Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » DÜHÖNGŐ » Keres-Kínál

ELLOPOTT ZENEI FELSZERELÉS! SOS ! ! !

létrehozva: 2004. 06. 04.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

AMD 65 2004. 06. 10. 0:00
Megérné vissza adni azt irta pénzt is adna érte.Igazad van a szemét rendörök csak azokkal mernek hatalmaskodni akik nincsenek tisztában mi hogy müködik a rendörség,igazságszolgáltatásban vagyis akik nem bünöznek.Sokuk az állandoan bünözö embereket már amolyan haver félének tekintik hiszen mindig ugyanazokat kell megfogniuk és velük "dolgoznak"szinte mindig tölük kapják a hireket is ki mit lopott hova tört be igy nem macerás az ügy feltárása sem.A filmekben istenitik öket meg mindent tudnak sikerül minden de legtöbbjük csak egy szerencsétlen sötét alak.Ja és nem találnak meg soha semmit ha nem mondják meg nekik hol van,de az autost azt tudják üldözni baszogatni.
Vendég 2004. 06. 09. 0:00
Nekem is elloptak 750-800 ezret érő szintiket 2db-ot . Soha az életben nem lesz meg, pedig tudjuk, hogy
ki volt. De a nyomozó urak sem tudnak mit csinálni ha nincsen bizonyíték. a törvény jobban védi a
bűnözőköt mint a becsületes állam polgárt.
cimbalmos 2004. 06. 09. 0:00
Nincs kedvem végigolvasni, ha megtalálom se adom oda, idióta, ki adna vissza 1 vadidegennek egy komplett zeneszarságakármit?
Vendég 2004. 06. 08. 0:00
Ezek a ciganyok nem fernek a borukbe! -Ani-
Vendég 2004. 06. 06. 0:00
hát sok sikert a megtaláláshoz,de én nem fűznék hozzá túl sok reményt :(
Niki
Vendég 2004. 06. 04. 0:00
Biztos a romák voltak.....
attt 2004. 06. 04. 0:00
ELLOPTÁK!!! ELLOPTÁK!!! ELLOPTÁK!!!
ELLOPTÁK!!! ELLOPTÁK!!! ELLOPTÁK!!!


2004 . május 30.-án szombaton, a hajnali órákban a XI. ker. Ménesi úton feltörtek egy sárga Seat Cordobát és elvittek a csomagtartójából egy zenekari racket (zenekari szállító fém dobozt), amelyben beépítve fellépésekhez szükséges felszerelések (URH szaxofon mikrofon (adó és vevő), effekt , keverőpult) voltak.

Ha valaki tud róla valamit, kérem feltétlenül értesítsen!! Akár vissza is vásárolnánk!
Tel.: 0670/236-5810 és 0630/248-2525
Az ellopott felszerelés pontos paraméterei:

AKG SR81 URH mikr. (adó és vevő is) Gyári száma : 20591
-------------------------------------------------------------

C419 fúvós mikrofonnal. A PT81-es vevő elemtartóján PT61 felirat van, mivel egyszer cserélni kellett és csak így tudtuk beszerezni. A mikrofon a nyakánál kicsit már elkezdett megtörni, ezért szigetelőszalaggal megerősítettem.

MIVEL A RACKBEN BEÉPÍTETT AKG SR81 URH-S MIKROFONT KIFEJEZETTEN FÚVÓSOK HASZNÁLJÁK VÁRHATÓ, HOGY ELŐBB UTÓBB FÚVÓS KOLLÉGÁNAK FOGJÁK FELAJÁNLANI MEGVÉTELRE.
BÁR TISZTÁBAN VAGYOK VELE, HOGY SEHOL NINCSENEK KIS HAZÁNKBAN TÚLFIZETVE A ZENÉSZEK -ÉS EGY ALKALMI VÉTELNEK MINDENKI ÖRÜLNE, MÉGIS ARRA KÉRNÉK MINDENKIT AKI EZEKET A SOROKAT OLVASSA, HOGY A FENT MEGJELÖLT T.SZÁMON ÉRTESÍTSEN, HA ÚGY GONDOLJA ELKÉPZELHETŐ, HOGY AZ ELLOPOTT MIKROFONT ILL. TARTOZÉKAIT KÍNÁLJÁK NEKI MEGVÉTELRE, VAGY VALAHOL LÁTNI VÉLTE (AKÁR ÜZLETBEN IS).
A GYÁRI SZÁM, ILL. EGYÉB ISMERTETŐJEGYEK ALAPJÁN REMÉNYEIM SZERINT KÖNNYEN BEAZONOSÍTHATÓ A CUCC, BÁR A GYÁRI SZÁMOT ELKÉPZELHETŐ, HOGY LESZEDIK (ÚGY EMLÉKSZEM CSAK EGY MATRICÁN VOLT FELTÜNTETVE).


ALESIS MIDIVERB4 multieffekt
---------------------------------
(sajnos a gyári számát nem tudom)


PHONIC MM 1705 keverőpult
-------------------------------
(sajnos a gyári számát nem tudom)


TAJTI - féle RACK !
--------------------
Adatai:
Elöl + hátul + felül nyíló, alu burkolatú rack. Hasznos mélysége 35cm, mérete 5 HE., gumi talpas, pillangó záras. Alul fából készült fiók van beépítve. TAJTI PELLÉRD műanyag felirat és kék színű live sax & guitar matrica , valamint két db. hasonló felirattal ellátott névjegy van rajta.


Bízván a zenész (és technikus) kollégák lojalitásában és empátiájában hiszem azt, hogy érdemes minél szélesebb körben hírt adni az eltűnt felszerelésekről. Ráadásul már csak egyetlen esélyként ez a körlevél maradt, hiszen eddig nem jelentkeztek a tolvajok. Ez arra utal, hogy előbb-utóbb üzleteknek, ill. kollégáknak kell majd ajánlaniuk a lopott holmit, ha pénzt akarnak látni belőle.
Persze az is elképzelhető, hogy már túladtak rajta az elmúlt néhány napban; mégis úgy gondolom, ha csak egy kicsi esély is van rá, hogy valahol felbukkanjanak a tolvajok a lopott felszerelésünkkel már megérte ezt a felhívást megfogalmazni. Köszönöm, hogy elolvastátok!

Fórum » DÜHÖNGŐ » Keres-Kínál