Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » DÜHÖNGŐ » Pletykafészek

Irak

létrehozva: 2004. 06. 26.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2005. 11. 21. 15:01
ÉLJEN A HÁBORU
Vendég 2004. 07. 14. 0:00
Be -rci en is szivesen latnam Magyarorszagot fuggetlennek sajnos ez szinte lehetetlennek tunik. Remek foldrajzi elhelyezkedesunknek koszonhetoen mindig rankeroltetodnek idegen nepek idegen eszmek. Svajc fuggetlen mert szukseg van egy ''haz'' ra ha meg emlekszel agyerekkori bujocska jatekra. En Ausztriat hoznam jo peldanak segitenek az idegeneknek de fo szempontjuk a sajat nepuk tisztesseges megelhetese. Ami pedig a III.vilaghaborut illeti szerintem mar reg benne vagyunk csak meg hivatalosan nem nevezik annak. Udv. Tekla
Be-rci 2004. 07. 14. 0:00
Helló!

És kit érdekel,hogy mennyit keres egy katona itthon? Leszarom...
Egy tanár mennyit keres? És egy ápolónő? Ráadásul abból még hasznunk is van...
Mad Max-el meg tökéletesen egyetértek!!!!!!!
És Tekla! Mi van ha általános behívás van? Kit érdekel...elbújok vagy mit tom én,de nem mennék be...!!!!!!
Sőt...ha netán...Adja Isten,hogy NE...kitörne a III. Világháború...akkor azért vonulnék utcára,hogy njehogy belépjünk! Svájc független volt mindig is...és most hol tart?!
Mert nekem az a legnagyobb bajom,hogy soha nem kérdezik meg az ilyen dolgokról a társadalmat! Ez a rohadt iraki faszság is HAVI 1MILLIÁRD FORINTBA KERÜL!!!!!!!!!!!!!Ez havonta 20 000 egészségügyi dolgozónak plusz 50 000 ft-ot jelentene...vagy húszezer tanárnak...szóval erről ennyit.
Azt a seggfej Juhász Ferencet meg elküldeném Afganisztánba,hogy ott éljen élete végéig a sivatagban...
Lefogadom,hogy ha népszavazás lenne erről az iraki misszióról...úgy hazahívnák az emberek onnan a katonákat...Mer azért ehhez nekünk is van vmi közünk,hogy az adófizetők pénzéből HAVI 1 MILLIÁRD FORINTOT ilyenre költenek,holott olyan gondok vannak az országba,amik sürgős orvoslást igényelnek...
Szemét pénzszórás...
Carmen 2004. 07. 12. 0:00
Ó MAMÁM...EZ NEM AZ ÉN TOPIKOM
Vendég 2004. 07. 12. 0:00
Nem a katonakat kell szidni mocskolni hanem az igazi felelosoket akik a haborukat kirobbantjak ki akar meghalni,senki. Mit fogtok csinalni ha altalanos behivas lessz. Minden haboru mozgatoja a piszkos uralomra , korlatlan hatalomra toresi vagya egyes csoportoknak. Azoknak az ember elet nem draga csak megjatszak, emberek millioit akarjak kinyirni. Es ne szidjatok Amerikat mert mindegy ki hol jo vagy rossz ember. Ha a jo emberek iranyitanak a vilagot nem lennenek haboruk. This is how simple it is...................... Udv. Mindenkinek Tekla
Vendég 2004. 07. 10. 0:00
Tudnátok mi folyik ide kint nem irnátok össze annyi hülyeséget otthonról könnyen lehet dumálni.Annyi lenne a fizetés amiből meglehet élni nincs olyan katona aki bevállalna még egy ilyet.Mert a katona csak akkor jó ha árviz, hófuvás, menteni kell valakit?
AMD 65 2004. 07. 08. 0:00
Ilyen méretü amerikai veszteség nem volt vietnam óta az pedig már rég volt.Meg aztán gondolom ugy van az hogy arra gondolnak velük nem történik majd baj
Max 2004. 07. 08. 0:00
Te AMD, nem gondolod hogy az Amcsik annyira nem hülyék hogy ne jöjjenek rá hogy egy nap mint zsoldos gyilkolni, esetleg meghalni is esélyük lesz? Szerintem rájöttek, mert a fegyvert nem dísznek adják a kezükbe. Ha már nem mehetsz egyetemre, te beállnál a seregbe? Mert én inkább elmennék egy autómosóba, vagy hot-dog árusnak, de messzire kerülném a zürös foglalkozásokat.

Ja igen, visszatértem. Szesszió van az egyetemen, meg a barátnmet is szórakoztatni kell néha, nem sok idm van. (Ha ennek apropóján kitalálsz valami hülyeséget amivel baszogathatsz, akkor megöllek).
Ferenczi Attila 2004. 07. 08. 0:00
bocs csak 1
Ferenczi Attila 2004. 07. 08. 0:00
Fiúk lányok!

Ajánlom mindenki figyelmébe az alábbi kép nagyon de nagyon jópofa linket (csak bátran tessék-tessék)

http://www.miniclip.com/bushshootout.htm
AMD 65 2004. 07. 07. 0:00
Végre visszajöttél és megint tudunk veszekedni(aztán csak finoman).Jelen esetben azzal nem értek egyet h"zsoldosok mind tudták mire vállalkoznak"igaz a Magyar csapatnál én is ezt irtam de pl. az Amerikai hadseregnél nem igaz ez.Mert:az ott harcoló Amerikai csapatok jó része(talán a többsége)olyan katonákbol áll akik főiskolára,egyetemre szerettek volna járni de nem volt pénzük(ez mifelénk nem ismerős szitu mert ingyenes a tanulás vagy legalábbis megfizethető)ezért a hadsereghez fordultak aki fizette a tandijat cserébe aláirt pár évet pl tartalékosként stb különféle variációk vannak.Persze mikor aláirták évekel ezelőtt ki látta előre a nagy világbéke a szovjet összeomlás után hogy lesznek még kolyab harcok?Erre fizettek rá a diplomára vágyó szegénylegények.Persze gondolom kapnak zsoldot is
Max 2004. 07. 07. 0:00
Asszem a zsidók egy csöppet hamarabb szaporodtak el mintsem hogy bárkit érdekelt volna az olaj...
Vendég 2004. 07. 07. 0:00
Én meg azt gondolom, hogy amióta elszaporodtak a zsidók azóta megy itt a földön a buli az olajért.
Max 2004. 07. 07. 0:00
Nem egy technológia van mellesleg, ami helyettesítheti a kolajt, de azokat csak akkor dobják majd piacra, ha a kutató biokémikus csávókat valaki jól megfizeti érte, egyelre az amcsiknak pl. jobban megéri lerohanni Irakot, meg az új fegyvereiket is kipróbálhatják közben. Kísértetiesen az a szitu pl, mint a HIV elleni oltással. érdekes, hogy Magic Johnson már 15 éve HIV fertzött, és még semmi baja. Miért? Mert adott egy-két milla dolcsit egy immunológusnak, az meg már gyártotta is a gyógyszert. Akinek nincs ennyi pénze, annak cumi.
Max 2004. 07. 07. 0:00
A tetves amcsikat, azokat rúgnám seggbe egy nap jól. Amióta vannak, csak keverik a szart, meg manipulálják a közvéleményt a retardált szövegeikkel, nemtom ki veszi be ket... Az elesett katonákat meg nem sajnálom, zsoldosok mind, tudták mire vállalkoztak amikor odamentek gyilkolászni. (bocs ha valakit megbántok). Egyedül a halom ártatlant sajnálom, akik otthagyták/otthagyják a fogukat, amiért a "nagyfiúk" verekszenek az olajért, meg istentudja miért.

Meg hogy vannak ott magyarok is? Tudnám mi az anyjuk kínját keresnek ott! Most a kormány odarendelte ket, hogy jól benyaljanak az amcsiknak, ez SZáNALMAS.
Vendég 2004. 07. 01. 0:00
''Ha egy haboru kitor elso halott az igazsag.''Mindegy hol es ki haboruzik a haboru aljas gaztett nem hiszek az igazsagos haboruban sem. A katonak pedig gyilkosok es nem hosok. Sajnos hogy sokan itt Amerikaban is mint mashol a vilagon zsoldosnak kenytelenek magukat eladni ,ez nagy tema es nem hiszem hogy barki barmit is tehet a piszkos politika ellen. A katonak pedig aldozatok elve vagy halva.Sajnalok minden Magyar es barmilyen nemzetisegu fiatalt epp ugy az Irakiakat is.Nem latom a megoldast. Udv.MINDENKINEK TEKLA
nina 2004. 06. 30. 0:00
Remeljuk........: )
Be-rci 2004. 06. 30. 0:00
Nina! Te egy igaz ember vagy!!!!!!!
Annyi olajat meg csak hagynak,hogy műanyagokat elő lehessen állítani... :-DD
nina 2004. 06. 29. 0:00
Akkor kozlekedunk biciklivel! Az ugy is olcsobb!
AMD 65 2004. 06. 29. 0:00
Igen a föld fontosabb de közlekedni is muszály a busz sem mindenhol megoldás pl a nyugati országokban nem nagyon van busz csak a helyijáratok,falukban és közöttük nincs.Egyszerüen nem lehet mivel közlekedni kocsi nélkül.Szerintem már megvan a technologia az olaj utáni korszakra csak az olajban nagy pénz van igy sokaknak érdekükben áll az uj technologiák rejtegetése,esetleg felvásárlása és majd ha tényleg fogytán az olaj majd előszedik esetleg a mostani nagy olajcégek lesznek azok akik előállnak velük.De ha megoldott is lesz a közlekedés és az energia előállitás akkor is szükség lesz a köolajra hiszen sok mindent állitanak elö belöle pl müanyagok.
Be-rci 2004. 06. 29. 0:00
Utána mi lesz? Na mi? Majd szépen biciklire ülsz és úgy mész el a boltb vagy moziba...amúgy mmeg talán bepattansz az üzemanyag cellás/hidrogénmeghajtású kocsidba és úgy mész el nyaralni.
Egyébként ez nem biztos! Ez egy önző kérdés volt! Kit érdekel mi lesz veled,velünk...mi lesz a Földdel,a természettel???????Lehet máshogy is élni,mintahogy most...környezetközpontúan is lehet! Sőt! Mostmár kell is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem mi vagyunk az elsők!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Föld sokkal fontosabb!!!!!!!!
Adddika 2004. 06. 28. 0:00
Ez igaz. A mostani áremelés is azért volt, mert egy exportáló fővezetéket meglékeltek egy bombával. Úgyhogy szépen állunk. Fogyjon az olaj, úgyis kevés van belőlle már, meg úgyis mi szívjuk meg. Az már megint más kérdés, hogy a jelenlegi fogyasztás melett 40 évre elegendő kőolaj van még a Földön. És mivel valószínű az elkövetkezendőkben egyre több kocsi lesz a világ útjain, szerintem már 20-30 év múlva nem marad belőlle semmi. Na akkor meg a kocsik átalakításán dolgozhatnak. Bár vannak már eredményes módszerek az új energiaforrással müködő kocsiknak. Ja meg mellékesen hozzáteszem, földgáz pedig kb. 60 évre elegendő van a bolygónkon. Uttánna mi lesz????
AMD 65 2004. 06. 28. 0:00
Mi az hogy haza kell e hivni a magyar katonákat?Aki akar haza jön maga de a kaland meg a pénz nagy vonzerö egy a katonáskodást szerető embernek,zsoldosok mindig is voltak és lesznek ez az életük.Csak az a rossz hogy az olajárat jol felemelik a balhék miatt-állitolag-és mi is megszivjuk mert akkor minden drágul megint.
Vendég 2004. 06. 28. 0:00
Az nem tudja milyen kint aki nem volt ott azt hogy haza kell-e hivni a katonákat azt már rég eldölt.Politika az egész hatalom harc más meg kint meg nap mint nap kocckára teszi az életét.Inkább itthon kéne a fizetésüket felemelni akkor talán nem akarnak kint szolgálni és talán nem lesz több hösi halottunk.Ant
Vendég 2004. 06. 28. 0:00
nina: de igen, az mondjuk érdekel,de attól mert én felidegesítem magam, semmi nem lesz jobb, tehát teljesen felesleges ezen filóznom.
Niki
nina 2004. 06. 28. 0:00
Nem kell idegeskedni,mert mi egyszeru emberek ugy sem tehetunk semmit sem sajnos!
nina 2004. 06. 28. 0:00
En ertelek Niki,de tudod vannak kint magyarok is! Ez sem erdekel?
Vendég 2004. 06. 28. 0:00
lehet hogy primkó hozzáállás, de én ugy vagyok vele, hogy kisebb gondom is nagyobb annál mint hogy olyanokkal idegesítsem magam, ami nem érint.....magyarul: felőlem irak eltűnhet a térképről is, engem az se fog túlzottan érdekelni
Niki
Vendég 2004. 06. 27. 0:00
EZ az egész az USA háborúja mi a faszomnak kell Európának beleavatkoznia?
Az USA-nak kurvasok pénze van és nem tudja mibe elverni így hát elháborúzgatják.
Jay 2004. 06. 27. 0:00
Ugye ? Per pilla én is aszondom, Nina. Bár ki tudja, mikor megy át a dolog ész nélküli anyázásba :(
nina 2004. 06. 27. 0:00
Elegedett vagyok a tarsasaggal! Vegre normalisan kommunikalunk! Egybenkent igazatok van. Szerintem nem kellene M.orszagnak ebbe az egeszbe beleavatkozni! Harcoljon az akinek koze van hozza!
Be-rci 2004. 06. 27. 0:00
Atom nincs...de tömegpusztító volt...az USA és Nagy-Britannia juttatta el őket Saddamhoz...anno...amikor még Irán volt a nagy ellenség!!!
Hát...az Iszlám talán világuralomra tör,talán nem...de igaz,hogy az USA is ezt csinálj/csinálta!
Tök mindegy,hogy ki irányítja és,hogy másik elnök lesz...akkor is a buta amerikai nép támogatta a háborút,pedig tiltakozhattak volna...akár még követelhették volna az elnök leváltását vagy istentudja mit,de ők támogatták,pedig szerintem 80%-uk azt se tudja hol van...
Mi meg szépen nyalunk nekik... Példát kéne venni a spanyolokról...nekik van eszük...
Adddika 2004. 06. 27. 0:00
Egyetértek AMD-vel és Maelstrommal. Még annyit hozzá kell tenem, hogy nem tudom mire ez a nagy nyalás. Minden állam behódol Bushnak és Blairnek de minek????? Aki meg valamit is próbált ellenük szólni, már rossz szemmel néztek rájuk (p. francia elnök). Az meg más kérdés, hogy több államot az amerikaiak megtámogattak, csak azért, hogy szerepet válalljanak a háborúba. Egyes országoknak autópályák finanszírozását ígérték, stb. És még egy dolog. Amerika hős akar lenni, de nem feledjük el azt sem, hogy a saját földjén egyszer vívott háborút többet sose. Nameg a WTC. Annyira felkészületlenül érte őket, hogy nem igaz. Nameg a mostani háborút meg meg se merem említeni: saját gépeiket lőtték ki (jobban mondva az angolokét), sőt az irakiak ép állapotú Apacs helikoptereket tudtak szerezni. Kérdem én hol itt a szuper haditechnika???
Jay 2004. 06. 27. 0:00
Aki itt világuralomra tör, az nem csak annyira az Iszlám, éppen annyira az USA is. Csak ök "diszkréten, diplomatikusan" csinálják. God bless America ... Majd az USA megmenti a világot! Persze, eszükbe se jut, hogy olyasmikbe avatkoznak bele, ami nem az Ö dolguk!
Vegyük pl. Bin Ladent meg a kedves terrorszerveszetét. Az ipsét anno még a CIA képezte ki arra amit most csinál. Rá x hónapra az amcsik lebombáznak egy többnyire iszlám népességü falut, h az új rakétát teszteljék. Naná, h Oszamának kinyílt a bicska a zsebében! Nesze neked, World Trade Center ! A vallásos meggyözödés is ott van, persze.
És amúgy se Bush irányítja itt a dolgokat, a maga 80-as IQ-jával (tényleg annyi van neki)!
Annál inkább a fegyvergyártók ! Mert minden fegyvert ami új és amit az USA megvesz, ki kell próbálni. Nahát, csináljunk háborút a terror ellen ! Jó duma! Ott van Saddam, neki meg pofátlanul sok köolaja van ! Két légy egy csapásra ! Indítsunk háborút Irak ellen, az pont kapóra jön, ráadásul az egész világ fel fog ránk nézni, hogy mi egymagunkban kiirtjuk a "terroizmus"-t !
Persze, azóta az is kiderült, hogy Iraknak egyáltalán nincs atombombája vagy egyéb tömegpusztító fegyvere ...
Érdemes volna ezt végiggondolni ...
AMD 65 2004. 06. 27. 0:00
Hát kb egyetértek de a Busht nem kell felrobbantani nemsokára ugyis lesz másik elnök.De a terrorizmus előbb utobb ideér mindenképp mert az iszlám világuralomra tört mindig is igy most is-volt amikor több volt mikor kevesebb sikerrel-.A fanatikus arabok és hasonszőrü társaik nagyon szaporák kb mint a cigányok nálunk a fehér faj alig szaporodik-kivéve az USÁt-.Ezek a férgek már ellepték egész nyugat europát és már kezdenek öntudatra ébredni és sok helyen már azt akarják hogy az őslakosok alkalmazkodjanak hozzájuk.Pár évtized mulva ha jobb lesz itt is a gazdasági helyzet lesz itt is elég iszlámista azt majd megcsinálják a balhét ha nem engedelmeskedik nekik a fehér
Vendég 2004. 06. 27. 0:00
Hi!

Szerintem undorító az egész!
Mi szarnak költenek arra pénzt,hogy hülye magyar katonákat kiküldjenek oda csomó pénzért...
...és semmiért...
Most is az a pasi vízszállítás közben halt meg...és utána azt mondja rá a Terry Black hasonmás Juhász Ferenc,hogy hősi halott! Huh...ez aztán hősiesség...pénzért kimegyek vizet,meg kaját szállítani és közbe felrobbantanak...
10 ft is erre költeni bűn!
Fizesse a hülye seggnyalóhja a saját miniszteri/képviselői stb. fizetéséből a rohadt katonákat...
Nekünk minek harcolni a terrorizmus ellen? Minket nem fenyeget!!!!! Csak azokat fenyeget (USA/Nagy-Britannia) akik nem tudnak nyugtonmaradni...és sok a fölösleges fegyverük! Mi köze van egy másik országnak ahhoz,hogy egy országban diktátor van? Ráadásul azt a diktátort pont ők fegyverezték fel,hogy ne nekik kelljen Iránt tamadni...és mindeközben nagy on jól tudták,hogy a saját népét is öli!
UNDORÍTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na majd vki felrobbantja BUSH-t A NATO csúcson és béke lesz.... :-)))
Adddika 2004. 06. 26. 0:00
Igazad van, szerintem is vissza kéne őket hívni. Minek maradjanak. Sajnos úgysem tehetnek semmit, ha át is adják Irakot az ottani vezetésnek, szerintem még nagyobb lessz ott a zűr mint most van. Elég az is, hogy most is ott hétköznapi eseménynek számít egy robbantás, mi lesz ott később.... belegondolni is rossz!!!!
nina 2004. 06. 26. 0:00
Nektek mi a velemenyetek az iraki haborurol? Es arrol hogy vannak kint magyar katonak is? Nekem van kint egy baratom ki bekefentarto,de ez elmult esemenyek utan en nem partolom ,hogy tovabbra sem rendelik vissza oket!

Fórum » DÜHÖNGŐ » Pletykafészek