Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Music.hu Aktuális!

Volt Fesztivál

létrehozva: 2004. 06. 25.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2004. 07. 14. 0:00
Nagyon jó, fergeteges koncertek VOLTak!!!
Vendég 2004. 07. 03. 0:00
Ákos is lesz a VOLTon!július 10-én!menjen mindenk,hajrááá!!!!
Vendég 2004. 06. 25. 0:00
Csak az tudja milyen, aki tényleg kjön, és nem csak a plakátokról olvassa h ez lesz meg az lesz, mert ez több mint egy sima 3 napos buli!!

Gyertek, tuti jó lesz:)
Üdv.: Zsóka
Sopron
Vendég 2004. 06. 25. 0:00
Király én megyek
Kevin 2004. 06. 25. 0:00
Ablak-A-Dubra Special a VOLT fesztiválon
2004. július 9. (péntek) >> Sopron-Lővér kemping

Fellépők:
> Dark Globe decks&FX (Island, UK)
> Switch (Freerange, UK)
> Amb & Raster liveAct (Chi Recordings, H)
> DJ Naga (Chi Recordings, H)
> Fine Cut Bodies (Chi Recordings, H)

A tavalyi nagysikerű Breakspoll buli után másodszor költözik az Ablak-A-Dubra a VOLT Fesztivál kempingjébe. A hazaiak mellett pedig ismét hazánkban eddig nem látott/hallott angol produkciók kerülnek terítékre, a house berkekben egyre népszerűbb Switch, illetve a breakBeat világában nagyágyúnak számító Dark Globe.

Dark Globe (Island, UK)

Matt és Pete nem mai csókák. A Hard Hands (a Leftfield saját kiadója) berkeiben kezdték meghódítani a világot, hogy aztán a Meat Katie féle Whole9Yards égisze alatt jelentessék meg első albumukat (Tales of Dirt and Sparks). Az album nagy sikere után sokmindenbe belekóstoltak a sötét bolygó szülöttjei, így a Versace felkérésére írtak zenét a milánói divatgálára, egykét hollywoodi trailer aláfestése is nekik köszönhető (pl. Tomb Raider), de a nagy túlélőművésszel, Boy George-al is készítettek egy felvételt (Auto-Erotic). Mivel szép lassan a Whole9Yards is kimúlt alóluk (Meat katie új kiadója a Lot49), az új albumuk az Island Records berkeiben fog megjelenni hamarosan. Az első single (Break My World) simán vezette az angol dance listákat, szóval úgy tűnik ismét nagy dobásra készülnek a fiúk. Fellépésükre a lemezek mellett billentyűt, effekteket is hoznak, hogy minnél izgalmasabb produkciót mutassanak be Sopronban.

Switch (Freerange, UK)

A két veterán house arc (Trevor Lovey és Dave Taylor) Switch néven alkotott formációja a következő évek house trendjének meghatározó hangja lesz. Nagyon friss, játékos világuk, itt-ott jazzes, máshol keményen technikai, viszont rettentően "seggrázós" zenéjük rövidesen a világ élvonalába katapultálja őket, ha nem tartoznak meg oda, olyan nevek remixfelkérései utan, mint a Chemical Brothers, Futureshock, Busta Rhymes, Basement Jaxx, Kylie Minogue, vagy Audio Bullyz... Termékenységükre jellemző, hogy a Switch név és saját polgári nevük mellett számos más néven publikálnak, különböző kollaborációkban vesznek részt, így érdemes például a House of 909, Solid Groove, vagy Inducieve zenékbe is belehallgatni, garantált Switch minőség!

További információk:
http://www.sziget.hu/volt
http://www.chi-recordings.com

Sajtóanyag:
http://www.chi-recordings.com/temp/SV_Press.doc

Island Records website:
http://www.islandrecords.com
Freerange Records website:
http://www.freerangerecords.co.uk
További biográfiák:
http://www.chi-recordings.com/magyar/muveszek.htm

Fórum » MUSIC.HU » Music.hu Aktuális!