Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » DÜHÖNGŐ » Komoly témák

Nem engedik,hogy énekeljek!

létrehozva: 2003. 12. 07.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Janet 2023. 12. 20. 8:54
All the basic information about every celebrity is available now on the largest database of https://www.celebheightwiki.com/ where you can find all the information and net worth of a singer, actor, businessman...
Dominiq 2005. 12. 04. 20:25
Énekeslányra lenne szükségem, dance ill.trance style-hoz
Thyrane 2005. 11. 26. 18:55
Ez jó ötlet, kár hogy nem müködik az oldal.
Vendég 2005. 11. 17. 1:22
Sziasztok!

Szeretnétek kipróbálni magatokat énekesként, énektanárhoz jártok, karaokee partit szerveznétek a haveroknak, netán már saját fellépésekre jártok?

Több mint 35.000 magyar és külföldi zenei alap közül válogathattok a StudioClown oldalán, a studioclown.fw.hu címen.

Található közöttük rock, pop, musical ,soul, blues, jazz, reggae és még sok más stílus.

Szabadon letölthettek és meghallgathattok kettő darab előre behangszerelt dalt, valamint megtaláljátok a teljes zenelistát.

Ha netán a bőség zavarával küzdenétek a sok dal láttán (sokszor előfordult), akkor csak kérjetek meg minket bátran, és az általatok megadott szempontok alapján összeválogatunk Nektek egy csokorra való szuper zenét.

Az általatok kért számokat megkaphatjátok behangszerelve MP3, CD (CDA), vagy kidolgozatlan MIDI formátumban is!

Amennyiben kérdezni szeretnétek tőlünk, úgy szívesen várjuk e-mailjeiteket a címen!
További információt tehát: http://studioclown.fw.hu .

Üdvözlettel

a StudioClown csapata
Vendég 2005. 03. 24. 23:47
Én is szeretek énekelni, de olyankor mindig maxra teszem a zenét, mert félek, hogy valaki meghallja.
Vendég 2005. 03. 09. 18:16
Miért nem engedik?
Ashley 2004. 12. 28. 19:25
így is túl sok "sztár" van.. énekelj a citromsárga gumikacsáknak fürdés közben :)
Manó 2004. 10. 21. 0:00
Kovboj!
Én szívesen énekelnék, de kérlek írd le az elképzeléseiteket, és az elvárásaitokat, hogy lássam van-e esélyem. köszi! :)
Manó
Manó 2004. 10. 21. 0:00
Selena!
Ha elfogadsz segítséget egy régen hasonló cipőben járt, mára budapesti lánytól, én szívesen segítenék neked megtanulni énekelni. Képzett hangom van, és képesítésem ugyan nincs, de a zene a mindenem, és talán az alapokat meg tudom neked adni, hogy utána magadtól, nagyobb segítség nélkül is fejlődhess.
Kérlek gondold át, és ha érdekel írj! :)
Üdv:
Manó
Vendég 2004. 03. 27. 0:00
Manapság a hivatásos énekesek és az átlagemberek között nem sok a különbség. Nem lehet mindenki sztár, sztem énekelni egyszerűen azért kell mert jót tesz a léleknek. De ha mégis ilyen ambicíóid vannak, tényleg mutatsd meg magad valahol, de akkor készülj fel a kritikára (persze a dicséretre is). Ez a Megasztár azért jó, mert szűri a tehetségeket. Az embernek viszont önmagának is látnia kell "hol áll a ranglétrán". Szeress továbbra is énekelni ha úgy érzed ez vagy Te, de legyen is ez elég, ha a siker elmarad!
Vendég 2004. 02. 20. 0:00
!!!!:Egyébként ne add fel,a zenét sose szabad feladni!Tök rossz hangú ( ráadásul beképzelt ) emberkék is énekelnek.Nézz csak meg egy Rasmus koncertet,vagy a hazai "sztárokat"! (Tisztelet a kiv. )
Vendég 2004. 02. 20. 0:00
!!!!: Én is éneklek,mivel zenei suliba járok.Mindenki fújol a hangomon,de senki se vezeti a szólamom.
Vendég 2004. 02. 04. 0:00
Sziasztok!

Ha valakinek lenne kedve egy hobby szintű zenekarban blues ill. rock stílusban énekelni, szívesen vesszük ha jelentkezik. A zenekarunkból most szállt ki az énekes, és nincs utánpótlás.
További info a zenekarról + letölthető anyagok itt: http://www.funsirband.ini.hu

Kovboj
Vendég 2003. 12. 20. 0:00
ja
Vendég 2003. 12. 19. 0:00
én a rekedt repper hangot szeretem olyan dohányos roma hangjuk van.éjszakánként mikor magamhoz nyulok(most éppen nincs barátom)mindig őket halgatom arra gyorsabban élvezek.már próbáltam roma zenére is az is jó
Vendég 2003. 12. 15. 0:00
Jah én sem éneklem előttök.Monjuk az én Hangom nem egy Celine Dion hanem mondjuk egy Shakira színtű, mindenkinek meg kell talállni azokat a dalokat amiket a saját hang skálával ki tud énekelni és amit igazán magáénak érez, onnantól minden egyszerűvé vállik.
Engem a zene más területei is érdekelnek, ol a gitár.imádom!
De Skedves Selena, ha megengedsz egy tanácsot.mért nem mész el tehetségkutató versenyekre annyi van.itt van pl a Megastar, lehet elküldenének a fenlébe de a próba a fontos, és nézd meg mennyi szar hangú ember volt ott, benük már azt lehetett díjazni hogy ki mertek állni és énekelni!
Manapság a minden fiatal híres szeretne lenni.mert valjuk me nagyon jó érzés ha az embert ennyien szeretik, nem is a pén miatt.
Ne keseredjen el senki......vannak szar hangú sztárok is akiknek eleinte semmi hangjuk de utána kikupálják őket!
Vendég 2003. 12. 09. 0:00
én is szeretek énekelni és járok is zenesuliba, mondjuk nem kérdeztem a szüleimet, hanem egyszer odaálltak eléjük h pusza,beiratkoztam.. mondjuk nekem könnyebb dolgom van,mint neked, mert a szüleim is nagy zenerajongók, meg tesóm is operaszakra jár és van egy nyomorult zenekara... amugy meg nem énekelek a szüleim előtt :))
Niki
Vendég 2003. 12. 09. 0:00
Imádok énekelni!! Nincs rossz hangom sőt van egy két szám amit igazán jó el tudok énekelni de azért képzettlen a hangom..jó lenne ha vmi 'vájt' fülű ember is meghalgatna egyszer és akkor tudnék valamit kezdeni a hangommal!!
zSo 2003. 12. 08. 0:00
Selena! :-)
Mondd el a szüleidnek a következőt, hogy okuljanak az esetemből:
Én táncolni akartam sokáig, rengeteg ideig nyúztam a szüleimet, engedjenek táncolni.
Végülis engedtek nekem: két évig táncoltam kezdőként, de mára már versenyezhetek és "művész"-nek számítok. Ezzel pénzt is keresek, versenyekre járok, szóval azt csinálom, amit szeretek (persze az volt a feltétel, hogy a tanulmányi eredményem nem romlik.) Még pénzt is keresek vele! Magyarázd el a szüleidnek, hogy ugyanúgy tanulsz mellette, sőt, talán nagyobb lelkesedéssel, mert azt csinálod amit szeretsz. Talán bejön.
Vendég 2003. 12. 08. 0:00
ÉN IS IMÁDOK ÉNEKELNI, DE VISZONT AZ ÉN SZÜLEIM KIFIZETIK.
SZERENCSÉSNEK MONDHATOM MAGAM EBBŐL A SZEMPONTBÓL, DE ŐK NEM HISZNEK BENNEM. NEM HISZIK HOGY JUTOK EVVEL VALAMIRE.
DE MAJD EGY NAP....
NEM TUDOM HOGY HOGYAN OLDHATNÁD MEG, TALÁN MENJEL EGY ZENEISKOLÁBA ÉS OTT ÉRDEKLŐDJ
VOCAL
2003. 12. 07. 0:00
A szüleimről van szó.Megtanítottak,hogy mi az a zeneszeretet és el is érték,hogy imádjam.Ebből kifolyólag imádok énekelni,de nem engedik.Mindig le üvöltik a fejemet:"Fogd már be a pofád!" vagy "Rekednél már be!".Elismerem nem valami tökéletes a hangom, de mikor felajánlottam, hogy elmegyek énektanárhoz, azt mondták jól van csak akkor majd fizeted a saját pénzedből.Nincs saját pénzem.Megkértem az iskolában az énektanárt,hogy hallgassa meg a hangomat és azt mondta, hogy alkalmas az éneklésre, csak tényleg foglalkozni kéne vele.Biztatott, hogy sokat énekeljek.Ő nemtud elvállalni, mert be van táblázva.Hiába magyarázom anyáméknak, hogy az életem a zene és az éneklés, rá se bagóznak.Azt birom amikor bele szólnak,hogy szerintük hogyan kéne énekelnem-talán egy tanár jobban tudja-.Amúgy színház-drámát tanulok és ha azt akarom, hogy felvegyenek valahova az énekhang elengedhetetlen!Ez már több éve így megy,de most már nem bírom tovább, ezért gondoltam, hogy írok hátha van valakinek hasonló problémája vagy ha valaki tudna nekem segíteni.Nagyon szeretnék énekelni!!!

Fórum » DÜHÖNGŐ » Komoly témák