Hot Chili Peppers : By the Way
+Jimi Hendrix: Hey Joe
+Eagles: Hotel California

Természetesen a repertoár folyamatosan bővül, akit felveszünk annak is beleszólása lesz, milyen számokat tanuljunk meg ezután.
Akinek szimpatikus a dolog, kérdése lenne nyugodtan írjon! Inkább e-mailen írjatok: jazzbalko kukac gmail pont com címre!
rudeboy 2010. 09. 07. 10:01
A budapesti Skaballeros ska-punk zenekar énekest keres. Lehetőleg komoly hozzáállású, sztárallűröktől mentes, belevaló, színpadérzékeny egyént várunk sok szeretettel. A műfaj sajátosságából adódóan nem kell kiénekelni a magas cét, de a hamis hangokat nem szeretjük. :D
Honlap, ahol meg lehet kukkantani a dalokat:
http://www.skaballeros.hu
kontakt:
Endrész Előd

06-30-275-2224
Vendég 2010. 08. 23. 13:52
Sziasztok!

20-30 éves zenészek jelentkezését várjuk egy Szekszárd közeli zenekarhoz. Jelenleg egy gitáros (ritmus/szóló) és egy szintis teszi ki a bandát, ami fontos lenne még az egy dobos és egy basszeros, de természetesen szólósok (szaxi, trombita, stb...) és énekesek jelentkezését is szívesen fogadjuk.
Lakodalmak, bálok, és egyéb bulik is szerepelnek terveink között, stílusunkban megtaláható a mulatós, R&R, és természetesen a kihagyhatatlan magyar és külföldi slágerek is.

Ha érdekel, érdeklődj itt: juhasz.viktor&citromail.hu
Zsófi 2010. 07. 30. 13:54
Többéves színpadi tapasztalattal rendelkezem.


26 éves vagyok, zenei általános iskolába jártam, ezután a hangomat magántanárnál képeztem és képzem most is. Dalszövegeket is írok, ha van rá igény. Két ,,szerelmem"; van az éneklés és az írás, komolyan akarok foglalkozni mindkettővel. Hivatásszerűen! Főleg népzenei, jazz, blues, funky zenét játszó együttesben énekelnék Egerben és/vagy Eger környékén.



Elérhetőségeim: e-mail:
telefon: 06/30-441-2600
MSN:
Vendég 2010. 07. 21. 22:23
Szekszárdi dobos vagyok.
Szeretnék alapítani egy együttest, amelyhez keresek három gitárost (Szóló, ritmus, basszus), egy orgonást (lehetőleg Hammondot), meg egy énekes nőt, akinek a hangja hasonlít Joplinéra. Zenei stílusom: Elsősorban Blues (Ritmen & Blues, Rock-Blues, Soul, Funky)
Legfőképp: A Woodstocki (1969) és Monterey (1967) hippi fesztiválok hatására Jimi Hendrix és Janis Joplin!

E-mail:
Vendég 2010. 07. 16. 23:13
Sziasztok!

Szegedi szimfónikus és POWER metál zenekar keres megfelelő tudással, felszereléssel és hozzáállással rendelkező SZÓLÓ GITÁROST.

Érdeklődni:
dreambound69(kukac)gmail(pont)com
passzatszel 2010. 07. 09. 15:55
BASSZUSGITÁROST KERESÜNK

Alakuló partyzenekar basszusgitárost keres. Próbák hetente egyszer, Budapesten. Vokáltudás előny! A jelentkezéseket a címen várjuk.
Daemona 2010. 07. 01. 15:30
Hell!
19 éves lány vagyok és szeretnék egy elvetemült Budapesti bandában énekelni. Legjobban a dark-goth stílust preferálom, de szívesen énekelnék alternatív stílusban is. Amit nem igazán szeretnék az a régi heavy metál és a Bikini féle régi magyar rock. Van zenei előképzettségem, jártam hangképzésre és zongorára is, szóval ismerem a kottát.
Üdv: Viki
MSN:
E-mail:
Vendég 2010. 06. 30. 10:47
Budapesti eggyüttes énekest keres,
saját számok vannak, lesznek.
a csapat tagjai 22+ - egynéhány évesek,
hasonló koruak jelentkezését várjuk.
stílus Heavy Metál.
Elérhetőségünk:
Jelentkezz csak bátran!!!
killabeat 2010. 06. 03. 15:31
A Puzzle énekest keres

Induló zenekar, tapasztalt zenészekkel, alternativ és brit rock stílusban, magabiztos énekest/ énekesnőt keres.

Számok: Bryan Adams - Summer of 69, Oasis - Wonderwall, Michael Jackson - Black or white, Roy & Ádám - Music

Érdeklődni a 0620/4191289-es mobilszámon lehet.
6ER1 2010. 05. 30. 16:50
Sziasztok!

Budapesti alternatív rock zenekar keresi nem kezdő basszusgitárosát! Saját dalokat játszunk, a stílus kb. Quimby-Kispál-Nirvana, némi etno és reggae adalékkal fűszerezve. Gyertek, vár a slágergyár! :-)))

unkee 2010. 05. 28. 9:36
A Freedom Sound zenekar Énekest keres, aki elhivatott a zene iránt és hajlandó rendszeresen gyakorolni, kreatív és nem riad vissza a fellépésektől.
Légy kreatív, elhivatott, céltudatos és pontos.
Nem baj ha kezdő vagy csak légy szorgalmas
A zenekar rap-et és rockot ötvözve alkotta meg sajátos zenei irányzatát mellyen folyamatosan fellépéseket tart.
Átlagéletkor 20-25.
Hanganyagok: http://myspace.com/freedomsoundhungary
Ha érdekel keress fel!
Unkee
06/205879323
Jucus 2010. 04. 16. 16:37
Country zenekart alapítanék, Budapesten! New-country vonalon, Shania Twain, Sheryl Crow, Mark Knopfler (Sailing to Philadelphia album tele van jó zenékkel), Johnny Cahs, KT Tunstall, Bryan Adams....stb. mozoghatna a dolog. Ha érdekel a dolog (dobos, gitáros, herflis, basszer) jelentkezz bátran! kontakt:
Tito 2010. 04. 16. 15:33
Budapesti BLUES/ROCK N ROLL zenekar szólógitárost keres!!! Heti minimum 1 próba, 18-30 éves, zenekari tapasztalat nem árt :) Megbízható embert keresünk, aki rendesen megtanulja a számokat, kreatív, és nem lógja el a próbákat mindenféle kifogással! A lényeg hogy szeress és akarj is zenélni!Egyelőre feldolgozásokat játszunk, de a cél majd saját számok írása lenne. Irány még elég vegyes: Stevie Ray Vaughan, ZZ Top, Tito&Tarantula, Beatles, Eric Clapton, Aerosmith...
kontakt:
rudeboy 2010. 03. 29. 9:55
Sziasztok!

A budapesti Skaballeros nevű ska-punk együttes basszusgitárost keres. Saját számok, koncertek vannak.
Honlap: http://www.skaballeros.hu
Telefon: 06-30-275-2224
E-mail:
Vendég 2010. 03. 28. 18:41
budapesti együttes keres énekest és basszusgitárost.(az még jobb ha lány vagy:)) irány: white stripes,de egyébként bármiféle zenét játszunk punk-rock-alter keretek között :) (szóval ha van valami zene,amit szeretnél játszani,az is simán szóbajöhet:)) és persze saját számok is lesznek.
ha érdekel,vagy további kérdésed van,akkor írj a címre.
Vendég 2010. 03. 24. 20:25
Sziasztok!

Szeretnék egy Nirvana emlékzenekart összehozni! Jómamagam gitározom: várom basszerosok, dobosok és énekesek jelentkezését! Budapesten lennének a próbák: Óbudán vagy belvárosban. Énekesnek kérem csak az jelentkezzen aki tényleg úgy érzi megfelelő hangszínnel és némi énektudással is rendelkezik (ergo nem csak hörögni meg sikoltozni tud)!
Akit érdekel: küldjön nekem egy, mailt a bbmoll kukac freemail pont hu címre
Ui.: Ideiglenesen tagokként tudok basszerost és dobost hozni, tehát ha egy király énekes jelentkezik akkor már most el tudunk kezdeni próbálni!
Vendég 2010. 03. 24. 0:22
Üdv!
Budapesti, southern/stoner/groove/blues vonalat célzó,
alakulóban lévő együttes keresi dobosát (~20-30). Főbb hatások közül: Down, Pantera, BLS, COC, Alice in Chains, Clutch, Tool...
Pár feldolgozás lenne,
de főleg saját számok (már vannak is).
Nem gond, ha nem vagy még nagymester, de vedd komolyan.
Ha érdekel, érdeklődj nyugodtan:
Scarlet Waves 2010. 03. 22. 18:56
A Scarlet Waves énekesét keresi!
16-25 év közötti srácok jelentkezését várjuk, ha tudsz énekelni, és a jó az íráskézséged Hívj!
Hard Rock, Classic Rock, Blues, Blues Rock, Rock 'n' Roll stílusban játszunk.
0620/9821156
Vendég 2010. 03. 14. 14:09
Sziasztok! Óbudai zenekar keres szintist. Jelenleg 5-en vagyunk: 2 gitáros, bassz ének és egy dob van a bandában.

Kezdő zenekar vagyunk, elsősorban örömzenélésről van szó.
Természetesen ha összehozunk egy színpadképes repertoárt szóba jöhetnek fellépések.
Hogy képet kapjatok a következő számokat próbáljuk pillanatnyilag:
Paul Simon: 50 ways to leave your lover
4 Non Blondes: What's up
Chuck Berry: Johnny B. Goode
Ugly Kid Joe: Mr. Recordman
Aerosmith: Janie's got a gun

Ezen kívül van több olyan száma amit kinéztünk de billentyűs
hiján elég nehéz megvalósítani!

Kérésre küldök próbánkról felvételt!
Írjatok bátran - elsősorban e-mailen: bbmoll kukac freemail pont hu címre!
Vendég 2010. 03. 11. 10:17
Üdv Új banda alapítása közepén vagyok és szűkségem lenne rád ha
komolyan gondolod a zenei pályát:lány énekes,szóló Gitáros és egy dobos!
Basszus gitár,szóló gitár erősítők, mikrofon,számító gépek vannak!
Segítség-is lenne ha jól szólna a zene!
Profi honlapot is tudok intézni ha össze áll a Banda!
Én 23 éves vagyok „bassz gitár+ , 19-30 évesek legyetek!
Aki e foglalkozásból szeretne megélni azok jelentkezését várom!

bence 2009. 10. 30. 12:35
hello

dobost és gitárost keresünk, mivel ők nem tudnak velünk jönni pestre
most készült el a próbatermünk,rendszeres próbák, kb egy lemeznyi saját szám

http://www.myspace.com/wnsmusic

20/322-2833
Gyöngyvér 2009. 10. 28. 15:08
Az öt éve működő, 3 nagylemezes Gyöngyvér zenekar basszusgitárost, gitárost és szintetizátorost keres!Ha jól játszol a hangszereden, kedvet érzel ahhoz, hogy egy lelkes, fiatal csapat tagjaként zenélj, szereted a zenénket, van saját motyód és képes lennél szívvel-lélekkel mindent megtenni a zenekar sikeréért, akkor jelentkezz a címen. Írj magadról pár szót, és küldj egy képet!
Vendég 2009. 10. 24. 17:58
Péceli (17ker melletti) 2éve alakult jól menő fiatal metál zenekar szabadúszó gitárost keres, lehetőleg Pest megyéből, vagy Budapestről. Olyan személy jelentkezését várjuk, aki gitártudásban, zeneírásban tehetséges és igényes, valamint emberileg normális, komolyan veszi a zenekari munkát!
Stílusunk nehezen besorolható de annyi biztos, hogy metál tiszta énekkel.
Sok saját számunk van, de emellett játszunk 1-2 feldolgozást is (Ossian, Kalapács Metallica, Judas Priest).

Jelentkezzetek bátran!!

Elérhetőségeink:
E-mail:
Telefonszámok:
Szmolka Gábor: 06-20-582-2-582
Kovácsik Attila: 06-20-990-79-63
Tito 2009. 10. 01. 23:13
Budapesti rock/blues-rock zenekar gitárost keres, minimum 2év zenekari tapasztalattal, NEM tipikusan ritmus gitáros posztra!
Próbák 2-3 hetente, cél: intenzív repertoár bővítés, saját számok írása.
Irány: Tito & Tarantula, Aerosmith, meg minden féle oldies rock... :P

------ 2009. 09. 28. 10:34
Üdv! Dobost keresünk egy bm/nsbm/hatecore bandába folkos vikingmetalos beütéssel.

Próbaterem Miskolcon van, dobszettet tudunk biztosítani.

további infóért :
Vendég 2009. 07. 13. 18:31
Budapesti eggyüttes énekest keres,
saját számok vannak, lesznek.
a csapat tagjai 22+ - egynéhány évesek,
hasonló koruak jelentkezését várjuk.
stílus Heavy Metál.
Elérhetőségünk:
Jelentkezz csak bátran!!!
hajni 2009. 07. 13. 11:01
hello.bandát akarok alapítani....stílusirányzat ilyen punkos,pop-rockos hangzás. 16-20 év körüli miskolci fiúk jelizését várom aki tud gitározni,basszus gitározni vagy dobolni :P
janni 2009. 07. 10. 14:21
Sziasztok! Kecskeméti instrumentális ( santana,kelly family,beatles,bródy,demjén,st b...) zenét játszó zenekar,keres amatőr zenészeket,dobos és basszeros posztra. Életkor nem számit,csak gondóld komolyan! Zenéljünk eggyütt! 20/352-01-67
céklakocka 2009. 07. 08. 16:26
Sziasztok!
Az Altf4 zenekar talpraesett énekest keres(inkább fiút és budapestit)!Számos koncerten és tehetségkutatón vagyunk már túl!saját számokat játszunk,alternatív rock stílusban!ha kiváncsi lettél,kukkants bele a honlapunkba: http://www.altf4.hu és írj bátran az ott feltüntett email cimre,de az iwiw-en is megtaláltok!
Vendég 2009. 07. 07. 17:24
INDIE SINGER

Komoly anyaggal, és tervekkel rendelkező Budapesti Indie zenekar !KERES! megfelelő angol tudással rendelkező !ÉNEKEST! AZONNALI KEZDÉS Állandó próbahely. E-mail:
Vendég 2009. 06. 28. 11:49
Hello!

Akinek gitárosra van szüksége Budapest környékén, írjon:
céklakocka 2009. 06. 24. 13:23
Sziasztok!
Sajnálatos módon énekesünk elutazott egy jó időre,ezért talpraesett énekest keres az Altf4 zenekar (fiú zenekar)!számos helyen felléptünk már,tehetségkutatókon is részt vettünk,saját számokat játszunk (magyarul),alternatív rock stílusban!ha többet szeretnél megtudni rólunk,kukkants bele a honlapunkba http://www.altf4.hu és jelentkezz,írj bátran a honlapunkon feltüntetett e mail címre,de megtaláltok minket iwiw-en is,oda is lehet írni!
peace
slow 2009. 06. 24. 12:57
Helló!

Egy lehetőséget szeretnék kínálni minden zeneszerető és (vagy) zenével foglalkozó embernek.
MŰFAJ NEM SZÁMÍT! Ha fel szeretnéd venni a zenédet (akár a zenekaroddal akár egyedül) vagy felénekelnél egy régi kedvenc számodat,
akkor én ebben tudok neked segíteni. Profi minőségű
technikával és több éves tapasztalattal
állok az érdeklődők rendelkezésére. Az árak rugalmasak, NINCS ÓRADÍJ... a részleteket minden komolyabb érdeklődővel e-mail-ben szívesen megosztom.
E-mali:
Vendég 2009. 04. 29. 10:25
folytatas--az eneks en leszek .....es mas hatter enekes is kene .grety
Vendég 2009. 04. 29. 10:23
sziasztok....ha pop-classic bandahoz szeretnel tartozni(akarmilyen hangszerrel )akkor irj.de komolyan kell vennies csak ugy ha ezutan is eszt szeretned csinalni...lessz KONCERT,cd-k es mas is.akrmennyien lehetunk...........csak legyen tapasztalt ....es ha valaki Romaniaban van az jobb....Tirgu Mures....magyar banda Romaniaban....
cim:
Vendég 2009. 01. 30. 12:33
Sziasztok alternativ rock zenekaromnak fellépési lehetöséget keresek ha valaki segíteni tudna kérem keressen a cimen előre is köszönöm!
Krisz 2009. 01. 26. 22:26
Smoothjazz zenekar gitárost keres !!!

Zenekarunk gitárost keres, Stílus: smoothjazz, funky. Előadók: Molly Johnson, Sade, Ray Charles, Morcheeba, Peter Cincotti, Jamiroquai, Karen Souza, Diana Krall, Sophie Milman, Eliane Elias, Silje Nergaard, Janita, Jamie Cullum. A zenekar jelenlegi felállása: ének, billentyű, dob, basszusgitár, Olyan zenészt keresünk, akinek van zenekari gyakorlata, viszont nincs ezer együttese ! Mivel nem a megélhetésünk függ a zenéléstől, nem a pénz hajkurászása hanem a zene szeretete a fontos ! Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden koncert alkalmával ingyen játszunk.
Email:
Vendég 2009. 01. 15. 20:16
Rutinos srácokból alakuló Bad Religion Tribute banda keresi énekesét!

Tel: 06209110893
Timi 2009. 01. 14. 19:44
Sziasztok!

Kolozsvári gitárosokat és dobost keresek, korhatár 14-18 év , egy bandát szeretnék alapítani, amatőr bandát! Tehát nem kell profi legyél ahhoz, hogy egy bandában játszz, az a fő hoyg érezd a zenét! Ha esetleg érdekel, és Kolozsváron laksz, írj vissza gyorsan.
Vendég 2009. 01. 12. 17:22
szevasztok!szolnoki reggae banda keresi szólógitárosát illetve fúvósát!alapzene van .színesíteni kellene egy kicsit.várjuk az érdeklődőket.na puszika

? 2009. 01. 09. 9:14
Sziasztok!
Alakulófélben lévő zenekarunkhoz gitárost, szintist, szaxofonost és énekest keresünk. Stílus: reggae, rocksteady, ska, alternatív (nem lesz vegytiszta stílus )... Fontos, hogy már ne legyetek kezdők. Énekesjelöltek, ha tudtok, legyetek kedvesek hanganyagot küldeni (akár valami kis vacak mp3-felvevős is lehet).
Joci 2009. 01. 07. 19:34
hi
Gitárost keresünk zenekarunkba. Zenei irányzat: Metalcore. Elönyben részesítjük a dallamos riffeket, matekozos breakdownokat. Saját zenéket akarunk játszani, feldolgozást ímmel-ámmal.Mi budapestiek vagyunk ezért számodra is elönyös lenne ha mondjuk nem Szegedről járnál :). Életkor 18-25-ig kb.

Elérhetőségek:

e-mail: (ez egyben msn cím is)
vagy
(msn)
pepe 2008. 12. 24. 11:57
Budapesti Igényes! Hc,rock,alternatív bandába keresünk vokálost. Mellékvokálos van. Próbaterem és jó hangulat biztosított. Koncertek azonnal ahogy megvan az énekes.:P na ugyhogy írjatok gyorsan

msn:
email:
Vendég 2008. 12. 14. 21:42
16 éves,budapesti lány vagyok!Régóta énekelek!Szeretnek alapítani,vagy beszállni egy olyan pop együttesbe,ahol rajtam kívül minimum egy fiú is énekelne!!!!Ha érdekel valakit,az írjon:
misimisi 2008. 12. 14. 15:59
Pink Floyd!

Üdvözlet mindenkinek! Budapesti Pink Floydot játszó zenekarba basszusgitásrost keresünk. Próbaterem, cucc van. Mindenki érdeklődő jelentkezését szívesen várjuk. Érdeklődni lehet:

Krisz 2008. 09. 08. 2:05
Zenekarunk énekesnőt keres, Stílus: smoothjazz, funky. Előadók: Molly Johnson, Silje Nergaard, Sade, Ray Charles, Morcheeba, Peter Cincotti, Jamiroquai, Diana Krall, Eliane Elias. A zenekar felállása: (ének), vokál, billentyű, szaxofon, gitár, dob, basszusgitár-bőgő. Mivel nem a megélhetésünk függ a zenéléstől, nem a pénz mindenároni hajkurászása hanem a zene szeretete a fontos !
Andris 2008. 08. 28. 10:52
Igényes power/gothic/symphonic metál játszó zenekar keresi új és tehetséges billentyűssét!
Demó, próbahely, cucc és egy rakás saját szám van!
Gyere hogyha úgy gondolod híres szeretnél lenni, mert mi azok leszünk!!!:-)) http
://www.myspace.com/creaturesofdawn
email:
tel.: 06-20-348-7630
Vendég 2008. 08. 22. 15:08
Hódmezővásárhelyi metal zenekar basszusgitárost keres
bővebb info:
toroki kukac index.hu
Vendég 2008. 08. 20. 20:57
Sziasztok!
Egy pop-rock bandába keresünk énekest és bassgitárost!!! A zongorás,gitáros,dobos, már meg van. A próbahely Szentendrén található. Szóval Szentendre és környékéről várjuk a jelentkezőket, akik komolyan elhatározták h zene nélkül nem tudnak élni, és ezzel akarnak foglalkozni szabadidejükben. Szal akinek felkeltettük az érdeklődését az írjon a címre!!!
Krisz 2008. 07. 29. 1:25
Zenekarunk basszusgitárost keres, Stílus: smoothjazz, funky. Előadók: Molly Johnson, Sade, Ray Charles, Morcheeba, Peter Cincotti, Jamiroquai, Diana Krall, Eliane Elias, Tom Jones A zenekar felállása: ének, vokál, billentyű, szaxofon, trombita, gitár, dob, (basszus). Mivel nem a megélhetésünk függ a zenéléstől, nem a pénz hajkurászása hanem a zene szeretete a fontos ! Email:
Matthew 2008. 07. 17. 16:29
Sziasztok Death Metal \ Screamo Bandába keresünk DOBOST!!! a myspace már TELJESEN kész! http://www.myspace.com/reckoningwithmyfear , már csak az egy szál dobosunk kéne ;) várjuk jelentkezésteket erre az email címre:
rastafagi 2008. 07. 02. 15:53
DO SKA!

Ska, reggae műfajban dobolnék. Ha úgy érzed, szívesen zenélnél ebben a stílusban Budapest/Pest megye körzetében, mindenképp írj a

-ra!

Létező zenekarok jelentkezését is várom!
Peace!
Anna 2008. 06. 20. 19:28
HEGEDŰST KERESÜNK COUNTRY ZENEKARBA
SHANIA TRIBUTE BAND
JELENTKEZNI: http://WWW.SHANIA.HU
Vendég 2008. 05. 19. 17:34
Én egy 14 éves szentendrei basszuusgitáros csaj vagyok. Főként punkrock-ot játszom, de más stílusokra is kapható vagyok. Szeretnék csatlakozni egy bandához, vagy zenekart alakítani. Ha Szentendrén vagy a környéken laksz és felkeltettem érdeklődésedet akkor írj a: email címre!!!
uz 2008. 04. 28. 15:31
sziasztok! "IGÉNES" punk zenekar keres dobost, Miskolcon belül. lehetőleg legyen felszerelése és próbaterme.írj az -ra köcc!
Csabesz 2008. 04. 22. 20:46
Rock and Roll zenekar keresi fúvósát, Bp. XIII. kerület, próbaterem van ugyan ott.
Ha érdekel hívj vagy írj!
Tel.:06204253335
e-mail:
Nycck 2008. 04. 21. 17:22
Helo! hát én magam mellé keresnék egy szólógitárost (én ritmus), akivel ketten játszhatnánk. Deuttről lenne szó, saját számok (szóval nemárt, ha tudsz zenétszerezni;)) és ha van hangod az se negatívum (habár nem feltétel!!) én 15 éves leányzó vagyok. Budapesti. szóval légy teis az:) érd.: vagy msn:
key 2008. 04. 20. 13:58
Indie banda keres 18-25 év közötti billentyűst (lehetőleg lány, aki esetleg vokálozni is tud), semmi virtuózkodás, kool kiállás, Liszt Ferenc műveit nem kötelező ismerni, amit viszont nem árt: Ladytron, White Rose Movement, The Sounds, She Wants Revenge, MGMT, CSS, New Young Pony Club, Klaxons, értitek..
a fényképes jelentkezéseket ide várjuk:
key 2008. 04. 20. 13:58
Indie banda keres 18-25 év közötti billentyűst (lehetőleg lány, aki esetleg vokálozni is tud), semmi virtuózkodás, kool kiállás, Liszt Ferenc műveit nem kötelező ismerni, amit viszont nem árt: Ladytron, White Rose Movement, The Sounds, She Wants Revenge, MGMT, CSS, New Young Pony Club, Klaxons, értitek..
a fényképes jelentkezéseket ide várjuk:
Vendég 2008. 04. 06. 16:07
bp-i death metal zenekar:
http://www.myspace.com/reckoningwithmyfear dobost keres MSN: kezdők vagyunk!!! de azért nem akarunk nagyon kezdő dobost!!!
Vendég 2008. 04. 06. 11:50
Ismeretlen rockzenekar keresi énekesét/énekesnőjét. hard rock, grunge, punkrock, blues, funky...ezek egyvelege. jelentkezés:
Vendég 2008. 04. 05. 17:18
hy!
ismét uz vagyok miskolci grunge bandába keresünk énekest és dobost lehetőleg 15-19éves kor között akinek legalább minimális felszerelése van írj címre
Vendég 2008. 04. 05. 17:13
hy!
uz vagyok miskolci grunge bandába keresünk dobost lehetőleg 15-19éves kor között akinek legalább minimális felszerelése van írj címre

Fórum » DÜHÖNGŐ » Keres-Kínál