Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Interjúk, riportok

Riport Majka barátunkkal

létrehozva: 2004. 06. 27.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Dakany 2015. 10. 14. 5:57
Keres egy üzleti hitel? személyi kölcsön, ház hitel, autó hitel, diákhitel, adósság konszolidációs hitelt, fedezetlen hitelek, kockázati tőke, stb .. Vagy voltál megtagadják a kölcsönt a bank vagy pénzügyi intézmény bármely okból. Én Dakany Endre, egy privát hitelező, hitelezés vállalkozások és magánszemélyek alacsony és megfizethető kamatláb 2% -os kamatláb. ha érdekel? Írjon nekünk ma, a (), és kap a hitel még ma

Hitel ajánlat
Dakany 2015. 10. 14. 5:56
Szüksége van egy sürgős hitel az Ön üzleti vagy hogy kifizessék a tartozást? fel velünk a kapcsolatot most: () További információk Köszönet és Isten áldja.

Hitel ajánlat
Dakany 2015. 10. 14. 5:54
Szüksége van egy sürgős hitel az Ön üzleti vagy hogy kifizessék a tartozást? fel velünk a kapcsolatot most: () További információk Köszönet és Isten áldja.

Hitel ajánlat
Vendég 2010. 07. 31. 22:24
durvaság csak a pia miatt volt de ez igy igaz
öö a király ööö a sztár
hiába tagadjátok tudom hogy fáj
csajai egyenes isnetnök voltak
de nem is ez a lényeg
hanem az hogy a zenéje
odabasz bárkinek bármint mond
ez a ti bajotok bohocok
Vendég 2010. 07. 31. 22:18
dikön még senkiházi szeretnétek ti olyan senkiháziak lenni
ha nem értetek a zenéhez nyomjátok el magatokat meg hogy öö senki csak az irigység szol belöletek mert büszkék vagytok ahoz hogy bevaljátok hogy egy senki lett vlaki aki nálatok többet ért szoval komot fejek ne busizkodjatok meg ne sztároskodjatok nem avgytok ti sztárok csapjatok magatok alá egy tampont oszt a námaság fogságába esetek

lil dori (15)
Vendég 2009. 04. 20. 19:03
Majka egy igénytelen, műveleten, bunkó vidéki szánalmas alak. Tömören és lényegre törően,ahányszor meglátom a tévében,sikítva rohanok a tévé kapcsoloért, hogy elkapcsolhassam a csatornáról. Örülök, hogy a TV2 és az RTL Klub nem reklámoztatja ezt a szerencsétlen mű-májer gusztustalan kis csótányt.

U.I: Nő vagyok,tehát be kell vallanom,hogy mindettől függetlenül nem rúgnám ki az ágyamból:P
Vendég 2007. 08. 25. 1:11
majka király
Vendég 2006. 05. 27. 16:30
Hali!!!Majka cool,me jó nyomja!!!Frankón vágja a dolgokat,és ez kir!!!Tök fain,és rendi+meg közvetlen!!!Ez sztem sokat jelent!!!Kívánok neki minden jót az életben!!!És hogy a kiráy szövegeiből ne fogyjon ki!!Cupp
Vendég 2006. 05. 05. 16:30
Itt a lények 2 arc 2 tény a napról napra átbasszott
Vendég 2006. 05. 05. 16:28
elmondom rappelve,hogy ki a legjobb dopmean nevében.
én nem vagyok rocker,én nem vagyok rapper én vagyok dopmean az az kurvára laza akinek nem tetszik a szövegem az nyugodtan bekaphatja[Majka]

G.P
Vendég 2006. 05. 05. 16:23
aza alegjobb rapper,de dopmean se rossz majka egy senki

üdvözlettel g.p
Vendég 2006. 04. 19. 12:03
Csocsi Apám!Én nagyon csumizom Majkát mert ngyon zsír számai vannak és szerintem tök jó fej!Nemtom mindenkinek mi a baja vele!Jófej!Ennyi!És ő tényleg senki volt és most látjátok mágis valaki lett!Nemis akárki!Na lépek!Csacsi tesó:Kata
Vendég 2006. 03. 01. 12:15
hát szerintem
a lacinak higgyetek
egyértelmű
majka nem senki, valaki, csak nem abban a világban ahol a Laci elért vmit.
Majka maradjon a tv-ben ott a helye.
csicska magyar sztár
Vendég 2006. 02. 26. 17:54
Szerintem Majka a legjobb rapper magyarországon!
Dopeman szerintem egy senki szerintem egy ojan ember aki egy sunyi mocskos alak aki azt hiszi a sex körül forog a világ (jah és beszélni se tud). Majka 4ever!!!!!!
Vendég 2006. 02. 04. 1:59
Romák, börtönök, statisztikák

A romák a börtönökben sokkal magasabb arányban fordulnak elő, mint a szabad népességben. E rövid cikk azt próbálja bemutatni, hogy melyek e csoport alapvető demográfiai, szociológiai és kriminológiai jellemzői. Adataink börtönön belüli összehasonlításra adnak lehetőséget, bár kétségtelen, hogy szerencsés lenne a fogva tartott nem romák mellett a szabad roma népességgel is összehasonlításokat tenni. Ez az írás nem a roma/nem roma kriminalitásról (bűnözésről) szól, a bűnelkövetés és a végrehajtható szabadságvesztésre ítéltetés két külön dolog, még akkor is, ha - optimális esetben - összefüggnek. Nem vizsgáljuk, hogy mi okozza a romák felülreprezentáltságát, miért van aránytalanul sok roma a börtönben.

Mit tudunk a börtönök roma lakóiról, a Büntetésvégrehajtás Országos Parancsnoksága által 1000 fős mintán végzett vizsgálat alapján? A hivatkozott kutatás több mint száz kérdése közül csupán egy vonatkozott arra, hogy a kérdezett romának tekinti-e magát. Egy célzottabb vizsgálat árnyaltabb eredményekre vezetne, az alábbiakban közöltek - reményeink szerint - mégis túlmutatnak a „közismert tény, hogy...", „mint tudjuk..." típusú megállapításokon.

Sokan, bár kevesebben

Az első ábrából kiderül, hogy a vizsgált büntetés-végrehajtási intézetek lakói közül 30-40% vallja romának magát. A kérdezők a megkérdezettek 44%-át tartották cigánynak, a börtönparancsnokok viszont az elítélteknek több mint 60%-át.

A cigányok aránya tehát nagyobbnak tűnik a nem romák szemében. Ez nem meglepő: ismert az a társadalomlélektani hatás, hogy az előítéletektől sújtott kisebbségek számát felülbecsüljük. A meghökkentő inkább ennek mértéke, vagyis - a szakmai körökben is sokszor felmerülő - 70-80%-os becslés és a mért adat közötti különbség. Figyelemre méltó, hogy ha nem az egész csoportot kell becsülni, hanem a szemben ülő kérdezettet kell kategorizálni, akkor igen kicsi a különbség az ön- és a kérdezői ítélet között, mindössze 4%.

Az adatok jelentős szórása pedig arra utal, hogy - legalábbis a vizsgált csoportban - a roma identitásnak (a romák részéről), illetve a társadalmi észlelésnek (a nem romák részéről) messze nincsenek olyan egyértelmű, világos ismérvei, mint azt gondolnánk. Az adatokból az tűnik ki, hogy a cigányok aránya erősen függ az adott börtön típusától (közvetve az elkövetett bűncselekmények jellegétől), de még inkább a szituációtól (kérdező személye, a kérdezés helye, a kérdőív témája stb.), amelyben a romaságot firtató kérdés elhangzik. Sajnos ezek a tényezők az általunk végzett kutatások során nem, vagy nehezen kontrolálhatóak.

Nem, életkor, iskola

A nemek megoszlása tekintetében nem tapasztaltunk különbséget a magukat romának és nem romának tartó kérdezettek között (a továbbiakban a magukat romának vallókat romának nevezzük). A nők közül csak 2%-kal többen vallották magukat romának, mint a férfiak, ami szöges ellentétben van azzal a közkeletű nézettel, hogy a női rabok sokkal nagyobb része cigány.

A fogva tartottak életkora tekintetében megfigyelhető, hogy a romák némileg fiatalabbak (átlagéletkor 28,1 év, a nem roma 31,7-tel szemben). A különbség legmarkánsabban a 25-29 éves csoportban jelentkezik. A különbség nagyjából a 40 évnél idősebbeknél egyenlítődik ki, a nem romák 22,4%-a, míg a romák 6,9%-a múlt el negyvenéves. A bűnözési hajlandóság (megint csak azokra a bűncselekményekre gondolunk, amelyekért börtönbe lehet kerülni), mint ezt az adatok is bizonyítják, a korral csökken. A romák aránya pont abban a viszonylag fiatal felnőtt csoportban magasabb, amely a börtönnépesség „derékhadát” adja.

Az iskolai végzettség adatai azt mutatják, hogy a romák helyzete a nem roma börtönlakóknál rosszabb. A nyolc általánost vagy annál kevesebbet végzettek aránya a romáknál 82,3%, míg a nem romáknál 43,8%. A szakmunkás végzettség - amit talán a munkaerő-piaci érvényesülés minimumának tekinthetünk - kétszer annyi nem roma rab számára adott. Az érettségivel vagy magasabb végzettséggel bírók arányában mutatkozó különbség még az általánosan aluliskolázott börtönnépességben is jelentős. Miként az életkor esetében, az iskolázottságnál is azt láthatjuk, hogy a romák abban kategóriában (nyolc általános) vannak sokan, ami az összes rab tekintetében is a legnagyobb csoportot képezi. Mint azt később látni fogjuk, hasonló a helyzet az elkövetett bűncselekmények esetében is (lopás és rablás).

A romák felülbecslését többek között ez is magyarázhatja: a „tipikus rab” (fiatal, alacsony iskolai végzettségű tolvaj, rabló) nagyobb valószínűséggel roma.

Család

A bekerülés előtt a romák közül mintegy 20%-kal többen éltek élettársi kapcsolatban, amíg a házasok aránya nagyjából megegyezik. Mindazonáltal nem biztos, hogy a romák (legalábbis ennyivel) nagyobb arányban élnének párkapcsolatban. Rangot, érzelmi biztonságot jelent, ha valakinek élettársa van. Sokszor tapasztaltam, hogy élettársként emlegetnek valakit, akivel egyszer-kétszer váltottak szót szállítás közben, vagy levelet a Börtön Újság társkereső rovatán keresztül.

Ugyanakkor a forma takarhat stabil családot is, amely csupán a házasságkötés jogi aktusa tekintetében különbözik a nős-férjezett állapottól.

A jelenlegi (a kérdezés időpontjában fennálló) családi állapot arról árulkodik, hogy a börtönnek a házasságot szétromboló hatása egyenlő mértékben jelentkezik a két csoportnál. Az élettársi kapcsolatok drasztikus csökkenése a romáknál jelentkezik - ez némileg alátámasztja azt a feltételezést, hogy ezek a kapcsolatok eleve bizonytalanabbak voltak.

Jelentős különbségeket találtunk az egy háztartásban élő saját gyermekek számában is. Annak ellenére, hogy a romák átlagosan fiatalabbak, és a házasságban élők aránya nagyjából megegyezik, a romák több mint felének van gyereke, amíg a nem romák kb. egyharmadának. A romák között nagyobb arányban fordulnak elő a nagycsaládosok is: a cigányok 14,8, a nem cigányok 5,5 %-nak van háromnál több (bekerülés előtt) közös háztartásban élő gyereke.

Szintén bizonyos különbségek mutatkoztak a kérdezettek gyermekkori neveltetésével kapcsolatban. A romák közül többen éltek valamelyik szülőjük nélkül, illetve korábban vesztették el azt.

A másik figyelemre méltó különbség az állami gondozottak arányában jelentkezik. A romák közül már az élet első hat évében is többen kerültek állami gondozásba - közel négyszer annyian, mint a nem romák. Tizenkét-tizennyolc éves korra ez a különbség némileg csökken, de még mindig kétszeres. Az állami gondozott romák, úgy tűnik, hogy hat-tizenkét éves korukra intézetbe kerülnek, míg a nem romák esetében a tizenkettő-tizennyolc éves szakaszban is emelkedés mutatkozik. Valószínűsíthető, hogy a romák esetében ritkább kétszülős neveltetés nagyrészt az állami gondozottság számlájára írható.

Lakás, munka

A lakásviszonyokkal kapcsolatban a legutolsó lakás jogcímében viszonylag jelentős különbség a családtag státuszában mutatkozik. Az egész mintára vonatkoztatva meglepő, hogy a kérdezettek fele családtagként – nyilván alapvetően szüleivel – lakik, vagyis a börtönben lévők ekkora hányada él egzisztenciálisan függő, önállótlan lakásviszonyok között. A romák kb. 10%-os előnye a családtag kategóriában adódhat egyrészt a fiatalabb átlagéletkorból, másrészt utalhat a szülőktől való elköltözést hátráltató rosszabb anyagi helyzetre.

A romák rosszabb helyzetét tükrözi a legutóbbi tényleges lakhelyen egy lakószobára jutók száma is. A nem romák mintegy fele, amíg a romáknak csak negyede élt olyan lakásban, ahol egy személy jutott egy szobára, zsúfolt (három fő vagy ennél több) szobákban lakott a romák kb. 35, míg a nem romák 16%-a.

Megkérdeztük azt is, hogy a kérdezett legutóbbi lakhelyére megy-e vissza lakni. Feltételezhető, hogy a börtönbüntetés alatt csak kevesen tudnak más lakásmegoldást szervezni maguknak, mint a korábbi, így azok, akik nem tudnak lakhelyükre visszamenni, súlyos gondokkal szembesülnek a szabadulás után. A kérdezettek – romák és nem romák – több mint kétharmada tudja úgy, hogy eredeti lakhelyére visszatérhet. A maradék egyharmad tekintetében a romák között néhány százalékkal (6,4%) magasabb azoknak aránya, akik bizonytalanok e tekintetben, vagyis nem biztos, hogy visszafogadják őket.

Hasonlóan viszonylag kicsi a különbség a roma és nem roma kérdezettek között a bekerülés előtti munkanélküliséggel kapcsolatban: nagyjából a kérdezettek egyharmada volt hosszabb-rövidebb ideig munka nélkül. E kérdésnél azonban még inkább számításba kell venni, hogy a kérdőív (inkább széles körű, mint mély információtömeget célozva meg) a kérdezettre hagyta a munkanélküliség értelmezését: nem kötötte azt regisztráláshoz, segélyhez stb. Így akik alkalmi munkát végeztek, vagy családi alapon néha dolgoztak, érezhették úgy, hogy nincsenek munka nélkül, noha nem volt munkaviszonyuk, rendszeres jövedelmük. Feltételezzük, hogy az ilyen, nem munkanélküliségnek tekintett alkalmi, családi munkáltatás gyakoribb a romák esetében. Így elképzelhető, hogy körükben a volt munkanélküliek aránya nagyobb, mint azt az adatok jelzik.

Szabadulás utáni munkalehetőségeivel kapcsolatban vélhetően mindkét csoport túlzottan optimista. A nem romák jobb esélyeket látnak, mintegy 75%-uk gondolja, hogy munkát talál, amíg a romáknak csak 62%-a táplál ilyen reményeket. Ezen belül a magabiztosak aránya is sokkal magasabb a nem romák között: „egészen biztosan" a romák 35,4, a nem romák 54,7%-a véli úgy, hogy nem lesz munka nélkül.

Elkövető, vádlott, elítélt

Az elkövetett bűncselekmények tekintetében a romák a vagyon elleniekben – elsősorban a rablásban és a lopásban – felülreprezentáltak, ellentétben a legsúlyosabb személy elleni cselekménnyel, az emberöléssel (és annak kísérletével). Az ábrán azokat a bűncselekményeket jelöltük, amelyek 10%-nál nagyobb részt képviselnek az összes elkövetett bűncselekmény között. (A rablás 23, a lopás 30, az emberölés 12%-ot tesz ki. Lényeges, hogy az elkövetett bűncselekmények közül csak egy, a legsúlyosabb került rögzítésre.) A többi bűncselekmény vonatkozásában – legalábbis mintánkon – statisztikailag értékelhető különbség nem mutatható ki a roma és nem roma fogva tartottak között.

A büntető eljárással kapcsolatos kérdések közül a fizetett ügyvéd fogadása szorosan összefügg az anyagi helyzettel, ugyanakkor az ügy kimenetelét is sokszor jelentősen befolyásolhatja. A romák közül 12%-kal kevesebben tudtak fizetett ügyvédet fogadni – noha önmagában az is tanulságos, hogy csak minden ötödik roma és csak minden harmadik nem roma képes fedezni ezt az állítólag nem kis kiadást.

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy a kérdezett megítélése szerint elegendő alkalommal találkozott-e az ügyvédjével, vagyis az ügyvéd annyiszor látogatta-e meg, ahányszor a kérdezett szerint szükséges. A romák e tekintetben is valamivel rosszabb helyzetben vannak: 37,2%-ukat látogatták elégszer, szemben a nem romák 44,1%-ával. A ritka látogatások okát túlnyomórészt az ügyvédek rovására írják (a romák inkább, mint a nem romák), csekélyebb mértékben jelentkezik a rendőrség vagy egyéb akadály.

Nem meglepő, hogy körülbelül annyian elégedettek az ügyvéd tevékenységével, ahányan elégszer találkoztak vele. A romák némileg kevésbé tartják kielégítőnek az ügyvéd tevékenységét (a romák 42,6%-a elégedetlen, a nem romák 35,0%-a). Nem csoda, hiszen kevesebbszer látogattákőket. Az ügyvéddel való elégedettség persze a tárgyaláson nyújtott teljesítménytől függ elsősorban.

A kiszabott ítéletek hosszában jelentős különbség nem mutatkozik, kivéve az egy évnél rövidebb és a 10 évnél hosszabb ítéleteket: a romák közül 2-3%-kal többen kapnak nagyon rövid, és kevesebben nagyon hosszú ítéletet.

Az aktuális ítélet hossza inkább szól az ítélkezési gyakorlatról, kevésbé a kérdezettek kriminális karrierjéről. Erről pontosabb képet kapunk az élet során összesen börtönben töltött idő hosszát vizsgálva. A romák – alacsonyabb átlagéletkoruk ellenére – jelentősen több időt töltöttek börtönben. Ráadásul a letöltött évek számával a romák relatív aránya nő. Így, ha az egyszeri ítéletek nem is hosszabbak, a börtönben lévő romák nagyobb börtöntapasztalattal rendelkeznek, mint nem roma társaik.

A bíróság által meghatározott büntetés-végrehajtási fokozatok vonatkozásában megállapíthatjuk, hogy a legsúlyosabb fokozatban, a fegyházban a romák enyhén felülreprezentáltak. Mivel a súlyosabb fokozat kiszabását a bűncselekmény súlya és jellege mellett a visszaesés ténye befolyásolja, vélhető, hogy a romák bv. fokozatában ez a tényező játszik szerepet (különösen azért, mert mint láttuk, az ítéletek nem hosszabbak).

A bv. fokozat meghatározza az intézmény jellegét, a börtönön belüli mozgás szabadságát, a feltételes szabadságra bocsátás legkorábbi idejét stb. Vagyis – a bíróság ítélete alapján – a romák némileg nagyobb hányada tölti büntetését szigorúbb körülmények között.

Vizsgáltuk, hogy a kérdezettek mekkora esélyt látnak arra, hogy visszakerülnek a börtönbe. A részletek mellőzésével annyit mondhatunk, hogy a romák valamivel valószínűbbnek tartják, hogy nem most vannak utoljára a „kaptárban”.

Összefoglalva

Elmondható, hogy a romaság példátlan mértékben felülreprezentált a börtönnépességben, bár a köztudatban (szakmaiban is) élő becslések (60-80%) túlzónak bizonyultak. Elfogadva Kemény István nemrégiben publikált becslését, miszerint a magyar lakosság kb. 4,5%-a roma, ehhez képest a börtönlakó cigányok aránya (adataink alapján) minimálisan is több mint hatszoros (30%), reálisan nyolcszoros (40% körül) az országos arányhoz képest.

Szociális helyzetük, életesélyeik eltérő mértékben, de rendre rosszabbak, mint nem roma társaiké. Ennek hatásaként a bűnöző karrier rögzültségében (más megközelítésben alternatív esélyek hiányában), a büntető eljárásban, és ennek következtében a börtönben is nehezebb körülmények közé kényszerülnek.

Huszár László
7.évf. 8.sz. (1997. aug.)
Vendég 2006. 02. 03. 14:13
tisztelem Majkát azért mert ő is olyan szarból jött amit én is átéltem borsodban! Viszont ami Dopmant illeti azzal nem értek 1et, mivel Dop nélkül Majka senki lenne! Még a vakert is tőle szedte amivel ismerté vált a villában...Szóval ez olyan mint egy gyerek aki felnő és megöli az apját....Tyson kibaszott jó
Vendég 2006. 01. 30. 19:20
teljesen igaza van annak aki azt írja hogy Majka egy beképzeld senki.ha na lett volna a VV akkor még mindig ott lenne ahol volt.
bandy 2006. 01. 29. 15:55
Tutti a zenne!!!!!!!
Vendég 2006. 01. 25. 20:52
JA AZ!!
EGY CIGÁNYBŰNÖZŐ!!!

http://www.eccentrix.com/members/ciganybunozes
Vendég 2006. 01. 25. 18:27
majka egy kibaszott jófej csávó
Vendég 2006. 01. 23. 20:59
Na itt van 1 oldal a cigánybűnözésről!!!
Csak pár eset amit a cigánybűnözők követtek el csak azért mertz nem tetszett nekik a Magyarok arca.

http://www.eccentrix.com/members/ciganybunozes/

http://www.eccentrix.com/members/ciganybunozes/

http://www.eccentrix.com/members/ciganybunozes/

http://www.eccentrix.com/members/ciganybunozes/

http://www.eccentrix.com/members/ciganybunozes/

http://www.eccentrix.com/members/ciganybunozes/

http://www.eccentrix.com/members/ciganybunozes/

http://www.eccentrix.com/members/ciganybunozes/

http://www.eccentrix.com/members/ciganybunozes/
Vendég 2006. 01. 23. 20:42
TETÜ CIGÁNYGYEREK!!!

EZT NE MERJÉTEK ZENÉSZNEK NEVEZNI!!!

ENNEK A CIGÁNYNAK NINCS TEHETSÉGE SEMMIHEZ!!!
Vendég 2006. 01. 23. 14:39
BÜDÖS CIGÁNY!!!
Vendég 2006. 01. 14. 14:03
Majka az ász imádlak baby
Vendég 2006. 01. 13. 14:24
Mi baj baz+?
Hallal tényleg jó!
Vendég 2006. 01. 07. 21:44
Diesel
Vendég 2006. 01. 06. 16:35
nagyon jo ember majka és aki azt mondja hogy csicska akko azt lecsapom mert igazán öszinte és jo fej
Vendég 2006. 01. 03. 17:18
MAJKA TE VAGY A KIRÁÁÁLY!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 12. 21. 16:28
mAJKA EGY CSICSKA!
Vendég 2005. 12. 15. 12:09
Nagyon őszinte Majka, nem akarja megjátszani magát pl: a Mond ami fáj című dal is a saját életéről szól,csak végég kell halgatni a szöveget.
Vendég 2005. 12. 07. 13:43
Ebben a cikkben is avval kérkedik, hogy milyen jól dug. Biztosan a halakon gyakorol. Te Majka, nővel próbáltad már? Próbáld egyszer ki! Lehet hogy ők a 10-es skálán csak 0-ra értékelnének.
Vendég 2005. 12. 07. 13:34
Láttátok a Cool TV-n Majka "pontyszopatós" mutatványát? Látványosan, saját magán mutatja be egy élő pontyon, hogy hogyan kell a szerencsétlen állatot megszopatni. "Szét kell feszíteni a kopoltyúfedelét, ki kell nyitni a száját és így ni, szépen húzogatni kell rajta. Akkor a legjobb, ha a ponty még él, akkor levegő után kapkod és jobban ráharap." (Az idézet nem szó szerinti, de a lényeg ez.) Ez a jelenet engem annyira megdöbbentett, hogy azóta is a hatása alatt állok. Nem elég, hogy ez az ostoba fickó a fajtalankodás egy módját népszerűsíti, még az állat kínzását is tök jó poénnak tartja. A másik vicces rész, amiben a többieket a hallal riogatja, szerintem általános iskolai szintű poén. Csak azt nem értem, hogy egy ilyen gátlástalan, tehetségtelen, humortalan majom hogy lehet ekkora sztár? Egyébként pedig szerintem biztosan csinálta már ponttyal, mert olyan gyakorlott mozdulatokkal tette.
Vendég 2005. 12. 03. 19:40
egy rohadt senki ,utolsó áruló nem tudom szebben kifejezni ki ez a majka csak ne nevezné magát rappernek
de nem baj a raplife jól beégetett amit meg a sztárboxról hogy te ott csak szaladgáltál és nem boxoltál teszed itt a bűnözőt meg a nagy műnégert nagy koppintás a műsorod meg te is hazug senki vagy
Vendég 2005. 12. 01. 9:58
jól csinálod én is tenném a dolgom abban a helyzetben
Vendég 2005. 11. 11. 7:50
De szerintem Majka nagyon ari egy marha jó és kedves aranyos fain csávó!!!!!!!!!!!!!


Imádlak Majka!!!!!!!!!!

Betty
kitti 2005. 11. 09. 14:58
szerintem Majka tök ari meg minden! vagy szerintetek nem?
Vendég 2005. 10. 05. 9:44
Én:
Engem is szétnyalhatna:)U
Vendég 2005. 06. 02. 21:38
kapd be
Vendég 2005. 05. 29. 18:25
ki az aki erre a szar honlapra még fellép.gyertek inkább a MAJKA G PORTÁLLRA az a jó veblap.eminem
Cica 2005. 05. 20. 23:17
Majka, állati bulit nyomtatok Tysonnal 12-én Szombathelyen!!!! Naon frankók vagytok! Cupp
Vendég 2005. 05. 20. 11:02
király vagy Majka!Te vagy a legjobb!
Vendég 2005. 05. 18. 9:53
imádlak MAJKA
Vendég 2005. 05. 14. 11:36
csá csumi cső tészta
Vendég 2005. 05. 06. 21:44
majka tudod szar az elet de egy ami jo es orok a rap es te ezt ne hagyd ot akor minden franko a tobi nem szamit
:)))))))))
Vendég 2005. 05. 06. 19:16
sztem te v a legjobb majka! gyQzz ugy mint sztárboxon üsd öket ne kíméldöket
Vendég 2005. 04. 17. 14:35
Szeretem a reppet, FŐLEG MAJKÁT .KIRÁLY VAGY MAJKA? KIRÁLY!
Vendég 2005. 04. 10. 11:31
sziasztok!
Vendég 2005. 04. 09. 14:29
Hajrá MAKA rajongók.
Vendég 2005. 04. 09. 12:11
Maj győzdle a Törököt.

Chery Musik.
Vendég 2005. 04. 06. 15:33
fain csavo vagy majaka
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:27
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 04. 16:26
IMÁDLAK MAJKA
Vendég 2005. 04. 02. 16:14
Dopeman!
FUCK YOU
Vendég 2005. 04. 02. 16:12
Majka a király!!
A Dopeman rajongók meg kapják be azt a véreres fa..omat és kezdjék el nyalogatni.
Ennyi.Akinek nem tetszik (dopemanrajongók) ide írjon:
Majka the king
Vendég 2005. 03. 24. 19:50
király vagy egy igazi tündi bündi!!!

Fórum » MUSIC.HU » Interjúk, riportok