Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » DÜHÖNGŐ » Pletykafészek

Nem is olyan hülyék a tanárok!!!

létrehozva: 2004. 03. 31.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Brégo,Bri, 2007. 01. 01. 21:46
Szerintem is vanak jófej és olyan tanárok akiket utálok.
Mikebro 2006. 09. 18. 23:50
Persze h vannak hülye tanárok de ugyan akkor vannak jó tanárok is akik télleg tudják hogy hogyan kell tanitani..nem pedig 1 könyvből olvassák. Az viszont tény és igaz hogy az intézmény igazgatóinak kéne jobban utána járnia hogy mégis kit vesz fel...mer manapság az aberált gyerek verő tanárokat is képesek munkába állitani.
szikrázókisizécsináló 2006. 08. 07. 20:54
hülye ez?! dehogynem!
A-gee Baxxter 2006. 02. 17. 13:27
"Nem is olyan hülyék a tanárok!!!"

Dehogynem.........:))))
Zsu 2004. 05. 17. 0:00
Én vagyok, Zsu, a fórum alapítója. Huh, nem volt könnyű egyszerre végigolvasni ezt a rengteg írást, főleg a hullabaszókról, stb... De legalább örülök, hogy elvoltatok. Szinte el is felejtettem már ezt a fórumot, bocsi, h eddig nem néztem be. Szóval, most hagyjuk a nekrofilokat. Én szerintem nem olyan hülyék a tanárok, ezért is indítottam a fórumot. De lehet, hogy különleges suli, ahova járok, de kb. 5 tanárt tudok felsorolni, akit kedvelek. És nem egy eminens vagyok, pont most vannak balhék körülöttem meg a barátaim között. Szóval ÍRJATOK!!!!!!!
Max 2004. 04. 14. 0:00
Mit gondolsz én miért jövök? Néha majd' leesek a székrl a sok hülyeség láttán...
Carmen666 2004. 04. 14. 0:00
jajj gyerekek úgy imádom amikor csak az én hibáimat veszitek észre de komolyan! tudjátok mit? legyen igazatok!!! kész...komolyan mondom.... ezen a music.hu-n márcsak röhögni tudok.... ;))))
na nembaj.... ezt kell szeretni.
Vendég 2004. 04. 14. 0:00
dehát lány volt az illető!
Vendég 2004. 04. 14. 0:00
Yoshi:melletted állok, osztom a véleményed,ugyanis egy cipőben járunk!Puszi....
Ejha 2004. 04. 14. 0:00
Na ezt kovessetek le: (ezt nem en talaltam ki, ez tenyleg igy van, jarjatok utana)

Az egyik jelentos kulonbseg ember es allat kozt a kommunikacioban rejlik. Sok kulonbseg kozul az egyik, hogy egy allat akkor is ,,beszel" ha egyedul van: egy kutyat kiteszel a sivatagba ugatni fog, egy meh eljarja a tancat stb...az ember ezzel szemben tudatosan kommunikal a kulvilaggal: csak akkor beszel ha figyelnek ra, ha kap reakciot: tarsasagban ha sokan beszelnek igyekszel olyan hangosan kozbeszolni, hogy figyeljenek rad, ha nem figyelnek, altalaban elhallgatsz es megvarod mig jon egy csendes pillanat.
Ezzel szemben (gondolom mind latatok legalabb egy ilyet) a tanar akkor is beszel csak beszel ha mar mindenki alszik, a fel osztaly be se jott orara, valaki hattal ul, valaki walkmant hallgat. Tisztelet a kivetelnek, aki raformed az osztalyra, hogy mit kepzelnek, de azok a tanarok altalaban tudnak is valamit. Lassuk be, hogy a tobbseg akkor is fossa a szot ha teljes kozony es erdektelensegtol dermed az osztaly.

Erre varjatok gombot.
Vendég 2004. 04. 13. 0:00
próbléma.....szóval probléma. meg hülyének nézni. kicsit elfelejtettem írni.
GUEST
Max 2004. 04. 13. 0:00
Azt áruld már el nekem, hogy a csöves akit felhoztál az hol találja meg az atomjón hulláját? A földön? Mert a hullaházba nem engedik be csak úgy, a hütládából kiszedett hulla különben sem az igazi.. A kéjgyilkos mellesleg elbb megdugja, és csak aztán kínozza és öli meg az áldozatát, a nekrofil meg pont fordítva. Azért van egy kis külömbség....
Vendég 2004. 04. 13. 0:00
én is láttam sok csövest, meg beszéltem is velük, meg amúgy is foglalkoztat ez a dolog engem. persze attól még lehet, hogy te mondjuk kettővel többet láttál, vagy esetleg többet tudsz róluk. nekem csak azzal volt próblémám, hogy lekezelő stílusban állsz hozzá mindenkihez, aki számodra egyértelműnek tűnő dolgokról kérdez valamit. szerintem nem feltétlenül kell mindenkit hülyéneknézni, aki nincs tisztában ezekkel a fogalmakkal és bátorkodik megkérdezni.
GUEST
Carmen666 2004. 04. 13. 0:00
Jajjj istenem ez már fáj..! Nehogy má pont TE oktass ki a csövesekről,szentem én életemben többet láttam,mint te,mivel olyan környéken is lakok és a csöves szállójuk is tőlem 4 megállóra van,szóval...
na mindegy! bocs,ha esetleg "megbántottalak" a csövesekkel,de hiába fogalmazod finoman,a tényen ez nem változtat,érted?csöves az csöves!nem kell szépíteni! az a jó nős téma meg csak egy PÉLDA volt,mindegy!
Vendég 2004. 04. 12. 0:00
az, hogy ilyen lekezelően magyarázod meg a csöves szó fogalmát.....hát nemtom. egyáltalán nem egyértelmű, hogy kire mondják azt, hogy csöves. nagyon sok olyan ember van, aki nem hajléktalan, mert van valami lepukkant lakása, meg van hol aludnia, de mégis egész nap csövel az utcán, kérgetésből él és hasonlóképp néz ki, mint bármelyik hajléktalan (azért legtöbbször valamivel ápoltabb). szóval egyáltalán nem egyértelmű, hogy ki mit ért ez alatt a szó alatt. és amit te mondasz.....ennyierővel minden második lúzer pasi öldökölhetne, hogy jó nőhöz jusson hozzá. azért a lelkiismeret, meg az ölés elleni ösztönös tiltakozás a legtöbb emberben nagyobb és erősebben él, mint a szexuális vonzalom, amit valamivel könnyebb talán leküzdenie egy egészséges embernek.....remélem ez így van. szerintem olyan ember is lehet nekrofil, aki amúgy is összejöhetne jó nőkkel. ez egy betegség, vagy perverzió, vagy nemtom mi. nem a jó nő a lényeg benne, hanem az, hogy nem él.
GUEST
Carmen666 2004. 04. 11. 0:00
ebbe van valami
Vendég 2004. 04. 10. 0:00
Szerintem az igazi nekro nem öl hanem már halottat keres és azt nyugodtan dughatja azt vissza a helyére és senki nem vesz észre semmit.Aztán jöhet a következő ha megint akad egy,aki öli és dugja az a kéjgyilkos inkább
Carmen666 2004. 04. 10. 0:00
Akkor én vagyok a hülye vagy ti nem értitek vagy félreérthetően mondtam? Na akko most elmagyarázom /legalábbis megpróbálom/! Sz'al.Én úgy értettem hogy ha egy csöves meglát mondjuk egy jó nőt akivel100% hogy életében nem kerül össze és az egész egy szép álom,ebből kifolyólag előjön a nekrofil énje és megöli a csajt és úgy bassza meg,mert így a csaj nemtud ellenkezni és legalább ezt az egy célját elérte a csajjal szemben. Na így már érthetőbb? Tom hülye vagyok,de ilyenből tényleg sok van.
Vendég 2004. 04. 10. 0:00
Pesten kivül elég nehéz metroban csövest látni de ott is vanna k szakadtak.de ezt még nem hallottam hogy a hajléktalan szakadtak hullákat dugnának
Carmen666 2004. 04. 10. 0:00
huh..ez nagy volt öcsém! :-) A csövesek azok a sok hajléktalan emberek,tod akiket a metroaluljáróban látsz legtöbbet és a nagyja úgy elissza az agyát hogy azt se tudják hol vannak és a buszra szálnak fel aludni.Tod.Mellesleg nem ahullákat dugják meg,sz'al én nem úgy értettem,hanem nagyjából amit valamelyik guest mondott,mindegy!
Vendég 2004. 04. 10. 0:00
Mi?A csövesek megdugják a hullákat?Hol találnak hozzá hullát?Pontosan mik azok a csövesek hajléktalanok vagy csak csavargok?
Carmen666 2004. 04. 10. 0:00
Hha egyesek milyen zsenik e témában oda ne rohanjak....mellesleg ez a nekrofildolog részemről hogy satanoz szavaivaléljek elég "zsír".. ennyi erővel minden második csöves egy nekro?!?vagy csak "ámodj királylány" dumamegy náluk..hát érdekes....
brúnó 2004. 04. 09. 0:00
Baromság!!Azért gondoljátok mert még iskolások vagytok ha majd dolgoztok átveszi a csunya tanárok helyét a gonosz fönök.
Blaze 2004. 04. 09. 0:00
tanárok = BOTE (Bastards Of The Earth) /a Föld söpredékei/ pusztuljon mind!
satanoz 2004. 04. 08. 0:00
nnna sikerült bejelentkezni végre!!! Kár hogy nem vagytok fenn a chaten én itt vok, tudjátok mit veszítetek ezzel!
Vendég 2004. 04. 08. 0:00
Mondom én, a tanár az külön faj. Evolúciós zsákutca... úgy ahogy a nagymuter is volt. (R.I.P.) Az is a tanítványainak csontig benyalt, a saját lányait meg útálta, és le se szarta öket.. akár kórboncnok is lehetett volna.. Komolyan Mondom Max, fiatal korom ellenére bátran állíthatom, hogy én vagyok a család legnormálisabb tagja!!
satanoz
Vendég 2004. 04. 08. 0:00
Komoly a kérdés? Nem tennéd fel, ha elmebeteg énektanárod lenne, aki lecipelte a lányát a könyvtárba és véresre verte... erről ennyit! Rockgirl
Max 2004. 04. 07. 0:00
Pedig érdekes... én sok tanárból kinézem. Volt egy tanár a suliban aki mindamellett kórboncnok is volt egyben, hát azon a pofán én az életben nem láttam hogy valami érzelem rajzolódott volna ki... (most cseles voltam mert vegyítettem a témákat).
satanoz 2004. 04. 07. 0:00
:-DDD Max lehidalok töled!! Na eztet amúgy értettem amit írtál, kb. elsö alkalom hogy így van, de ennek is lehet örülni. Ja elözö guest, zsír amit mondasz.. írásjelek használatát tekintve lehetnél Brúnó is, de télleg igazad van. Ez a gyilkos-áldozat téma ez eszembe se jutott, az ilyen boncolósdira, meg hullaöltöztetésre gondoltam már.. de én nem is ezt nem tudom felfogni. Hanem hogy valaki a temetöböl, vagy hullaházból vagy mittomén ahol tartják, hullát lop szexuális szándékkal; egy fórumon olvastam, hogy valaki könyvet is írt valami hasonló nekrofil ipséröl.. Na ez az ami nekem sok.

satanoz
Vendég 2004. 04. 06. 0:00
Ezenkivül sok ember válik ilyenné a temetkezési vállalatoknál meg ahol a hullákkal foglalkoznak vetköztetni öltöztetni tehát nem megöli öket hanem hozzáfér a hullákhoz azokkal dolgozik igy könnyü megtennie.Vegyünk egy olyan esetet mikor adott egy szerencsétlen ápolatlan esetleg alkoholista vagy öreg hapsi aki összeakad a munkájábol kifolyolag mégha halott állapotban olyan szép testü nökkel akik még szoba sem állnának vele akikröl nem is álmodhatna élöben pl kábitoszertuladagolt manökennel sztárral hamar bekattanhat az ötlet hogy itt az alkalom.Hogy technikailag hogyan müködik nem tudom de megoldott a dolog mert csinálják( de ti ne csináljátok)
Max 2004. 04. 06. 0:00
Ersen skizoid antiszociális magatartás, a nekrofil az áldozat abszolút kiszolgáltatottságát élvezi (naná, egy hulla nem nagyon ellenkezik a nemi erszak ellen). Nem egy ilyen pofa van különben. A legtöbb maga végez az áldozatával. A kiváltó ok mint általában valamilyen gyerekkori trauma.
satanoz 2004. 04. 06. 0:00
Brúnó ha már ennyire profi vagy a témában.... ez a nekrofília ez egy kitalált valami, vagy ilyen tényleg van? Van olyan aki tényleg a halottakhoz vonzódik?, ez még hagyján lenne, de hogy hullát baszni?! Sztem a gyakorlati része a dolognak az lehetetlen néhány szempontból!!
brúnó 2004. 04. 06. 0:00
Hi gyermekeim én most megmondom a frankót:a pedofil az a fiatalokra bukik, a gerontofil az a jelzö amit nem találtok ő az őregekre bukik mindkettö csak extrém esetekben igaz pl 20éves fiu60éves nökre vagy bármely koru férfi 14 de inkább 12éven aluli gyerekekkel csinálja(ritkán mondják ezt nőre is ha 12évnél fiatalabb gyerekkel csinálja).és most igaza van a maxnak mert a nekrofil az betegesen vonzodik sexuálisan a halottakhoz mondhatjuk hullabaszonak is tehát a vágy tárgya semmiképpen sem ÉLŐ.
Vendég 2004. 04. 06. 0:00
ha valaki be akar szólni nekem: - én nem vagyok nevemet fel nem vállalok guest.. csak nincs kedvem regelni :P
Vendég 2004. 04. 06. 0:00
Barátaim.. a rokkerekkel semmi bajom :) Sőt a diszkosokkal meg a komoly zenét kedvelőkkel sem. Egyes emberekkel viszont sulyos problémák vannak. és itt egyénekről beszélek.. egyének megnyilvánulásáról. Amikor minden második szóra oda kellebne függeszteni a 14+-os karikát.. remélem veszik a célzást. És nem.. nem vagyok álszent, de szeretem a számat tisztántartani! Nekem volt olyan tanárom, akinél nem volt pofám puskázni, mert TARTOTTAM annyita, és megtiszteltem azzal, hogy igenis, megtanultam az anyagot.. sajnos nemtom hogy 1-2 hozzászóló itt hány éves, de ha attól lesz valaki "menő" h lefikáz mindenkit, illetve kettpontnullásátlagot hoz.. akkor azt sajnálom.
H valaki arra büszke, hogy 14 évesen egy 22 éves pasit akasztott le magának.. azt viszont sajnálom.. mert kicsit perverz mind2 fél.. egyiknek apakomplexusa van.. másik meg enyhén pedofil. De minek tépem a számat, midnenki azt csinál ugyis amit akar, és amit ő a legjobbnak gondol! Én pl ezért nem foglalkozok másokkal bulikon, csak az a lényeg h én (nomeg ha haverokkal vagyok, akkor a haverok) érezzék jól magukat! De hogy ez hogy jött ide? M A Y D A Y :DD 2004. Main Floor.. Marco Bailey - első sor, középen. ÉN ott voltam :P

- Egy közel sem eminens tanuló -
Yoshi 2004. 04. 04. 0:00
Sziasztok, én utálom az összes tanárt egytől egyik:
Az egyik még általánosban: Földrajz tanár ( jól kezdődik ) és folyamatosan csak beszél ez már mindenkit halálra idegesít, de ő nem hagyja abba! És ráadás tőle kaptam meg az első egyesem.
A másik középben: Töri tanár és csak engem feleltetett és csak velem szívózott, ezért minden órára készülnöm kellett:( SZÓVAL AZ ÖSSZES TANÁR SZAR!
satanoz 2004. 04. 04. 0:00
Nem Max a nekrofilt azt nem a pedofilra szoktam használni, hanem arra akinek nála sokkal öregebb a partnere (vagy mi?) sz'al a nekrofilt azt először konkrétan egy csajszira használtuk, aztán vált fogalommá. Na most lehet hülyének nézni!!!
Max 2004. 04. 03. 0:00
Naná, ha n lennék cikinek tartanám ha fiatalabb ürgével nyomulnék mint én... így viszont jobban tetszenek a 30 körüli nk, de nem kavarnék eggyel se. Nem lenne szép. Ha tudnád milyen atomjónk a laboránskisasszonyok az egyetemen... Na befejezem. A fickókkal menz libákat meg a magam részérl falhoz állíttatnám ha érted mire gondolok.... Rossz belegondolni, hogy ezek adják majd tovább a génjeiket a következ generációnak.. A nekrofil hullabaszót jelent, gondolom továbbfejlesztetted gondolatban a pedofilt....
satanoz 2004. 04. 03. 0:00
Én pl nem bunkóztalak le Max! De gondolhatod hogy miért bukok a korombeliekre, meg az ilyen egy-két évvel idösebbekre... Mindig is gyülöltem a pedókat! Egyik osztálytársam pl azzal dicsekedett hogy eccer a faterja egyik régi jó haverjával járt. Ja és hozzátette, hogy és akkor mi van?! Én meg majdnem lementem hídba. A köcsögje, én legalább kussolnék a nekrofil hajlamaimról.
satanoz
Max 2004. 04. 02. 0:00
Még én vagyok a bunkó amiért leszóltam egy libát az egyik topikban hogy lefeküdt 15 évesen egy fickóval aki az apja is lehetne. Erre tessék, kiderül hogy mindenki egyetért velem ilyen témában. Akkor miért vagyok én a bunkó? Na mindegy. Különben az én sulimban is volt egy latintanár, aki mellesleg katólikus pap is volt egyben, és kirúgták mert teherbe esett töle egy 17 éves tyúk... röhej.
Carmen666 2004. 04. 02. 0:00
mármint a tanárok utálják a rockereket
Vendég 2004. 04. 02. 0:00
Sziasztok!
Én vagyok az a lány, akinek tanár a barátja. Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy Ő nem a sulinkba tanit! Sőt még csak két éve tanár. Amikor megismerkedtünk még suliba járt. Amúgy jó tanárom nekem se nagyon volt. Kivéve egy irodalom meg egy töri tanárnő, akik mindent úgy tanitanak ahogy kell, ráadásul érdekesen, plusz fegyelmet is tudnak tartani, és szinte mindenki szereti őket!
satanoz 2004. 04. 01. 0:00
Szerintem a fórumra a Mit gondoltok a tanárokról? név jobban illene!
Te Guest szerintem erröl az örömödröl nem kéne dicsekedni, mert kibaszott ideges tudok lenni az ilyesmitöl. Velem is akart kezdeni már két tanárom is, csakhogy 14 éves voltam. Erröl ennyit, a nagy példamutatásukról.. lófaszt! És most kurvára felhúztam magamat.
Vannak olyan tanárok akik nemhogy a diákokra, de az összes többi -hozzá hasonlóan keresö- emberre is úgy néznek mint a szarra. De kérdem én, mivel különb ö mondjuk egy növérnél vagy pincérnél vagy mittudomén?! Többet tesz a jövöért mint bárki más? , hát nem.
Kb. egy olyan tanárnöt ismerek aki úgy tanít, meg minden, ahogy kéne...
satanoz
Vendég 2004. 04. 01. 0:00
van egy tanár, akit nagyon nagyon imádok angol történelem szakos, már három éve együtt járunk. Én most fogok érettségizni! :)
Max 2004. 04. 01. 0:00
Nem igazán emlékszem olyan tanárra, amelyik tényleg megfelel alapanyag is volt az ilyesfajta hivatáshoz. Ha volt is olyan, amelyik az anyagot értheten adta le, és jól magyarázott, akkor az osztályozásnál szúrt ki úgy velem, hogy kiesett a szemem helyben. Az a baj, hogy nagyon sok barom azért lesz tanár mert éppen úgy áll fel neki, de egy percig se gondolkodik azon, hogy vajon érteni is fog-e hozzá.
Vendég 2004. 03. 31. 0:00
egy tanár pont olyan, mint bárki más. az, hogy lehet-e szeretni, vagy sem, meg hogy segítőkész-e, vagy sem, az teljes mértékben személyiségfüggő. vannak olyan tanárok, akik azt hiszik, hogy attól, hogy tanárok, hatalmuk van és igyekeznek ezt a hatalmat minél jobban kihasználni. az ilyen emeberek az életben is ilyenek, ezeken legjobb átnézni és nem törődni velük. de vannak, akiknek tényleg sokat köszönhet az ember és akik tényleg teljesen önzetlenül és egyenlő félként kezelik a diákot. ezek azok a tanárok, akiknek érdemes bejárni az óráira, akiknél nincs pofája puskázni az embernek és akire még évek múltán is szeretettel lehet gondolni.
GUEST
Zsu 2004. 03. 31. 0:00
Sziasztok!!
Én vagyok Zsu, a fórum indítója. Írjatok bármit, ami a tanarakkal kapcsolatos, ha szeretitek akkor is, ha utáljátok, akkor is írjatok.

Fórum » DÜHÖNGŐ » Pletykafészek